Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πληροφορίες για Αττικό


Recommended Posts

Έχουν ανοιχτεί διάφορα τόπικ αλλά οι πληροφορίες που έχω πάρει είναι ελλιπείς.

Θέλω αν κάποια μπορεί να με ενημερώσει για όλη την διαδικασία και πληροφορίες για τους γιατρούς.

έχω στείλει πμ αλλά δεν έχω πάρει απάντηση για αυτό άνοιξα αυτό το τόπικ.

Ελπίζω να λύσω όλες τις απορίες μου και να μην κλειδωθεί.

Αυτά που θέλω να μάθω είναι πως κλείνω ραντεβού στο Αττικό για να διαλέξω γυναικολόγο. επίσης όσες έχετε πληροφορίες πχ ο τάδε ζητάει τόσα και τον βρίσκεις εύκολα στο τηλ κτλ.

λόγω έλλειψης χρημάτων θέλω να γεννήσω στο Αττικό οπότε προτιμώ να βλέπω τον γιατρό στο νοσοκομείο και να κάνω εκεί τις εξετάσεις μου όχι σε ιδιωτικά που θα χρυσοπληρώσω.

πήρα το 1535 και έκλεισα ραντεβού αλλά ούτε ξέρω με ποιον ούτε τι θα τους πω. Γεια σας είμαι έγκυος και θέλω να βρω γιατρό; έχω πολλές απορίες δυστυχώς. τόσες που σκέφτομαι αντί να ψάχνω να πάω και να γεννήσω στο Αττικό ότι ώρα σπάσουν τα νερά μου αλλά φοβάμαι πως αν δεν εφημερεύει θα πάω αλλού και δεν θέλω.

ελπίζω να μην σας κούρασα. περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πηγα στον Γιακουμακο,αλλα στο τμημα αποβολων, οποτε εσυ δε ξερω πως και αν μπορεις να πας. Αλλα ειναι καταπληκτικος. Βεβαια δε ξερω αν κανει ιατρειο και αν ξεγενναει στο Αττικον, αν ξερει καποια να μας πει και εμενα γιατι ντραπηκα να ρωτησω.

Παντως οσο περιμενα τον γιατρο, ειδα 2-3 εκει και μου φανηκαν ολοι πολυ συμπαθητικοι, οποτε πηγαινε με το ραντεβου σου και βλεπεις..Πολλες μαλιστα ζητουσαν καποιον Παναγοπουλο.

Μην αγχωνεσαι...Ολοι οι γιατροι καλοι ειναι εκει, το θεμα ειναι ποιος κανει ''κλικ'' σε σενα. Εμενα πχ με εστειλαν σε ενα αλλο νοσοκομειο στο ιδιο τμημα και εφυγα τρεχοντας. Ο γιατρος απαραδεκτος, μου εστειλε τον βοηθο να μου πει τι να κανω, δε με ειδε καν παρολο που ηταν στο γραφειο του .... Σε αλλες αρεσει ομως.... :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an den eisai kala oikonomika prosanatolisou pros alo dimosio...sto attiko giati einai panepistimiako exoun tarifa "fakelaki" pan apo 1000 e ....th patisa thn prwth fora ....

den mporo na sou sistiso kai auton pou eixa ekei giati efuge kai den douleuei pia sto attiko .

an googlareis "giatros sto attiko,elena ,alejandras" tha sou bgalei polles selides apo foroum pou milane gia tous giatrous tous oi kopeles kai posa pernoun .

sto elena pas to prvi plironeis 5 e kai zitas ton tade giatro .

bres kapoia onomata kai meta pigene sta eksoterika iatria kai zita kapoion apo autous tous giatrous .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alia το μόνο που γνωρίζω για το Αττικό είναι από μία φίλη που γέννησε πέρυσι τον Απρίλιο με γιατρό τον Χρέλια, αν δεν απατώμαι. Για έλεγξέ το, αν είναι ακόμη εκεί. Η κοπέλα είχε μείνει πολύ ευχαριστημένη πάντως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

είμαι έγκυος και θέλω να γεννήσω μόνο στο Αττικό. μένα πολύ κοντά και είναι σοβαρό και καθαρό νοσοκομείο. σας ευχαριστώ όλες σας για τις πληροφορίες. βασικά ψάχνω για γιατρό που δεν θα ζητήσει φακελάκι και θα του δώσω ότι κρίνω εγώ, να με δέχεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις και όχι στο ιδιωτικό του ιατρείο για να τα παίρνει διπλά και ήθελα να μάθω αν θα κάνω εκεί κάθε μήνα τις εξετάσεις αίματος και ούρων διότι αλλιώς θα πρέπει να πηγαίνω και στο ΙΚΑ για να μου τις γράφουν. επίσης υπέρηχο και αυχενική διαφάνεια κάνουν στο Αττικό ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρώτο βήμα είναι να κλείσω ραντεβού στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου. Πήγα λοιπόν , πλήρωσα 5 € για πρωινό ραντεβού , άνοιξα την καρτέλα μου σε μια κοπέλα στο τμήμα της μαιευτικής - γυναικολογικής και αργότερα είδα τον γιατρό ο οποίος μου έδωσε διάφορες πληροφορίες και επίσης μου έγραψε τι εξετάσεις πρέπει να κάνω επειδή βρίσκομαι στην 11 βδομάδα. Πράγματι μετά την 12 βδομάδα δύσκολα δέχονται έγκυο εκεί. Θα γράφω βήμα βήμα τι κάνω και πόσα πλήρωσα για να υπάρχουν συγκεντρωμένες οι πληροφορίες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιατρός του αττικού μου είπε να κλείσω ραντεβού στο Μαιευτικό για να κάνω την αυχενική διαφάνεια και το papA και του είπα ότι θα το κάνω άμεσα στο 1535 και μου είπε ok. Φυσικά κατάλαβε τι του είπα αλλά δεν έκανε τον κόπο να με διορθώσει ... ίσως δεν γνωρίζει την διαδικασία.

Πήγα λοιπόν στην ώρα μου και μπαίνω στο δωμάτιο για να κάνω τις εξετάσεις μου. εκεί μου είπαν πως δεν έχω ραντεβού διότι το 1535 δεν ισχύει για το τμήμα τους και πως έπρεπε να κλείσω ραντεβού σε αυτούς και παρότι τους εξήγησα τι έγινε και πως είμαι στην 12 βδομάδα και πρέπει να την κάνω άμεσα την εξέταση αρνήθηκαν και με έδιωξαν. Ευτυχώς πριν φύγω πήγα και συνάντησα τον γιατρό κ.Σκάρπα και έμεινα με θετικές εντυπώσεις. Πράγματι είναι ανθρώπινος και με βοήθησε πολύ εκείνη την ημέρα όπως και στο τμήμα των εξωτερικών ιατρείων του γυναικολογικού-μαιευτικού τμήματος στο ισόγειο .

Σαφώς και δεν θα ξαναπάω ποτέ μου στο τμήμα των υπερήχων του νοσοκομείου διότι αρνήθηκαν να κάνουν την δουλειά τους ενώ δεν υπήρχε άλλο άτομο μετά από εμένα για να καθυστερήσω και πήγα σε ιδιωτικό πολυϊατρείο όπου πλήρωσα συνολικά και για τις 2 εξετάσεις € 126,00.

Δυστυχώς συνολικά οι εξετάσεις αίματος που θα έπρεπε να έχω ήδη κάνει είναι πολλές και ακριβές για να τις κάνω ιδιωτικά και στο ΙΚΑ δυσκολεύομαι στα ραντεβού διότι είναι μακρινά και ήδη μου ακύρωσαν ένα.

Η συνέχεια σε λίγες μέρες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

κορίτσια 1000 συγνώμη που δεν ανανεώνω το τόπικ αλλά δεν ξαναπήγα στο Αττικό. Τελικά θα γεννήσω στο Ρεα . όποια όμως θέλει μπορεί να συνεχίσει να βάζει πληροφορίες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια 1000 συγνώμη που δεν ανανεώνω το τόπικ αλλά δεν ξαναπήγα στο Αττικό. Τελικά θα γεννήσω στο Ρεα . όποια όμως θέλει μπορεί να συνεχίσει να βάζει πληροφορίες.

Γιατι αλλαξες γνωμη;;;; :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

άλλαξα γνώμη γιατι θελω τελικα να συνεχίσω με τον μαιευτηρα που εχω εμπιστοσύνη αλλα ειναι στο Ρεα, παρά να πάω στα τυφλά αν και ειναι εξαιρετικο νοσοκομειο με αριστους γιατρους το Αττικον. Εχω ζάχαρο κύησης και ειναι σημαντικο το πως θα γεννησω παρα το που. Και με τον μαιευτηρα μου εχω ηδη μια άριστη γεννα και ξερω πως θα κανει τα παντα για μενα ... θα με προσέξει ως άνθρωπο και οχι ως ασθενη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...