Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ - ΜΑΡΤΗ 2010 !!!


Recommended Posts

koritsia mou ayrio pame ekklisia sarantwnoume epitelous,alla distixos tha brexei opote spiti tha ti bgaloume:-(i mikroula mou exei kolikous kathe brady apo tis 12 mexri tis 2:30 teteies ores tin bastaw agalitsa na xsexnietai i psuxoula mou!jeda na sou zhsei to moraki!ante an ta katafero tha mpo ayrio na sas po pos perasame allios deutera!bre koitsia ego akoma exo akatharsies pote tha teleiosei ayti i periodos?kalo brady filakia sta ninakia sas!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα ομορφιές μου!Τί κάνετε;Όλες καλά;Μέρες είχα να μπω..

Ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι μια που το πήρε το μάτι μου.

Προσοχή!Όσες δεν αντέχετε μην δείτε τα σχετικά βίντεο στο youtube,απλά ψάξτε στο google να βρείτε πληροφορίες.Μιλάω για το σύνδρομο ταρακουνήματος μωρού(shaken baby syndrome,ή αλλιώς SDS).Θέλει πολύ προσοχή με τα νεύρα μας ή την απηνή διάθεσή μας να κοιμηθούν τα παιδιά μας ταρακουνώντας τα!Όσες δεν αντέχετε,πραγματικά μην το δείτε...Όσες θέλετε ψάξτε για σχετικά βίντεο με την ονομασία που σας έδωσα.Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα,κορίτσια...Και με θλίβει πολύ το γεγονός ότι πάνω από 50000 μωρά το χρόνο πεθαίνουν από αυτό και δεν έχουμε ενημερωθεί από πουθενά...Τουλάχιστον όχι εγώ!

Ειλικρινά,δεν έχω καμιά διάθεση να σας αναστατώσω.Απλά να ενημερώσω θέλω,είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.

gai έγραψε:

koritsia mou ayrio pame ekklisia sarantwnoume epitelous,alla distixos tha brexei opote spiti tha ti bgaloume:-(i mikroula mou exei kolikous kathe brady apo tis 12 mexri tis 2:30 teteies ores tin bastaw agalitsa na xsexnietai i psuxoula mou!jeda na sou zhsei to moraki!ante an ta katafero tha mpo ayrio na sas po pos perasame allios deutera!bre koitsia ego akoma exo akatharsies pote tha teleiosei ayti i periodos?kalo brady filakia sta ninakia sas!

Gai μου,καλησπέρα...!Εννοείς το αίμα της λοχείας δεν σου έχει περάσει;

Εμένα μου κράτησε 3 εβδομάδες,και 1 εβδομάδα πριν σαραντίσω αδιαθέτησα κιόλας!Μεγάλο Σάββατο τελείωσε η περίοδος μου,και Μεγάλη Πέμπτη σαράντιζα.

Σύνολο;Μόνο 10 μέρες μετά τη γέννα ήμουν δίχως αίμα.Αχ,καλά ήταν στην εγκυμοσύνη χωρίς περίοδο,ξεσυνήθισα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 1-4 ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΑΝ 14 ΩΡΕΣ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑΣ ΤΑ ΝΕΑ..

ΕΦΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΤΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!

μπεμπουλινα το ειδα!!!ειχα ξανακκουσει σχετικα με το θεμα απο ενα ρεπορταζ στην κρατικη τηλεοραση. ειναι λιγο σοκαριστικα τα βιντεακια αλλα ειναι ετσι για να αφυπνιζουν!!

ανθρωπακι για το μελι ξερω οτι απαγορευεται στα βρεφη εως 1ετους (γιατι μπορει να περιεχει ενα μικροβιο που στο ανωριμο γαστρεντερικο συστημα του βρεφους προκαλει πολυ σοβαρες διαρροιες),δεν φανταζομαι να απαγορευεται ομως στο θηλασμο γιατι ουσιαστικα ολα φιλτραρονται απο την μανα.Για το θηλασμο χαιρομαι που πανε ολα καλα !! η αληθεια ειναι οσο περισσοτερο μεναι στο στηθος το μωρο τοσο περισσοτερο γαλα βγαζεις ,εγω εβλεπα διαφορα απο την μια μερα στην αλλη!!

τα λόχεια εμενα μου σταματησαν λιγες μερες πριν σαραντησω!!

aglikeria να σου ζησει το μωρακι σου και καλη λοχεια!!! απο δω θα τα λεμε πλεον ως μανουλες!!

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου...Τί κάνετε;

Μαράκι το ξέρω ότι είναι σοκαριστικά τα βίντεο,αλλά επειδή είναι αρκετά σημαντικό να ενημερωθούμε όλες είπα να σας κάνω κουβέντα.Δεν είχα σκοπό να τρομοκρατήσω καμία,πρέπει όμως να ξέρουμε.Άνθρωποι είμαστε,κι όλες κι όλοι θα εκνευριστούμε κάποια στιγμή.Οπότε καλό είναι να μας έρχονται τέτοιες εικόνες στο μυαλό όποτε τα νεύρα μας χτυπήσουν την πόρτα...

Για το μέλι έχεις δίκιο,απλά εγώ είχα ακούσει ότι μέχρι 2 ετών δεν επιτρέπεται,όχι μόνο μέχρι να χρονίσουν.Η μανούλα μου όταν ήμουν μικρή μου βούταγε την πιπίλα στο μέλι,αλλά πριν 23 χρόνια δεν τα ήξεραν αυτά προφανώς.

Aglikreria,να σου ζήσει το μωράκι!Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο.Καλή λοχεία!

Φιλάκια πολλά στα μπιζελάκια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Πως κυλάει η μέρα σας με τα ζουζούνια;;; Εμείς κάνουμε αγκαλίτσες!!

Που είσαι βρε Ανδριανή μου;;; Αν το πιστεύεις σε σκεφτόμουν το πρωί, έτσι στο άσχετο! Εσένα και την Μαρία 86! Όπως είπαν και τα κοριτσια, δεν μειώνεται από το θήλαστρο με μια-δύο φορές, μην ανησυχείς!

Μαράκι το Σταυρουλάκι σου τι κάνει; Φιλάκια να του δώσεις!

Μπεμπουλίνα δεν το κατάλαβα αυτό που έγραψες... θα το ψάξω μετά στο ιντερνετ. Με τρόμαξες λίγο... :(

ανθρωπάκι κουράγιο και υπομονή! Σε φιλώ!!! :kiss:

Θα τα πούμε μετά πάλι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια, είμασταν για βόλτες δυό ωρίτσες οι τρείς μας, ήταν τέλεια, φαινόμαστε στη βόλτα ποιοί είναι οι νέοι- αγχωμένοι - γονείς και ποίοί οι..παλιές καραβάνες..ο μικρός μου κοιμόταν την περισσότερη ώρα από τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια της βόλτας. Κι έσάς έτσι κοιμούνται έξω??

popiμου εδώ είμαι αλλά δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά πιά! Είδα ότι σε απασχολούν τα κιλά ή μάλλον η λεκάνη..κι εμένα τρία κιλά μου έχουν μείνει αλλά στα παντελόνια μου δεν μπαίνω με άνεση ακόμα..θα γίνει όμως εν καιρώ..τρώω πολύ καλά γιατί θηλάζω αποκλειστικά και δεν ρισκάρω να κάνω δίαιτα μην και ελαττωθεί το γάλα, όπως καταλαβαίνεις είναι θέμα προτεραιοτήτων. Πάντως κάτι θα σώσω με τις βόλτες και το καροτσάκι..

gaiδιάβασα ότι ταλαιπωρείστε με κολικούς..περαστικά εύχομαι όσο πιό γρήγορα είναι δυνατόν..πότε ξεκίνησαν αλήθεια?

anthropaki, haroulliniευχαριστώ για την απάντηση όσον αφορά τοθήλαστρο και το γάλα, ρώτησα και τη μαία και μου είπε ότι είπατε κι εσείς οπότε δεν ανησυχώ..κι εγώ για το βραδυνό του γεύμα το βγάζω το γάλα για να κοιμάμαι κάποια βράδυα μην κλατάρω..καλή δύναμη με το θηλασμό ανθρωπάκι, αν νομίζεις ότι έχεις κάποια απορία μη διστάσεις να με ρωτήσεις γιατί έχω μιά μαία που έρχεται σπίτι και μπορεί να σου πεί τη γνώμη της όποτε θελήσεις.

imanth μιά χαρά με το ρέψιμο σας βλέπω, εμένα δεν ρεύεται συχνά και κάνουμε βόλτες..αλλά από πορδές άλλο τίποτα, τρίζουν οι τοίχοι, χεχε!

Φεύγουν επιτέλους τα σπυράκια, μάλλον έφταιγε το κωλοσαμπουάν (Penaten χρησιμοποιούσαμε και το αλλάξαμε σε Sebamed)..ο γιατρός επέμενε ότι δεν είναι τίποτα αλλά είναι άσχημο το αγγελούδι να ΄΄εχει..ακμή, έτσι δεν είναι??

Σας φιλώ όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Μαρία μου το σκέφτηκα και εγώ για την ζυγαριά, δεν έχω γιατί η παιδίατρος μας είναι ένα τετράγωνο από το σπίτι μου και έτσι για μένα δεν είναι κόπος να πάω, άσε που όλοι θέλουν να το ζυγίζουν στην δικιά τους ζυγαριά πάντα, εδώ αμφισβήτισε η παιδίατρος το ζύγισμα στο νοσοκομείο! τεσπά έχω την εντύπωση οτι θα έχει ήδη πάρει γραμμάρια από την Πέμπτη που τον πήγα στην παιδίατρο και θα είναι μια χαρά. Τον έχω στουμπώσει και λίγο παραπάνω στο φαί... Είναι και αυτό που είπε η Ιωάννα, μπορεί να θέλει να γίνει μοντέλο χαχαχαχαχ :laugh: :laugh: :laugh: Ιωάννα μου πετυχημένο, με έκανες και γέλασα.... πάντως βρέχει 6 πάνες την ημέρα οπότε υποθέτω οτι τρώει καλά.

Και εμένα έχει βγάλει κάτι σπυρακια Αντριανή μου, στα μαγουλάκια του απαλά είναι βέβαια, ρώτησα την παιδίατρο και μου είπε είναι ορμονικά. Λοσιόν και σαμπουάν χρησιμοποιώ της Frezyderm λες να φταίνε αυτά??

φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσιααααααααα

τι κάνετε, όλες καλά?

Στις 13/03 γέννησα τον μπέμπη μου. Όλα καλά.

Είναι η πιο τέλεια εμπειρία, μοναδική. Τον κοιτάω κ τρελένομαι.

Ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι γιατί κάναμε ίκτερο κ αναγκαστικά μας δώσανε ξένο γάλα (το μητρικό δεν ρίχνει τον ίκτερο). Ετσι ο μαγουλίνος μου έμαθε στο μπιμπερό κ δεν πιάνει την θηλή. Του το δίνω με θήλαστρο κ πίνει κ συμπλήρωμα γιατί τρώει πολύ., έτσι νομίζω τουλάχιστον , 120-150ml καλά είναι? εσάς πόσα πίνουν?

Εγώ στην αρχή δεν ήμουν κ στα καλύτερα μου (έχω βάλει κ άλλο ποστ) αλλά τώρα είμαι καλά. Εχουμε συνηθήσει τώρα κ όλα είναι καλά. Βέβαια δεν έχουμε πρόγραμμα ακόμα σε φαί κ ύπνο. Εσάς μπήκαν σε πρόγραμμα?

Φιλά σε όλες!!! Να μας ζήσουν!!!!!

κορίτσια η Matakiaefi όλα καλά με τον μπέμπη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ??ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ Κ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ :woohoo: :woohoo: ΧΘΕΣ ΖΥΓΗΣΤΙΚΑΜΕ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ 4560 :):) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ.ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ 110-120ΜΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΙΩΣΗ.ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια!!!

Ανδριανη αυτα τα σπυρακια ειναι νεογνικη ακμη και ειχαμε και μεις ( καιτα δυο μου αγορια) στον πρωτο ως αγχωμενη μητερα ειχα πριξει την παι διατρο και τελικα μου εδωσε μια αλοιφη με κορτιζονη και φυγανε :dry: στον δευτερο πιο κουλ πλεον και περισσοτερο διαβασμενη δεν εβαλα τιποτα επιπλεον την καθημερινη ρουτινα καθαριοτητας (πλυσιμο με φυσιολογικο ορο και ενυδατικη) και φυγανε(οποτε κατεληξα οτι φευγουν ουτως ή αλλως)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθρωπακι ισως αν την αφηνεις περισσοτερο στο στηθος οπως λες να βελτιωθει η κατασταση... απο την αλλη οπως εκανες ειναι πιστευω τελικα το πιο σωστο... να την αφηνεις στο στηθος και μετα να της δινεις συπληρωμα απο το δικο σου!

οσο για τα εντερακια μου, ευτυχως ειμαι πλεον καλα! βεβαια προσεχω παααρα πολυ τι τρωω!!! οποτε και δεν θα παω στον γαστρεντερολογο μιας και τελικα εμαθα πως πολλες κοπελες το παθαινουν αυτο με τα εντερα τους μετα απο την καισαρικη.... και φυσικα το μονο που μπορω να κανω ειναι η διατροφη και σε σενδυασμο αυτο που μου ειπε ο γυναικολογος να πινω που βοηθαει στην χλωριδα του εντερου!

οσο για τον βασιλικο πολτο δεν γνωριζω... δεν εχω ιδεα κατακριβειαν...

jeda να σου ζησει ο παιδαρος σου!

gai μου και μενα εχει κολικους και πριν ειχε και τωρα εχει... λιγακι καλυτερα η κατασταση τωρα! υπαρχουν κατι σταγονες που μου εγραψε ο παιδιατρος, και της δινω καθε φορα πριν απο καθε της γευμα. ονομαζονται infacol.... ΑΛΛΑ το κυριοτερο απο οοολα ειναι το τσαγακι!!! για να λειτουργαει το εντερακι του μωρου! και βοηθαει στα κακακια αλλα και στα αερια επισης! το τσαι ειναι που εκανε την διαφορα αλλα να το εχεις καθιερωμενο σταθερα 1 τσαγακι την μερα! και μην σε ανησυχει πως θα χανει γευμα... δεν θα χανει!

οσο για τις ακαθαρσιες ετσι ειναι... δεν ειναι ακριβως 40 μερες... ειναι λιγο πανω-κατω!!!

Ιωαννα μου καλο σαραντωμα και καλες βολτες... συντομα!

και σε μας απο σημερα ο καιρος ειναι χαλια... και θα παραμεινει ετσι για μερικες μερες! σημερα θα πηγαιναμε στους γονεις μου για φαγητο και το ακυρωσαμε γιατι ηταν τοοοοσο χαλια ο καιρος!!!

Γλυκερια μου να σου ζησει το ζουζουνι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη λοχεια!!!!!!!!!!!

Μπεμπουλινα δεν το γνωριζα για αυτο που λες... θα το κοιταξω ομως!!!

Ανδριανη μου και μας της αρεσει η βολτουλα! μεχρι τωρα βγηκαμε απο το σπιτι 4 φορες ( ακομα να σαραντησουμε) και κοιμοταν συνεχως μεσα στο αυτοκινητο! μαλιστα γενικα της αρεσει η παρεα, η κουβεντουλα και η μουσικη!!!

Ειρηνη μου ολα θα πανε καλα με τα κιλακια! και μας δεν εβαλε ουτε μισο γραμμαριο τις πρωτες 10 μερες!!!

οσο για τα σπυρακια ειχε μετρημενα 3-4 και τελικα φυγανε ολα! της βαζω κρεμουλα της αβεν λογω ξεφλουδισματος που τελικα φαινεται να βοηθησε και στα σπυρακια!

Κοννα μου να σου ζησει το μωρακι σου!!! σιγα-σιγα και θα στρωσουνε σε προγραμμα τα μωρακια μας! δεν εχω διαβασει τι εγραψες... ελπιζω να σαι και συ και το μωρακι σου καλα! υπομονη και δυναμη!

λοιπον σας αφηνω τωρα!

φιλακιααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sereneδεν ξέρω τελικά τί γίνεται με τα κωλοκαλλυντικά, όλα λένε ότι είναι υποαλλεργικά αλλά μου φαίνεται ότι το νεράκι και το πράσινο σαπουνάκι είναι τα πιό άφοβα..θα δώ πώς θα τα πάει και με αυτό το σαμουάν της σεμπαμέντ και θα σου πώ..

maria76ποιά ενυδατική βάζεις? Οσο για τον ορό, πές μου παρακαλώ τί κάνεις γιατί δεν ξέρω..

haroullini κι εμάς πολύ κουτσομπόλης είναι..αφού πολλές φορές νυστάζει τρελά αλλά αν είμαστε τριγύρω δεν κοιμάται μπάς και χάσει κανένα νέο, χαχαχα!

Κορίτσια΄, τί γίνεται με την ματακιαέφη? Τους έχω πολύ στο νού μου..

Σας φιλώ και πάλι και για άλλη μιά φορά να πώ ότι πολύ χαίρομαι που ξαναβρεθήκαμε και τα λέμε..σαν να βρήκα τις παλιές μου συμμαθήτριες από το σχολείο νοιώθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο εμας!! Μολις εφαγε το κοριτσι μου και κανει νανι και βρηκα ευκαιρια να δω τα νεα σας που ητνα πολλα!!! Ειχα καιρο να το πω αυτο...απο τοτε που ημαστε εγκυουλες!!! Αχ... σαν να μπαινουμε σε προγραμματακι και ετσι βρισκουμε χρονο και για το mammy!!!! Εχθες παντερυοταν ενασ φιλος μας και αφησα για πρωτη φρα βραδυ το αγγελουδι μου....το εκανα μπανακι ...το ταισα και φυγαμε στις 10 απο το σπιτι. Γυρισαμε στις 2:30 μεσα στο αγχος και το αστερακι μου κοιματαν ακομα....ξυπνησε στις 3:30 εκανε μαμ και μετα ξανα νανι!!!! Ειχα πει την μανα μου να με παρει μολις ξθπνησει γιατι το μαγαζ ειναι 15 λεπτα απο το σπιτι αλλα το κοριτσακι μου ηταν κυρια!!! Αφησε την μανουλα να γλεντησει λιγακη!!! Πλακα πλακα το ειχα αναγκη....χορεψα με την ψυχη μου και το διασκεδασα παρα πολυ!!!

Για τα σπυρακια που λετε εμενα δεν εχει βγαλει αλλα απο οτι ξερω το καλυτερο ειναι ο φυσιολογικος ορος. Το δερματακι τους ειναι πολυ αγνο για να βαζουμε καλλυντικα. Αυτη βεβαια ειναι η δικια μου αποψη. Εμενα ο παιδιατρος για την αφυδατοση που εχει στο δερματακι μου προτεινε η κρεμα της freziderm η τσαγακι και εγω προτυμώ το τσαγακι. Βοηθαει και στα κακουλια...που ζοριζεται αρκετα το αστερακι μου...

Χαρα νου τελεια που αρχησες να συνερχεσε!!!

Καλε ποσα μωρακια σαραντησαν....τελεια αρχισατε και τις βολτουλες!!!! Εμεις θελουμε αλλε 2 βδομαδουλες και θα αρχησουμε τις τσαρκες!!!! Ανυπομονω!!!

Να ρωτησω κατι...ποτε επιτρεπεται να κανουμε ταξιδακι με τα μωρακια μας??? Ρωταω γιατι ειμαι απο Θεσσαλονικη και μενω Τρικαλα και θελω να παω Θεσσαλονικη οσο πιο συντομα γινεται...εχω να παω απο τα Χριστουγεννα και εχω τρελαθει!!!

Φιλακια σε ολα τα πατουσακια της παρεας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να 'μαι και εγω!

Στα κοριτσάκι που γεννησαν να τους ζήσουν, γερά και καλότυχα να είναι τα μωρούλια σας στην ζωή τους!!!

Κόννα μου,να σου ζήσει!!! Το μωράκια μας θέλουν εμάς καλά για να είναι καλά ;) . Σε καταλαβαίνω γιατί έριξα κ εγω πολύ κλάμμα οταν τα πράγματα δεν πηγαιναν όπως ήθελα σε σχέση με τον θηλασμό. Κάνεις οτι καλύτερο μπορείς για το μωράκι σου και μέσα σου το ξέρεις.

Χαρουλίνη χαίρομαι που είσαι καλύτερα με το εντεράκι!

Πόπη αντε να δω πότε θα πετύχουμε η μια την άλλη! Θέλω να δω φωτο απο το μωρούλι σου! Να του φιλήσεις τα πατουσάκια!

Αντριαννή σε ευχαριστώ. Σήμερα τα παμε πολύ καλύτερα, εχω ελπίδες οτι ίσως τα καταφέρουμε κάποια στιγμή να θηλαζει αποκλεστικά. Θα δειξει..

Σημερα καναμε μπανάκι με την κουκλίσα μου μαζι οι δυο μας! Μας βοήθησε ο μπαμπούλης της! Ηταν τέλεια που ήμασταν αγκαλίτσα κάτω απο το νεράκι!

Κορίτσια το σεξ πότε επιτρέπεται μετά απο καισαρική? Σήμερα δεν κρατηθήκαμε με τον αντρούλη μου :unsure: ...και τώρα εχω αγχος μήπως δεν έπρεπε. Αχ ειχα ξεχάσει πόσο υπέροχα είναι :blush:. Πάντως νομίζω οτι κανονικά πρέπει μετά απο 40 μερες, δεν ρώτησα τον γιατρό μου..

Σας φιλώ καληνύχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anthropaki απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου καλα ειναι μετα τις σαραντα μερες αλλα δεν νομιζω να ειναι και κακο....μαλλον καλο ειναι...χιχιχι!!! Το αιμα ποτε σου τελειωσε? Εμενα εχει εδω και δυο μερες που εχει μειωθει υπερβολικα πολυ!!! Βγαζω μονο λιγο καφε! Ανυπομονω και εγω παντως να κανω τρελλιτσες με τον αντρουλη μου....!!!!

Ποπη μου ξεχασα να σου πω για την λεκανη που λες ειναι λογικο...μην αγχωνεσαι! Συνηθως χρειαζεται καιρος για να μπεις στα ρουχα σου! Εμενα μου εχουν μεινει ακομα 5 κιλα απο τα 16 τελικα που εβαλα και αρχισα να προσεχω λιγουλακι γιατι εχω και αλλα 15 επιπλεον που πρεπει να χασω οποτε εχω δουλεια αλλα δεν κανω υπερβολες για να μην επηρεασω τον θηλασμο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KONNA έγραψε:

Γειά σας κορίτσιααααααααα

τι κάνετε, όλες καλά?

Στις 13/03 γέννησα τον μπέμπη μου. Όλα καλά.

Είναι η πιο τέλεια εμπειρία, μοναδική. Τον κοιτάω κ τρελένομαι.

Ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι γιατί κάναμε ίκτερο κ αναγκαστικά μας δώσανε ξένο γάλα (το μητρικό δεν ρίχνει τον ίκτερο). Ετσι ο μαγουλίνος μου έμαθε στο μπιμπερό κ δεν πιάνει την θηλή. Του το δίνω με θήλαστρο κ πίνει κ συμπλήρωμα γιατί τρώει πολύ., έτσι νομίζω τουλάχιστον , 120-150ml καλά είναι? εσάς πόσα πίνουν?

Εγώ στην αρχή δεν ήμουν κ στα καλύτερα μου (έχω βάλει κ άλλο ποστ) αλλά τώρα είμαι καλά. Εχουμε συνηθήσει τώρα κ όλα είναι καλά. Βέβαια δεν έχουμε πρόγραμμα ακόμα σε φαί κ ύπνο. Εσάς μπήκαν σε πρόγραμμα?

Φιλά σε όλες!!! Να μας ζήσουν!!!!!

κορίτσια η Matakiaefi όλα καλά με τον μπέμπη?

konna mu glukia!na sou zisei!na einai kalotuxo to moroulini sou!konnaki kai mena o mikros eixe anevasei poluuuu!skepsou oti mpike k lampa kai parola auta vgikame me uktero 11,5...gia 2 evdomades meta itan to moro katakitrino,ton thilaza kanonika,kai kapoia stigmi i paidiatros mu leei na tou kano exetasi..eutixos eixe pesei...alla mexri na pesei...asta!ypomoni kai tha perasei!min agxonesai me thilasmo...olo auto einai apoluto fysiologiko...to exo xana grapsei gia tin krema tin zinco...einai polu kali gia tis thiles!

filakia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

manm καλημερα

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τις τιμες της χολερυθρινης που εχετε?

Εμεις βγηκαμε απο το μαιευτηριο με 10,5 στις 48 μερες ηταν 7 και στις 56 4,5 (οι τιμες της εμμεσης οχι της ολικης).Περιμενω τον παιδιατρο και γι αυτο βιαζομαι.

Ευχαριστω!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!!

Καλή βδομάδα!!

Εμείς είμαστε καλά, μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε, χεχε!

Α! Και εγώ ξεκινάω επίσημα δίαιτα σήμερα!! Να δούμε, θα μπω σε μπικίνι φέτος;;;;

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!!!!!Τι κάνετε????

Εμεις είμαστε μια χαρούλα χθες ήμασταν όλη μέρα έξω και η μικρή το καταευχαριστήθηκε όλο χαμογελα και κουβεντες ήταν!!!!!!

Ολιβια μια χαρα καλή αρχή εγώ όλο λέω θα ξεκινήσω και απόφαση δεν το παίρνω να δω πως θα μπω σε νυφικό του χρονου τέτοιο καιρό!!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες και καλή μέρα να έχουμε και καλή εβδομάδα!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερούδια κοριτσάκια μου!Τί κάνετε;

Εμείς είμαστε πανευτυχείς...Η μικρή μου εδώ και μια βδομάδα ξυπνάει μόνο στις 7 το πρωί,γιατί το βράδυ πίνει γύρω στα 120 ml και την κρατούν!Έχω χορτάσει ύπνο..!Αφήστε τα γέλια που κάνει...Αυτό είναι η ευτυχία προσωποποιημένη!Μεγαλώνει το μαμούνι μου... :laugh: :silly:

Χαρουλίτα μου τί κάνετε;Πώς πάει η ομορφιά σου;Να μπεις να το δεις κοπέλα μου,γι αυτό το παρέθεσα,για ενημέρωση.Είναι πολύ σοβαρό,ίσως και λίγο τραγικό τί μπορεί να πάθει ένα παιδί από ένα απλό ταρακούνημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

prepei na kano k go diatrofi...an kai exo xasei ola ta kila tis egkimosinis eimai tigka stin kutaritida...!tetoio xali..den to fantazestai!kai auto giati apo tote pou gennisa troo apisteutes sokolates!!!!!!!!!den fantazestai....ti na kano;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλα τα μωράκια.....

αχ, καλέ πότε θα μπούμε σε πρόγραμμα? να κοιμόμαστε κ εμείς τη νύχτα?

Mpempoulina_mou κ εμένα πίνει 120-150ml αλλά ξυπνάει. Επίσης κ μες στη μέρα τρώει όποτε θέλει, πότε κάθε 2,5 ώρες, πότε κάθε 3 , πότε κάθε 3,5. Εσείς που είστε πιο μπροστά για πείτε μου πότε μπήκαν σε πρόγραμμα?

όχι τίποτα άλλο αλλά σε μια εβδομάδα που σαραντίζουμε θέλω να βγούμε βόλτα κ εμείς... ζήλεψα που βγαίνετε βολτίτσες.... θέλω κ εγώ να κυκλοφορώ με καρότσι...

όσον αφορά τους κολικούς εμάς μάλλον χτες μας ξεκίνησαν. Τι κάνετε? κ πόσο κρατάνε? όταν λένε μέχρι 3 μηνών εννοούν κάθε μέρα? ή θα σταματήσουν νωρίτερα?

φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anthropaki έγραψε:

Να 'μαι και εγω!

Κορίτσια το σεξ πότε επιτρέπεται μετά απο καισαρική? Σήμερα δεν κρατηθήκαμε με τον αντρούλη μου :unsure: ...και τώρα εχω αγχος μήπως δεν έπρεπε. Αχ ειχα ξεχάσει πόσο υπέροχα είναι :blush:. Πάντως νομίζω οτι κανονικά πρέπει μετά απο 40 μερες, δεν ρώτησα τον γιατρό μου..

κουκλίτσα μου δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα για την καισαρική!

Στο φυσιολογικό τοκετό δεν κάνει πριν τις 40 μέρες γιατι δεν εχει επανέλθει πλήρως ο "εσωτερικός μας κόσμος". Είμαστε ακόμα "ανοιχτές" και υπαρχει φόβος για μόλυνση.

Να ρωτήσω κατι προσωπικο: τώρα που θηλάζω οταν κάνω αγκαλίτσες με τον αντρούλη μου, δεν θέλω καθόλου να με αγγίζει στο στήθος... :blush: . Το μεμε είναι του παιδιού μου.

Νιώθετε το ίδιο ή παραλογίζομαι; :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...