Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ.ΠΟΤΕ?


Recommended Posts

κοριτσια θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι που λιγο με προβληματιζει.ειχα μια παλινδρομη κ εκανα αποξεση στις 30απριλιου.ο γιατρος μου ειπε να περιμενω δυο περιοδους(η μια ηρθε στις 10/6)κ μετα μπορω να ξαναπροσπαθησω.με οσες γνωστες το συζητησα μου ειπαν πως πρεπει να περιμενω τουλαχιστον ενα 6μηνο.δεν ακολουθω καμια αγωγη κ η προυγουμενη εγκυμοσυνη μου ηταν φυσιολογικη χωρις κανενα προβλημα.το 6μηνο μου φαινεται πιο νορμαλ σαν διαστημα,θα υπαρξει καποιο προβλημα ή κυνδινος για μια νεα αποβολη αν γινει κατι νωριτερα.στο φορουμ εχω δει πολλες περιπτωσεις κ κοπελες με μεγαλυτερη εμπειρια κ γνωση.θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας.περιμενω νεα σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου sisi! εμενα μου ειχε πει ο γιατρος μετά την παλίνδρομη να περασουν 3 κυκλοι για να αρχισω να ξαναπροσπαθω. Ο λογος ειναι νομιζω γιατι αν προκυψει πιο συντομα υπαρχει κινδυνος παλι για παλινδρομη. Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω που ειχα παλλινδρομη,αλλα απεβαλλα μονη μου με τον επομενο κυκλο μου επετρεψε να μεινω,αν ομως κανεις αποξεση αφηνεις 2 κυκλους και την τριτη φορα που ερχεται περιοδος ξεκινας.αντε με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εαν το εμβρυο παλινδρομησει και δε χρειαστει να σε καθαρισει ο γιατρος μπορεις αμεσως να ξεκινησεις.. αν χρειαστηκες αποξεση μετα απο 3 μηνες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ;ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ. ΟΝΤΩΣ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΞΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΕ....ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ελενα!!

Συγνωμη που σε ρωταω...ηταν η πρωτη σου? Εκανες μηπως ιστολογικη?

Σε ρωταω..για να δω αν ο γιατρος σου ειπε να κανεις τιποτα εξετασεις η ηταν τυχαιο γεγονος κ συνεχιζουμε κανονικα....

Να σου ζησει το παιδακι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΝΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΜΟΥ ΒΡΗΕ ΛΙΓΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΡΥΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΦΥΣΗ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, Η ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΦΥΣΗ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΛΙ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΚΑ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΝΣΤΑΝΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΛΥ...ΔΥΣΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ...ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ???? ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ. ΑΥΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου sisi! :)

Είμαι καινούργια στο site και μόλις τώρα διάβασα την ανακοίνωσή σου...

Και εγώ παλινδρόμησα στην πρώτη μου εκγυμοσύνη πέρισυ το καλοκαίρι. Στον υπέρηχο των 12,5 εβδομάδων είδαν ότι το έμβρυο είχε πεθάνει απο την 6η εβδομάδα. Μου έκαναν απόξεση, γιατί η μήτρα μου δεν έδειχνε διαθέσεις να το αποβάλλει. Μετά από λίγο καιρό μάθαμε ότι το έμβρυο είχε ένα παραπάνω χρωμόσωμα και ευτυχώς η ζωή δεν υποστηρίχτηκε. Και λέω "ευτυχώς", γιατί καμιά μας δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων: με ένα εμβρυο που έχει σύνδρομο Down... :S:(:S

Ο γιατρός μου συνέστησε να περιμένω 3 περιόδους πριν αρχίσουμε να προσπαθούμε ξανά. Και αυτό έκανα. Ξαναρχίσαμε στην 4 περίοδο, πολύ χαλαρά. Μετά την 5-6 εντατικά, με βοήθεια το Clearblue fertility monitor. Αυτό πραγματικά είναι πολύ αξιόπιστο. Εντοπίζει τις ημέρες της ωορυξίας με τεράστια ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι ότι τον Μάιο ήμουν πάλι έγκυος. Ίσως και τον προηγούμενο μήνα (δεν έκανα τεστ να το επιβεβαιώσω και ας είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης). Δυστυχώς, απέβαλα... :S

Αλλά δεν το βάζω κάτω :):):)

Αν και η ηλικία μου είναι δύσκολη, θα συνεχίσω πάση θυσία, με ή χωρίς την βοήθεια των ειδικών και θα κάνω ότι χρειαστεί για να τα καταφέρω.

Σου εύχομαι δύναμη και πίστη στις δυνάμεις σου και στο τέλος όλα θα πάνε καλά, θα δείς.... :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...