Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ 2Η ΦΟΡΑ(ritsaki)


ritsaki

Recommended Posts

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ.ΠΑΛΙ.

ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΕΙΔΑ ΡΟΖ ΑΙΜΑ.ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΠΗΓΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΣΑΚΟΣ ,ΟΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ,ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ...

ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ 10.

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΠΑΛΙ.

ΟΙ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ 35 Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ 93.ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΜΩΣ.ΠΑΛΙ.ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ.

ΕΙΧΑ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΥΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ.ΗΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΦΡΙΧΤΟΙ,2 ΩΡΕΣ ΣΦΑΔΑΞΑ,Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ.ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ.

ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ?

ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΧΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΧΗΝΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ Τ ΑΝΤΕΞΩ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ?

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ,ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝ Κ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΞΕΡΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ριτσάκι μη στεναχωριέσαι. Είσαι πάρα πολύ μικρή και θα κάνεις γρήγορα ένα γερό παιδάκι. Στις περισσότερες παλίνδρομες η φύση προνοεί και διώχνει από μόνη της κάτι που μπορεί να μην ήταν υγειές. Κουράγιο και με αισιοδοξία και ΧΩΡΙΣ άγχος όλα θα πάνε καλά. Μην απογοητεύεσαι. Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρδούλα μου σε νιώθω πάρα πολύ καλά! Κι εγώ το Σαββατο έχασα το μωράκι μου στην 6η βδομάδα, και μάλιστα μπήκα και στο χειρουργείο για απόξεση.

Και μένα παλλινδρόμησε το μωράκι μου. Και γω το είδα 2η και τελευταία φορά νεκρό στο σάκο του... στον 1ο υπέρηχο.

Ο γιατρός σου καλή μου κανονικά θα πρέπει να συστήσει μια σειρά εξετάσεων σε σένα και στον αντρούλη σου.

Και ο δικός μου κατέρρευσε όταν χάσαμε το μωράκι μας. και γω και οι γιαγιάδες... οι ώρες είναι πάρα πολύ δύσκολες και ο πόνος αβάστακτος.

σε νιώθω.

Εμένα ο γιατρός μου, είπε στον άντρα μου να κάνει κάποιες εξετάσεις ήδη, και σε εμένα θα πει σε 15 μέρες.

Ο γιατρός μου είναι πολύ καλός σε θέματα γενετικής! Εχει βοηθήσει γυναίκες να γεννησουν παιδάκια γερά, που άλλοι γιατροί τις είχαν ταλαιπωρήσει!

Αν θέλεις να σου δώσω τα στοιχεία του να τον επισκευτείς και θα δεις από την πρώτη στιγμή ότι είναι άνθρωπος και μετά γιατρός και θα σε βοηθήσει με κάθε τρόπο να κάνεις παιδάκι!

Με πολλή πολλή αγάπη, σου στέλνω μια πελωρια αγκαλίτσα!

Ευχομαι τα μικρά μας αγγελουδάκια να μας χαμογελούν από ψηλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exo perasi kai ego apo afti ti dokimasia kai fisika den ine afkoli.

exo mathi omos na kitazo panta mprosta.prospathise na kanis kai esi to idio.min apogoitevese.kane mono oti eksetasis xriazonte gia na ise sigouri.i fisi kseri ti kani.kai na thimase pos ta feri kai se sena ena gero kai omorfo moro.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπάμαι πάρα πολύ.

όταν περάσει η θλίψη σου και μπορεσεις να σκεφτείς θετικά, να εχεις στο μυαλό σου ότι το ότι μένεις έγκυος ευκολα είναι πάααρα πολύ θετικό.

Να ξέρεις ότι στο εξωτερικό, μετά την 3η παλινδρόμηση κάνουν εξετάσεις και το ψάχνουν περισσότερο. Μεχρι τότε το θεωρούν τυχαίο γεγονός.... αν εσένα όμως σε παρηγορεί, να το κοιτάξεις και να κάνεις τις εξετάσεις

καλή συνέχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που σου συναίβει αλλά πιστεύω πραγματικά οτι η παναγιά δεν θα σε αφήσει έτσι και θα σου δώσει αυτο που τόσο θές.

Κουράγιο και δύναμη και θα δεις οτι κάποια στιγμή θα μας πεις τα ευχάριστα νέα ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχασα (διακοπή κύησης) και εγω ένα κοριτσάκι στον 5ο.Δεν μπορώ να σου πώ να μην στεναχωρίεσαι εγω δεν μπορώ,κάθε βράδυ έχω στν μυαλο μου την εικόνα ότι την ώρα που θα το πέρναν απο εμενα θα πονούσε γιατι πέθαινε.Καποιες φορές η φύση το κάνει έτσι αν υπάρχει κάποιο προβλημα να γινετε αποβολή.η φίλη μου 2 αποβολές σε 6 μήνες και σε λίγες μέρες θα κάνει τα διδυμάκια της(με εξωσωματική γιατι υπήρξε πρόβλημα κινητικότητας σπέρματος).Μην το αφησεις και σου λένε τυχαίο γεγονός...να πάς όπως είπες σε γενετιστη.κουράγιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΣΤΗΡΗ Κ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΗ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.

ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΩ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ,ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ.ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ(???)

ΤΩΡΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΤΟ ΕΤΑΞΑ.ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.

ΘΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ.ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.

ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΘΗΛΑΖΑ.ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ.ΚΛΑΙΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΤΑΡΡΕΩ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ.ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑ ΟΛΟΥΣ.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ,ΠΩΣ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μας ψυχοπλακώνεις καθόλου. Στις δύσκολες αυτές ώρες πρέπει η ψυχούλα σου να βγάλει το φορτίο που κουβαλάει για να νιώσεις καλύτερα.

Εμείς είμαστε εδώ η μία για την άλλη...

Νιώθουμε η μία την άλλη...

Εστω και διαδικτυακά, σου στέλνω την αγάπη μου και την κατανόηση μου!

Κουράγιο καρδούλα μου! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ PM.ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ???

ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΡΕ ΓΜΤ.ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ Κ ΤΙΣ ΕΔΙΩΧΝΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ,ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΘΕΤΙΚΑ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.

Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΩΣ Θ ΑΝΤΕΞΩ?????

ΣΥΓΓΝΩΜΗ Κ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΩ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΚΑΣΩ,ΘΑ ΕΚΡΑΓΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φυσικα και θα το ξεπερασεις γιατι δεν μπορεις να κανεις αλλιως,φυσικα και θα συνεχισεις γιατι αυτα ειναι τα εμποδια που μας ερχονται αλλα καλως η κακως πρεπει να βρισκουμε την δυναμη να ξεπερναμε,σε καταλαβαινω απολυτα ειναι πολυ δυσκολο αλλα να σκεφτεσαι πως ειναι απλα ακομα μια μαχη που πρεπει να δωσεις για να φτασεις στη νικη.Παρε το χρονο σου ηρεμησε και οοοοοοοολα θα πανε καλα,δε μπορει θα ερθουν και για μας τις ταλαιπωρες καλες μερες :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritsaki μου, λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη. Σε καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι, το'χω περάσει κι εγώ 2 φορές.

Αυτό που θέλω να σου τονίσω είναι ότι δεν φταις σε καμία περίπτωση! Να μη νιώθεις τύψεις, δεν έκανες κάτι εσύ και πήγε στραβά. Για τις περισσότερες εγκυμοσύνες που τερματίζουν έτσι άδοξα, κάτι φταίει. Είτε κάτι πήγε στραβά στη σύλληψη και ο οργανισμός το αποβάλλει γιατί δε θα'ταν γερό, είτε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, όπως πχ γενετικό ή θρομβοφιλία κλπ κλπ.

Γι'αυτό εκτός από την αγάπη μου και την συμπαράστασή μου στη δύσκολη στιγμή σου, σου στέλνω και τη συμβουλή μου να πας να κάνεις τις ειδικές εξετάσεις που γίνονται μετά από επαναλαμβανόμενες αποβολές.

Στα περισσότερα προβλήματα, η αντιμετώπιση είναι σχετική απλή, αρκεί να'χει εντοπιστεί το πρόβλημα.

Κι εγώ έκανα αρκετές εξετάσεις μετά και εντόπισα το πρόβλημα που προκαλεί τις αποβολές σε μένα και σε επόμενη εγκυμοσύνη θα ακολουθήσω μια αγωγή, ελπίζοντας, πιστεύοντας πως όλα θα πάνε καλά!

Ξέρω πως τώρα είναι δύσκολο να δεις "καθαρά". Τα μάτια θολώνουν από τα δάκρυα και τα μάτια της ψυχής θολώνουν από τον πόνο. Όμως πρέπει να καταλάβεις πως ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ και δεν πρέπει να κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα. Οι δικοί σου άνθρωποι σίγουρα στεναχωρήθηκαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύτηκαν από σένα! Γιατί απλούστατα δε φταις εσύ, δεν το προκάλεσες εσύ αυτό.

Ό,τι πληροφορία χρειαστείς και μπορώ να στη δώσω, μη διστάσεις να μου στείλεις πμ.

Τώρα όλα φαίνονται μαύρα και η ελπίδα μοιάζει να'χει στερέψει, όμως να'σαι σίγουρη ότι κάπου παρακάτω θα έρθει το παιδάκι που τόσο επιθυμείς. Να'σαι σίγουρη!

Μια μεγάλη αγκαλιά.. και φιλάκια πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ριτσακι μου γλυκο...τωρα ειδα το ποστ σου...λυπαμαι πολυ ιλικρινα....μια μεγαλη αγκαλιτσα για να χωθεις μεσα και να ηρεμησεις οσο μπορεις... ακου τη θεια ρουλα εχει δικιο για τις εξετασεις...πηγενε μολις το θελησεις εσυ... και θα δεις που ολα θα διορθωθουν... σε σκεφτομαι..οτι θελεις ξερεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ritsaki, βγάλτα καρδούλα μου από μέσα σου ξέσπασε... μην το κρατάς!

Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Και γω συμπάσχω μαζί σου για το δικό μου αγγελουδάκι που χάθηκε. και γω είχα προαίσθημα...

Δεν φταις καλή μου εσύ για ότι έγινε... καμιά φορά αλλαις αι βουλαι των ανθρώπων και αλλαις του θεούλη...

Ξέσπασε καρδούλα μου, ώστε μετά να ξαναδυναμώσεις, και να κρατήσεις το μωρούλι σου στην αγκαλιά σου...

Μονο να κλαις με μέτρο καλή μου μην παθεις καμιά αιμορραγία.

Εγώ είμαι μαζί σου, και συμπάσχω!!!

Θα δεις που σε λίγους μήνες θα κάνουμε και μείς τις ανακοινώσεις μας στο Φόρουμ "Ανακοινώσεις Εγκυμοσύνης"

Πες στα καρδούλα μου...

Και να μην ξεχνάς ότι έχεις και τους δικούς σου ανρθώπους που σε αγαπούν πολύ και θα σε στηρίζουν και φυσικά όπως είπε και μια φίλη, την παρέα του mammy στα μετόπισθεν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΜΙΑ.ΜΟΥ ΑΠΑΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.

ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ Κ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΠΕΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΩ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ..

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ

Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρώτα απ'όλα λυπάμαι πολύ γι'αυτό που σου συνέβη! Μην κατηγορείς όμως τον εαυτό σου! Δεν φταις εσύ γι'αυτό! Εύχομαι πολύ σύντομα να ξαναμείνεις εγκυούλα και να πάνε όλα καλά! Η νύφη μου είχε 2 παλίνδρομες, και 2 εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου, έκανε ενέσεις κάθε μέρα, έκανε φαρμακευτική αγωγή τουλάχιστον 12 χαπιών κάθε μέρα και κατάφερε να φέρει στον κόσμο 2 πανέμορφα κοριτσάκια!! Κουράγιο κι όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΙΤΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΣΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Ριτσάκι..αχ...λυπάμαι πάρα πολύ...Ευχομαι να ήταν ένα ακόμη τυχαίο γεγονός και σύντομα να μας ανακοινώσεις πάλι εγκυμοσύνη και εκείνη τη φορά να κυλήσουν όλα ομαλα..!!Προσπάθησε να συνέλθεις..μην αφήνεις αυτό το γεγονός να σε γεμίσει θλίψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ριτσακι κουραγιο κοριτσι μου..

Ο γιατρος σου ειπε για εξετασεις; Αυτα τα ενοχικα οτι πηρα τη χαρα απο τους γυρω μου, τα ειχα κι εγω και σε σε καταλαβαινω..ομως οι γυρω σου πονανε με τον πονο σου για την απωλεια σου,για σενα..

Οταν λιγο συνελθεις λιγακι, να το ψαξεις οπως λες με εναν εμπειρο γιατρο και με γεννετιστη οπως ειπες

Πολλα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...