Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Νο 3


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες.. :D

Πως είστε σήμερα.Εμείς μια χαρούλα, ο αντρούλης μου στην δουλειά και εγώ κλασικά σπίτι... Πριν απο λίγο παραλάβαμε το καθισματάκι αυτοκινήτου.... :P οπότε έτσι θα γίνει η μεταφορά μας απο το νοσοκομείο στο σπίτι. Όλα πλεον είναι έτοιμα...

Κάποια κοπέλα είχε ρωτήσει για την αμοιβή του ιατρού.1500 ευρώ θα μας πάρει εμάς, για Μητέρα.Γιατί αν ήταν σε δημόσιο εννοείται πως μπορεί να μην έδινα και τίποτα.

Σχετικά με τους καφέδες η αλήθεια είναι ότι 9 μήνες τώρα δεν έχω πιεί ούτε έναν. Τρια πράγματα θα ξεκινήσω μετα την γέννα και τον θηλασμό.. καφέδες, κρασί και σεξ :lol::lol::mrgreen: ΄

Λενίτσα περιμένουμε τα νέα σου...

Ερι πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι καμια βολτίτσα με τον άντρα σου, να ξεσκάσετε...λίγο πρίν έρθει το μωρό.. :) Στην δική μου περίπτωση όταν έίμαι κλεισμένη διαρκώς μέσα στο σπίτι με πιάνουν νεύρα και μελαγχολία...με αποτέλεσμα να γκρινιάζω καμιά φορά... :?:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 854
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κατρινα ειναι τοσο μεγαλη η αγωνια, το αγχος να πανε καλα..που παλι ματι δεν κλεινω...ανυπομονω να εχω και γω το μωρακι μου αγκαλιτσα!

η φωτογραφια σας ειναι φανταστικη!! φτου φτου σκορδα!!!

που εισαστε βρε κοριτσ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

leticia και μενα την ιδια ταριφα εχει, που γενναω στο Μητερα..λες να ναι ο ιδιος??

μεγια το καθισματακι σας!!!ποιο πηρατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mamounaki Κοτρωνιάς λέγεται ο γιατρός μου.

Πήραμε το καθισματάκι της chicco synthesis, κόκκινο, σε πολύ καλή τιμή και ποιότητα.

Εσείς?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις το inglessina zippy (ειναι πολυκαροτσι) και μεις κοκκινοκαρπουζι.

γιατρουλη δεν εχουμε τον ιδιο αλλα φαινεται ολοι τα ιδια παιρνουνε!

αντε κοντευουμε..μπορει να γεννησουμε και μαζι.. :D:D 23-25 μερες το πολυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!με το καλο κι εσεις τα μωρακια σας να τα χαρειτε!!

μια συμβουλη..μην παρετε αυτα τα τριροδα..καροτσια!ειναι εντελως αβολα!ακομψα..Δεν χωρανε πουθενα..ουτε σε αμαξι..πρεπει να βγαζεις συνεχεις τις ροδες..και παλι..βραστα..χωρος δε μενει πουθενα..Ουτε σε ασνσερ χωρανε!Μιλαω απο εμπειρια της φιλεναδας μου που εχει αγανακτησει!

εμεις πηραμε το πιο ελαφρυ καροτσι της αγορας..ειναι της ESPRIT(6,8 κιλα) το πηρα απο Γερμανια μαζι με καθισμα αυτοκινητου(3 κιλα)και παρκοκρεβατο!Ειναι πολυ ομορφα και μου στοιχισαν 320 ευρω ολα μαζι..χωρις εξοδα αποστολης! :D:D:D:D ειναι τρελα..!!

Καφεδακια κανει να πιεις..ενα τη μερα ειναι μια χαρα!καλο ειναι μετα αν θηλασετε να μην πινεται Φραπε!ειναι πολυ τοξικος!Ο παιδιατρος επιτρεπει ενα τη μερα γαλλικο..κατα προτιμηση!λκαι μπυριτσα κανει!εγω επινα χωρις αλκοολ!!χιχιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalo apogeuma kilitses me kefakia 3ipnisate vlepo simera :D katrina mou na sou zisi to mpempaki sou kouklaki einai!!!

molis teliosa to magirema kai perimeno antrouli na fame

koritsia auto me ta oneira to exo kai ego proxthes 3ipniasa ton antra mou ston upono mou kai paramilaga tou elega oti genisame den ton afisa na klisi mati oli nixta kai ego i gourouna kimonouna tou kalou kairou :roll:

eri mou me exei piasi kai emena malagxolia na sas po vre koritsia einai epidi o antras den douleue olo ton augousto kai me to pou mpike o septemvris kai pige doulia ego eixa polles doulitses me to thema tis mpempoulas na plino kai na kathariso opote tora pou teliosane i doulies kai ola einai etima den exo ti na kano..... einai kai i anamoni pou kontepse o kairos.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπεεεεεεερα και απο μενα!!!!!

Ερη μου οι ορμονες φταινε για την ψυχολογια σου....οσο για τις καουρες ρωτα τον γυναικολογο σου να πινεις λιγο gaviscon πριν πας για υπνο...εμενα με βοηθαει και δεν επηρεαζει μου ειπε το bebe!

λενιτσα μου με το καλο να δεις το μπεμπακι σου...οσο για τον καφε εγω πινω απο την αρχη εναν καφε την μερα!Δεν κανει και τοσο κακο...το πολυ πολυ να κλωτσαει λιγο παραπανω τις επομενες ωρες :P

μαρυλου μου μαλλον θεμα αγχους ειναι το αιμα....μην ανυσηχεις!!!!πλεον το υποσυνειδητο μας τα χει παιξει!!!!εγω εχθες το βραδυ ειδα οτι γεννησα τριδυμα!!!!χαχαχαχα και η μονη μου εννοια ηταν και καλα πως θα πω στον αντρα μου οτι αντι για ενα μωρακι θα χουμε τρια... :o:o:o χιχιχιχιιχ

παντως για το θεμα της μεταφορας εμεις θα βαλουμε το καθισματακι της peg perego, καλαθουνα ή πορτ μπεμπε δεν αγορασα οποτε για 20 λεπτα ελπιζω να μην νιωθει αβολα στο καθισματακι!!!!!!

τζιτζικακι μου φαντασου πως ειμαι εγω που δεν κοιμαμαι τις τελευταιες 3 βδομαδες!!!!Μες στα νευρα και κουτουλααααααααααω.... προσπαθησε να αναπληρωσεις τον υπνακο σου τωρα το μεσημερακι!!!!!

μαμουνακι και γω αυριο εχω γιατρο...χαχαχα μαζι παμε εμεις!!!!!Εγω παντως εφτιαξα φακες...ολο το καλοκαιρι μου λειψαν...

κατρινα να σου ζησει το μωρακι, καλη λοχεια και υπομονη....οταν βρει το προγραμμα του θα ξεκουραζεσαι και συ!!!!!Απολαυσε το οσο μπορεις...μεγαλωνουν γρηγορα!!!!!

λετισια μου και μεις τοσο θα πληρωσουμε τον γιατρο ειτε φυσιολογικα ειτε καισαρικη!!μετα την γεννα εγω λεω να κανω μαραθωνιο στο να κοιμαμαι μπρουμυτα που μου χει λειψει...και πολυ σεεεεεεεεεεεεεξ!!!!χιχιχιχιχι και φυσικα μολις με το καλο σταματησω να θηλαζω (αν φυσικα θεου θελοντος θηλασω τον μπεμπακο μου) θα παρω ενα πακετο τσιγαρα και ενα θα αναβω ενα θα σβηνω!!!!!!

Σημερα εχω κατι πονακια, και απο χθες με ποναει η λεκανη...ανυπομωνω να σπασουν τα νερα!!!!Θελω να δω τον μπεμπη μου....δεν αντεχω αλλο...

Ασχετο !!!!!δεν ειναι εκενυριστικη η ερωτηση που κανουν αρκετοι του τυπου: "ποτε γεννας???"

Που θες να ξερω βρε μπουφε!!!!???Εν τω μεταξυ τους εχεις ηδη τονισει οτι θα πας για φυσιολογικο τοκετο και κεινοι τον χαβα τους...και ρωτανε και ανα βδομαδα...!!!Δεν λεω καλο το ενδιαφερον αλλα εμενα παντως με τα νευρα που χω ο επομενος που θα ρωτησει θα φαει ξυλο!!!! :twisted::twisted: Ουφ το πα καπου και ξεθυμανα!!!!Λοιπον παω να παιξω play station με την αγαπουλα μου!!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας και καλο απογευμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γυρίσαμε κι εμείς από το γιατρό!!

Γίναμε 3150 γρ.! Ευτυχώς δεν πήρε πάρα πολύ, είναι καλό το βάρος του μου είπε ο γιατρός. Και το doppler συνεχίζει να είναι τέλειο! Το κακό είναι ότι ακόμα δεν κατέβηκε καθόλου και το ενδεχόμενο της καισαρικής παραμένει.. :( Είναι και η εξωσωματική στη μέση...

Δεν ξέρω, πλεόν κορίτσια δε με νοιάζει τίποτα. Μένουν μόνο 2 βδομάδες το πολύ κ το μόνο που σκέφτομαι είναι να γεννηθεί γερό και να είμαι κ εγώ καλά να το φροντίσω..

Το περπάτημα μου είπε δεν είναι απαραίτητα η λύση. Δεν κάνει βέβαια κακό αλλά είναι μύθος ότι "κατεβάζει" το μωρό.

Κατρίνα να σου ζήσει κοπέλα μου, να είναι γερό κ τυχερό. Αλήθεια εσύ πώς γέννησες;;

Φιλιά σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anlou να σου κανω μια ερωτηση? ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ??? :lol::lol::lol::lol::lol:

ζηλευω και γω θελω playstation με αντρουλη..αλλα οταν γυρναει ειναι ζομπι απο κουραση..

οσο για το τσιγαρω κ γω αυτο εχω πει...τοχω κοψει αποταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος και δεν εχω κανει ουτε τζουρα εκτοτε..ομως αμα τελειωσει ο θηλασμος θα τα αναψω ολα μαζι :mrgreen: :mrgreen:

λενιτσα τελειο το αγορακι σου ε? λοιπον μην ανησυχεις για την καισαρικη. το χω φιλοσοφησει..

1.ξερεις ποτε θα γεννησεις (δε σου σπανε τα νερα μες το δρομο)

2.προλαβαινεις να κανεις μανικιουρ,πετικιουρ και ισιωμα μαλλιων

3. δεν πιεζεται το μωρο και βγαινει ροζ και καθαρο

4. δεν ποναει οπως παλια..γινεται επισκληριδιος

5...και πλαστικη στην κοιλιτσα

αυτα!!! :shock::shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΠΡΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ ΜΟΥ!!!ΠΟΛΥ ΡΟΥΧΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΔΕ ΣΙΔΕΡΩΣΑ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ???? :roll::roll:

ΕΡΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ.ΕΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ. :(:( ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ... :?:?

ΛΕΝΙΤΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!! ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.

ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???? ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ..

ΒΓΕΣ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lenitsa και marylou μια χαρά τα μπεμπάκια σας! Μεγαλούτσικος θα βγει ο μπέμπης λενίτσα!

Έρη μου βγές λίγο από το σπίτι! Πες του άντρα σου να σε πάει μια βολτίτσα θα νιώσεις καλύτερα, θα ξεφύγεις!

Ανλού το παλεύεις ακόμα ε? Τι να κάνεις? Μπορείς και διαφορετικά? Όσο για το σεξ άστα βράστα! Φοβάμαι μήπως ο άντρας μου έχει πάψει να με βλέπει ερωτικά μετά από τόσο καιρό που έχει να κάνει κουκου! Το όνειρο τέλειο! Με το ένα + 2 δώρο! :lol::lol::lol:

Καλά συνεννοημένες είμαστε εμείς οι δύο με τις μαγειρικές? Την προηγούμενη φορά τα γεμιστά αυτή τη φορά οι φακές τι να πω?

Μίρια σε καταλαβαίνω και εγώ αυτό είχα πάθει πριν μια βδομάδα! Είχα τελειώσει τα πλυσίματα και δεν είχα τι να κάνω! Τώρα όμως μου έφερε η αδερφή μου κάτι σεντονάκια των παιδιών και τα έπλυνα και έχω σίδερο, σήμερα σιδέρωσα και τα δικά μας! Αλλά δεν ξέρω τις τελευταίες 3 μέρες με έχει πιάσει μια βαρεμάρα δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα!

Αχ κορίτσια δεν μπορώ! Αναπνέω με δυσκολία! Άσε που με πονάει η πλάτη μου! Θέλω να γεννήσω!!!! :cry:

Leticia καλορίζικο το καθισματάκι σας!

Αχ κορίτσια δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω και να πω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΣΕΞ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΝΠΑΡΘΕΝΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΧΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΙΕΠΙΔΙΩΚΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΗΣ PEGPEREGO TO3ΠΛΟ ΑΨΟΓΟ ΕΙΝΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα συνεχισα χθεσινες δουλειες..σιδερο, πλυσιμο κουρτινες κ κρεμασμα..μαγειρεμα..τα χω φτυσει..με εχει πιασει μανια εξοντωσης μικροβιων και σκονης...ειναι που ερχεται η ωρα κα θελω να ταχω ολα ετοιμαααααα...

barbie αν δεν εχεις ορεξη μην κανεις τιποτα..αχ αντε το πολυ 2 βδομαδες..περασε ο καιρος..

κοριτσια τη λεξη sex δεν την βρισκω στο λεξικο..τι ειναι αυτο? Φεβρουαριος ηταν να πω???

μετα φαγαμε απαγορευτικο!!! :cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα magykal έχεις πολύ πλάκα... Κορίτσια εμείς έχουμε να το κάνουμε απο τότε που μάθαμε για την εγκυμοσύνη...αφου λέμε ότι έχουμε ξεχάσει πως γίνεται.. :lol: Τι μηνα...μήνες!!! :shock::D

Μαμουνάκι ελπίζω να γεννήσουμε σε λιγότερο απο 20 μέρες....δεν ξέρω αν θα αντέξω τόσο πολύ.

:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

5...και πλαστικη στην κοιλιτσα

αυτα!!! :shock::shock::shock::shock:

Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα;; Σου κάνουν και πλαστική μετά στην κοιλιά; Γιατί για να μη φαίνεται η τομή; Γίνεται στανταρ αυτό παντού ή πρέπει να το ζητήσεις; :roll:

Σεξ;;;!!!! :shock::shock::shock: Τι είναι αυτό;; Το έγραψα σωστά;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαρβιε μου αναγκαστικα το παλευω ακομα....Οσο για το σεξ τελευταια φορα πρεπει να ταν οταν πιαστηκε ο μπεμπης....ιανουαριος δηλαδη!!Οι επομενες φορες, οχι πανω απο 3, δεν τις ευχαριστηθηκα γιατι ειχα μπει στον 4ο και φοβομουν :cry::cry: .. οποτε αν σαραντησω μολις κοιμαται ο μπεμπης θα αποπλανω τον πατερα του....χιχιχιχιχι

Αυριο σκεφτομαι για κοτοπουλακι με πατατες στον φουρνο που ειναι και ευκολο και δεν χρειαζεται και πολυ ορθοστασια και κοιταγμα!!!! :P

Μαμουνακι σχετικα με το ποτε θα γεννησω...... να σε ενημερωσω πως δεν ξεεεεεεεεεεεεεεεεεερω!!!! χιχιιχιχι :P:P:P:P:P

Λοιπον πριν λιγο εκανα μπανιο και προσπαθησα να ξυριστω....νομιζα πως τα χα καταφερει μια χαρα, ενιωθα πολυ ικανοποιημενη μεχρι που πηγα να βαλω ενυδατικη...και ειδα πως μου ξεφυγαν πολλααααααα σημεια....!!!!! Βασανο η ολη διαδικασια... Εννοειται οτι δεν ξαναμπαινω σημερα στην μπανιερα...πονεσε η μεση μου!!!!αυριο παλι....

Γνωριζει καμια απο σας αν αυτο με το δαχτυλο θα επαναλαμβανεται απο δω και στο εξης σε καθε επισκεψη στον γιατρο????Τουλαχιστον να μαι προετοιμασμενη ψυχολογικα αυριο :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΞΕΡΝΑΓΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΤΕ... :roll::roll:

ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ Η ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ??!!ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... :?:?

ANLOU ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΦΑΩ ΑΥΡΙΟ, Ε?? :evil::evil: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsakia...... :D anlou mou kalitera na eisai proetimasmeni kai na synithisis apoti 3ero auto me to daxtilo tha ginete kathe fora stin diki sou evdomada....

koritsia giati den kanate koukou emeis kaname :oops: ntropi??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όχι βρε τι ντροπή, μάλλον τύχη θα το έλεγα! :P:P

Καλά κάνατε εσείς απλά κάθε γιατρός έχει τη φιλοσοφία του...και την πληρώνουμε εμείς :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΕΞ..ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΥΧΝΑ.ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΧΙΧΙ!!!ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! :mrgreen: ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΛΙΓΑΚΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ.ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΜΕ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΔΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ.ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΝΑ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ.2-3 ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ...+17 ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ..ΧΙΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΑΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΟΥ!!ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια..αχ σημερα εχουμε γιατρουλη..λαλαλαλα...

anlou απο δω και περα θα μας βλεπει καθε βδομαδα και το δαχτυλακι θαναι στανταρ για να βλεπει διαστολη, κλπ..

elenitsa η πλαστικη γινεται αυτοματα στην τομη πια. δεν ζητας τιποτα εσυ. και η τομη δεν ειναι οπως παλια τεραστια.ειναι πολυ μικρη.

ερη μου εισαι απο τις τυχερες και συ με σεξακι..εμας μας το απαγορευσε λογω αποκολλησης στο 1ο τριμηνο..οσο για τα κιλακια εισαι μια κουκλα μη σε νοιαζει..θα φυγουν με το θηλασμο..και η σαγιοναρα ειναι τρεντι!!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ!!!

α ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ H MIKROULAXRISTOS με τη μπεμπα..τελεια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.19 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ.ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ.ΜΙΑ ΛΕΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΕΡΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΑΝ ΘΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΩ ΚΑΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ.ΜΕΤΑ ΟΤΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. :oops: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ________Σ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...