Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φιλεναδιτσες 2010!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 719
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στελνω μυνημα στο μαμουνακι, μπαρμπι, μιρια και σταγονακι, λετισια φυσικα και κατ 6... θα δω ποιες ξεχασα...μμμμμμ... :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια χαιρωμαι που μας ξαναγραφετε σας χασαμε ανλου μου στειλε και τις σταγονας δεν ξερω να στελνω

φιλακια θα τα λεμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ αντε μπραβο να ξαναβρεθουμε...καταχαρηκα!!

αφου εμεις εχουμε αλλο ρυθμο (χελωνιτσας :lol::lol::lol::lol: ) δεν προλαβαινουμε τα αλλα κοριτσια..

εγω θυμαμαι κ μαριασω κ poupoulaki k tzitzikaki αλλα δεν ξερω αν ειμαστε φιλες στο fb..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aaaaaaaaaaaax ti wraia!!!!!!!!!!!!!mazeuomaste pali....!!!!! Esteila se mariaso kai tzitzikaki pm kai fusika stin lenitsa kai stin ntora..gia na doume poies tha erthoune!!!!! :D:D:D

miriaki mou nai kai fusika...anna fal, foraw ena gkri kapelo kai dipla mou einai mia fili mou pou trwei enan kourampie xixixixi,tha sou vgalei polles gia auto dinw toses leptomeries

raniaaaaaaaa eides???telika kala kaname kai anoixame to themataki!!!!!! pisteuw tha emfanistoun oles siga siga

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΜΕ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ομορφες μου φιλεναδουλες γυρισαμε και εμεις πηγαμε και φαγαμε fridays καλα η κοπελαρα 2,30 ωρες που ειμασταν εκει δεν ανοιξε βλεφαρο :lol: και να φανταστιτε οταν πηγαμε με ρωταγε το γκαρσονι αν θα ενοχλιθει με τοση φασαρια και δεν με πιστευε που του ελεγα οτι και στα μπουζουκια να την παμε δεν θα καταλαβει τιποτα :D

σημερα κοριτσαρες μου το νινι μου επαθε μαματιτιδα δεν ξεκολαγε απο πανω μου ηθελε ολη μερα να κανουμε αγκαλιτσες :shock: δεν με αφηνε να κανω βημα :!::roll:

αντε κοριτσαρες μου καληνυχτα παω να ξυπνησω την μικρη να την ταισω ειναι κριμα να κοιμηθη νυστικη επρεπε να φαει 12,30 αλλα δεν ξυπνησε αυριο το πρωι θα παμε και εκκλησια θα τα πουμε οταν επιστρεψω

ανλου σου εστειλα προσκληση για φιλη καλε κοριτσι γιατι αφηνεις τον λουκουμα να στον φανε?? δεν κανουμε τετοια λαθη :P πολυ ωραια η φωτο που εβαλες στο μαμυ :!:

ερη μου καλο βραδυ και σε εσενα

ελπιζω να ερθουν και τα αλλα κοριτσια στο παλιο μας παρεακι :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααααααααααααααααα κατι που ξεχασα καλε κοριτσια ειστε κουκλαρες μαμουνακι και ανλου τις ερις δεν εχω δει ερη εσυ εχεις fb? μαμουνακι τι σωμα ειναι αυτο που εχεις καλε?? θελω και εγωωωωω τελιες κοριτσια μου τελειες :!::!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκά μου κοριτσάκια γεια σας και από εμένα!

Τι καλά που ξαναμαζευόμαστε? Καλά κάνατε κορίτσια γιατί και εγώ δεν μπορούσα να προλάβω να διαβάσω τα νεάκια αφού οι σελίδες γέμιζαν κάθε μέρα με μεγάλη ταχύτητα!

Έχω να σας πω και νέα όχι και τόσο καλά!

Την Κυριακή που μας πέρασε μπήκαμε στο νοσοκομείο με το μπουμπουκάκι μου! Είχε βροχιολίτιδα και επειδή με την αντιβίωση που μας είχε δώσει η παιδίατρος δεν πέρναγε και είχαμε αρκετά ακροάστικά και αφού το απόγευμα της Κυριακής είχε δύσπνοια (άμα το ακούγατε το κακόμοιρο πως ανάσαινε) πήγαμε προληπτικά νοσοκομείο και εκεί μας είπαν ότι πρέπει να μας κρατήσουν μέσα για να χορηγηθεί η αντιβίωση ενδοφλέβια! Να δείτε τώρα ένα πλασματάκι με το καθετηράκι για τον ορό στο μικρό του το χεράκι με έπιανε η καρδιά μου! Μας δώσαν ορό, αντιβίωση, κορτιζόνη και κάτι μάσκες που κάναμε μου φαίνεται με aerolin δεν ξέρω αν ήταν και κάτι άλλο! Εκτός αυτού λόγω του ιού είχε και διάρροια το κοριτσάκι και σε κάθε βηχαλάκι όλο και της έφευγαν με αποτέλεσμα να συγκαεί αρκετά! Να φανταστείτε ούτε το νερό δεν ανεχόταν όταν πήγαινα να την πλύνω, σπάραζε στο κλάμα! Βγήκαμε από το νοσοκομείο ευτυχώς την Τετάρτη και συνεχίζουμε στο σπίτι το aerolin και άλλο ένα το flixotaid αναπνοούλες! Ο πωπουδάκος μας πάει καλύτερα, και της βάζω στο γάλα ρυζάλευρο για να σταματήσει η διάρροια και επίσης κάτι κάψουλες οι οποίες δεν είναι φάρμακο είναι ένα ένζυμο που βοηθάει το εντεράκι! Ευτυχώς έχει αρχίσει και συνέρχεται σιγά σιγά! Αχ κορίτσια με είχε πιάσει η καρδιά μου στο νοσοκομείο, να μην έχει όρεξη για τίποτα. Ούτε μου γέλαγε ούτε τίποτα! Άσε που της έκλεισε και η φωνούλα της από το πολύ το κλάμα που πόναγε όταν την άλλαζα! Καλά το τι μπεμπιλίνο χαλάσαμε δεν λέγεται!

Αυτά ήταν τα νεάκια μας!

Εύχομαι τώρα να τα λέμε και από εδώ πάλι!

Η σταγονίτσα πρέπει να τα έχει παίξει τελείως με τα 3 παιδιά αφού έχει χαθεί και από το facebook!

Φιλάκια πολλά φιλεναδούλες! Καλό βράδυ... :-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

barbiep ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ??ΠΩΠΩ!!!ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!ΚΡΥΩΣΕ???ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!

MIRIA ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ FB.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ερη μου ο μπαμπάς μας κόλλησε και εμένα και τη μικρή. Δεν είναι κρύωμα, είναι ίωση και ο πιο δύσκολος ιός βρογχιολίτιδας μας είπε η γιατρός, ο πιο ανθεκτικός στα αντιβιοτικά. Το 80% των παιδιών που ήταν στο νοσοκομείο ήταν με αυτόν τον ιό. Ξεκίνησε με συνάχι και βήχα, αλλά επειδή τα μωράκια μας δεν ξέρουν να φυσάνε μυτούλα και να βγάζουν τα φλεματάκια έκανε ακροαστικά. Προσοχή κορίτσια αυτή την περίοδο που πηγαίνετε με τα μικρά και αν κάποιος από εσάς έχει συναχάκι κατευθείαν μασκούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimeeeeeeeeeeeeeera....ti xara pou xipnisa simera kai eida nea minimata!!!!!!!!!einai alliws...xaxaax

katarxin barbie mou welcome back..kala re koritsaki ti epathe to mikrouli etsi sta xafnika!!!!!!Xaras to kouragio sou..den xerw pws tha moun psixologika an evlepa etsi ton mpempi!!!!!!eilikrina euxomai na ginei grigora kala i mikri barbie kai oso gia ton popouli i sudocream kanei tin kaliteri douleia!!!!!!

miriaki mou kala i mikri sou einai apaixti....mou fainetai pws vgike poli koinwniko mwro!!!!!akous ekei kai se mpouzoukia na tane....xaxaxaxaxa den exw mpei akoma fb alla molis teleiwsw apo dw mpainw grigora na se dextw!!!!Kai ennoeitai euxaristw gia ta kala logia...

raniaaaaaaaaaa wake up.....

loipon na sas pw kai gw grigora grigora ta nea mou dioti exei arxisei i grinia mas!!!!!

o mpempakos tin triti exei trito emvolio kai tin epomeni evdomada pame sto mitera gia na kanoume mia epembasi sto xeri tou!!!!!exei ena aimaggeiwma (einai kati san ogkos me aima) sto dexi xeri kai exei kanei proboli(exei fouskwsei diladi) kai epeidi einai epikindino min spasei tha pame na tou to afairesoume..lene pws einai routinas ipothesi alla me anisixei poli i narkwsi pou tha tou kanoun...vevaia akoma eimai iremi...alla otan ftasoume na metrame antistrofa 2 meres tote pragmatika tha arxisw na anisixw!!!!

To epomeno neo mou einai oti egw tin triti tha paw na kanw exagwgi ton atimo ton fronimiti pou me talaipwrouse stin egkimosini!!!Kai gamwto thelei gnathoxeirourgo kai einai egkleistos katw apo to kokkalo tis gnathou kai kati akousa gia troxisma tou kokkalou...mallon lathos katalava :shock::shock: xaxaxaxaxa

loipon filenaditses mou tha ta poume argotera!!!!filakia pollaaaaaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ANLOU ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ!!!ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ!!!4 ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ Θ!!!ΜΙΡΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ FB.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ,,,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανλου και εγώ αυτή την κρέμα χρησιμοποιώ αλλά δεν έκανε τίποτα στην περίπτωση μας! Έχει κάνει πληγές η ζουζουνίτσα μου οπότε χρειαζόταν κάτι πιο δραστικό! Της βάζω dactarin πουδρα και μια κρέμα με κορτιζόνη την kenakob. Ελπίζω ο μικρούλης σας να παει καλά! Πόσο θα κάτσετε μέσα? Και εμείς στο μητέρα πήγαμε. Στο 513 είμασταν. Έχεις ασφάλεια του παιδιού ή θα γίνει με δικά σας έξοδα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rania ponese poli i diadikasi exagwgis???? sikwses pireto meta????

barbie mou den tha meinei mesa to apogeuma tha vgei...apla xereis tha pame nwris nwris kai tha katsoume prooliptika mexri to apogeuma gia na ton parakolouthisoun!otan gennisa sto mitera mas kanane ena programma asfalistiko tis ethnikis kai ena tis marfin opote to pososto simetoxis tha nai mikro...nomizw to 20% stis exetaseis kai stin epemvasi kaluptetai exoloklirou!vasika ta exoda den me apasxoloun..den lew einai megalo thema twra pou einai anergos kai o thodoris alla tha voithisei o pateras mou eipe..opote den me agxwnei!!!exw plaaaaates :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΤΡΕΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟΝ ΦΡΟΝΙΜΙΤΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΑΘΟ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ.ΑΠΛΑ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΤΡΩΓΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΝΑΡΓΩΣΗΣ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...ΕΤΣΙ!!ΕΜΕΝΑ Ο 2ΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΟ ΑΦΗΝΩ,,ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΣΚΛΗΡΕΝΕΙ Η ΓΝΑΘΟΣ.

ΟΥΠΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ :lol::lol::lol: ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΑΞΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,,ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ..Ο ΠΑΝΟΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ela mwre den einai kai kapoia megali epistimi oi mprizoles...axaxaxaxaxa vevaia antres einai autoi den xereis pote ti mporeis na patheis :lol::lol::lol::lol:

kali orexi raniaki mou!!!!!

eeee barbie esu pou xazeueis...???se vlepw online tosi wraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

kai mena simera to thema mageirikis to xei analavei o antroulis...linguini me mia saltsa dikis tou anakalipsis...pou kathe fora pou mou ftiaxnei auti tin saltsa trww 5 piata :o:o:o giam giam!!!!!

o mpempis eliwse ston ipno...koimatai apo tis 1...xaxaxaxaxa mou thele gelakia to prwi!!!xupnise 5 misi i wra kai mexri tis 7 misi olo agkou kai xaxaxaxa itane!!!!! egw me tin tsimpla sto mati kai autos mes stin treli xara...milame ta neura mou xtipisan kokkino!!!!Pali kala pou sikwthike i agapoula mou kata tis 7 kai ton anelave!!!!!Tha ginomoun paidoktonos :evil::evil::evil:

eilikrina euxaristw kathimerina ton theouli pou xw ton thodori spiti....an den eixa tin voitheia tou tha trellainomoun merikes stigmes!!!!Na dw ti tha kanw otan me to kalo vrei douleia....etoimasteitai tha mou dwsete ta tilefwna sas kai tha sas pairnw mia mia na me iremeitai xaxaxaxaxaaxaxaxaxa

mamounaaaaaaaaaaaaaaaaaaki esu xekinises douleia?????

miriaki mou kale twra teleiwsa to diavasma tou allou foroum....olo exw eisai esu!!!!!xaxaaxaxaxa mpouzoukia, fridays kafedakia....xaras to kouragio sou!!!! egw akoma den exw afisei kanenan na mou kratisei ton mpempako...den xerw me agxwnei polu auto to thema!!!!!Fusika argotera tha parakalaw kai tin geitonissa alla telos pantwn... :D:lol::lol::lol: Se zileuw poli....ftou ftou!!!!!!paw na xipnisw ton mikrouli na faei kai na xanakoimithei!!!!na dw kai gw kana episodio sto fridge.....(apaixti seira kai kouklos prwtagwnistis)!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανλού μου το είχα αφήσει ανοικτό και ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα! Εγώ σήμερα είμαι μοναχούλα με την μικρούλα μου, ο αντρούλης μου έχει πάει στο νησί. Άστε πήγε και πήρε ο μουρλός ένα μικρό τρακτεράκι για να περιποιείται λέει τα κτήματα του και έχει ξετρελαθεί! Πως είναι τα παιδάκια που τους έχουν πάρει ένα παιχνίδι έτσι και ο άντρούλης μου! Τέλοσπάντων. Εγώ μαγείρεψα σήμερα κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και τριών ειδών πιπέρια, συνταγή made by Μαμαλάκης και εγώ πρόσθεσα στη σάλτσα και λίγο τριμμένη κεφαλογραβιέρα. Τηγάνισα και πατατούλες και ήταν κορίτσια όλα τα λεφτά!

Πότε είπες ότι μπαίνετε για την επέμβαση?

Το βράδυ τι ώρα τον βάζεις για ύπνο?

Έρη τι έγινε ζεις? :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Λογω διαφορων προβληματων ειχα παρα πολυ καιρο να μπω στο μαμμυ.Μπαινω λοιπον σημερα και τσουυπ πεφτω πανω στο θεματακι μας!Πολυ χαρηκα που μαζευομαστε παλι.Ερη και ανλου με συγκινησατε βρε που με θυμαστε :D:D αν και δεν εγραφα πολυ συχνα.Αρχικα να ευχηθω στη μπαρμπι μας περαστικα για το μωρακι της.Κριμα μωρε το καημενο να ταλαιπωρειται τοσο.

Ανλου μου ολα να πανε καλα με την επεμβαση του μπεμπακου σου.Θα τελειωσει γρηγορα και ουτε που θα το θυμαστε σε λιγο.Να μας ενημερωνεις!

Ερη τι εγινε??Ζεις τελικα??

Παμε στα δικα μας τωρα.Η μπεμπα μας κοντευει να γινει 4 μηνων,θηλαζει αποκλειστικα αλλά εχει ψιλοξεπατωσει τη μανουλα.Το βραδυ σηκωνεται ακομα 54656788765 φορες για μαμ και μεσα στη μερα τρωει μπορει και ανα μια ωρα.Καταλαβαινετε λοιπον...Μεθαυριο εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο και ζυγισμα.Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφη,πανεξυπνη κλπ...Κανενα γαμπρο εχουμε?? :lol::lol::lol:

Μιρια,μαμουνακι και όποιο αλλο κοριτσι ξεχναω φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα ομορφες μου φιλεναδιτσες τι μου κανετε τωρα σας διαβασα παλι βολταρα ολη μερα :D το πρωι πηγαμε εκκλησια που ητανε το μνυμοσινο τις γιαγιουλας μου και μετα στην θεια για καφε :!: το μεσιμερη πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο το απογευμα πηγαμε στους νονους για καφε και μαζευτικαμε κοντα στις 8 το βραδυ και εμενα αποψε μαγειρεψε ο αντρουλης εβαλε πατατουλες στο τζακι και εβαλε και παιδακια αρνησια στο αλουμινοχαρτο και τα εβαλε και αυτα στο τζακι καλα κοριτσια εγιναν τελεια τα παιδακια ητανε πολυ μαλακα και τωρα τσακιζω ενα γλυκο που εφερε ο αντρας απο το ζαχαροπλαστιο δεν ξερω τι ειναι κατι παρομοιο με μιλφεικ πρεπει να ειναι με καμια παραλαγη ουπς κατι ελεγα χθες για διαιτα :oops::oops: δεν πηραζει απο δευτερα τωρα ποια δευτερα δεν λεμε :lol:

ανλου μου εγω οπου παω περνω μαζι μου το μωρο αν δεν την παρω μου κραταει μουτρα :lol: οπου και να παω μαζι μου μονο οταν θα παμε μπουζουκια τοτε την αφηνω στην πεθερα μου και την αφηνουμε το βραδυ αλλα βρε κοριτσια οταν γυρναμε σπιτι και περνω απο το δωματιο τις και βλεπω πως δεν ειναι εδω στεναχωριεμαι και αρχιζω το μπιρι μπιρι να παμε να την παρουμε :cry:

barbie μου τι επαθε καλε το μωρακι σου περαστικα σας κουκλιτσα μου ειναι καλα τωρα το μωρο? χαιρομε που εισαι και παλη μαζι μας :!:;)

εριιιιιι τι εγινε τελικα πηγε καλα το φαγητο ??

ανλου μου αντε να τα πατε καλα με την επεμβαση σας οταν με το καλο παει ο αντρουλης δουλεια μπορεις να περνεις και εμενα για συμπαρασταση αλλα μετα ο μισθος του αντρουλη θα πηγαινει μονο στον λογαριασμο τηλεφωνου :lol:

τζιτζικακι τι τραβας και εσυ η μανα ξυπναει τοσες πολλες φορες για μαμ? γαμπρο δεν εχουμε εμεις εμεις εχουμε νυφι ;)

κοριτσια η μαματιτιδα συνεχιζεται σημερα το νινι ηθελε μονο εμενα δεν ηθελα κανενα αλλο εστω και αν δεν την κρατουσα επρεπε να ειμαι σε σημειο του οπτικου τις πεδιου το πρωι εκανα δουλειες οσο ημουνα στην κουζινα ολα καλα αμαν εφευγα απο την εμβελια τις μην φανταστιτε τι γινοταν :shock: και τρεχανε τα δακρυα ποταμια :?

κοριτσια νυσταζω αφανταστα αλλα θα περιμενω μεχρι 12,30 για να ταισω μωρο και μετα θα κοιμηθω και εγω :(

οχ ειπα παρα πολλα θα διαβαζεται μιση ωρα αυριο :D:roll: φιλακια σας αφηνω να φαω το γλυκακι μου :D:D καληνυχτα ομορφες ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...