Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άδοξο Τέλος


lullaby

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες.

Είναι κάπως ειρωνικό ότι αποφάσισα να γράψω σε αυτό το φόρουμ απόψε αλλά αισθάνομαι πως χρειάζομαι την υποστήριξη σας. Ήθελα έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσω να γράφω μίας και ήμουν έγκυος και έψαχνα αρκετά τελευταία σε διάφορα site για να ενημερωθώ.

Είμαι 32 ετών και ευτυχώς ήδη μητέρα. Το κοριτσάκι μου είναι περίπου 3μιση χρονών και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Από τότε που απέκτησα τη Λίλα μέχρι και τον Σεπτέμβρη δεν είχα κάνει κάποια προσπάθεια να συλλάβω. Το σκεφτόμασταν πολύ με τον καλό μου το να αποκτήσουμε ένα δεύτερο παιδί. Η για να πω την αλήθεια εγώ είμαι αυτή που το σκεφτόμουν... Εκείνος το ήθελε πάρα πολύ και μου το ζητούσε. Αλλά εγώ ήθελα να το σκεφτώ και επίσης οικογενειακά προβλήματα υγείας, οικονομικοί λόγοι και η επαγγελματική αποκατάσταση ήταν τα θέματα που με απασχολούσαν περισσότερο αυτά τα τρία χρόνια με αποτέλεσμα να βάζω σε δεύτερη μοίρα το θέμα του δεύτερου παιδιού. Άλλωστε ένιωθα ολοκληρωμένη εφόσον είχα αποκτήσει παιδάκι. Και εδώ που τα λέμε νόμιζα ότι το πιο εύκολο πράγμα ήταν να αποκτήσω παιδί...

Η τελευταία περίοδος μου ήρθε στις 26 του Σεπτέμβρη. Μία εβδομάδα μετά είχα ραντεβού με τη γιατρό μου η οποία μου επιβεβαίωσε πως είμαι μία χαρά και μιας και είχα ήδη αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να αποκτήσω κι άλλο παιδάκι μου έδωσε το πράσινο φως και έτσι ξεκινήσαμε τις προσπάθειες. Τέλη του Οκτώβρη είχα καθυστέρηση. Κάνω τεστ εγκυμοσύνης και βγαίνει θετικό. Δεν πίστευα στην καλή μου τύχη και φυσικά ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαινα πάρα πολύ καλά.

Την πρώτη του Νοέμβρη και λόγω πίεσης στη δουλειά μου αρχίζω να νιώθω πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Κάνω την έρευνα μου στο διαδίκτυο και όλα τα site λένε πως αυτό είναι φυσιολογικό καθώς η μήτρα ετοιμάζεται για τη νέα κατάσταση. Καλώ τη γιατρό μου την επόμενη ημέρα, μου συστήνει να μείνω σπίτι και να ξεκουραστώ. Αναφέρω τις τιμές χοριακής που είχα κάνει στις 26/10 350 και την 1η Νοεμβρίου 2500 χιλιάδες. Μου λέει πως πάω καλά προς το παρόν. Δύο ημέρες μετά στο ιατρείο της μου ζητάει να κάνω κι άλλη χοριακή οπωσδήποτε στις 5 του μήνα. Κάνω τη χοριακή, η τιμή 4200 και εγώ νομίζω ότι όλα πάνε καλά εφόσον η τιμή ανεβαίνει...

Όταν της είπα την τιμή από το τηλ η αντίδραση της ήταν απερίγραπτη. Μου ζητάει την επόμενη ημέρα να πάω στο μαιευτήριο για κολπικό υπέρηχο. Πηγαίνω, γίνεται ο υπέρηχος βλέπουμε σάκο κ.τ.λ. μικρή αποκόληση και αρχόμενα εμβρυικά στοιχεία. Όταν τελειώνει η εξέταση μας λέει πως φοβήθηκε για εξωμήτριο και μας λέει παράλληλα να είμαστε επιφυλακτικοί διότι δεν υπάρχουν ακόμα εμβρυικά στοιχεία. Την Πέμπτη 11/11 κάνω υπέρηχο στο ιατρείο της και η εικόνα είναι ακριβώς η ίδια. Χρειάστηκε να φτάσει εκείνο το βράδυ για να καταλάβω επιτέλους ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την εγκυμοσύνη μου. Ανεμβρυική κύηση ένας όρος που δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να κατανοήσω.

Μου είπε πως δεν φταίω εγώ, κακή σύλληψη, χρωμοσοματική ανωμαλία ίσως... Δεν κατηγορώ τον εαυτό μου αλλά αναρωτιέμαι τι στο καλό δεν πήγε καλά. Σήμερα το πρωί πήγα πάλι στο μαιευτήριο για κολπικό υπέρηχο για να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Η εικόνα η ίδια και ο γιατρός που ήταν εκεί σήμερα χαρακτήρισε την κύηση 'παλίνδρομη'. Τελικά ανεμβρυική ή παλίνδρομη; Ποια η διαφορά;

Δεν ξέρω...

Θα πρέπει να γίνει καθαρισμός, αύριο το πρωί έχω ραντεβού για μία διαδικασία που δεν θα κρατήσει περισσότερο από μισή ώρα μου είπε... Θα στοιχίσει βέβαια αρκετά χρήματα που δεν είχα υπολογίσει αλλά περισσότερο μου έχει στοιχίσει ψυχολογικά. Προσπαθώ να το δεχτώ, ξέρω πως στη ζωή όλα είναι πιθανά να συμβούν αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όλες αυτές οι δικαιολογίες δεν με κάνουν να νιώθω καλύτερα.

Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα και που ήρθα μία τέτοια δύσκολη ώρα να γνωριστώ μαζί σας. Απλά έχεις καμία φορά ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον. Είμαι σίγουρη ότι και εσείς θα έχετε νιώσει αυτή την ανάγκη κάποια στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε. Θα συνεχίσω να είμαι εδώ γιατί μου αρέσει η κοινότητα σας, να δω και άλλα θέματα σε σχέση με το κοριτσάκι μου αλλά καθώς επίσης θα μπω σε μία άλλη διαδικασία και θα ξαναπροσπαθήσω. Γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ ξέρω πως θέλω να αποκτήσω δεύτερο παιδί.

Καλό σας βράδυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!! ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!! ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΞΑΝΑ! ;) ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!! :)

ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα lullaby σου έστειλα χτες μην αλλά δεν το βλέπω.Δεν θέλω να σου πω λόγια παρηγοριας,ξέρω οτι δεν πιάνουν μόνο να σου πω οτι συνήθως τέτοιο τέλος σε τόσο πρωιμο σταδιο συνήθως οφείλεται όντως σε χρωμοσωμική ανωμαλία.Οπότε καταλαβαίνεις οτι μια εγκυμοσύνη που δεν θα κατέληγε σε κάτι καλό καλύτερα να λήξει τώρα παρά αργότερα που είναι πολύ πιο επώδυνο πίστεψε με το έχω ζήσει :( .Επιπλέον έχεις ήδη ένα μωράκι κάτι που απο ιατρικής άποψης θεωρείται πολύ καλό αφού δεν έχεις κάποιο πρόβλημα αλλά μάλλον μια επώδυνη ατυχία.Εδω μέσα θα δείς πολλές κοπέλες που ζήσανε ίδια κατάσταση με τη δική σου, κοπέλες που ζήσαμε χειρότερες καταστάσεις και που δεν έχουμε παιδάκι ακόμη =(( αλλά και κοπέλες που πέρασαν πολύ δυσκολα αλλά τελικώς τα κατάφεραν και σήμερα έχουν το μωρό τους.Απ αυτές τις κοπέλες αντλούμε δύναμη και ελπίδα και σου ευχομαι πραγματικά σύντομα και εσύ να είσαι και εσύ μια απο αυτές :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η αληθεια ειναι οτι καπως ετσι μπηκα και εγω στο μαμμυ,επειτα απο μια απώλεια που ειχα και δυστηχως πολλα κοριτσια εδω μεσα εχουμε βιωσει αυτο που βιωνεις τωρα εσυ και ειναι πραγματι πολυ δυσκολο...λυπάμαι παρα πολύ ...δωσε χρονο στον εαυτο σου και συνεχισε με δυναμη και χαμογελο και σιγουρα μια μερα θα μας ανακοινωσεις και τα ευχαριστα!!!Καποια πραγματα ειναι να γινουν και δεν ειναι στο χερι μας να ταλλαξουμε...τα αποδεχομαστε λοιπόν και προχωραμε παρακατω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kai apo mena lullaby!

poli lipame gia tin peripeteia s koritsi m!

tha thela k egw me ti seira m na s pw oti exasa kai gw me ton idio tropo to mwraki mas prin 2 xronia peripou!

kaki sillipsi i ermineia tou adoxou telous!

to gegonos oti exeis mwraki allo koritsi m, kai na to xaireste, einai poli thetiko k apo thema iatrikis apopsews alla kai apo psixologikis apopsis!

twra tha s dwsei tin perissoteri dinami p s dwse pote i koroula s!

tha to deis!

s euxomai sintoma na to xeperaseis k na arxiseis tis nees s prospatheies koritsi m!

kali anarrwsi!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα.προσπαθησε να μην βασανισεις το μυαλουδακι κ την ψυχουλα σου με ερωτησεις του τυπου<γιατι σε εμενα αφου εχω ηδη ενα παιδακι><τι δεν εκανα καλα> κ αλλα τετοια.δεν θα βοηθησουν σε τιποτα.στο λεω εκ πειρας γιατι σε αναλογη κατασταση βρεθηκα κ εγω πριν 7 μηνες.και τι ειρωνεια....σαν σημερα ειχα πιθανη ημερομηνια τοκετου!να παιρνεις δυναμη απο το χαμογελο του παιδιου σου,να εισαι ηρεμη κ αισιοδοξη.να μη βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου κ να θυμασαι πως η ζωη μας δινει οτι μας χρωσταει.κ νομιζω πως στην ζωουλα του παιδιου σου του χρωσταει ενα αδερφακι κ σε εσας μια χαρουμενη οικογενεια!θα εχεις ηδη μπει στην διαδικασια της αποξεσης...ο μονος πονος που σου μενει ειναι στην ψυχη σου κ δυσκολα περναει με παυσιπονα.καλη αναρωση να εχεις κ ελπιζω αυτη η δυσκολη στιγμη να γινει η αφορμη να αποκτησεις καινουργιες φιλες εδω στο mammy.φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκι μου. έχω κι εγώ ένα αγοράκι τον Δημήτρη είναι 2 χρονών τώρα. Πριν από αυτόν πέρασα κι εγώ το ίδιο ακριβώς με εσένα. Παλλίνδρομη ανεμβρυακή κύηση!!! Σάκος χωρίς μωρό δηλαδή :? . Όταν το έμαθα ήμουν 2 μηνών και φυσικά έκανα απόξηση. είναι μια απλή επέμβαση με ολική αναισθησία, μπαίνεις το πρωί και βγαίνεις το απόγευμα από το νοδοκομείο. Δεν πονάει σωματικά, ουτέ μετά. Ο ψυχολογικός πόνος είναι άλλο θέμα όμως. Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω, να κοιτάς μπροστά κοριτσάρα μου και θα έρθει το δεύτερο. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός μου, σοκαρίστικα. Είναι εντελώς τυχαίο γεγονός μας είπε. Όταν τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται κάποια γίνονται έμβρυο και κάποια όλα τα υπόλοιπα (σάκος, πλακούντας κλπ) σε αυτή την περίπτωση δημιουργήθηκαν όλα τα άλλα κύτταρα εκτός από τα εμβρυακά. Αυτό δεν σήμαίνει ότι στην επόμενη εγκυμοσύνη θα συμβεί το ίδιο, είναι εντελώς τυχαίο. Και να σου πω κάτι;; Το ότι δεν υπήρχε έμβρυο που μετά πέθανε με έκανε να νοιώσω κάπως καλύτερα γιατί στην τελική δεν υπήρχε καν μωρό.

Μετά από 2 μήνες ξαναέμεινα έγκυος και τώρα χαίρομαι έναν απίστευτο ζουζούνο όλο τρέλλα!!!!

Μην ανησυχείς κοπέλα μου, γρήγορα θα έχεις ένα γερό μπεμπάκι στην κοιλίτσα σου!!!!

Φιλιά πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας. Πήγα σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο και όλη η ιστορία τελείωσε μέσα σε μία ώρα περίπου. Τα συναισθήματα μου ανάμεικτα. Από τη μία νιώθω ανακουφισμένη που τελείωσε γιατί η αγωνία και το άγχος με είχαν τσακίσει. Από την άλλη νιώθω πολύ απογοητευμένη. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο χρόνο ώσπου να ξαναμπώ και πάλι στη συνηθισμένη ρουτίνα της ζωής μου και τα πράγματα θα φτιάξουν. Σκέφτομαι φυσικά να ξαναπροσπαθήσω αλλά παρόλο που θέλω πολύ να ξαναμείνω έγκυος παράλληλα νιώθω άθελα μου φόβο. Το ξέρω πως δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που θα μου ξανασυμβεί αλλά βαθιά μέσα μου με τρώει κάτι. Μάλλον όπως είπα πριν ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός τώρα και ελπίζω ότι σιγά, σιγά θα ξαναγίνω ο εαυτός μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι να πανε ολα καλα,και να φουσκωσει συντομα η κοιλιτσα,ολα ειναι μεσα στη ζωη,σκοπος ειναι να τα ξεπερνας και να συνεχιζεις!!!Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου καλη μου και οτι καλυτερο απο εδω και περα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου γλυκό περαστικά σου και είμαστε πολλές κοπέλες εδώ που έχουμε ανάλογες εμπειρίες.

Εύχομαι σύντομα να μείνεις πάλι εγκυος και να αφήσεις πίσω σου την ατυχία αυτή.

Σχετικά με την ερώτησή σου, παλίνδρομη είναι γενικά μια κύηση που δεν προχωρησε και μπορεί αυτό να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι και η ανεμβρυική κύηση όπου το έμβριο δεν έχει σχηματιστεί σωστά κυρίως λόγω κακής σύλληψης. Εγώ έτσι το έχω καταλάβει.

Προσπάθησε να μην το αφήνεις να σε στενοχωρεί πάντως. Αυτά τα πράγματα δεν τα ελέγχουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki m auto einai ena thema p tha s apasxolei gia ligo kairo!

sigoura o xronos tha voithisei na to prosperaseis!

kai i pligi tha epoulwthei koritsaki m tha to deis!

kai stin epomeni prospatheia s na xereis oti ola ma ola tha pane teleia!

eimaste oles edw gia na se stirixoume!

pare to xrono s!allwste logiko einai na peftoume kapote alla simasia exei na xanasikwnomaste!

dn einai etsi?s euxomai o xronos na giatrepsei tin pligi s to sintomotero kali m!

filakia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια και απο εμενα. Και εγώ 14 Νοεμβριου ειχα πητ αν ολα εξελλισονταν ομαλα. Αλλα ειχα παλινδρομμη στις 8 εβδομαδες. Δεν ειναι κατι που ξεχνιεται εντελως αλλα απαλυνεται. Παντως εγω εχω ακομα φοβο να ξαναμεινω εγκυος και θαυμαζω τις κοπελες που μενουν σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα μετα απο μια ασχημη εμπειρια σαν αυτη. Παντως οπως λενε όλοι όλα μεσα στην ζωη ειναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι και σύντομα το κοριτσάκι σου θ' αποκτήσει τ' αδερφάκι του! Είχα κι εγώ μια παλίνδρομη το χειμώνα, δε το έχω ξεχάσει, αλλά έχω εμπιστοσύνη στη φύση που δεν άφησε να μεγαλώσει ένα πλασματάκι που δε θα μπορούσε να επιβιώσει. Τώρα είμαι πάλι έγκυος κι όλα πάνε τέλεια μέχρι στιγμής!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο, να χαίρεσαι τη κορούλα σου και να προσέχεις τον εαυτό σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση και τη στήριξη σας. Είναι πολύ φρέσκο ακόμα και πραγματικά νιώθω άδεια, ανίκανη να σχεδιάσω το οτιδήποτε για το μέλλον. Θα αφήσω να περάσει ο τυπικός χρόνος των δύο μηνών και μετά που θα είμαι καλύτερα θα το ξανασκεφτώ και θα προσπαθήσω μόλις νιώσω έτοιμη.

Η γιατρός μου θα με ξαναδεί σε 15 μέρες και μάλιστα μου είπε ότι μέχρι τότε θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα της βιοψίας που θα γίνει για να το τσεκάρουμε απ' όλες τις πλευρές. Στ' αλήθεια μερικά πράγματα είναι ανεξήγητα, μου κάνει εντύπωση πως 'ξεγιελιέται' ο οργανισμός, παράγει τις κατάλληλες ορμόνες, δημιουργεί τον σάκο κ.τ.λ και κάπου στη διαδρομή χάνεται το πιο σημαντικό. :roll: Θα ήθελα να μάθω την κάθε λεπτομέρεια και αυτό όχι επειδή νιώθω ενοχές, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι φταίω εγώ απλά θέλω να καταλάβω όσο καλύτερα γίνεται τι συνέβη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ...ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΙΝ ΤΙΝ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσι μου

ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω

περισυ φλεβαρη ειχα καθυστερηση

παω στο γιατρο ολα καλα μου κλεινει ραντεβου μετα απο 2 βδομαδες να ακουσουμε καρδουλα

εγω μεσα στην τρελη χαρα σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα

ξεκιναει ο υπερηχος

ολα ειναι παρα πολυ καλα μου λεει

ο σακος τελειος ολα ολα τελεια

αλλα ...

δεν υπαρχει μωρο!!!!

εγω επαθα σοκ!! περιττο να στο πω...

πηγα κ σε αλλους 2 γιατρους, πηρα αλλες δυο γνωμες, εκανα κ χωριακες που ηταν πολυ ψηλες (πανω απο 30000) αλλα τελικα κ εγω τα ιδια... εδωσα περιθωρια αλλα μωρο δεν εμφανιστηκε, τιποτα, ειχα εναν απολυτως αδειο σακο..

εκανα την αποξεση 2 μερες πριν τα γενεθλια του ανασταση μου.....

μονο για αυτον χαμογελουσα εκεινη τη μερα...

να ξερεις οτι οταν μια γυναικα μενει εγκυος εχει 95% πιθανοτητες να αποβαλλει η να μη σχηματιστει μωρο κλπ κλπ

οταν ακουστει καρδουλα οι πιθανοτητες πεφτουν στο 5%

τωρα εμεις απο τη νεα χρονια θα αρχισουμε παλι για το δευτερο κ ο θεος βοηθος...

ολα καλα θα πανε, μη στεναχωριεσαι καθολου μα καθολου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια μου,εσεις το παθατε αφου αποκτησατε το πρωτο σας παιδακι.εγω το επαθα πριν μεινω εγκυος στον μεγαλο μου.ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη και ηταν παλλιδρομη.ειχε σταματησει η καρδουλα του.lullaby εγω θα σου δωσω μια συμβουλη:μην αφησεις την ψυχολογια σου να καταρακοθει και χασεις πολυτιμο χρονο.εγω ξεκινισα ξανα αμεσως και η ειρωνεια ξερεις ποια ηταν?οταν θα γεννιοταν εκεινο το μωρο,εμαθα οτι ημου εγκυος στον αντωνακη μου που τον φεβρουαριο θα γινει 4 ετων.υπομονη και γρηγορα να μας πεις ευχαριστα.ειμαι η μαρια. @};-@};-@};-@};-@};-@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι πως είμαι πραγματικά τυχερή που έχω ήδη παιδάκι και που στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήγαν όλα πολύ καλά. Αν δεν είχα τη Λίλα αυτή τη στιγμή νομίζω ότι θα ήμουν πολύ χειρότερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα σας. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα ψυχολογικά γιατί δεν είμαι... Αλλά αυτό που με προβληματίζει κάπως είναι κάποια πονάκια που έχω χαμηλά. Είναι φυσιολογικό; Όσες άλλες έχετε περάσει παρόμοια διαδικασία (εύχομαι καμία να μη ζήσει τέτοια πράγματα) πέρα από το ψυχολογικό θυμάστε πόνους σωματικούς κ.τ.λ.; Παίρνω αντιβίωση εννοείται για τρεις μέρες και μου έδωσε και mitrotan. Μου είπε να μην σηκώνω βάρη, να μη κάνω μπάνιο μέσα στη μπανιέρα (δηλ να μη μπω σε νερό), μόνο ντους, όχι σεξ και να μη πιω ασπιρίνη για 15 ημέρες μέχρι να με ξαναδεί. Δεν κάνω τίποτα όλη μέρα, τριγυρνάω μέσα στο σπίτι σαν την άδικη κατάρα μόνη μου. Ο καλός μου στη δουλειά και η μικρή μου στον παιδικό σταθμό το πρωί και μετά την πήρε η πεθερά μου για να με αφήσει να ξεκουραστώ. Αλλά ουσιαστικά δεν ξεκουράστηκα, δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Και χτες βράδυ παρόλο που νύσταζα και ξάπλωσα δεν μου κόλλαγε ύπνος. Και όχι τίποτα άλλο αλλά όσο σκέφτομαι ότι από Δευτέρα θα πρέπει να πάω για δουλειά τρελαίνομαι. Λέω να βγω αύριο έξω, να πάω ένα σινεμά αλλά από την άλλη σκέφτομαι αυτά τα πονάκια.

Σας μπέρδεψα. Θυμάται καμία άλλη τέτοιους έστω και ελαφριούς πόνους μετά τον καθαρισμό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρά πονάκια είχα κι εγώ μετά την απόξεση και ο γιατρός μου είχε πει να παίρνω ντεπόν. Ξεκουράσου και φρόντισε να είσαι στα ζεστά. Κι αν σε προβληματίζει κάτι πάρε τηλέφωνο το γιατρό!! Δες μια ωραία ταινία, πάρε ένα καλό βιβλίο και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Εύχομαι αύριο να είσαι καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι μου είπε για ντεπόν, χτες πήρα δύο, σήμερα δεν έχω πάρει καθόλου. Θα πάρω ένα τώρα αν είναι. Να σκεφτείς πάντως ότι είμαι βιβλιοφάγος και αυτές τις μέρες έχω ένα βιβλίο και το σέρνω, έχει πληρώσει αμαρτίες! Τι να λέμε, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ... Θα δω ταινία μάλλον να απασχοληθεί πλήρως ο εγκέφαλος μου και αύριο σινεμά να βγω λίγο έξω να δω και κόσμο μπας και ξεκολλήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα πονακια ειναι φυσιολογικα γιατι οσο περναει κ η ναρκωση θα πονας λιγο.εγω το πρωτο 24ωρο δεν πονουσα,μετα λιγο για μια μερα μονο κ μετα τιποτα.θελει λιγο να προσεχεις τωρα, οχι υπερβολες βεβαια.να κρατας την κοιλια σου ζεστη,να μην σηκωνεις βαρη.εμενα μου ειχε πει να παω σε 40 μερες κ ολα ηταν οκ.μην ανυσηχεις καθολου.ολα καλα.καλη ξεκουραση να εχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

κ εγω ειχα πονακια, ειχαν κρατησει καμια δεκαρια μερες. αλλα δε μου ειχε δωσει ουτε αντιβιωση ουτε μητροταν ουτε τιποτα. γενικα δε μου ειχε πει τιποτα απο ολα αυτα που λες... :?:?

καλα σεξ δεν ειχα καμια διαθεση να κανω, δεν το συζηταω καν...

το χειροτερο ειναι το ψυχολογικο κομματι...

κρατα αγκαλια το παιδακι σου, μιλα του, κοιτα στο ματια και να συγκεντρωθεις μονο σε αυτο.. εμενα αυτο με εσωσε εκεινη την περιοδο.. κ μετα ειχε μπει στο νοσοκομειο για μια βδομαδα, οι γιατροι μου ελεγαν οτι χειροτερο μπορουσα να ακουσω.. σκεψου οτι σημασια εχει τωρα το παιδακια σου, σε εχει αναγκη.. εμενα μου πηρε 4 μηνες να σταματησω να το σκεφτομαι..

απο το νεο ετος θα ξεκινησουμε για δευτερο και εχω ενα φοβο μην ξαναπαθω τα ιδια..

προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι, σκεψου οτι τουλαχιστον δεν πεθανε μωρακι...

σε συμβουλευω με βαση οτι εκανα κ εγω...

καλη αναρρωση και σου ευχομαι να νιωσεις γρηγορα καλυτερα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...