Μετάβαση σε περιεχόμενο

μανούλες με μωρακια του καλοκαιριού 2010!!!!!!


Recommended Posts

Καλημερα μανούλες του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ :laugh: :laugh: :laugh: !!!

ειπα να ανοίξω το θεματάκι για τις μανούλες που γεννήσαν τα μπεμπάκια τους το καλοκαίρι του 2010!!!! οι γνωστες δηλαδη καλοκαιρινες μανούλες του 2010 και οι μανούλες Ιουλίου 2010!!!! :woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

εγώ γεννησα τον μπέμπη μου στις 2 ιουλιου με καισαρική όπως ξερετε οι περισσότερες και με επισκληρίδιο!!!! ο μπεμπάκος γεννηθηκε 3340, με πολλά μαλλακια και υπεροχη φατσούλα (κάθε κουκουβαγια το κουκουβαγιακι της χιχιχιχιχιχι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τωρα θηλάζουμε από την μαμα, αλλά παιρνουμε και λίγο συμπλήρωμα καθως μετα από θηλασμό μιαμιση και βαλε ώρας ακόμα πειναμε πολύ!!!! οπότε δεν μπορώ να τον βλέπω να ταλειπωρειτε το αγαπάκι μου και του δίνω και λίγο γαλατάκι!!!!

ειμαστε σημερα 10 ημερώ , έχουμε σχεδόν φτασει το βαρος της γεννησης μας (βγηκαμε από το μεαυτηριο 2980) και μας επεσε και ο αφαλούλης μας!!! αυριο περιμένουμε τον παιδίατρο για την πρώτη του επίσκεψη!!!! ανυπομονω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 712
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από εμένα Ρένα μου!!

Εγώ γέννησα τον γιόκα μου στις 13/6! Απίστευτα μοναδική στιγμή όπως είναι για όλες μας... Σήμερα με το καλό γινόμαστε 1 μηνός και θα πάμε στον γιατρό μας να μας δει... ανυπομονώ να δω την ανάπτυξή μας! Γεννήθηκε 3030gr και από την κλινική βγήκαμε 2850gr... Κι εμείς θηλάζουμε... και προς το παρόν αποκλειστικά... ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε κι άλλο!

Καλά έκανες και άνοιξες το θεματάκι... να τα λέμε...

Φιλιά πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERAAAAAAAAA

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΡΕΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ . ΓΕΝΝΗΣΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ 2560 ΓΡ. ΧΤΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Φωτεινούλα!!!

εμεις ειμαστε λίγο ανυσηχοι από το πρωι!! δεν λεμε να κοιμηθούμε!!! εχουμε βγάλει και κατι ασπράκια στην γλώσσα και μπορει να μας ενοχλούν!!! ευτυχως σηνερα περιμενω τον παιδιατρο σπίτι και θα τον ρωτησω τα πάντα!!! εχει και πολλες τσιμπλες στο ενα του ματακι!!!!αχχχ εχω αγχωθει, μηπως κατι δεν κανω καλα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρενακι μου ωραιο θεμα :)

Ανυπομονω κ ευχομαι να μπω συντομα στην παρεα σας γιατι θα σκάσω... :blink:

Ολα καλα θα πανε κ μη φοβασαι τιποτα.Εισαστε ολες σας υπεροχες μανουλες :silly: :):kiss: (οσο για τις τσιμπλες κομπρεσουλες με γαζουλες με φυσιολογικο ορο ;) )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά τα ασπράκια στο στομα είναι στοματίτιδα δυστυχως, οπότε τωρα τον ταλαιπωρούμε λίγο τον καημενούλη μου με μελάνι και με μια κρεμούλα μεσα στο στόμα 3 φορες την ημερα...αλλά δεν ειναι τιποτα το σοβαρο!!! ο παιδιατρος μου είπε οτι μαλλον έγινε από την λάθος παρασκευη του συμπληρώματος (το εβραζα το νερό στον βραστηρα και όχι στο κατσαρολάκι όπως πρέπει!!!!) οπότε προσοχη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικούλια σας Ρένα μου! Τίποτα δεν είναι... απλά είναι λίγο ταλαιπωρία... θα περάσει όμως!!! Όσο για τις τσίμπλες... κι εμένα βγάζει ο μικρός μου στον ένα μάτι.. αλλά κάποιες φορές... είναι συνηθισμένο μου είπε ένας οφθαλμίατρος... να μην ανησυχώ εκτός και αν αυτές οι τσίμπλες είναι τόσο πολλές και δεν τον αφήνουν να ανοίξει το ματάκι του!!

Ναι είναι άγχος μεγάλο κάθε φορά που συμβαίνει κάτι και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστής.... Που θα πάει;;; Θα μάθουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΛΙΡΙΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ :h ΧΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ 2560 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 3900!!!!! ΚΑΙ 53,5 ΠΟΝΤΟΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!!!! ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ :P:P:P:P:P

ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΛΕΟΝ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 5/7 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 3030 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΦΥΓΑΜΕ 2850.ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΓΥΨΑΚΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΡΕ ΓΜΤ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.

ΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα καλοκαιρινες μανουλιτσες!!! εμας η ζουζουνα μας γεννηθηκε πεμπτη 8/7, 3160γρ, και 48 ποντους!! B) απο το μαιευτηριο βγηκαμε 2945γρ και χθες που ηρθε η παιδιατρος εχουμε φτασει τα 3030γρ και 49 ποντους!! ψηλωσαμε!! :woohoo: επισης θηλαζουμε αποκλειστικα και το απολαμβανω με το παραπανω..βεβαια το ξενυχτι που τραβαω δεν περιγραφεται..βεβαια ειναι ησυχη μπεμπουλα και δεν με πεδευει πολυ B)

ρενα μου περαστικουλια στο μπεμπακο σου..ευχομαι να μην τον παιδεψει πολυ η στοματιτιδα :(

φωτεινη μου μεγαλωσε πολυ ο μπεμπακος σου!!! B) αχ και εγω εχω αδυναμια στα αφρατομαγουλακια μας!! :P

thinkpink μου ευχομαι γρηγορα να φτιαξουν τα ποδαρακια της μπουμπους σου κοπελα μου και μην στενοχωριεσαι, για λιγες βδομαδουλες ειναι και μετα θα ειναι αστερακι η ζουζουνα σας! :kiss:

ξανθηπη να σου ζησει και εσενα το ζουζουνακι σου!! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φτιαχνω μια λιστουλα με τις κοπελες που εχουμε ηδη γεννησει!

fotini76: 12/6/10 αγορακι

xanthipi: 13/6/10 αγορακι

rena79 : 2/7/10 αγορακι

thinkpink: 5/7/10 κοριτσακι

κικιτσα22: 8/7/10 κοριτσακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βαλε με και μενα στην λιστουλα! 4/6/10 κοριτσακι

γεννηθηκαμε 3400 κ 51 ποντους και σημερα ειμαστε 43 ημερων 4930 γρ κ 56,5 ποντους!θηλαζουμε αποκλειστικα και εχουμε οπως ολα τα νινακια πονακια κ αφηνουμε ξαγρυπνη την μαμα μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΚΙΚΙΤΣΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ.ΕΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ?ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΠΑΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΑΣ.. :P:P ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΑΠΌΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΑΣ. ;);)

Η ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΕΜΠΤΗ 1/7 Κ ΩΡΑ 14.00 ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ 3600 Κ 54cm.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ.. :(

ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. :P:P ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΚΡΗΝΙΑ.. Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ.ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΓΑΖΟΥΛΑ Κ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ.ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΣΑΝ ΑΚΜΗ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ Η ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΣΥΠΤΙΚΟ.Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ 16 ΜΕΡΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fatsoulina mou: 4/6/10 κοριτσακι

fotini76: 12/6/10 αγορακι

xanthipi: 13/6/10 αγορακι

mouritsa: 1/7/10 κοριτσακι

rena79 : 2/7/10 αγορακι

thinkpink: 5/7/10 κοριτσακι

κικιτσα22: 8/7/10 κοριτσακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μανούλες!!!

thinkpink και εμας ετσι κανει ο παιδαρος!!! οταν χορταινει κοιμάται για 4 και βαλε ώρες, αλλα μετα όταν ξυπναει είναι τόσο πειναλέος και μετα θελει περίπου 3 ωρες μεχρι να ξανακοιμηθει!!! μας εχει βγει λίγο ξενυχτάκος!!!! οι άλλες κοπέλες, τι συνηθειες υπνου έχουν τα μωρα σας???

και εγώ δίνω συμπλήρωμα γιατί δεν έχω αρκετό γαλα (με το θηλαστρο βγάζω περίπου 50ml και από τα 2 στηθη σε 3 τεταρτα) αλλά τωρα μου φαινεται συνηθίζει τα μπιμπερόν και δεν πολυθελει το στηθος!!!!! τι να κανω???

θα ζρησιμοποιώ το θηλαστρο βεβαια, αλλά γενικά τι γίνεται με το γαλα? πως σταματαει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω θηλαζω αποκλειστικα. συμπληρωμα εδωσα μονο τις πρωτες 2 μερες στο μαιευτηριο μεχρι να κατεβασω γαλα. και η μπεμπα ξυπναει καθε μιαμιση ωρα..αλλοτε καθε 2 ωρες, εχει τυχει και φορες που ξυπναει σε 3 ωρες..δεν εχει στανταρ..αλλα το πολυ μεχρι 3, παραπανω δεν μενει νηστικια :P ειναι και φορες που ξυπναει και τη θηλαζω τη βαζω στην καλαθουνα κοιμαται 10 λεπτα ξανασηκωνεται και αυτο μπορει να κρατησει μεχρι και 2μιση ωρες... :blink: :silly: λατρευει να την κανουμε μπανακι, δεν μιλαει καθολου! :woohoo: τσιμπλιτσα εχω δει και εγω στο ματακι της 2 φορες αλλα μετα φευγει απο μονο του :dry:

thinkpink καλε τι υπναρου μπεμπα που εχεις! :P

μουριτσα μοντελακι η μπουμπου σου! πανυψηλη ειναι! :woohoo:

φατσουλινα μου να σου ζησει η μπουμπουκα σου!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρενα εμενα μου ειπαν απο το νοσοκομειο οτι οσο ειναι το μωρο στο στηθος και θηλαζει τοσο περισσοτερο γαλα κατεβαζεις..γι αυτο και πριν δωσω συμπληρωμα μου ελεγαν να θηλασω πρωτα..και για να κατεβασω γαλα αλλα και για να μην συνηθισει το μπιμπερο το μωρο. να φανταστεις τη 2η μερα την ειχα 2μιση ωρες στο στηθος ασταματητα..απο μισαωρα στο καθε στηθος..με το που την εβγαζα εβαζε τα κλαμματα και τελικα της εδωσα ξενο..αλλα την επομενη μερα κατεβηκε ποταμι το γαλα..και αυτο επειδη καθως θηλαζουμε κανει συσπασεις η μητρα και δινει 'σημα' για να κατεβασουμε γαλα (και περισσοτερο σε εμας που εχουμε γεννησει με καισαρικη) ;) εμενα χθες η παιδιατρος μου ειπε οτι τα μωρα ουσιαστικα τα πρωτα 15λεπτα θηλαζουν και μετα ουσιαστικα κανουν πιπιλα..αλλα εγω την αφηνω οσο θελει τη μικρη γιατι οσο πιπιλαει τοσο το καλυτερο για το γαλατακι μου ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Κικίτσα μου να χαίρεσαι την ομορφιά σου! Είναι μια κουκλίτσα!!! :)

thinkpink εύχομαι όλα καλά να πάνε με την ζουζούνα σου!! Πάνω απ' όλα θετική σκέψη!!

Εμείς χθες το βράδυ δεν φάγαμε καλά... μάλλον από την ζέστη ο μπεμπούλης μας δεν είχε πολύ όρεξη... τι να κάνεις;; Ούτε εμείς έχουμε την ίδια όρεξη κάθε φορά... Κουτσά στραβά βέβαια με λίγο ζόρι κάτι κάναμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΥΣΗΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΥΛΑΖΩ ΜΟΝΟ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 3 Κ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 6.30 ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΡΟΣΘΕΤΟ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΙΚΙΤΣΑΣ.ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΛΙΚΝΟ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. :blink::blink:

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ!!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΩΡΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...