Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ειμαι εγκυος!!!


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!ειμαι τοσο χαρουμενη και φοβισμενη, οσο δεν εχω υπαρξει ποτε στη ζωη μου!!!!

περιμενα την ακατανομαστη στις 30/9 και για να γλιτωσω λιγη απο την αγωνια της αναμονης εκανα μια χοριακη το πρωι της Πεμπτης....οταν ο μικροβιολογος μου ειπε οτι το αποτελεσμα ηταν 275, εκλαιγα απο τη χαρα μου στην τουαλετα του σχολειου!!!!!!!!δε μπορουσα , ομως να το πω πουθενα...... φοβομουν τοσο πολυ, μην ξαναπερασω τα περσινα, οταν εμεινα εγκυος , αλλα η κυηση δεν προχωρησε....δεν ειπα κουβεντα ουτε στον αντρα μου, τουλαχιστον μεχρι να επιβεβαιωσω εξελιξη... και σημερα ξανακανα χοριακη : 1450!!!!!!!!σε 4 μερες!!!!!ελπιζω να΄'ναι καλος αριθμος, και να'χει ριζωσει το σπορακι μου, γιατι θελω τοσο πολυ να το κρατησω στην αγκαλια μου σε 8 μηνες!!!!!παλι με πηραν τα ζουμια....!!!ολο κλαιω σημερα, απ'τη χαρα μου!!!!ο γιατρος μου ειπε να τον δω την αλλη δευτερα, για να ακουσουμε και την καρδια...πως θα περασει μια εβδομαδα, παλι, μεχρι να δω το σακουλακι και νιωσω οτι ειναι ασφαλες στη μητρα μου;;;!!!!

παντως, θελω να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολα τα κοριτσια του μαμι , που ειναι τα πιο γενναια κοριτσια που εχω γνωρισει!!!!εδω, βρηκα τοση πιστη, αισιοδοξια και αγαπη, που με γεμιζαν και στις πιο δυσκολες ωρες...και ηταν πολλες οι στιγμες απελπισιας που περασα, αλλα περισσοτερες οι ελπιδες που μοιραστηκα μαζι σας!!!! και θελω απ'την καρδια μου να πω, πως ΟΛΕΣ μας αξιζουμε να γινουμε ΜΑΝΟΥΛΕΣ και θα γινουμε!!!η Παναγιτσα θα μας στειλει το μωρακι μας, γερο και δυνατο , να το μεγαλωσουμε με αγαπη!!!! [smilie=angel13.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κοπέλα μου.....

Όλες οι ευχές μου να σε συνοδεύουν και με την ευχή του Θεού....όλα αυτή τη φορά θα πάνε τέλεια!!

Μην σκέφτεσαι τι σου συνέβη παλιά....τώρα κάνεις μια νέα ΑΡΧΗ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο Αφροδίτη μου!!! Τα κατάφερες και με συγκίνησες βαθιά...

Σε είχα στο μυαλό μου από μέρες. Κάτι οι ανακοινώσεις σου, κάτι αυτά που έγραψες τις τελευταίες ημέρες, κάτι ο τρόπος που τα έγραψες, είχα ένα τρομερά καλό προαίσθημα για σένα, και χαίρομαι απίστευτα για τα καταπληκτικά σου νέα.

Κλάψε από χαρά, Αφροδίτη μου... αυτά είναι τα καλύτερα δάκρυα...

Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά. Και καρδούλα θα ακούσεις, και κλωτσούλες θα αισθανθείς, και κλάματα θα ακούσεις :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια...και με το καλο μια ομορφη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!!

Τα παλια τα ΞΕΧΝΑΣ και ΠΡΟΧΩΡΑΣ!!!! ρε συ πολυ καλο το ανεβασμα της χοριακης!!!!! :)

μπραβο...με το καλο....ειναι δακρυα χαρας...τι ωραια τι καλα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω τοσο πολυ!!!!!οι ευχες σας ειναι ο,τι καλυτερο θα 'θελα να ακουσω!!!

cuando, zaxarenia,marikaki, tanya, ευχομαι συντομα ολες να κλαψετε απο χαρα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο βρε Αφροδιτουλα μου, διαβασα την ανακοινωση σου και δακρυσα!!!!Ολα θα πανε καλα μην στεναχωριεσαι για τιποτα και σε λιγους μηνες θα κρατας το σπορακι σου αγκαλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο αφροδιτη συνχαρητηρια!!!καλως ηρθες στο κλαμπ!!!!!τα πιο ομορφα δακρυα ειναι αυτα!!!!

τα παλια ξεχασετα επειδη εγινε μια φορα δεν σημαινει οτι θα γινετε παντα κ εγω ειχα μια ατυχια στο παρελθον τωρα ομως παμε καλα για αυτο διεγραψε το παρελθον κ απολαυσε την εγκυμοσυνη σου σε ολο της το μεγαλειο!!!καθε ευτυχεια σου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ ενα τελειο στρουμπουλο πανεμορφο κ πανεξυπνο μπεμπονι σε οχτω μηνακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο αφροδιτη ολα καλα θα πανε κοπελα μου θα το δεις αρκει να το πιστεψεις να προσεχεις κ καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι μενα γερο μωρακι να σαι παντα ευτυχισμενη οπως κ τωρα σε ολη σου την ζωη.παμε για αλλα καλυτερα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ, ολες σας!!!!!!!!αναστασια και κιμον, ερχεται η σειρα σας,να φουσκωσει η κοιλιτσα, και θα χαρουμε ολοι μαζι!!!!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τα καλα σας λογια, κι ευχομαι στις εγκυουλες μας, με το καλο να'ρθουν τα μωρακια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIGXARITIRIA...Se 8 mines na pareis to 8auma sou agkalitsa!!!!!! :D:D Afroditoula mou se katalavainw apolita giati molis sto ema8a eklaiga me ligmous...K oi fovoi sou 8a katalagiasoun otan deite ton sakko, meta pou 8a akousete kardoula k oso to vlepeis na megalwnei 8a xalarwseis akomi perissotero..K egw eimai fovismeni giati perasa ena e3wmitrio ton Dekemvrio alla 8etiki ske4i k ola 8a pane TELEIA...

Na prosexeis!!!!!!!!

:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω andria και μακαρι ολα γινουν οπως ειπες!!!!!!ευχομαι και το μωρακι σου να'ναι γερο και να μεγαλωνει υγιες στην κοιλιτσα σου!!!!κι ολες οι εγκυουλες να αξιωθουν να κρατησουν το μωρακι τους στη αγκαλια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια κοπελα μου

σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να παρεις στην αγκαλιτσα σου το μικρο σας θαυματακι

ολα να πανε καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουαου. με αυγκηνησες πολυ.με το καλο το μωρακι σου.συνχαριτηρια μπραβω δεν ξερω τι αλλο να πω οτι καλητερο? ελπιζω να φτανουν αυτα που ειπα. οχι δεν φτανουν να εχεις μια πανεμορφη εγκυμοσηνη.και οτι καλητερο γλυκια μου.μπραβββββββββββββββωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.να μου φιλησης την κοιλητσα και να την προσεχης.μπραβω μεσα απο την καρδια μου. :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:@};-@};-:-ss:ymapplause::x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ 1 ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΥΣΑΥΡΟ ΣΟΥ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Αφροδίτη μου!!!!!!!!!!!

Θερμά συγχαρητήρια κοριτσάκι.................

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νεάκια σου.................

Μπράβο μικρή μου!!!!!!!!!!!!!!

Κοίταξε να απολαύσεις την κάθε στιγμή............ που θα έχει άλλο νόημα πια!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια κ απο μεναααα !!!!!ολα θα πανε καλα..να μακους εμενα!!!(εχω εμφυτο χαρισμα κ τα ξερω ολα εγω..εκτος απο τα δικα μου)να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ συντομα να δεις θα το κρατας στην αγκαλια σου...τωρα ομως χαλαρωσε κ απολαυσε το..φιλακιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Kate1992@Θέτις Κ. πολλά πολλά συγχαρητήρια κορίτσια μου με το καλό!!! Καλούς διπλασιασμούς και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη μ' ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Kate μου εγώ ενημέρωσα την κοπέλα που μου φτιάχνει τα νύχια γιατί υπάρχουν υλικά που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σε εγκυμονούσες και ΌΛΑ πάνε μια χαρά μέχρι τώρα που είμαι 23+5! Ο γιατρός μου μου είπε ότι απλά θέλει μπαίνοντας στον 7ο να είναι καθαρά χωρίς κανένα υλικό! Θέτις μου πραγματικά προσεύχομαι για σένα αυτόν το μήνα! Ήρθε για να μείνει κορίτσι μου αυτήν τη φορά! Θα περιμένουμε τη χοριακή σου!
    • Έχετε αναφέρει πολλά θέματα και βαριέμαι να κάνω ξεχωριστή παράθεση στο καθένα! 1ον... όσον αφορά το σκυλί, γατί, πουλί και όποιο άλλο κατοικίδιο έχει ο καθένας, επειδή σπούδαζα κτηνιατρική... είναι λάθος να τα απομακρύνεις! Μετά μπορεί να σου βγουν προβλήματα στις συμπεριφορες και του ζώου και του παιδιού! Αν ο παιδίατρος λέει κάτι τέτοιο για ένα ζώο που είναι "καθαρό" και περιποιημένο (εμβόλια, αποπαρασειτώση και καθαρισμό) να αλλάξετε παιδίατρο!!!  2ον... εγώ ακόμα εκτός απο κάτι λίγα φορμάκια που μου έχουν φέρει διαφόρων μεγεθών απο ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε πια... δεν έχω αγοράσει τίποτα και όπως έχω ξανά πει... ούτε πρόκειται πριν τον 7ο. Κατά τη γνώμη μου θα χρειαστούμε αρκετά ζιπουνάκια (~15) και καμιά 10αριά φορμάκια. Τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει και μου έχουν πει στα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής! 3ον... τελικά μάλλον έχω πολλή ευαίσθητη κοιλιακή χώρα που την αισθάνομαι συνέχεια την μπουμπού!!!😂 Βέβαια ακόμα είναι πολύ ακανόνιστες και οι ώρες και οι κινήσεις... Μετά τις 27 εβδομάδες αποκτούν μοτίβο! Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου!
    • Μα δε χρειάζεται να τα έχεις σε απόσταση καλή μου! Και να ξέρεις ότι είναι πολύ προστατευτικά με τα παιδιά! Δεν κινδυνεύει το μωράκι σου απο το σκύλο σου!!!
    • Κ εγω νομιζω είναι αρκετά. Αλλα σκέφτομαι τωρα Μηπως το 0-3 είναι μεγάλο για νεογέννητο; Η μαμα μ μου ειπε να τα παρω 0-3 😝
    • Εμένα όταν είχε γεννηθεί που είχε έρθει το λαμπραντορ στο σπίτι απλά δεν την έφερα σε επαφή σε το σκυλί και χρησιμοποίησα πανες αγκαλιάς οταν ηθελα  να την πάρει κάποιος αγκαλιά για να μην έρχεται σε επαφή με τα ρούχα και με τυχόν τρίχες του σκύλου.. αλλά μετά που ξανά ήρθε ο σκύλος όταν ήταν 3 μηνών τους άφησα κανονικά να έρθουν σε επαφή ρώτησα και την παιδιατρο και μου έδωσε το οκ από την στιγμή που σκύλος ήταν με όλα τα εμβόλια που πρέπει με είπε η γιατρός 🤷‍♀️ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...