Μετάβαση σε περιεχόμενο

παλίνδρομη αιμα μετά


nanita

Recommended Posts

Γεια σας

Είμαι νέο μέλος

Είχα μια παλίνδρομη κύηση 8 εβδομάδων και ενώ ετοιμαζόμουν για απόξεση απέβαλα στις 8/01. Ο γιατρός με συμβουλεύει να παρακολουθήσω την εξέλιξη της αιμορραγίας κι αν παρουσιάσω αιμορραγία να πάω για απόξεση. Προς το παρόν έχω απειροελάχιστα καφετιά εκτός από μια σταγόνα κόκκινο αίμα που είδα μετά από κούραση. Ο γιατρός το θεωρεί στα φυσιολογικά πλαίσια. Ανυσηχώ όμως γιατί βρίσκομαι σε παραμεθόριο μακριά από ιατρικά κέντρα και άλλους γιατρούς όμως. Εσείς πόσες μέρες είχατε αίμα μετά και σε τι ποσότητα; Είχατε εναλλαγές κόκκινου καφέ; Σας ευχαριστώ και καλά κουράγια σε όλες μας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανίτα μου, καλημέρα και καλωσήρθες.

Λυπάμαι για την απώλεια σου αλλά είχα και εγώ την ίδια εμπειρία στην 8η εβδομάδα.Με την διαφορά ότι εγώ πρόλαβα και έκανα απόξεση. Άρα δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω. Απλά παρακολούθα την εξέλιξη και ενημέρωνε το γιατρό σου. Κάποιο άλλο κορίτσι από δω θα μπορεί να σε διαφωτίσει. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μετά την απόξεση είχα καφέ και αίμα για κάποιες μέρες και μετά στους επόμενους 3 μήνες ο γιατρός είπε αποχή απ το σεξ (μέχρι να περάσουν 3 περιόδοι) και ύστερα αν θέλαμε να βάλουμε ξανά μπρος για μωράκι. Έτσι κάναμε και τώρα είμαι ξανά έγκυος.

Καλή ανάρρωση και όποτε νιώσεις έτοιμη, ξανά εγκυούλα:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Νανίτα!

Λυπάμαι για την απώλειά σου. Πέρασα κι εγώ το ίδιο τον περασμένο Αύγουστο. Περίπου στην 7η με 8η εβδομάδα, αλλά η εξέλιξη ήταν όπως της Χρυσταλλένης. Έκανα απόξεση και είχα αίμα και καφέ για περίπου 3 βδομάδες. Περίοδος μου ήρθε ένα μήνα μετά την απόξεση. Ο γιατρός συμβούλευσε αποχή από το σεξ για 6 εβδομάδες, όχι 3 μήνες!

Χρυσταλλένη, πολύ αυστηρό γιατρό έχεις!

Νανίτα, αν δεν αποβάλεις φυσιολογικά, αν έχεις δηλαδή, καφέ και σταγόνες αίμα, τότε θα πρέπει να πας για απόξεση. Μη φοβάσαι, πάντως, τίποτα δεν είναι! Ούτε που θα το καταλάβεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι κι εγώ για την απώλειά σου. Εύχομαι γρήγορα να συνέλθεις και να βάλεις μπρος για το επόμενο!

Είχα κι εγώ μια παλίνδρομη πέρυσι. Πήγα για απόξεση έχοντας ήδη μικρή αιμορραγία. Το δείγμα στάλθηκε για βιοψία, όπου δε βρέθηκε κάτι παθολογικό. Ακριβώς 28 μέρες μετά την απόξεση είχα κανονικά περίοδο. Ο γιατρός μου είχε ζητήσει να περιμένω δύο ολοκληρωμένους κύκλους και μετά να ξαναπροσπαθήσω για μωράκι. Είμαι στον πέμπτο μήνα τώρα!

Οι εκδοχές στην περίπτωσή σου είναι δύο. Ή θα παρουσιάσεις μια γερή αιμορραγία που σημαίνει πως ο οργανισμός σου θα αποβάλει πλήρως ή θα πρέπει να κάνεις την απόξεση (και αν τη κάνεις, να ζητήσεις και βιοψία). Όπως σου είπαν και παραπάνω, δεν είναι τίποτα, μη σε φοβίζει. Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείς πως η μήτρα θα καθαρίσει πλήρως για να μην έχεις προβλήματα μετά. Θα σου έλεγα αν συνεχίσεις να έχεις μόνο τα λίγα καφετιά να πας να κάνεις έναν υπέρηχο να δεις τι γίνεται.

Εύχομαι ότι καλύτερο κι ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Εχω αποβάλει ήδη απο τις 8/01.

Απλά είχα λίγες εκκρίσεις ακόμα. Τελικά από χτες δεν έχω τίποτα, 8η μερα.

Μάλλον την γλίτωσα την απόξεση.

Μεγάλη η στεναχώρια για την απώλεια, αν και την απαλύνει κάπως που έχω ήδη ένα παιδί, αλλά και μεγάλο το άγχος για το μέλλον και το κοντινό (αν ολα είναι καλά, αν καθάρισα καλά) αλλά και το απώτερο (τι θα γίνει θα αποκτήσω κι άλλο μωρό, θα είναι γερό, κοκ.).

Αχ τι άγχος αυτή η διαιώνιση του είδους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην στεναχωριεσαι... η φυση ξερει καλυτερα απο εμας..

απλα να πας μετα απο λιγο καιρο να σε δει κ ο γιατρος (να σου φυγει το αγχος οτι εχεις καθαρισει κ ολα ιεναι καλα) και μετα βουρ!!

κ εμενα ο γιατρος μου στην αποξεση μου ιεχε πει να αφησω τρεις περιοδους..

το αγχος για παιδι τελικα ειναι το πιο φυσιολογικο σε μια γυναικα..

μη στεναχωριεσαι, οταν αναρρωσεις (σωματικα κ ψυχολογικα) να ξεκινησετε γρηγορα για το επομενο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...