Μετάβαση σε περιεχόμενο

40 ημερών...εσάς πόσο γάλα πίνει?


Recommended Posts

Γειά σας!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας και την εμπειρία σας σε κάτι....

η μικρούλα μου είναι 41 ημερών, τη θηλάζω αλλά με συμπλήρωμα επίσης.

Το πρόβλημά μου είναι ότι κάθε φορα μετά που θα θηλάσει και θα πιει και το ξένο γάλα, ζορίζεται, σφιγκεται κοκκινίζει και μερικές φορές κλαίει. Είναι βέβαια πολύ λαίμαργη και πίνει μονορούφι το γάλα της αλλά μετά που θα ξαπλώσει βγάζει συνέχεια γουλιές.

Έχω την εντύπωση ότι βαρυστομαχιάζει και για αυτό ταλαιπωρείται.

Το συμπλήρωμα που πινει είναι από 80-120 ml (μετά που θα έχει θηλάσει περίπου 20-30 λεπτά αλλά δεν μπορώ να ξέρω πόσο πίνει...)

Εσάς πόσο πίνουν τα μωράκια σας σε αυτή την ηλικία...???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο απο αυτα που λες καταλαβαινω ότι το μωρο χορταίνει με το δικο σου γαλα γιαυτο αρνειται να πιει απο το μπιμπερο και γιαυτο βγαζει και γουλιες . μη της δινεις συμπληρωμα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα οσες φορες βγαζε γουλιες μετα απο συμπληρωμα ητανε επειδη το ετρωγε απο λαιμαργια ενω ειχε χορτασει με τοστηθος και μετα εβγαζε...

αυτο μου το ειχε πει η παιδιατρος..και να ξερεςι πως οποτε κλαιει ενα νινι δεν ειναι απο πεινα..και εγω ετσι την πατουσα καποιες φορες.. :blush:

γιατι δινεις το συμπληρωμα? αφου απο οτι φαινεται το νινι τρωει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνησω με τη βενη... Οι περισσοτερες νεες μαμαδες εχουμε την ανασφαλεια οτι δε χορταινει το μωρο και δινουν και ξενο. Δεν υπαρχει λογος. Το οτι το μωρο θελει να τρωει συχνα ειναι λογικο αφου ειναι πολυ μικρο ακομα. Δοκιμασε να μην δινεις συμπληρωμα.Αν βρεχει 6-8 πανες την ημερα σημαινει οτι το παιδι τρεφεται σωστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μα αφού το συμπλήρωμα είναι από 80-120 ml σημαίνει οτι δε χορταινει απο το στηθος....από την αρχ'η ετσι ηταν, δεν τη φτάνει το στηθος,ψάχνει το μπουκάλι μετά το θηλασμο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ερωτηση σου δεν εχει κανενα νοημα . Καθε μωρο ειναι διαφορετικό και εχει διαφορετικές ανάγκες . Το θεμα εινια να ξέρεις τι χρειαζεται το δικο σου μωρο .

Ποσα γευματα κανει το μωρο το 24ωρο ? Ποσο συνολο ξενο γαλα παιρνει ?

Φυσικα και δεν της φτανει το γαλα σου αφου δεν εδραιωσες την γαλουχια . Αν απο την πρωτη μερα εχεις και το συμπληρωμα απο διπλα λογικο ειναι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η μικρουλα μου κάνει τώρα 5 γεύματα το 24ωρο και ξένο γάλα πίνει από 450-530 ml περίπου.

Το συμπλήρωμα το ξεκίνησαν στο μαιευτήριο γιατί τις πρώτες 3 μέρες δεν είχα καθόλου γάλα (γέννησα με καισαρική) και η μικρή έτρωγε πολύ από την αρχή οπότε καθιερώθηκε και το μπουκάλι...μόνο με το στήθος δε χόρταινε με τίποτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν χρειαζεται καν να μου το πεις . Τα λαθη ξεκινουν σχεδον παντα απο τα μαευτηρια . Οι ειδημονες εκει εχουν κανει τον θηλασμο εξωτικό φρουτο .

Το μωρο πινει απο σενα 300-400 μλ ισως και λιγο παραπανω . Τι θελεις να κανεις τωρα ?

Τα 5 γευματα ειναι πολυ λιγα για μωρο 40 ημερων ! Μενει ωρες νηστικο και μετα παιρνει αποτομα παρα πολυ γαλα γιαυτο και ζοριζεται και κανει γουλιες .Ποιος σου δωσε αυτες τις οδηγιες ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε παλη...αυτο με την καισαρικη...βρε παιδια...και εγω με καισαρικη γεννησα..ειχα γαλα...και μαλιστα την τριτη μερα χρειαστηκε να βγαλω με θηλαστρο, και οι αλλες δυο κοπελες στο δοματιο με καισαρικη γεννησαν...και της μιας τα στηθη ετρεχαν...τυρια θα φταχναμε..πλακα μας κανουν. Ειχες γαλα μια χαρα..τι περιμενες, τα τρεχει απο τα στηθη του ο Πηνειος;;;;

Σορυ κι'ολας αλλα εχει δικο η Λαλα.

Για να θηλασεις, ασε τα γευματα τις ωρες κλπ, 5 γευματα την ημερα;;;; εγω τροω περισσοτερα. Οπως επισης ασε και τις οδιγιες στα μπουκαλια με τα γαλατα. Το μωρο σου πρεπει να κανει τουλαχηστον 7 γευματα.

Βαζε την συνεχεια στο στηθος, ακομα και αν χρειαστει να το κανεις ανα μιση ωρα. Αν φυσικα θελεις να θηλασεις, αμα δεν θελεις ειναι αλλο θεμα.

Παντως αν πραγματικα θελεις, ζητα οδιγιες η απο την Λαλα ή απο καποιον αλλον ειδικο, ολα οσα κανεις ειναι λαθος, ειναι κριμα το μψρακι, ανθελεις μπορεις ακομα να το σωσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικά η προσωπική μου άποψη είναι οτι κακώς της ξεκινήσατε συμπλήρωμα απο τ΄σο μωράκι,δεν έμαθε να θηλάζει καλά καλά κ θα συνηθίσει στο μπουκάλι κ δε θα θέλει στήθος καθόλου μετά!

Θήλαζέ την απεριόριστα,ακόμη κ ανα μισάωρο αν χρειαστεί κ ύστερα αν σταματάει μόνη το θηλασμό σημαίνει οτι χορταίνει,αλλιώς θα συνέχιζε γλυκιά μου...

Πάλεψε το με στήθος αποκλειστικά!

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...