Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΡΙΛΙΑ Η ΜΑΡΙΖΑ ???


15JUNE

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ! Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΑ-ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΥΗΧΟ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ!ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ Ν ΆΚΟΥΣΤΕΙ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ!!ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ.... ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ Ε???ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΜΑΡΙΖΑ Η ΜΑΡΙΛΙΑ???????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ.ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΤΟ ΜΑΡΙΖΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΕΝΑΙΩΔΩΡΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ!!!ΑΙΝΤΑΑΑΑ!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΆΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΡΙΖΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριλια μ αρεσει πιο πολυ..οπως και να το βγαλετε παντως γερο και καλοτυχο να ειναι και να τα προστατευει παντα η Παναγια και τα δυο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κ απο μένα κοριτσάκι μου!Κ τα δύο όνόματα είναι πανέμορφα...Κ για να σου πω τη δική μου γνώμη,αν ήμουν στη θέση σου θα τη βάφτιζα Καλλιόπη-Μαρία,έτσι για ευχαριστώ κ απέναντι στη μανούλα αλλα κ απέναντι στην Παναγίτσα,αλλα θα τη φώναζα Κέλλυ(απ το Καλλιόπη) που ειναι υπέροχο όνομα για κοριτσάκι..

'Οπως κ να χει να είναι γερά κ καλοφωτισμένα!

Φιλάκια πολλά,περιμένουμε την απόφασή σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

einai poly oraia kai ta dyo eidika gia didymakia!!!tairiazoun metaksy tous poly!

alla to kalliopi me to marilia den katalavaino pou kollaei?!!!

isos na prepei na vaftistei kalliopi-maria na akoustei pio entono...gia na xarei kai h manoula sou!!

an prepei na dialekseis ap ta 2 to marilia mou fainetai pio eyhxo kai to marilou teleio!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MarinaL έγραψε:

kai ta dyo einai poli omorfa :)

alla ego to marilia proti fora to akouo kai gia ayto psifizo marilia prototypo kai poli omorfo !!!!

filia

3Ha1m4.png

Πρώτη φοράς το ακούς???? :ohmy:

Μάλλον δεν βλέπεις τα "Μυστικά της Εδέμ"!!!! :P;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Silia26 έγραψε:

MarinaL έγραψε:

Πρώτη φοράς το ακούς???? :ohmy:

Μάλλον δεν βλέπεις τα "Μυστικά της Εδέμ"!!!! :P;)[/quote:1rouali6]

Xαχαχαχχαχαχα...Κ εγώ αυτό θα έγραφα!!!Γεια σου ρε Σιλια!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριλια λενε την ανιψια μουειναι ενα συνδυασμος απο το Μαρια-Ευαγγελια ετσι ταυτοχρονα εχεις κανει και το καλο για την παναγια , ειναι πουλο ομορφο σα ονομα .Το Μαριζα ναι ειναι ωραιο σαν ονομα αλλα δεν εχει καμια σχεση με το Καλλιοπη αλλα ουτε ομως και το Μαριλια απευθειας.

Απο το καλλιοπη βγαινει το καλλια και αν θελεις να βαλεις και το Μαρια ετσι κρατας ολοκλρο το μαρια και απο το καλλιοπη το κανεις καλια και απο εκει κρατας το λια ετσι επειδη και εγω μπερδευτηκα καλα ακουτε συνειρμο : καλλιοπη :ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ :ΚΑΛΙΑ :ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ :ΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ :ΟΛΟΚΛΗΡΟ = ΜΑΡΙΑ +ΛΙΑ = ΜΑΡΙΛΙΑ βεβαια αφαιρεις απο το Μαρια το Α και ειναι Μαριλια .

Αλλα στην εκκλησια καλο ειαι να το φωναξεις :ΜΑΡΙΑ -ΚΑΛΛΙΟΠΗ βεβαια να ξερεις ετσι θα το γραψουν στα χαρτια , ΚΑΙΝΑ ΑΠΑΙΤΗΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟς ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΣ+ΝΙΚΟΛΑΟΣ γραφτηκαν και τα δυο χωρις καμια ενσταση απο το παπα ουτε απο το ληξιαρχειοκαι εμεις το φωναζουμε Σταυρονικολα αν και τις πρισσοτερες φορες επικρατει το Σταυρος , βεβαια εκεινος τα εχει ξεχωρισει το καλο παιδι ειναι ο Σταυρος και το κακο οΝικος !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liana έγραψε:

εμενα μου αρεσει το Μαριζα!!

Βρε κοπελα μου αν την βγαλετε Μαρίλια ομως δεν χανεται τελειως το Καλλιοπη??

σορυ ρε λιανα και πως να την φωναζουν...μαρι ποπη;;;χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΑΡΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΕΛΥ.

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΘΕΟΔΩΡΟ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΩ ΘΟΔΩΡΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ. ΘΕΟΥ ΔΩΡΟ !!! ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΥ ΔΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΕΛΛΥ ΕΝΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΠΗ, ΠΟΠΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΤΙ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ)ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ Ν'ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ)ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ.ΑΥΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΩΣΩ έγραψε:

liana έγραψε:

σορυ ρε λιανα και πως να την φωναζουν...μαρι ποπη;;;χαχα[/quote:1hknp8pf]

xi xi μαλλον με πολυ διακριτικο τροπο εννοουσα οτι δεν πολυ βγαινει το Μαριλια από το Μαρια -Καλλιοπη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΡΙΑ-ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΟ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΛΙ ΠΟΥ....ΝΟ ΝΟ!!ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙ ΚΑΙ ΤΟ Α ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΥΠ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ!!ΠΕΙΡΑΖΕΙ???ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ Ε???ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ!!ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΚΙ ΟΛΟ ΜΑΛΟΥ Η ΜΑΡΙΛΟΥ ΤΗ ΛΕΩ!!!!ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ,ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...