Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ?


Recommended Posts

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε.

Εχω εναν μπεμπη 8 μηνων τον οποιο θηλαζω απο την αρχη.

Παρολο που ημουν πολυ κοκετα (λεω ημουν γιατι τωρα δεν προλαβαινω, αλλα που θα παει - θα επανελθω!!) κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μεχρι τωρα δεν χρησιμοποιουσα καθολου καλλυντικα, κρεμες προσωπου και σωματος, δεν εβαφα τα νυχια μου κ.λ.π., μονο βαφομουνα λιγακι οταν πηγαινα στον γιατρο, για να μη με βλεπει και τρομαζει, μιας και απο τους μαυρους κυκλους εμοιαζα με παντα και οχι με εγκυμονουσα!!!

Εκανα σημερα μια αποπειρα να καλλωπιστω, αλλα ειδα οτι δεν στρωνει τιποτα πανω στο προσωπο μου.... ειναι ολο σκασιματα. Βλεπετε δεν φοραω ουτε κρεμα ημερας, ουτε κασμουλα κανω, ΤΙΠΟΤΑ.

Ας μου πει καποια.... μπορω να χρησιμοποιω αφοβα :

1. καλλυντικα

2. κρεμες προσωπου και μασκουλες ομορφιας

3. κρεμες σωματος (για να μυριζουμε ωραια στους αντρουληδες μας!)

4. βερνικι νυχιων.

Νομιζω ηρθε ο καιρος να ξαναγινω γυναικα!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορεις να χρισημοποιησεις τα παντα!!!!

Ειχα και εγωσ την ωρα μου τηνιδια απορρια..

ανθελεις βεβεια μπορεις να αλλαξεις αρδης τα προιοντα που χρισημοποιεις και να παρεις καποιες μαρκες αλλες με λιγοτερα χιμηκα συσταστικα..

πχ εγω μετα τη γεννα...αντικατεστησα το 90% των καλλυντικων μου με μαρκες φαρμακειου..Κορρες Macrovita, Apivita που εχουν κατα φυριο λογο φυσικα η φυτικα συστατηκα...

Ειμαι αρκετα ευχαριστιμενη απο ολα τους τα προιοντα και μασκες και σκραμπ και ενυδατικες αφρολουτα σαμπουαν κρεμες σωματος.. και χρωμμα γαι χειλη..

μονο το μεικ απ και την πουδρα μου δεν αλλαζω καθως και σκιες και μασκαρα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου εχουν φερει πολλα καλυντικα δωρα απο τοτε που γεννησα, κυριως προιοντα μακιγιαζ και ειναι κριμα να τα πεταξω για να τα αντικαταστησω......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν πειραζει τιποτα καλε..βαλε οτι θες!!

Ειχα μιλησει και με τη λαλα τοτε, ειχα ψαξει και στο νετ...

ακομα και να περασει καποιο πολυ μικρο ποσοστο στο γαλα..ειναι νομιζω προτιμοτερο απο το να δωσεις σκονη μονο και μονο γι'αυτον τον λογο...

εγω στην αρχη που ειχα αγχος, ειχα παρει αποσμητικο ...μετα επλενα το προσωπο μου να μην ακουμπαει το μακιγιαζ στην επιδερμηδα του μωρου..ε τωρα που μεγαλωσε δεν με δαγκωνει πια οποτε ΟΚ..

μονο αυτο προσεχε...να μην "τρωει" το μωρο απευθειας απο το δερμα κρεμες και μακιγιαζ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω κανονικα απο ολα βαζω απλα μονο το αποσμητικο μου αλλαξα γιατι οι αδενες απο το στηθος ειναι πολυ κοντα και γινεται περισσοτερο απορροφηση απο τον οργανισμο. Βρηκα ενα το οποιο ειναι 100% φυσικο, ειναι ενα ορυκτο και μπορεις να πας σε οποιοδηποτε φαρμακειο και πεις οτι θες το αποσμητικο που ειναι κρυσταλλος. Υπαρχει και στικ και σπρει. Απλα δεν πολυ βαζω κρεμα σωματος για να μην αλλαζω την μυρωδια του σωματος που αναγνωριζει το μπεμπεκι μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου γλυκα, διαβαζω με προσοχη ολα αυτα που μου γραφετε και θα τα εφαρμοσω οσο μπορω :D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΙΒΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΒΑΖΕΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΟΒΟ!ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ (ΑΡΚΕΤΑ ΓΝΩΣΤΗ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΩ ΝΟΞΕΜΑ!ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτος ο Κρυσταλλος που λεει η μαμα ναντια ειναι πολυ καλος..

τον χρισημοποιω χρονια γιατι εχω ενα θεμα με το στηθος κατι που μου απαγορευει να χρισημοποιω γεννικα αντιιδρωτικα η αποσμιτηκα που περιεχουν αλουμινιο..τα περισσοτερα δηλαδη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Συμφωνώ με όσα είπαν τα κορίτσια απλά να κάνω και μια επιπλέον διευκρίνιση..Εξ' όσων γνωρίζω (επειδή το θέμα για τα αποσμητικά με απασχόλησε και εμένα), τα αποσμητικά κυρίως αυτά με τη μπίλια πάνω που γράφουν ότι είναι αντι -ιδρωτικά, αυτά πρέπει να αποφεύγουμε..εμένα αυτά με βολεύουν απλά διαβάζω πάνω να μη λένε αντι-ιδρωτικά..γιατί περιέχουν ουσίες που φράσσουν τους πόρους της μασχάλης και δεν αφήνουν τον ιδρώτα να βγει,κάτι που είναι αφύσικο και επομένως κακό για την υγεία μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...