Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ 8ΜΗΝΟ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΕΧΩ.....

ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΛΕΩ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟΥ?

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΠ ΤΗ ΝΑΡΚΩΣΗ?

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου φιλεναδα!ολα καλα?τι βλεπω,ψηνομαστε για 2ο? :P με το καλο σου ευχομαι. Τα δικα μου τα ξερεις αλλα να σου γραψω για να σε ενθαρυνω :)

Η δευτερη καισαρικη με ολικη ηταν πιο ευκολη για μενα,ξυπνησα με διαυγεια μαλιστα πριν καν φυγω απο το δωματιο ανανηψης.Πηρα το μωρο αγκαλιτσα πριν παμε στο δωματιο :) Εμεινα εγκυος 6 μηνες μετα την πρωτη καισαρικη. Απο οσο μου ειπε ο γιατρος μου και 4 καισαρικες μπορεις να κανεις πια,δεν ειναι οπως παλια αλλα με αλλα διαστηματα αναμονης απο οτι στην πρωτη.Περι κινδυνων κτλ θα σου τα πει εγκυρα ο μαιευτηρας σου. Ασε που θα βρεις και δωματιακι λουξ ευκολα.Οταν γεννησαμε τα πρωτα μας δεν ειχε. Και σε οτι αφορα στη διαφορα ηλικιας αναμεσα στα 2 παιδια ισως αν περιμενες ακομα να ταν καλυτερα.Στο λεω γιατι ξεπατωνομαι με 2 μωρα,ειναι με πανα και το μεγαλο ακι δεν ειναι ακι τοσο μεγαλο πια για αν ελεγχεται πιο ευκολα.Μπηκαμε σε προγραμμα βεβαια αλλα ειναι καπως ζορικα. Οτι νιωθεις κανε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι καλο να σε δει ο γιατρος σου για να σου πει αν εισαι ετοιμη για 2η εγκυμοσυνη. Εγω εχω ακουσει 1 χρονο μετα τουλαχιστον, αλλα δεν το ξερω με βεβαιοτητα.

Το σημαντικοτερο ομως ειναι να νιωθεις ετοιμη εσυ, που απο ο,τι φαινεται δεν εισαι. Μην πιεζεσαι καθολου!

Επισης γιατι να κανεις ολικη, η επισκληριδιος δεν αρκει?

as1cF5v0g410030NTkxNTBifDAxNjM3N2J8dHdpbnM.gif

5 χρόνια:6 ivf+18 φυσικοί.4 εγκυμοσύνες.1η 3διμα-22 εβδ εσπασαν νερά από αμνιο.2η παλλίνδρομη.3&4 βιοχημικές.5η σε εξελιξη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2ο και 23 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΕΜΙ ΜΟΥ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ;;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΤΛ...ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ....

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΗΔΙΑΣΩ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟΥ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ...ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.εγω γενναω πρωτα ο θεοσ την πεμπτη με καισαρικη τομη.θα κανω επισκληριδιο.θελω να μαι ξυπνια.ουτωσ η αλλοσ δεν προκειται να δω και τιποτα.απλα το μωρο οταν θα βγει με το αιμα που θα χει.σιγα το πραγμα.παντωσ οταν τον ρωτησα για δευτερο παιδι μου πε οτι μετα το 6μηνο μπορω να βαλω μπροστα.δεν ειναι οπωσ παλια.με το καλο σου ευχομαι γρηγορα να ρθει το μωρακι.

Α ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!

εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι μετα απο 5-6 μηνες δεν υπαρχει προβλημα αλλα εγω αφησα ενα χρονο και περασε.

μαρακι 2 καλε τι αγχος ειναι αυτο? :P δεν ποναει "πολυ" η καισαρικη αλλα καποια πονακια τα εχεις..εγω στην πρωτη βδομαδα πανω κοιμηθηκα και μπρουμητα μετα απο τοοοσο καιρο χιχι :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΓΕΝΝΑ! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΠΕΡΙΌΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ?

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΗ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΗ ΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΝΩΡΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.

ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΩΡΟΥ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω γεννησα κ τα τρια με καισαρικη....οι γνωμες για το διαστημα που πρεπει να αφησεις να ερασει μετα αποκαισαρικη ποικιλουν αναλογα τον γιατρο!

θα σου πω για μενα!!μου ειχε πει η γιατρος να υπαρχει διαστημα 1 χρονου απο την καισαρικη για να βαλω μπρος για αλλο μωρακι!στο 2ο εμεινα εγκυος περιπου 11 μηνες μετα την 1η καισαρικη....κ στο τριτο εμεινα εγκυος 6 μηνες μετα την 2η καισαρικη!δεν επαθα τιποτα δοξα το θεο!

η δευτερη κ η τριτη καισαρικη ηταν αρκετα διαφορετικες απ'την πρωτη!αφου ξυπνησα απ'την ναρκωση κ ποναγα τοσο μα τοσο ελαχιστα που θυμαμαι να ρωταω τους γιατρους αν τελικα εγινε χειρουργειο η' ακομα περιμενουμε.... :S:blink::blush:

παντως η γνωμη μου ειναι να συμβουλευτεις τον γιατρο σου που ξερει τον οργανισμο σου κ θα σε κατατοπισει ακριβως!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από μένα,

και τα δύο μου παιδάκια τα έκανα με καισαρική. Έμεινα έγκυος στο δεύτερο μετά από 6 μήνες, έτσι μου είχε πει και ο γιατρός μου, λές και τον άκουσα!!!! ;) :laugh: :laugh:

Δόξα το θεό κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα, όλα καλά!!! ;)

Και μάλιστα η δεύτερη καισαρική ήταν πιο εύκολη και ανώδυνη από την πρώτη. Βλέπεις ήξερα τι με περίμενε!!! ;):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ''ΕΛΕΝΑ'' ΜΟΝΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ.

ΚΙ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟ, ΗΜΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΤΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΝΕ Κ ΑΛΛΑ ...

ΠΧ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1-1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ...ΑΛΛΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!Κ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΕΛΕΙ 12 ΜΗΝΕΣ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ...ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ 9 ΜΗΝΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ..

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ME VAZETE SE SKEPSEIS TWRA G TO AN EINAI SWSTO NA MEINW EGKUOS AMESWS MOLIS ME TELIWSEI I PERIODOS MOU..

KAI AN PA8W KATI? KAI PANW POU XARIKA PWS MPORW NA DOKIMASW G ALLO MWRO NA APALUNEI LIGO O PONOS MOU...

T KANW TWRA? FOVI8IKA TWRA PIO POLU KAI AXW8IKA!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια οι γνώμες των γυναικολόγων δεν ποικίλουν από γιατρό σε γιατρό αλλά από τομή σε τομή!

Έχει διαφορά , το ένα με το άλλο!

Εάν η τομή της καισαρικής επουλωθεί σύντομα, τόσο σύντομα μπορεί να μείνει μια γυναίκα έγκυος. εάν πάλι της πάρει χρόνο,αναγκαστηκά θα πρέπει να περιμένει.

επίσης μια γυναίκα μπορεί να γεννήσει καιμε ΦΤ εφόσον το θελήσει και ύστερα από εξέταση της καισαρικής τομής! συνήθως όμως από καισαρική ,για να γεννήσεις φυσιολογικά πρέπει να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου 2/3 χρόνια!

Σας τα λέω αυτά επειδή το έχω ψάξει πααααρα πολύ το θέμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα πάω σήμερα και σε αλλο γιατρο να παρω μια τριτη γνωμη. θα του παρω και οτι εξετασεις εκανα να δουμε τι θα μου πει και αυτος. θα τον ρωτησω και γ επομενη εγκυμοσυνη αν και μπηκε μεσα στο μυαλο μου πως αυτο το μηνα πρεπει να προσπαθησω και αν μου πει το αντιθετο δεν ξερω αν θα τον ακουσω πανω σε αυτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατσε βρε κορίτσι μου λίγο να χαρείς το παιδάκι σου.

¨οσον αφορά το πότε εμένα μου είχε πει 9-12μήνες,το λιγότερο γιατί έχω & ευαίσθητο δερματάκι...

με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυστυχως εχασα το πρωτο μου μωρο γιαυτο και θελω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο να μεινω εγκυος γιαυτο και βιαζομαι να ξανανιωσω ενα μωρακι στην κοιλια μου να κινειται και να μου δωσει παλι τη χαρα και το χαμογελο στο προσωπο μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σωστη η κρειζιμαμυ

εγω και συνηφαδα μου εχουμε τον ιδιο γιατρο

και οι 2 καισαρικη - επισκληρηδιο γεννησαμε

εκεινη δεν ειχε τιποτα

της ειπε οτι και μετα τις 40ημερες μορουσε να μεινει εγκυος

εγω παλι αφηστε

τα ραμματα δεν τα δεχθηκε ολα ο οργανισμος μου

ετρεχε απο 3 σημεια πυον

3 μηνες [αιδευομουν να κλεισει η τομη

πηγαινα καθε εβδομαδα να μου ανοιγει τα σημεια

οπου καποια στιγμη πεταχτηκαν τα ραμματα και ηρεμησα

φαντασου και θηλαζα και τα 2 ποναγα

δεν μπορουσα να λυγισω τα ποδια μου

εμενα μετα απο αυτα που ειπε να περιμενω κανα χρονο

εγω παλι του ειπα εαν ξαναμεινω εγκυος με καισαρικη δεν ξαναγενναω

εκτος εαν δεν γινεται αλλιως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marker έγραψε:

σωστη η κρειζιμαμυ

εγω και συνηφαδα μου εχουμε τον ιδιο γιατρο

και οι 2 καισαρικη - επισκληρηδιο γεννησαμε

εκεινη δεν ειχε τιποτα

της ειπε οτι και μετα τις 40ημερες μορουσε να μεινει εγκυος

εγω παλι αφηστε

τα ραμματα δεν τα δεχθηκε ολα ο οργανισμος μου

ετρεχε απο 3 σημεια πυον

3 μηνες [αιδευομουν να κλεισει η τομη

πηγαινα καθε εβδομαδα να μου ανοιγει τα σημεια

οπου καποια στιγμη πεταχτηκαν τα ραμματα και ηρεμησα

φαντασου και θηλαζα και τα 2 ποναγα

δεν μπορουσα να λυγισω τα ποδια μου

εμενα μετα απο αυτα που ειπε να περιμενω κανα χρονο

εγω παλι του ειπα εαν ξαναμεινω εγκυος με καισαρικη δεν ξαναγενναω

εκτος εαν δεν γινεται αλλιως

pwpw, dyskolh periptwsh! eidika sthn fash pou thilazeis,exeis kai didima,klafta Xaralampe ena pragma1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια να πω κατι??

μηπως μας δινουν μεγαλο χρονικο διαστημα ετσι ωστε να ερθει και στη θεση της η μητρα??? εγω στο πρωτο μωρο οταν πηγα να κανω nst ηταν και μια γυφτοπουλα που την ειχαν πιασει οι πονοι την κοπελα και ηταν το 7ο παιδι της..και απο οτι ελεγε η νοσοκομα δεν μπορουσε να της κανει καποια ενεση (δεν θυμαμαι πωε την ειπε) για να ηρεμησει απο τους πονους επειδη ειναι τοσο χαλια η μητρα της απο τις πολλες πανωτες εγκυμοσυνες...τωρα δεν ξερω αν αυτο ισχυει ή απλα δεν της την εκανε επειδη ηταν γυφτοπουλα..

αλλα ασχετα με το περιστατικο νομιζω οτι το λενε κιολας αυτο οι γιατροι για να επανελθει και η μητρα :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνισω με την Crazy mammy!!!

Και οχι μονο απο τομη σε τομη αλλα και απο οργανισμο ...πχ εμενα η τομη μου ειναι αορατη..αλλα ο γιατρος μου ειναι ανανδοτος επειδη εχω παρα πολυ χαμιλο σηδηρο και αιματοκριτη και ειχα και αλλα διαφορα προβληματα υγειας- δικης μου- στην κατα τα αλλα αψογη εγκυμοσυνη μου.

Μου ειπε οτι καλοθα ηταν να περασει τουλαχιστον ενας χρονος και παλη να κανω εξετασεις αιματος αλλα και να κανουμε εναν υπερυχο αν η μητρα ειναι σε κατασταση να δεχτει ενα νεο μωρο.

Τωρα που ο χρονος περασε...σκεφτομαι παρα πολυ ...αν θελλω η οχι...γιατι ειχαμε διαφορα στην γεννα...ναι μεν ολα πηγαν καλα αλλα ειχα μια ψυχολογια τι να σας πω...ξεκινησαμε καλα..αλλα επαθα κριση πανικου και μου εκανε μεθη...ειχαμ εκανει επισκληριδιο..ενω ακουγα το κλαμα του μωρου μου δεν μπορεσα να το δω...αρχισα να κλαιω εγω...οση ωρα εραβα εκλαιγα, στην αιθουσα ανανυψης εκλαιγα..και γεννικα ημουν πολυ χαλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

simfwnw me ti Kikitsa22...ki egw gennisa prin apo 6 mines kaisariki me episkliridio...ap'oti milisa ki egw me to giatro mou mou eipe 1 xrono meta einai asfales pro pantwn gia ti mitra. Prepei na epanelthei sta fisiologika tis...dioti i genna me kaisariki panta kathisterei ormonologika kai oxi mono na epanelthei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεννησα τοΣταυρο μου με καισαριη και ολικη ναρκωση δνε μπορουσα να κανω επσκληριδιο λογω προβληματος στη μεση καιγενικοτερα ειμαι αντιθετη ολικη ειχα ξανακανει σε άλλο χειρουργειο και ηξερα οτι δεν με πειραζε -ξυπνησα μια χαρα καιδεν ποναγα σχεδον καθολου τομονο που ειχα ηταν κατι τραβηγματα καιενα πονος σαν να ειχα κανει κοιλιακους μετα απο καιρο .Βγαινοντας απο το νοσοκομειο ρωτησα το γιατρο μου ποτε μπορω να βαλω μπροστα για δευτερο καιμου ειπε μονολεκτικ και χαμογελωντας :ΧΤΕΣ μετα μου εξηγησε οτι δνε υπαρχει λογος ανησυχιας επειδη ειχαν κοψει τη μητρ σε ενα μονο σημειο και εκει θα την ξανακοβαν απλα επρπε να περιμενω 40 ημερες να δει τα οργανα και οντως και μετα τις 40 ημερες παλι το ιδιοαναφερε βεβαια εμεις δνε εχουμε κανει αλλο αλλα ειναι ασχετο .Το μονο που μαρτυρουσε οτι ειχα γεννησει ηταν τα καταμαυρα ματια μου απο τους κυκλους βλεποντας το αυτο στο καθρεφτη ειχα τρομαξει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδη εχω ψαξει αρκετα το θεμα κ οταν λεω αρκετα εννοω οτι παραλιγο να μην ημουν εγκυος τωρα λογω αυτου...

η τομη η εξωτερικη με την εσωτερικη της μητρας δεν εχει καμια σχεση...οι τομες επουλονονται θεωρητικα αμεσως, ομως κανενας γιατρος δεν ξερει αν εχει οντως επουλουθει η εσωτερικη ουλη δεν φαινεται στον υπερηχο...

π.χ. η περιπτωση μου 6 εβδομαδων πηγαινω στον τοτε γιατρο κ μου ειπε επιτοπου εκτρωση γιατι εχω μια ορολογιακη βομβα μεσα μου κ απο μερα σε μερα θα σκασει...προσπαθουσε να μου εξηγησει πως ειναι η μητρα κ το ενδομητριο...το ενδομητριο ειναι ενα λεπτο στρωμα που βρισκεται μεσα στην μητρα...αν δεν ειμαστε εγκυες φευγει (περιοδος) κ αν ειμαστε εκει μεσα εμφυτευεται το μωρακι μας...εμενα μου ειχε πει ο παπα... οτι η τομη η εσωτερικη δεν εκλεισε καλα το ενδομητριο μπηκε μεσα κ το μωρο εμφυτευτηκε εκει επανω κ θα μεγαλωνε κ τα σκιζοταν η τομη ή στην καλυτερη ο πλακουντας θα πηγαινε εκει κ επειδη ο πλακουντας περνει κ δινει αιμα θα διεισδουσε στην τομη κ θα μου ετρωγε την ουροδοχο κυστη...παντως κ στις 2 περιπτωσεις θα πεθαινα...αν δεν το προλαβαιναμε...

μετα απο ποσες επισκεψεις σε γιατρους εμεαθα οτι ειχα 2 εσωτερικες τομες. η 1 στην γεννα του γιου μου κ η αλλη η διακοπη στον 5ο, αλλα επειδη η μητρα στον 5ο ειναι μικρη, θεωρητικα ο γιατρος την εκανε πανω στην αλλη αλλα οταν σε αυτη την εγκυμοσυνη θα φουσκωσει η κοιλια καποια στιγμη θα φανει κ η δευτερη...

κανεις απο τους γιατρους δεν την εβλεπε την 2η τομη ολοι υποθετουν οτι υπαρχει...να φανταστειτε αναγκαστικα να παω στον ποιο προηγουμενο γιατρο να μου πει κ οντως 2 τομες υπαρχουν...

κανενας δεν ειδε το προβλημα που εβλεπε ο ενας...κ ολοι μου ειπαν οτι δεν εχει καμια σχεση η καισαρικη κ ο αριθμος των καισαρικων κ ποτε μενεις εγκυος....υποτιθεται οτι κλειει αμεσως κ αν δεν επουλωθει καποιο σημειο δεν προκειται να επουλωθει ποτε, μονο με χειρουργειο...οταν γεννησω θα σας πω αν τελικα η μητρα ηταν ενταξει κ ειχαν επουλωθει κ οι 2 τομες...ο θεος βοηθος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

koritsia exo ena agoraki 2 minon... k ime pali egkios sto deutero... poso epikindino ine mia egkimosini meta apo toso mikro diastima? exi tixi se kamia sas... emena o giatros mou, mou ixe pi pos meta apo 1 xrono ine kalo na ksana kano pedi.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επικίνδυνο δεν ξέρω αν είναι αν έχεις γεννήσει φυσιολογικά. Αν έχεις κάνει καισαρική σίγουρα δεν έχει δέσει καλά το σημείο. Το βασικό που λένε όλοι οι γιατροί είναι εγκυμοσύνη καλό μετά από ένα χρόνο για να έχει επανέλθει ο οργανισμός μας στα φυσιολογικά του. Η μήτρα να έχει μαζέψει και να έχουμε καλό σίδηρο, ασβέστιο, κλπ κλπ για να μπορεί το μωρό μας να αναπτυχθεί σωστά. Από όσο ξέρω η μήτρα θέλει περίπου 10 μήνες για να επανέλθει. Εύχομαι πάντως να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να δεχτείς και το δεύτερο αγγελούδι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...