Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 23ΕΤΩΝ!25/04/2010 ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 1ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΜΒΡΥΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ 50% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ 9ΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΙΜΑ...ΕΚΑΝΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ [ΠΗΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ]!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΜΕΛΙΑ....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera valia mou..

den gnwrizw apo ekswswmatiki..

eipa na sou pw omws kali tuxi kai na sou pane ola opws ta theleis!erwtisi:giati toso mikri mpikes se tetoia diadikasia?kanate prospatheies gia fusiologika kai sas eipan oti den mporeite?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Βάλια ,έχω ένα κοριτσάκι 2,5 μηνών κι είμαι στην ηλικία σου.

Αν ο γιατρός σου είναι σε ιδιωτικό κι έχει κάποιο άμεσο ή έμμεσο ώφελος από την εξωσωματική,πήγαινε να σε δει και κάποιος γιατρός σε δημόσιο.

Εγώ είχα έναν από τους καλύτερους γιατρούς στο Ιασώ,και με έστελνε για εξωσωματική από τα 19 όταν του είπα ότι θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια γιατί τρελαίνομαι για παιδιά!Εγώ ποτέ δεν πήγα..

Το αποτέλεσμα;Έμεινα έγκυος χωρίς να το καταλάβω καν,χωρίς να είναι στο πρόγραμμα,είχα μια εξαίρετη εγκυμοσύνη και μια υπέροχη γέννα.Και-φυσικά!-μια εξαίσια κορη!

Αλλά βέβαια,όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος τον παράτησα,βρήκα κάποιον σε δημόσιο τον οποίο δεν τον αλλάζω με όλους τους γιατρούς του κόσμου,και με πρόσεχε,με προσέχει και θα με προσέχει σαν τα μάτια του.

Είσαι πολύ μικρή για να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες.Ίσως να υπάρχει όντως πρόβλημα,αλλά να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη και να προσέχεις το θέμα των συμφερόντων.

Και φυσικά...Εύχομαι από την καρδιά μου το όνειρο σου να εκπληρωθεί και σύντομα με ένα μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

giasoy valia.loipame gia ayto poy pernas!katalavenw pws estanese!kai egw exw kanei exwsomatiki!eimoyna apo tis tixeres-emeina engyws me ti proti fora!8elw na se rotisw otan soy ekane exwsomatiki meta ka8e mera den ekanes enesi?innohep?(i kapia alli)poy einai gia na mi peizi to aima?!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάλια μου καλημέρα, :)

δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα της εξωσωματικής αλλά θα συμφωνίσω απόλυτα με την Mpempoulina_mou. Είσαι πολύ μικρή για να μπείς στην διαδικασία της εξωσωματικής, απορώ πως κάποιοι γιατροί παροτρείνουν το ζευγάρι τόσο νωρίς.

Αυτό που ήθελα επίσης να σου πω, είναι ότι και η συνυφάδα μου προσπαθούσε χρόνια για παιδάκι και δεν ερχότανε. Πήρε την απόφαση της εξωσωματικής, έκανε δυο αποτυχημένες. Στο τέλος λόγω απελπισίας αποφάσισε ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδιά και δεν ήθελα να ξανα ακούσει για εξωσωματική.

Για να μην μακρυγορώ έμεινε έγκυος μετά από λίγο καιρό φυσιολογικά. Όπως καταλαβαίνεις όλα ήταν στο κεφάλι της ...και όλα τα προκαλούσε το άγχος της. Έκανε ένα υγιέστατο μωράκι, είχε μια καταπληκτική εγκυμοσύνη και μιλάμε για την ηλικία των 30ετών... όχι σαν εσένα που είσαι ακόμα ένα μικρό μπουμπούκι!!!

Γνώμη μου είναι να πας και σε άλλον γιατρό ή γιατρούς και ίσως να καταλήξεις σε όποιον δεν παρουσιάσει σαν εύκολη και άμεση λύση την εξωσωματική. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς δεν έπεσες στον σωστό επιστήμονα ή επιστημονική ομάδα.

Δε νοείται να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία και να μην κάνεις εξετάσεις θρομβοφιλίας πρώτα!!!

Ένας σωστός γιατρός και πριν μπεις στη διαδικασία να κάνεις παιδί.

Χωρίς καν να έχει προκύψει θέμα υπογονημότητας πρέπει να σου συστήσει ένα πακέτο εξετάσεων όπου πρωτοστατεί η εξέταση της θρομβοφιλίας!

Όχι να έχεις φτάσει στο επίπεδο της εξωσωματικής.

Κάτι μου λέει πως ούτε για τα ΝΚ γνωρίζεις…

Κρίμα!

Κρίμα να χάνονται έτσι μωράκια και ακόμα πιο κρίμα να περνάμε εμείς οι γυναίκες μια τέτοια απώλεια!

Για να μη πω για το οικονομικό που δεν είναι και απλή υπόθεση…

Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες και η επόμενη να είναι και η τυχερή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑ 18!ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΤΡΑ 25 ΕΤΩΝ.ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ...ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ2008 ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ...ΠΗΓΑ ΣΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΟΕΙΔΗ,ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΟΚ ΕΙΧΑ TSH 125 ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 5 ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΒΑΡΥ ΥΠΟΘΥΡΙΟΕΙΔΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΩΟΡΗΞΙΑ.ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΗΚΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΕΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΕΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΡΕΜΑΤΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ... ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 3. ΑΖΩΣΠΕΡΜΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΓΩ.ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ...ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΕΣΕ Η ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΠΑΔΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΘΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ 9ΜΗΝΑ Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΩΡΙΣΑΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ 3 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ 2 ΕΜΒΡΥΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΦΙΛΑΚΙΑ...!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...