Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΩΡΑΚΙ ????


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ 28 ΕΤΩΝ,ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ.ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ,ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ(ΧΡΟΝΙΑ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 20 ΚΙΛΑ ΣΕ 3ΜΗΝΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.ΕΠΕΙΤΑ Η ΓΥΝ/ΓΟΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ.ΕΧΩ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ,ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ 28.ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 18/5 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ(ΧΑΜΗΛΑ,ΜΕΣΗ,ΣΤΗΘΟΣ ΚΤΛ.)ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ??ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ(ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΘΗ ΚΥΚΛΟΥ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Τσεβούλα και καλωσήρθες στη γλυκιά παρέα μας!Τα πρώιμα συμπτώματα της εγκυμοσύνης δυστυχώς μοιάζουν εκπληκτικά με αυτά της περιόδου γιαυτό και μπερδευόμαστε συχνά.Είναι όμως πολύ νωρίς βρε κορίτσι από τις 18 Μαϊου που αδιαθέτησες να έχεις συμπτώματα ετσι κι αλλιώς.Υπάρχουν βέβαια κι εξαιρέσεις.Αυτός ο άτιμος άστατος κύκλος είναι που κάνει πολλές κοπέλες να κάνουν τεστ εγκυμοσύνης.Αν κατάλαβες όμως πότε είχες ωορρηξία και περάσουν 14-15 μέρες χωρίς να σου έχεις έρθει η περίοδος, τότε κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης γιατί μπορεί και να ¨έχεις τελικά μωράκι¨!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ...ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΚΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΕΝΤΟΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ(ΤΕΛΕΙΩΣ...ΕΛΕΥΘΕΡΑ).ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΠ ΣΟΡΙ 18 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ

PLEASE ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΥΟ ΔΕ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΥΤΑ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΕΝΑ ""ΘΕΤΙΚΟ" ΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ?????ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?ααα!ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΜΩΡΙΜΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou tsevoula k kalos irthes... bre koritsi mou exeis poolles meres kathisterisi.. eprepe logika mexri 18 maiou na exeis adiathetisei k esy tpt k twra exoume 3 iouniou.. milame gia polles meres kathisterisi...

aurio to proi trexa gia mia exetasi aimatos b xoriaki legetai.. k an dn mporeis oposdipote testaki!! min to afineis allo giati stin periptosi pou eisai prepei na pas se giatro..|!!!!

min to amelisis.. k perimenoume nea sou !! filia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.ΑΑΑΑΑΑ!ΑΓΧΟΣ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΕΣΤ.ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω συμπτωματα περιοδου ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης μου!!!!περιμενουμε τα νεα σου!!!ευχομαι να δεις το αποτελεσμα που επιθυμεις!!!!

φιλια!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ,ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ...ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ."ΑΡΝΗΤΙΚΟ".ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΤΩΡΑ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝ/ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΡΕΙΠΙΟ,ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ...ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τσεβουλα μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου το τεστ μπορει να βγηκε λαθος ποτε δεν ξερεις οταν εκανα εγω τεστ ειχε βγει παρα πολυ αχνη γραμμη και μονο στο φως της μερας την εβλεπες και αυτο νομιζα πως εκαναν τα ματια μου πουλακια...μην βαζεις στο νου σου το κακο αμεσως περιμενε το σ/κ να δεις πως θα παει και πηγαινε για χωριακη την δευτερα και αν ειναι αρνητικη αρχισε τα αντισυλλιπτικα...αλλα αν ειναι θετικη????εεεε????η συλληψη μπορει να εγινε αργα και για αυτο να μην εδειξε το τεστ...ευχομαι ολα να πανε καλα :):):):)

τωρα ειδα και τα προηγουμενα που ειχες γραψει :S:S:S:S κανονικα και το τεστ θα επρεπε να ειχε δειξει με τοσες μερες καθυστερησης αλλα η ελπιδα πεθεινει παντα τελευταια ετσι δεν ειναι???καλυτερα β χωριακη να εισαι σιγουρη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera tsevoula!!i nufi mou epathe to idio..epairne antisulliptika molis ta ekopse gia 3 mines tis erxotane kanonika..kai edw kai 5 mines tis exei erthei 2 fores..exei pathei ormoniki diataraxi..ekane eksetaseis k tetoia kai etsi tis eipe o giatros!elpizw an to thes pragmatika na egine lathos me to testaki..an oxi pigaine sto giatro sou na ruthmisete ton kuklo sou..!mats!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Kate1992@Θέτις Κ. πολλά πολλά συγχαρητήρια κορίτσια μου με το καλό!!! Καλούς διπλασιασμούς και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη μ' ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Kate μου εγώ ενημέρωσα την κοπέλα που μου φτιάχνει τα νύχια γιατί υπάρχουν υλικά που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σε εγκυμονούσες και ΌΛΑ πάνε μια χαρά μέχρι τώρα που είμαι 23+5! Ο γιατρός μου μου είπε ότι απλά θέλει μπαίνοντας στον 7ο να είναι καθαρά χωρίς κανένα υλικό! Θέτις μου πραγματικά προσεύχομαι για σένα αυτόν το μήνα! Ήρθε για να μείνει κορίτσι μου αυτήν τη φορά! Θα περιμένουμε τη χοριακή σου!
    • Έχετε αναφέρει πολλά θέματα και βαριέμαι να κάνω ξεχωριστή παράθεση στο καθένα! 1ον... όσον αφορά το σκυλί, γατί, πουλί και όποιο άλλο κατοικίδιο έχει ο καθένας, επειδή σπούδαζα κτηνιατρική... είναι λάθος να τα απομακρύνεις! Μετά μπορεί να σου βγουν προβλήματα στις συμπεριφορες και του ζώου και του παιδιού! Αν ο παιδίατρος λέει κάτι τέτοιο για ένα ζώο που είναι "καθαρό" και περιποιημένο (εμβόλια, αποπαρασειτώση και καθαρισμό) να αλλάξετε παιδίατρο!!!  2ον... εγώ ακόμα εκτός απο κάτι λίγα φορμάκια που μου έχουν φέρει διαφόρων μεγεθών απο ένα κοριτσάκι που μεγάλωσε πια... δεν έχω αγοράσει τίποτα και όπως έχω ξανά πει... ούτε πρόκειται πριν τον 7ο. Κατά τη γνώμη μου θα χρειαστούμε αρκετά ζιπουνάκια (~15) και καμιά 10αριά φορμάκια. Τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει και μου έχουν πει στα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής! 3ον... τελικά μάλλον έχω πολλή ευαίσθητη κοιλιακή χώρα που την αισθάνομαι συνέχεια την μπουμπού!!!😂 Βέβαια ακόμα είναι πολύ ακανόνιστες και οι ώρες και οι κινήσεις... Μετά τις 27 εβδομάδες αποκτούν μοτίβο! Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου!
    • Μα δε χρειάζεται να τα έχεις σε απόσταση καλή μου! Και να ξέρεις ότι είναι πολύ προστατευτικά με τα παιδιά! Δεν κινδυνεύει το μωράκι σου απο το σκύλο σου!!!
    • Κ εγω νομιζω είναι αρκετά. Αλλα σκέφτομαι τωρα Μηπως το 0-3 είναι μεγάλο για νεογέννητο; Η μαμα μ μου ειπε να τα παρω 0-3 😝
    • Εμένα όταν είχε γεννηθεί που είχε έρθει το λαμπραντορ στο σπίτι απλά δεν την έφερα σε επαφή σε το σκυλί και χρησιμοποίησα πανες αγκαλιάς οταν ηθελα  να την πάρει κάποιος αγκαλιά για να μην έρχεται σε επαφή με τα ρούχα και με τυχόν τρίχες του σκύλου.. αλλά μετά που ξανά ήρθε ο σκύλος όταν ήταν 3 μηνών τους άφησα κανονικά να έρθουν σε επαφή ρώτησα και την παιδιατρο και μου έδωσε το οκ από την στιγμή που σκύλος ήταν με όλα τα εμβόλια που πρέπει με είπε η γιατρός 🤷‍♀️ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...