Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΜΑΝ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!!!!


Recommended Posts

Συγνωμη κοριτσια αλλα η κατασταση ειναι πλεον απαραδεκτη!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καθε μερα εχουμε και μια απεργια να μας τυρανναει!!!!! ασε που τωρα εχουμε και προβλημα υγειας γιατι εδω στην περιοχη εχει ακομα βοθρο (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΒΟΘΡΟ :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!: ) και δεν ερχεται ο φαταουλας να τον αδειασει και ολα τα κ..... τρεχουν στο δρομο και βρωμαει και ....

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδη εγω που δεν μπορω να απεργησω δεν εχω δικιο? δεν ειμαι ανθρωπος? μονο αυτοι εχουν συμφεροντα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα τωρα μωρε ολοι ξαφνικα κανουν απεργια και καλα γιατι αδικουνται ; εγω αυτους τους ανθρωπους που σταματανε τη ροη των πραγματων της χωρας ειλικρινα δνε τους καταλαβαινω , βγαινουν ξαφνικα οι νταλικερηδες που τοσα χρονια το ειχαν μονοπολειο και εκαναν περιουσιες και κελινουν τους δρομους δνε βλεπουν οτι ετσι κινδυνευει η υγεια του καθε πολιτη ηδη εχουν αρχισει πολλα φαρμακα στη βορεια ελλαδα να εχουν ελλειψη οπως και αγαθα σε σουπερ μαρκετ. Με ποιο δικαιωμα θα μου στερησει ο αλλος τοδιακιωμα να παω στη δουλεια μου αν αυτος ειναι αργοσχολος ας κατσει σπιτακι του η στο καφενειο -σημερα παλι εχουν απεργια στο μετρο χωρις να υπολογιζουν πρωτον οτι τοσος κοσμος πρεπει να παει στις εργασιες τους που πραγματικα στις δυσκολες ημερες που περναμε δνε εχουν το δικαιωνα να παιζουν με το μεροκαμαματο του καθενα - και απο την αλλ σημερα λεει ειναι παγκοσμια ημερα τουρισμου ανοικτη ολι οι αρχαιολογικοι χωροι εευερη εισοδος και ρωταω πως θα παει ο καθενας ; Αληθεια καποιος εισαγγελεας δεν υπαρχει ;Παραλυουν τα παντα απο καποιους ασυνειδητους που τοσα χρονια θησαυριζαν και τωρα τους χαλαει να φαει και ο διπλανος τους ; Αφηστε λιγο χωρο και στο γειτονα καλε !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα

της ελευθερίας και της ισότητας,

διότι έμαθε τους πολίτες

να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,

την παρανομία ως ελευθερία,

την αναίδεια του λόγου ως ισότητα

και την αναρχία ως ευδαιμονία..»

Τα είπε όλα χιλιάδες χρόνια πρίν....τι να μας πουν και οι αναρχο-συμφεροντολογο-παρτακιδες νεοέλληνες για 'δικαιώματα' και 'υποχρεώσεις'..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγα σημερα σ/μ... λες και ειχε πεσει βομβα!!!! ουτε "παπιε ντε κολε" :P:P:P:P δεν ειχε!!!!! αρε που καταντησαμε...

και μια γιαγια διπλα μου ελεγε...."να προλαβω να ψωνισω μη μεινω απο μακαρονια!!!!" :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια όλοι καλά τα λέτε αλλα όταν δεν ξέρουμε καλύτερα να μη μιλάμε.αυτοί οι φορτηγατζίδες που λέτε για να έχουν το μονοπόλειο οπως λέτε (το κράτος το έκανε αυτό) εχουν δώσει μια περιουσία για να έχουν αυτη τη δουλειά.για να βγάλουν φορτηγό έπρεπε να πληρώσουν απο 100 χιλιάδες ευρώ και πάνω και οι περισσότεροι ακόμα τα ξεχρεώνουν και έχουν βάλει υποθήκες τα σπίτια τους,αυτοι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα πεί οικογένεια,λείπουν μέρες ολόκληρες απο το σπίτι τους,κοιμούντε στους δρόμους,πλένοντε με μπουκάλια,τρώνε οτι πρόχειρο υπάρχει για να ζήσουν τις οικογένεις τους.δε ζητάνε να μην πάρει κανείς αλλος φορτηγό απλά ζητάνε να μην τους μειώνει την περιουσία τους την οποία την πλήρωσαν και πληρώνουν ακόμα αλλα τώρα κοστίζει μηδέν αλλα τα δάνεια τα πληρώνουν ακόμα.

δρόμους κλέινουν απλά για λίγο,οταν τους κλείνουν οι αγρότες για μέρες τους σρόμους ειναι καλά;;;;(προς θεου δεν εχω τιποτα με τους αγροτες γιατι και αυτοι παλευουν για να ζησουν)

αλλα οταν κλεινουν για μερες τους δρομους οι αιτησεις τους γινοντε δεχτες και αυτοι οι νταλικεριδες για να φερουν τα φορτια πανε απο ενα σωρο δρομους με γκρεμους και στο τελος δεν τους φτανουν τα χρηματα ουτε να βγαλουν τα πετραιλεα τους

να δειτε τωρα ποσο θα αυξηθουν ολα τα προιοντα επειδη θα αυξηθουν τα μεταφορικα τους απο τους πλουσιους που θα παρουν νταλικες και φορτηγα.

συγνωμη αλλα και ο αντρας μου εχει νταλικα (την ειχε ο αδερφος του και δυστυχως σκοτωθηκε) και του εμεινε χωρις να ξερει που παν τα τεσσερα και ειναι χρεωμενος για αυτη τη νταλικα και σας πληροφορο οτι δεν ημαστε πλουσιοι και αυτοι τι στιγμη εχουμε φρακαρει οικονομικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω τουλαχιστον δεν αμφισβητω τα δικαια των απεργων -

δεν γνωριζω απο μεσα το προβλημα τους.

αλλα το να εκβιαζω μια κατασταση για να πετυχω τον σκοπό μου δεν μου αρεσει- ειτε ειμαι δασκαλος- ειτε αγρότης- είτε γιατρός- ειτε συμβολαιογράφος- ειτε φορτηγατζης....

δεν με εκφραζει η απεργία ως μεσον διεκδικησης των δικαιωματων μου- γιατι ο αντικτυπος παντα ειναι ο φουκαρας κοσμακης- και αυτο εινια εκβιαζμος...καθολου δημοκρατικο δεν το βρισκω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω αν ακουσατε αλλα οι φορτηγατζιδες επειδη ειναι ανθρωποι αυριο θα καθαρησουν δωρεαν τους βορθους οπου υπαρχει προβλημα.

και οταν υπαρχει αναγλη για μεταφορα προιοντον μπορουν να επικοινωνουν με την ομοσπονδια τους και να γινετε η μεταφορα.και ετσι κι αλλιως ειναι πολυ που δουλευουν ενω υπαρχει απεργια και κανουν μεταφορες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω αν ακουσατε αλλα οι φορτηγατζιδες επειδη ειναι ανθρωποι αυριο θα καθαρησουν δωρεαν τους βορθους οπου υπαρχει προβλημα.

και οταν υπαρχει αναγλη για μεταφορα προιοντον μπορουν να επικοινωνουν με την ομοσπονδια τους και να γινετε η μεταφορα.και ετσι κι αλλιως ειναι πολυ που δουλευουν ενω υπαρχει απεργια και κανουν μεταφορες.

δυστυχως κατσαριδουλα μου ηταν επικοινωνιακο τρικ! εμεις που εχουμε προβλημα με το βοθρο, μολις το μαθαμε προσπαθησαμε να παρουμε τηλ, αλλα μαλλον το ειχαν κατεβασμενο γιατι μεχρι το βραδυ στις 11 "μιλουσε" συνεχεια.

Επισης δωσανε περιθωριο 1,5 μερας για να αδειασουν ολη την ανατολικη αττικη!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

οπως καταλαβαινετε πλεον δε μπορουμε να κανουμε μπανιο, να βαλουμε πλυντηριο και το καζανακι το τραβαμε με φειδω!!!! (μη γελατε ειναι τραγικη η κατασταση!!!!!! :evil::evil::evil::evil: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παίζονται πολλά κορίτσια.Εμένα ο άντρας μου έχει ΕΝΑ φορτηγό και τόσα χρόνια δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε άλλο τυχαίο δεν νομίζω.Οι περιουσίες δεν γίνονται με το σταυρό στο χέρι.Ύπαρχουν φορτηγατζήδες που αυτή την στιγμή εξαιτίας της απεργίας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση δεν έχουν ούτε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.Και εμείς σε λίγο στην ίδια θέση θα είμαστε αν συνεχίσουν. Ο άντρας μου θέλει να δουλέψει και δεν μπορεί.Εξυπηρέτηση έκανε ΣΚ σε έναν φίλο στην γειτονιά μας και τον πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν απέναντι και τον έβριζαν. Σε δύο γνωστούς μας σπάσανε τα αυτοκίνητά τους.Αυτοί που έχουν πολλά φορτηγά δεν τους νοιάζει να το τραβήξουν όσο πάει.Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουλέψουν αλλά φοβούνται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eπιτέλους τελείωσαν;

Ο άντρας μου κορίτσια δουλεύει σε εργοστάσιο κλωστο'υ'φαντουργίας -το μόνο που έμεινε στην Νάουσα- και από την Παρασκευή δε δούλευαν γιατί δε μπορούσε να έρθει φορτηγό με πρώτη ύλη.Και πριν λίγο μάθαμε ότι κάποιες βάρδιες θα πάνε αύριο για δουλειά και άλλοι τη Δευτέρα.

Χάσανε μιαβδομάδα μεροκάματα γιατί οι φορτηγατζήδες κλείνουν τους δρόμους.Συγνώμη αν κάποια ο άντρας της έχει φορτηγό ή και κάποιος άντρας φορτηγατζής αν υπάρχειστο φόρουμ.Κι αυτοί το συμφέρον τους κοιτάνε,αλλά είναι ανάγκη να κλείσουν οι δρόμοι τόσες μέρες;

Βέβαια μ' αυτά που κάνει η κυβέρνηση θα δουμε και χειρότερα.

Αυτά κι από μένα.Καλό βράδυ και ας ελπίσουμε να διορθωθεί η κατάσταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katsaridoula σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου.

Θεωρώ ότι το πρόβλημα μας σαν κοινωνία είναι ότι θιγόμαστε και αντιδρούμε μόνο όταν τα δικά μας δικαιώματα χαθούν. Όταν όμως χαθούν του διπλανού μας και εκείνος απεργήσει τότε λέμε κουβέντες όπως: 'θα μας κλείσουν τους δρόμους'...'θα μας τελειώσει το γάλα στα ράφια'...'τους αλήτες, τους αντιδημοκρατικούς' κλπ κλπ...

Είμαι στο ελεύθερο επάγγελμα και εάν χάσω τη δουλειά μου αύριο δεν θα απεργήσει ΚΑΝΕΝΑΣ για εμένα...Ζω σε μια πόλη (Αθήνα) που έχω ταλαιπωρηθεί άπειρες φορές από πορείες και απεργίες...Θεωρώ όμως ΧΡΕΟΣ μου προς τον συνάνθρωπο να ΑΚΟΥΣΩ και να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ το δικιο του ...να υποστηρίξω όποιον θίγεται από την κοινωνία και κυρίως το κράτος που κακά τα ψέματα μας έχει ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ και δεν του καιγεται καρφί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και επειδή η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ είναι χειρότερη από την ΑΜΑΘΕΙΑ παραθέτω το πραγματικό 'ρητό' του Ισοκράτη που δεν είναι ακριβώς ρητό αλλά λόγος του στον Άρειο Πάγο...

Για τις -τους φιλολόγους στο πολυτονικό:

Οἱ γὰρ κατ’ ἐκεῖνον τὸν χρόνον τὴν πόλιν διοικοῦντες κατεστήσαντο πολιτείαν οὐκ ὀνόματι μὲν τῷ κοινοτάτῳ καὶ πραοτάτῳ προσαγορευομένην, ἐπὶ δὲ τῶν πράξεων οὐ τοιαύτην τοῖς ἐντυγχάνουσι φαινομένην, οὐδ’ ἣ τοῦτον τὸν τρόπον ἐπαίδευε τοὺς πολίτας ὥσθ’ ἡγεῖσθαι τὴν μὲν ἀκολασίαν δημοκρατίαν, τὴν δὲ παρανομίαν ἐλευθερίαν, τὴν δὲ παρρησίαν ἰσονομίαν, τὴν δ’ ἐξουσίαν τοῦ ταῦτα ποιεῖν εὐδαιμονίαν, ἀλλὰ μισοῦσα καὶ κολάζουσα τοὺς τοιούτους βελτίους καὶ σωφρονεστέρους ἅπαντας τοὺς πολίτας ἐποίησεν.

Και η μετάφραση:

Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε (ενν. στην εποχή του Σόλωνα και του Κλεισθένη), δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ’ όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν· ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους.

Και παραθέτω και το παρακάτω όχι δικό μου αλλά εύστοχο σχόλιο:

"Μ’ άλλα λόγια, ο Ισοκράτης δεν μίλησε για «δημοκρατία που αυτοκαταστρέφεται». Αυτό είναι προϊόν ερμηνείας, για να μην πω προϊόν φαντασίας. Όπως προϊόν φαντασίας, που καμιά σχέση δεν έχει με το πραγματικό ρητό του Ισοκράτη, είναι και η ατάκα ότι η δημοκρατία «κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας». Για άλλη μια φορά, οι ελληναράδες χρησιμοποιούν τους αρχαίους όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη: όχι για να φωτίσουν το δρόμο τους, αλλά για δεκανίκι που θα στηρίξει τα σαθρά τους επιχειρήματα."

έχω και άλλα να πω αλλά θα με βρίσετε για το τεράστιο ποστ!!! :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παίζονται πολλά κορίτσια.Εμένα ο άντρας μου έχει ΕΝΑ φορτηγό και τόσα χρόνια δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε άλλο τυχαίο δεν νομίζω.Οι περιουσίες δεν γίνονται με το σταυρό στο χέρι.Ύπαρχουν φορτηγατζήδες που αυτή την στιγμή εξαιτίας της απεργίας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση δεν έχουν ούτε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.Και εμείς σε λίγο στην ίδια θέση θα είμαστε αν συνεχίσουν. Ο άντρας μου θέλει να δουλέψει και δεν μπορεί.Εξυπηρέτηση έκανε ΣΚ σε έναν φίλο στην γειτονιά μας και τον πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν απέναντι και τον έβριζαν. Σε δύο γνωστούς μας σπάσανε τα αυτοκίνητά τους.Αυτοί που έχουν πολλά φορτηγά δεν τους νοιάζει να το τραβήξουν όσο πάει.Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουλέψουν αλλά φοβούνται.

Καλά,Αννα αυτό που κάνανε στον άντρα σου το θεωρώ απαράδεκτο.Έχεις δικαίωμα να απεργήσεις έχεις όμως δικαιωμα και να μην απεργήσεις.Και εγώ θα απεργήσω στην δουλειά μου, όμως αν παρατραβήξει θα σταματήσω.Τι σημαίνει δηλ.ότι θα πρέπει να με βρίζουν.Ας έρθουν λοιπόν αυτοί να μου πληρώσουν τις υποχρεώσεις μου που τρέχουν.Απίστευτη συμπεριφορά,με ποιο δικαίωμα θα σου σπάσουν το αυτοκίνητό σου;Το κατακρίνω,έτσι δε θα πάμε μπροστά.Αυτό δεν είχε γίνει και τότε στην marfin ή τα έχουμε ξεχάσει κιολας;Εγώ ξέρω από ατομο που ήταν τότε στην πορεία ότι όταν οι γνωστοί αγνωστοι πέταξαν τη βενζίνη μέσα στην τράπεζα,το πλήθος έξω φώναζε και έλεγε μπράβο κάψτε τους αυτούς που δουλεύουν,και δεν αφηναν ούτε τα πυροσβεστικά να πλησιάσουν.Ντροπή λοιπόν για όλα αυτά.Ναι πιστεύω στην απεργία,θα σεβαστώ όμως και αυτόν που δε θέλει να απεργήσει για τους δικούς του λογους.Αυτό είναι δημοκρατία. :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geo-r-gia , ότι και αν κάνουμε σίγουρα θα πρέπει να σεβόμαστε τις προσωπικές ελευθερίες των συνανθρώπων μας...εγώ πιστεύω ότι εάν υπάρχει ανθρωπιά όλα αυτά λύνονται!! Οι τραμπουκισμοί ποτέ δεν οφέλησαν κανέναν ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ SAMANTHA ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!! Ε ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΛΑ!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια το θέμα είναι λίγο περίπλοκο. Θέλω όμως να πάρω και εγώ θέση γιατί είναι κάτι που αφορά όλους μας.

Σίγουρα το παράδειγμα με την τράπεζα ή με το αυτοκίνητο που κάψανε είναι κάτι που σαν πράξη την κατακρίνω.

Κατακρίνω όμως και αυτούς που δεν κάνουν απεργία με την δικαιολογία ότι έχουν υποχρεώσεις. Υποχρεώσεις έχουν και αυτοί που κάνουν απεργία και ο κύριος λόγος που κάνουν απεργίες είναι αυτός επειδή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Αν σε όλα που μας επιβάλουν σκύβουμε το κεφάλι τότε φανταστείτε τι θα συνέβαινε.

Και αυτοί που δεν κάνουν επεργία μετά επομίζονται τα ωφέλη από τις απεργίες αυτό είναι σωστό??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν θελεις να κανεις απεργια επειδη θεωρεις οτι θιγονται τα συμφεροντα σου και σ εκμεταλευονται αν εισαι ελευθερος επαγγελατιας ισως να ειναι πιο ευκολο ,αν παλι εκει που εργαζεσε υπαρχει σωματειο ο εργαζομενος ξερει πολυ καλα οτι εχει απο πισω το σωματιο το οποιοτο εκπροσωπει , δυστυχως ομως πολλες εταιριες του ιδωτικου τομεα δεν εχουν σωματειο και ετσι και βγουν και φυγουν απο την ημερα εργασιας δν εειναι τι θα χασουν το μεροαμματο αλλα και την ιδια τους την εργασια , ετσι και στηδουλεια του αντρα μου δνε υπαρχει σωματειο και καποια στιγμη σε καποια απεργια που ειχε κανει τους ειχαν φωναξει και τους ειπαν να μην ξαναγινει αν θελουν τη δουλεια τους .

Οταν εχεις οικογενεια και υποχρεωσεις σκυβεις δυστυχως το κεφαλι ακομα και αν σε κλεβουν κανενας δνε λεει οτι καποιοι που απεργουν εχον αδικο αλλα οπως καποιοι εχουν δικαιωμα στην απεργια εχουν και στην εργασια .Δεν μπορει να παραλυεει ενα κρατος επειδη ενα μερος δεν ειναι ικανποιημενοι μπορουν να απεργησουν χωρις ομως να επηρεαζουν το κοινωνικο συνολο .Οι αγροτες τοσα χρονια λιγα εχουν φαει ειναι απαραδεκτο να κλεινυν το δρομο και τι κανουν ; για ποιο λογο να μην κοβον οι λαικατζηδες αποδειξεις ; γιατι απο μενα να με υποχρεωνουν και τον αλλον οχι ; Τη τριτη επρεπε να ειναι ο ανιψιος μου στην Πατρα εδεινε καποιο μαθημα και ξερετε δνε τους αφηναν ναπερασουν αν χασει το εξαμηνο ποιος θα το αναπληρωσει ; Οι φορτηγατζηδες σιγουρα ολοι δνε ανηκουν σε αυτους που δημιουργουν τα προβληματα αλλα ρε παιδια αν καποιος παρει μια νταλικα και μετα παιρνει και αλλη και βαζει υποθηκη το σπιτι του τον αναγκαζει κανεις ; Αν ειναι ετσι και εγω θελω να κανω καποια πραγματα αλλα επειδη δνε εχω τα χρηματα περιμενω δεν βαζω θυποθηκη το σπιτι μου και αλλωστε το ηξεραν εδω και 10 χρονια οτι θα αλλαξει το θεμα και ξαφνικα τη εγεινε ξυπνησαν και ειπαν ας τα κανουμε μπαχαλο ; τιποτα δν εδουλευει σωστα στην οικοδομη δνεεχει δουλεια και τωρα που δνε φηνουν να περασουτα φορτηγα δνε μπορουν να ριξον μπετα .Στο βεροπουλο στο ολυμπιακο χωριο γαλα Ολυμπος δεν εχει !γιατι εγω πρεπει να δωσω στο παιδι μου κατι αλλο , κινδυνευουν στη βοριανατολικη αττικη επειδη δεν εχουν αδειασει τους βοθρους - τα νοσοκομεια εχον ξεμεινει απο υλικα ποιος ευθυνετε για ολο αυτο ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ Βάνια όταν είσαι ελευθερος επαγγελματίας με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (ούτε καν πρόσληψη για να πάρεις αποζημίωση) όπως εγώ ...τότε η έννοια της απεργίας δεν τίθεται καν!! Στον κλάδο μου (μηχανικών) οι μισοί συνάδελφοι δουλεύουν χωρίς δώρα πάσχα, χριστουγέννων κλπ... και δεν μπορεί να παραπονεθεί κανένας...τα έχουν κάνει έτσι που σου λένε..θες??? έτσι ειναι...δεν θες?? θα βρουμε άλλον ...

Επίσης μας έχουν αλλάξει τα φώτα με την κρίση που συγνώμη ΔΕΝ την δημιούργησα εγώ και δεν υπάρχουν ΚΑΘΟΛΟΥ δουλειες και οικοδομές...στην εταιρεία μου (τεχνική-κατασκευαστική) από τα 30 άτομα έχουν φύγει τα μισά και παραπάνω και όσοι έχουν μείνει είναι για 1 μήνα σε άδεια άνευ αποδοχών και μιλάμε για ανθρώπους με οικογένειες και παιδιά...

Τι θα γίνει δεν ξέρω...και εμένα μέχρι τα Χριστούγεννα βλέπω να με διώχνουν...

Αν ήταν στο χέρι μου όχι απεργία θα έκανα αλλά θα πρότεινα να πάμε όλοι να κατασκηνώσουμε έξω και μέσα απο την βουλή και να δούμε τι θα γίνει πια με αυτή την κατάσταση...Γιατι σε αυτούς που είναι μέσα στην Βουλή ΔΕΝ τους καίγεται καρφί...πραγματικά το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν λεφτά και να χτίσουν βίλες στο κεφαλάρι και εξοχικά στα νησιά...α και ξέχασα...να εξασφαλίσουν με μετρητά τα παιδιά και τα εγγόνια τους...

οπότε να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια μου φαίνεται ανόητο...κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους!!!

Για τον κλάδο των φορτηγατζήδων γνωρίζω ότι είχαν ένα χρονικό περιθώριο 5 ετών για να προσαρμοστούν και γενικά δεν είμαι υπερ των κλειστών επαγγελμάτων αλλά θεωρώ χρεος μου να τους ακούσω και να υπερασπιστώ όποια δίκια έχουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια το οτι σπανε τα αυτοκινητα τον αλλον το κατακρινω και δε βγαζει πουθενα,δεν ειναι ολοι ιδιοι.

τωρα το αν καποιος εβαλε υποθηκη το σπιτι του για να παρει νταλικα το εκανε γιατι το κρατος το ειχε φτιαξει ετσι και απο τη στιγμη που δεν ειχαν επιλογη για κατι αλλο επρεπε να προχωρησουν για να φτιαξουν τη ζωη τους.

αφου θελουν να μυδενισουν τις αδειες θα μπορουν να επιστρεψουν τα χρηματα σε αυτους που τις πληρωσαν,γιατι ακομα πληρωνουν δανεια ενω ειναι μυδενικη η αξια της.μπορουμε τωρα να παμε στην τραπεζα και να τους πουμε δε σας πληρωνουμε το δανειο γιατι η αδεια του φουρτηγου μας ειναι μυδενικη;ε μπορουμε; οχι βεβαια πρεπει να το πληρωνουμε μεχρι να τελειωσε.

και οσο για το αν το ηξεραν εδω και 10 χρονια ή οχι,ειχαν πει οτι καποτε θα το ελευθερωσουν αλλα δεν ειχαν πει οτι θα ειναι τελειως μυδενικη και περσυ τους εδωσαν χαρτι οτι για τα επομενα 10 χρονια δεν προκειτε να γινει απελευθερωση και ξαφνικα το ψηφισαν.

τελος παντων η απεργια εληξε και εμεις θα κοψουμε το λαιμο μας να πληρωνουμε τα δανεια χωρις οφελος.

καλο βραδυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω είμαι υπερ της απεργίας γιατί τελικά είναι το μόνο μέσο με το οποίο ένας εργαζόμενος μπορεί να ασκήσει πίεση.Θα μου πεις και τι θα γίνει,θα αλλάξει κάτι;Ισως όχι,ίσως ναι.Τουλάχιστον θα δείξουμε οτι αντιστεκόμαστε σε όλα αυτά που μας σερβίρουν κατά καιρούς.Θα απεργήσω,όσο με παίρνει από άποψη οικονομική,για να διαμαρτυρηθώ που πάνε να μας γυρίσουν πίσω.Ο άντρας μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος,θέλει να απεργήσει και δε μπορεί.Γιατί θα στιγματιστεί στην εργασία του και θα τον απολύσουν σε ανύποπτη στιγμή προφασιζόμενοι κάποια δικαιολογία.Εχει συμβεί σε συνάδερφό του που είχε τα κότσια και απέργησε.Θα σεβαστώ και τους εργαζομενους που δε μπορούν να απεργήσουν.Μερικοί λένε και τι φταίει ο κοσμάκης να δέχεται τις συνέπειες της απεργίας.Λοιπόν και εγώ θα ρωτήσω,τι φταίει ο κοσμάκης δηλ.όλοι εμείς που ζούμε τις συνέπειες της κρίσης και τη μιζέρια που μας έχουν βάλει;Σε τιποτα δεν φταίμε και όμως εμείς τα ζούμε,και αύριο και τα παιδιά μας.Αρα εαν μπορούμε δεν πρέπει να διαμαρτυρηθούμε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...