Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ!


boymamma

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΜΟΥ!ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ,ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ Κ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΜΑΝΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ,ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Α ΚΑΛΙΑΝΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΜΙΣΕΙ ΗΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ!

ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν και άγνωστη...λεω και ξανα λεω φτουυ φτουυυ στο νινι...ενα κουκλι!!!! Να σας ζήσει και να γεράσει τρισευτχισμένο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boymamma έγραψε:

ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΦΩΤΟ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ!

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ Κ ΕΝΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!! DSC00402-6ea1da69d2999009ae0eb8f37efe5e01.JPG

ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!!!Το αγορι μου!!!!:woohoo: κουκλι ειναι,να τον χαιρεστε!!!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να χαιρεσαι το ομορφο μωρακι σου!!!

να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!

αλλά και εσυ μια πολυ πολυ ευτυχισμενη μαμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γειά σας κορίτσια μου!! Ήμουν διακοπές και είχα μέρες να μπω!! Τώρα διαβάζω τα νέα σας! Έχω να πω ότι ήδη είμαι +7  κιλά αλλά επειδή ξεκίνησα από τα 41 δεν ανησυχώ!!! Έχει 2 βδομαδες που όταν είμαι  ξάπλα φαίνεται κανονικά ένα εξόγκωμα στην κοιλια μου που το βλέπουμε κανονικά να κουνιέται.  Μάλλον επειδή είμαι πολύ αδύνατη ή έχω κάνα τυραννόσαυρο 😝!! Ραντεβού εχω την Παρασκευή!
    • 🤗 Πολύ ωραία, κι έτσι θα συνεχίσετε!! 🧿🧿 Κι εμένα πλέον η κοιλίτσα είναι ξεπεταγμένη για τα καλά! Εγώ ρε κορίτσια μου λένε ότι αδυνάτισα κιόλας και ότι μόνο κοιλιά έχω 😀 ακόμη εκεί στα +4,5 κιλά είμαι περίπου.. εσείς έχετε πάρει παραπάνω; 
    • Κορίτσι μου, εννοείται ότι οι γιατροί οφείλουν να σου πουν οτιδήποτε βλέπουν για να είναι καλυμμένοι! Το σημαντικό είναι ότι αυτό που είδαν δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Προσπάθησε να μην το Googlαρεις γιατί μπορεί τζάμπα να αγχωθεις. Εγώ πχ έχω διπλό ουρητήρα από αριστερά και το ανακάλυψα τυχαία σε αξονική (στο ίντερνετ έλεγε ότι κάνει ενοχλήσεις και συνήθως χρειάζεται εγχείρηση) κι ο γιατρός είπε ότι αφου δεν έχω ενόχληση όλα καλά. Εννοείται το άγχος θα υπάρχει! Είναι λογικό να αγχωνόμαστε για το αν είναι καλά τα μωράκια μας.  Εύχομαι όλα πολύ καλά!!!  
    • Καλημέρα κορίτσια μου...εμείς μόλις γυρίσαμε από τον γιατρούλη μας!!!Όλα καλά,ο μικρούλης μεγαλώνει φυσιολογικά και προχωράμε!!!28+2 σήμερα 🩵👣🧿🧿 7.6 έχουμε doopler και θα μας ξανά δει μέσα του Ιούνη 🥰🥰🥰 Η κοιλίτσα έχει πεταχτεί για τα καλά πια,ευτυχώς τα κιλάκια μου είναι καλά ακόμα 🤗.. Εσείς πώς τα πάτε??
    • Το κατάλαβα και εγω ότι κάπως δυσανασχετούν είναι η αλήθεια και βγάζουν παραξενιές  εμενα ο δικός μου δεν με είπε τίποτα βέβαια αλλά μόλις έφυγα λέω πως μάλλον έπρεπε να παω λίγο νωρίτερα σκέψου ο αντρας μου σκεφτόταν να πάμε μετά το Πάσχα   σίγουρα κάποιον θα βρεις εννοεται που να σου κάνει και να βολεύουν και οι ημερομηνίες  αλλη μαία βρήκες ε; Όχι αυτήν του ιδιώτη γιατρού που έχεις ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...