Μετάβαση σε περιεχόμενο

stasa_mich

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    516
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της stasa_mich

  1. Τι εγινε κουκλα? Ειχαμε νεα???
  2. Τελεια ολα!!! Χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης σου!!! Με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα!!!
  3. Κοριτσι μου θα σου προτεινα να πας στο γιατρο να δεις λιγο το μηκος τραχυλου για να μπορεσεις να αποκλεισεις πρωορο τοκετο. Ευχομαι ολα να ειναι οκ και να ειναι απλα απο κουραση!!!
  4. Απο οτι μου ειπαν θα ψεκασουν απλα τοπικα για να μην πονεσει αλλα θα ειναι ξυπνιο οποτε εκει ειναι και το αγχος μου. Πως ειναι δυνατον να κατσει ακινητος. Παντως ευχαριστω για τις ευχες σας! Οσο πλησιαζουν οι μερες αγχωνομαι....δεν θελω να πονεσει η ψυχουλα μου!!!
  5. Γλυκια μου παρεουλα ο μικρουλης μου (5 1/2 μηνων) εχει το σχοινακι που εχουμε κατω απο την γλωσσα μεχρι μπροστα μπροστα και στην ουσια του τραβαει την γλωσσιτσα κατω. Καθε φορα που προσπαθει να βγαλει φωνουλες, η οταν κλαιει το βλεπω οτι σιγουρα τον ενοχλει. Ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλο ειναι να το κοψουμε και ετσι ρωτησε η ξαδερφη μου , που δουλευει στο Νοσοκομειο Παπαγεωργιου Θεσσαλονικης, και αυτα τα αναλαμβανει λεει παιδοχειρουργος και οτι κανονικα επρεπε ηδη να εχει κοπει και κανονισαμε ραντεβου για την Πεμπτη 12 του μηνος. Εαν εχει καποια μανουλα παρομοια εμπειρια θελω να μου πειτε εαν πονεσε πολυ το μωρακι , σε τι ηλικια το κανατε και βασικα πως ειναι δυνατον ενα μωρακι να μπορεσει να κατσει ακινητο για να το κοψουν. Εχω αγχωθει παρα πολυ....βοηθηστε με παρακαλω....
  6. Περιμενουμε νεα σου την Δευτερα!!!!
  7. Κουκλα μου το βασικο , απο την στιγμη που ολα θα ειναι οκ με τις εξετασεις, ειναι να διωξεις το αγχος. Επειδη το ιδιο εζησα και εγω (για 15 μηνες) και ξερω ποσο δυσκολο ειναι προσπαθησε να βαλεις στη καθημερινοτητα σου πολλα πραγματα οποτε να ξεχνιεσαι. Ξαδερφη μου εκανε τα ιδια με την santaloxilo και σπερματεγχειση χωρισ κανενα αποτελεσμα ωσπου ετρεχε για τον γαμο του αδερφου της και την μετακομιση της και τελικα εντελως φυσιολογικα εκανε το πρωτο της παλικαρι!!! Εγω παλι κανονιζα τα των διακοπων μας, τον γυρο της χαλκιδικης με την μηχανη μας....και τελικα ολο το καλοκαιρι δεν ανεβηκα λογω εγκυμοσυνης !! Ασχολησου λοιπον με κατι, γεμισε την μερα σου και θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις!!! Α και ενοητε οτι μετα τις τρελλιτσες δεν σηκωνομαστε με τιποτα απο το κρεβατι!!!!
  8. Και εγω τοσο επαιρνα, 3 των 100. Ολα θα πανε μια χαρουλα μην αγχωνεσαι!! Εγω εμεινα ξαπλα τελειως 2 μηνες για να φερω το κοριτσι μου στη ζωη και ειχα πει τον γιατρο οτι και ολη την εγκυμοσυνη ξαπλα να την περνουσα δεν θα με πειραζε μπροστα στο θαυμα της κορουλας μου! Κατσε λοιπον ξαπλα, χαιδευε την κοιλιτσα σου και κανε ομορφες σκεψεις!!!
  9. Βασικα μην αγχωνεσαι, οσο μπορεις δηλαδη. Τα utrogestan ειναι πολυ καλα χαπια, τα πηρα και εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και με εσωσαν. Ισως να ειναι χαμηλα ο πλακουντας και για αυτο να εχεις αιμα. Εγω αυτο ειχα αλλα μου παρουσιαστηκε στον 3ο μηνα. Εσυ απλα μεινε ξαπλα , κανε θετικες σκεψεις και υπομονη μεχρι την Δευτερα. Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
  10. Τα αντισυλληπτικα δεν μπορει να τα παρει γιατι καπνιζει και ειναι βασικο απαγορευτικο το τσιγαρο με τα αντισυλληπτικα! Συν οτι εχει και θυροειδη και δεν κανει να τα παιρνει! Οποτε αναγκαστικα μενει μονο η λυση του ορμονικου σπιραλ...Ευχαριστω παντως!
  11. Καλησπέρα στην όμορφη παρέα που με βοήθησε πολύ πολυ στις εγκυμοσύνες μου!!! Τώρα θέλω πληροφορίες για μια φίλη μου που λόγω τεράστιου προβλήματος αιματοκριτη και φεριττινης, (εξαιτίας μεγάλης αιμορραγίας στη περίοδο) ο γιατρός της, της πρότεινε να βάλει "ορμονικό" σπιράλ το οποίο δρα και σαν αντισύλληψη αλλά βασικά ομαλοποιεί την ποσότητα του αίματος. Θα ήθελα πληροφορίες από όσες κοπέλες το έχουν βάλει ή έχουν γνώσεις επί του θέματος και για το πόσο μειώνει το αίμα αλλά και για τις παρενέργειες που μπορεί να έχει...Γενικά και εγώ και η φίλη μου είμαστε λίγο αγχωμένες με την ιδέα του ξένου σώματος και θέλουμε την βοήθεια σας!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  12. Καλησπερα και απο εμενα!! Ευγενια μου μην μου αγχωνεσαι...οσο μπορεις δηλαδη...ολα θα βγουνε καλα...θα δεις που ολα θα ειναι μια κακια αναμνηση...στην αυχενικη δεν ειχαν βγει ολα καλα απο οτι θυμαμαι? Καλα θα κανεις παντως και δεν θα πας σ τη δουλεια...ειναι καλυτερα να χαλαρωσεις μετα την αμνιοπαρακεντηση και απο το αγχος που εχεις αυτες τις μερες! Εμενα τα νεα μου ειναι οτι αρχικα πηγαμε με την μικρη στο παιδιατρο την Δευτερα και τελικα εχει αμυγδαλιτιδα οποτε αναγκαστικα πηραμε αντιβιωση.... επεσε τουλαχιστον ο πυρετος! Επιπλεον εγω εχθες περασα μια πολυ δυσκολη ημερα γιατι με επιασε γαστρεντερητιδα και πεθανα στο πονο...ευτυχως δεν ειχα εμετους και ετσι δεν αναγκαστηκα να μπω σε κλινικη με ορο...αλλα τρελαθηκα στο πονο... Mary μου ελπιζω να ηρεμησεις γρηγορα απο τις ναυτιες γιατι ειναι τρελη ταλαιπωρια απο οτι εχω ακουσει...εγω ευτυχως στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου και σε αυτην ειχα μονο καουρες το πρωτο 3μηνο. Μαρκερ πολυ σιδηρο ε???? πρεπει να νιωθεις τρελη εξαντληση παντως!!! Εδω εγψ που ειναι λιγο πεσμενο και το βραδυ νιωθω ψοφια!!!!! Υπαρχει μια ιωση που κυκλοφορει που κανει ενα 24ωρο ψυλο πυρετο,μαλλον αυτο θα ειχε ο Στελιος!!! Αντε να δυμε ποτε θα ηρεμησεις απο την επαφη σου με την τουαλετα εσυ?? Σας φιλω ολες γλυκα!!!
  13. Καλημερουδια!!!! Που εισαι βρε συμπεθερουλα τοσο καιρο...καλα ακομα δεν εκανες κοιλιτσα??? Να σου δωσω λιγο απο την δικια μου που ειναι μπολικη??? Εγω παλι στα ξενυχτια το εριξα με την μικρη μου. 39,2 ειχε το πουλακι μου το βραδυ....οποτε παλι κοπανα απο το μαγαζι εγω και απο το σχολειο η μικρη....αντε να φυγει αυτος ο χειμωνας γιατι μου την εχει δωσει στα νευρα!!!! Ευγενια μου αντε βρε πλησιαζει η μερα για την β'επιπεδου.....αυριο θα το χαζευεις για αρκετη ωρα το ζουζουνι σου!!!! Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες...μικρες και μεγαλες!!!
  14. Καλημερουδια και απο εμενα!!! Δοξα το Θεο τελος με το δοντακι...αντε να αντεξει τωρα για να ασχοληθω μια και καλη οταν τελειωσω και με τον θηλασμο γιατι πρεπει να γινει εξαξωξω και να βαλω γεφυρα λογω το οτι το διπλα ειναι θηκη!!!..Τελος παντων...τελος με το δοντι μου!!!! Quinta μου τα πρωτα μπουκαλια πρεπει να ειναι γυαλινα. Οταν θα σταματησεις την αποστειρωση θα παρεις πλαστικα. Εγω τουλαχιστον τα εχω απο την μικρη μου οποτε μονο θηλες θελω να αγορασω και πιπιλες. Σου ευχομαι παντως να θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεις αν και αφου λες οτι 3 μηνωων θα πρεπει να το αφησεις στο παιδικο (προφανως λογω δουλειας) θα πει αναγκαστικα ξενο μετα...εκτος εαν υπαρχει η λυση του να δινεις το δικο σου γαλα...στο εξωτερικο ειναι πιο οργανωμενα τα πραγματα και μπορει να εχεις αυτη την επιλογη..θα σου προτεινα να το κοιταξεις οποτε σε αυτη τη περιπτωση να κανεις αποθηκη γαλακτος. Ευγενια μου εγω ηξερα για το δοντι αλλα λογω το οτι ηταν γερο και η κυστη σε χειμερια ναρκη και βασικα επειδη θελει ενα 600αρι για την ολη διαδικασια ειπαμα αργοτερα αργοτερα και ξαφνικα δεν ηρθε η περιοδος!!! Τωρα ομως που εσπασε το δοντι δεν με παιρνει να το αφησω. Μολις τελειωσω με τον θηλασμο θα το κανω. Κατα τα αλλα εχω αρρωστουλα την κορακλα μου με πυρετο και μου λειπει λιγο υπνος σημερα...ελπιζω να περασει γρηγορα και κοιμηθω το βραδυ γιατι δεν παλευεται!!! Φιλακια σε ολες τις φουσκουλες!!!
  15. Γεια σας ζουζουνες!!!! Το δοντακι μου επιτελους ηρεμησε. Εχθες που πηγα στην οδοντιατρο μου το εκλεισε. Το εχτισε και ελπιζουμε οτι θα κρατησει κανα 8μηνο οποτε να μπορεσω μετα να το φτιαξω κανονικα. Το καλο ειναι οτι σταματησε ο πονος οποτε δεν περνω depon και ο μπεμπης δεν μαστουρωνει οποτε βαραει συνεχεια!!!! Εχθες το βραδυ δεν με αφηνε να κοιμηθω το ζουζουνι μου!!!! Και σημερα ολη την ημερα τον νιωθω που βαραει!!! Quinta μου τα καταφερες να παρεις τοσα πολα??? Αφου δεν εκανες ζαχαρο εισαι οκ....τα κιλα θα φυγουν μετα...οσο για την συνεχεια απο εδω και περα θα παιρνει το μωρο αν τρως φυσιολογικα!! Χριστινακι για τους γοφους το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια σου...δοκιμασε το! Ευγενια μου πλησιαζει η μερα σου!!! Εγω ανυπομονω για την επομενη Δευτερα!!!! Σας φιλω γλυκα!!!!
  16. Τι κανουν οι κοιλιτσες??? Που εισαι βρε marker??? Εκει που λεμε μας ξεχασες τσουπ κανεις την εμφανιση σου!! quinta καλως ηρθες και εσυ στη παρεα μας!!! Σου ευχομαι με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου και να το ταραξεις στα φιλια!!! Εγω ειμαι η Αναστασια 31 ετων και περιμενω με λαχταρα τον γιοκα μου!!! Εχω μια κορουλα 3 ετων την Μαρια που μου εχει παρει τα μυαλα!!! Τα νεα μου ειναι οτι τρεχω και δεν φτανω με τον οδοντιατρο. Πριν απο λιγες μερες εσπασε ενα δοντι μου το οποιο μεσα ειχε μια κοιμησμενη κυστη και ειχαμε σκοπο να το βγαλουμε αλλα δεν προλαβαμε λογω εγκυμοσυνης. Ειχα ραντεβου τη Δευτερα για να το κανουμε ενα προχειρο χτησιμο μεχρι να γεμισω αλλα την Κυριακη αυτο μολυνθηκε και ξυπνησε η κυστη και πρηστηκε!!! Το αποτελεσμα ειναι να παρω αντιβιωση (με την συνενεση βεβαια του γιατρου μου) και τωρα εχω σε λιγο ραντεβου με την οδοντιατρο. Το καλο ειναι οτι εφυγε και ο πονος και το πρηξιμο απο εχθες το απογευμα αλλα φοβαμε πολυ με την αντιβιωση. Εχω 2 μερες να νιωσω τον μικρουλη μου και με εχει πιασει τρελο αγχος.... Ελπιζω να τελειωσε το προβλημα και να την σταματησω γρηγορα την αντιβιωση γιατι αλλιως θα τα παιξω απο το αγχος!!! Χριστινακι μου πως πατε με τον Αντωνακη? Ειχαμε κανενα νεο? Φιλακια σε ολες...!!!!
  17. Λενακι μου να προσθεσω και εγω οτι θυμαμε απο την κορουλα μου... Θα χρειαστεις και αποστειρωμενες γαζες για τον οφαλο,φυσιολογικο ορο για την μυτουλα της,θα σου προτεινα 2 προστατευτικα για το στρωμα για την περιπτωση εμετου η αν κατουρηθει πολυ να μην λερωθει το στρωμα και τρεχεις και δεν φτανεις, ενδοεπικοινωνια εαν ειναι μακρια το δωματιο του παιδιου με το σαλονι η και την βεραντα (λογω καλοκαιριου) για να εισαι ησυχη, πιπιλες και θηκες για αυτες για τις βολτες, βουρτακια για να καθαριζει ευκολα τα μπουκαλια σε περιπτωση που παρεις, πανακια μικρα για τα ρουχα σου που θα την σηκωνεις να ρευεται για να μην σε λερωνει, ψαλιδακι για τα νυχακια της, κρεμα συγκαματος, ενυδατικη,μπανιερα,...αν θυμηθω κατι αλλο θα το προσθεσω...φιλακια γλυκα!!!
  18. Καλημερα φουσκουλες μου!!! Ειχα μερες να μπω γιατι ταραξα τις βολτες!!!! Ολο και καποια φιλη με επαιρνε τηλεφωνο για καφεδακι και μπορω να πω οτι δεν εχασα καμια ευκαιρια!!! Να καλωσορισω ομως τα καινουρια μας τα κοριτσακια!!! Μαρια μου με το καλο το 2ο ζουζουνακι σου!! Λενιο μου χαιρομε που ηρθες στη παρεουλα μας!!!! Ειδες που ολα πηγαν καλα!!! Χαιδευε λοιπον τωρα την κοιλιτσα σου και απολαυσε το...ερχετε το κοριτσακι σου βρε!!! Χριστινακι μου πολυ χαιρομε που ειχατε θετικα νεα απο τις εξετασεις! Μακαρι να τελειωνει γρηγορα αυτη η ταλαιπωρια και να μεινει ενα κακο ονειρο! Οσο για τον μπεμπη απλα σου συμπαραστεκεται απο μεσα...σου λεει αυτη ειναι στα χαλια της κατσε να κλωτσισω λιγο παραπανω μπας και ξεχαστει!!! Παιρνε κουραγιο απο την κοιλιτσα σου γιατι περνας ζορικα τελευταια!!! Εγω απλα κανω υπομονη μεχρι να ερθει 25 του μηνος για την β' επιπεδου!!! Ευγενια λιγο πιο νωρις εισαι....αντε βρε ολα καλα θα πανε για ολες μας!!! Σας φιλω .... θα τα ξαναπουμε το απογευμα...αν δεν παω για κανενα καφεδακι....χιχιχι!!!
  19. Κουκλιτσα μου δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι ...ολα θα ειναι υπεροχα...εγω δεν ειχα καθολου αγχος στην κορη μου ενω δεν ειχα περασει και ευκολη εγκυμοσυνη. Ημουν ξαπλα με αιμοραγια αλλα ειχα πολυ καλο προαισθημα και ετσι εχω και τωρα για τις 25 του μηνος. Προσπαθησε λοιπον να ηρεμησεις και να απολαυσεις μεθαυριο το ραντεβου σου με το παιδακι σου. Παντως εαν θελεις ελα να κανουμε και παρεα στο ποστακι μας γιατι απο οτι καταλαβαινω ειμαστε στο ιδιο περιπου διαστημα...http://mammyland.com/forum/29/20674
  20. Καλημερα φουσκουλες!!! Χριστινακι μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρουνε γρηγορα τι ακριβως εχει ο Αντωνακης σας και να γινει αμεσως καλα. Ειναι τρελα οταν αρρωσταινουν παιδακια,...ποναει η καρδια μου! Θα περιμενουμε οπωσδηποτε νεα σου. Οσο για τα ψωνια καλα εκανες και ξεσκασες λιγο αλλα με το μαλακο μην παρακουραζεσαι!!! Εμεις περασαμε ενα υπεροχο σκ...πηγαμε Θεσσαλονικη στους γονεις μου και περασαμε παρα πολυ ωραια απλα αρρωστησε η μικρουλα μου και απο εχθες το πρωι εχει τρελο βηχα και φοβερη καταροη...ολα τα παιδια αρρωσταινουν στους παιδικους εμενα αρρωσταινει παντα στις διακοπες!!! Τι να πω αυτο το παιδι...Περασαμε μια νυχτα μαυρα χαλια...νυσταζω αφανταστα...Και βεβαια συνεχιζω να ανυπομονω για τις πρωτες κλωτσιες....εχω σκασει θελω να ξεκινησω να τον νιωθω.....δεν αντεχω αλλο!!! Οι υπολοιπες τις παρεας τι κανετε? Πως περασατε το σκ? Φιλακια πολλα πολλα!!!
  21. Καλησπερα κοριτσουδια μου!!! Τι κανουν οι κοιλιτσες? Συμπεθερουλα μου ψυχολογικα καλα ειμαι για αυτο και πιαστηκα με κατι δουλιτσες και δεν ειχα πολυ χρονο α μπω. Δοξα τον Θεο συνηλθα και ελπιζω να μην ξαναερθει αυτο το ψυχοπλακωμα... Δεν θελω να ξαναακουσω για κιλα....ξεκινησα με αρκετα παραπανισια κιλα την εγκυμοσυνη και ηδη εχω παρει 7!!! Ο γιατρος μου ειπε οτι θα με σφαξει το Πασχα αν συνεχισω ετσι...ξεκινησα και εγω διατροφη απο την Δευτερα και την παλευω με πορτοκαλια και χυμους...το καλο ειναι οτι δεν με τραβανε τα γλυκα και την εχω γλυτωσει γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη τρελαινομουν αν δεν ετρωγα γλυκο. Βρε Χριστινακι ολοκληρο παληκαρι ειναι το αστερι σου..αντε βρε υπεροχα!!! Εγω τον ενιωσα τον μικρουλη μου πριν απο λιγες μερες να κουνιεται και ανυπομονω για τις κλωτσιες...αντε ποτε θα ερθουν????? Ευγενια μου τι εγινε με την μικρουλα? Εδωσε το παρον??? Φιλακια πολλα σε ολες τις γλυκες κοιλιτσες και μην αγχωνεσαι συμπεθερουλα για την κοιλιτσα θα φουσκωσει και εσενα ,....να χαιρεσε να εχεις μικρη κοιλιτσα γιατι εαν κανεις μεγαλη που θα την βαλεις τον Ιουλιο??? ε???
  22. Καλημερα στα ομορφα κοριτσια....τι μου κανετε??? Ειχα πολυ καιρο να σας μιλησω ...σας διαβαζα καθημερινα αλλα δεν ημουν καθολου καλα το τελευταιο διαστημα...με ειχαν πιασει λιγο εωσ πολυ τα ψυχολογικα μου...εκλαιγα χωρις λογο, τσατιζομουνα με το παραμικρο....τα χαλια μου μεσα...ελπιζω οτι ολα ειναι πλεον μια κακια αναμνηση..εχω 2-3 μερες που νιωθω πολυ καλυτερα και ετσι ειπα να σας πω τα νεα μου. Ο μπεμπης μας ειναι υγιεστατος και μεγαλωνει με τρελους ρυθμους. Ειναι υπεροχο που τον νιωθω να κουνιεται μεσα μου και ανυπομονω για την πρωτη κλωτσια που πιστευω οτι θα την νιωσω συντομα....!!!! Κανονισαμε και με τον γιατρο μου την β'επιπεδου για 25/2 και ανυπομονω!!! Μου ειπε κιολας ο γλυκος μου οτι αν με ξαναπιασει η ψυχολογικη τρελα να παω να δω το ζουζουνι μου οποτε μου ερθει για να ηρεμισω γιατι αλλιως θα με πλακωσει στο ξυλο.... Κατα τα αλλα ολα καλα...ελπιζω να συνηλθα τελειως και να τα λεμε καθημερινα~!!!!!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!
  23. Καλημερα φουσκουλες!!! Τι κανετε? Μεγαλωνεται??? Εγω σημερα εχω τραπεζι στο σπιτι μου! Τωρα πινω το καφεδακι και ειπα να μπω να σας ευχυθω πριν ορμισω στην κουζινα! Θα ερθουν και οι γονεις μου απο Θεσσαλονικη και το βραδυ περιμενω και τους κουμπαρους μου (τους νονους της μικρης μου) και βεβαια και τον Αγιο Βασιλη!!!!! Ευχομαι σε ολες μας να εχουμε γερα παιδακια στην αγκαλιτσα μας και σε καθε μια ξεχωριστα ο καινουριος χρονος να φερει οτι επιθυμει η καρδουλα της!!! Πολλα φιλακια και παντα να χαμογελατε ...εγω αυτο κανω και βοηθαει!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
  24. Kαλωσηρθες στην παρεα μας stk. Εγω ειμαι η Αναστασια ειμαι απο την Θεσσαλονικη αλλα μενω Τρικαλα.Εχω μια κορουλα την Μαρια μου και περιμενω τον κουκλο μου!!! Εχθες μαθαμε οτι εχουμε αγορακι και πλεω σε πελαγη ευτυχιας!!!!!! Εσενα πως σε λενε? Να σου ζησει το αστερακι σου και με το καλο να ερθει και το αδερφακι του!!! Ευγενια μου ειμαι πολυ χαρουμενη για το παληκαρι που ερχετε!!! Θα εχω και απο τα δυο τωρα!!!! Επιτελους συνηλθες βρε!!! Αντε πιες μια σοδιτσα και ριξε ενα ρεψιματακι ...εμεις δεν ακουμε!!! Καλε 95 ποντους ειναι το αστερι σου!!!Ψιλο το παληακαρακι μας!! Εμεις σημερα δυστυχως πηγαμε στον παιδιατρο γιατι η Μαρια μου εκανε εμετο το βραδυ και το πρωι και ο παιδιατρος διαιγνωσε γαστρεντεριτιδα!!! Με εχει πιασει τρελο αγχος μην κολλησω,.....Εχει ακομα και το βηχα...τελικα πηραμε και εισπνοες αντε να δουμε ποτε θα συνελθει!!! Παω να κανω λιγο νανι γιατι δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ! Φιλακια πολλα στις ομορφες κοιλιτσες!!!!
  25. Εχρετε το παληκαρι μου!!!! Ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!! Σε λιγους μηνες θα κραταω ενα ομορφο παληκαρακι στην αγκαλια μου!!! Η αυχενικη πηγε παρα πολυ καλα! Απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου ειναι τελειος ο μικρος! Αυριο το μεσημερι θα εχω και τα αποτελεσματα της μετρησης και θα χαλαρωσω τελειως! Ειναι μςγαλυτερος κατα μια εβδομαδα!!! Καλε 7 ολοκληρα εκατιστα εχει φτασει!!! Πωπω παληκαρι που ετοιμαζω!!!! Χριστινακι ευχαριστω για τις ευχες αλλα επειδη δεν ειναι πολυ γνωστη η γιορτη μου (ολοι λενε το Πασχα) παντα με πιανει ενα παραπονακι και εμενα το καημενο!!! Οι υπολοιπες που ειστε καλε??? Φιλακια σε ολη την παρεα!!!
×
×
  • Προσθήκη...