Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΑΙΝΩ Κ ΓΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!ΕΛΕΙΠΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Μ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΟΣΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΙ ΤΥΠΟ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ..

Κ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Garfield καλώς ήρθες! :)

Δεν έχω κάνει εξωσωματική, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω με πληροφορίες.

Όμως ένα ξέρω στα σίγουρα: η καλή ψυχολογία βοηθάει σε όλα τα πράγματα, πόσο μάλλον σ'αυτό το τόσο σημαντικό. Γι'αυτό, το "ψυχολογία εννοείται χάλια" να το σβήσεις από το μυαλό σου όσο γίνεται πιο γρήγορα!! Και να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα. Έτσι βοηθάς και το σώμα σου να δεχθεί τη νέα κατάσταση.

Ξέρω πως είναι αρκετά δύσκολη και ακριβή διαδικασία, όμως όταν θα κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά, όλα αυτά θα'ναι παρελθόν και δε θα'χουν σημασία! Να κοιτάς τον στόχο, όχι τα εμπόδια!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα! :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ε,garfield....σε αυτη την προσπαθεια θα απαγορεψεις στο εαυτο σου να σκεφτεται τη χαλια ψυχολογια..το μωρακι σου οπως ολα ..θελουν μια μαμα δυνατη που το παριμενει ανυπομονα ..με πολυ θετικη σκεψη!!!!!!!!!!!

μην αφηνεις τις αποτυχιες να σε βαλουν κατι..κρατα τη σκεψη σου με πεισμα ΘΕΤΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ CRAZY M..ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ Κ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΛΙΓΟ..ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή επιτυχία στην εξωσωματική. Σίγουρα δεν θέλει άγχος (ξέρω εδώ γελάνε) και πρέπει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και να ακολουθείς τις οδηγίες κατά γράμμα.

Υπάρχει το βραχύ και το μακρύ πρωτόκολλο αλλά δεν ξέρω γιατί ο γιατρός εφαρμόζει σε κάποια γυναίκα το ενα αντί του άλλου. Πάντως νομίζω ότι το πιο σύνηθες είναι το βραχύ πρωτόκολλο που ακολουθείται από την δεύτερη ημέρα της περιόδου και τελειώνει περίπου 11 με 12 ημέρες μετά.

Φυσικά η όλη διαδικασία που θα σου περιγράψω έχει αποκλίσεις από το ένα κέντρο στο άλλο αλλά σου κάνω μια περιγραφή ώστε να πάρεις μια ιδέα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σε ταράζουν στις εξετάσεις. Φυσικά πριν ξεκινήσεις την διαδικασία της εξωσωματικής πρέπει τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου να κάνετε εξετάσεις. Σας ξεψαχνίζουν εν ολίγοις (ηπατίτιδες, έιτζ, παιδικές αρρώστιες, σίφυλη, ουρεόπλασμα, τεστ παπ για εσένα, σπερμοδιάγραμμα για το σύντροφο κι αν είναι απαραίτητο και κατάτμιση DNA του σπέρματος).

Οι συχνές (σχεδόν κάθε 2 ημέρες) εξετάσεις που θα κάνεις εσύ θα είναι ορμονικές και κολπικός υπέρηχος ώστε να καθορίζεται η απαιτούμενη δόση των φαρμάκων.

Τα φάρμακα δυστυχώς είναι ενέσιμα και γίνονται σε ορισμένες ώρες της ημερας που θα σου καθορίσει ο γιατρός είτε κάτω από τον αφαλό, είτε στο μπούτι, είτε στο μπράτσο. Συνήθως τις ενέσεις τις κάνεις μόνη σου, κάποια νοσοκόμα στο κέντρο της εξωσωματικής θα σου δείξει ακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια πως θα γίνουν.

Θα ξεκινήσεις με τα πρώτα ενέσιμα φάρμακα που βοηθούν να ωριμάσουν περισσότερα του ενός ωαρίου. Στη συνέχεια θα προστεθεί και άλλο ένα ενέσιμο φάρμακο για να μην σπάσουν τα ωοθηλάκια πριν την ώρα τους. Φυσικά για αυτό το χρονικό διάστημα ξεχνάς τις επαφές με το σύντροφό σου.

Λίγες μέρες πριν την ωοληψία θα ενημερώσουν το σύντροφό σου να κάνει κάποια εκσπερμάτηση ("χειροκίνητη"). Δύο μέρες πριν την ωοληψία θα κληθείς να κάνεις και το τρίτο ενέσιμο φάρμακο (που θα είναι και η τελευταία ένεση της διαδικασίας). Αυτό γίνεται συνήθως μετά τα μεσάνυχτα, θα σου καθορίσουν συγκεκριμένη ώρα με δυνατή απόκλιση πέντε λεπτών μόνο (δηλαδή για παράδειγμα μεταξύ 1.40 με 1.45). Την επόμενη ημέρα ξεκουράζεσαι και ηρεμείς. Την μεθεπόμενη σε συγκεκριμένη ώρα πηγαίνεις με το σύντροφό σου στο κέντρο της εξωσωματικής. Δεν θα πρέπει να έχεις φάει και να έχεις πιει τίποτε. Την ώρα που παίρνουν εσένα στον ειδικό θάλαμο για την ωοληψία παίρνουν και το σύντροφό σου σε ειδικό δωμάτιο για να δώσει το σπέρμα.

Η ωοληψία γίνεται με ελαφρά νάρκωση ή μέθη. Μόλις συνέλθεις σε ενημερώνουν για το ποσα ωάρια ελήφθησαν.

Την επομένη ημέρα σε ενημερώνουν για το πόσα ωάρια γονιμοποιήθηκαν (διαιρέθηκαν σε δυο κύτταρα), επισης σε ενημερώνουν αν έγινε με κλασική IVF ή με μικρογονιμοποίηση και σου ορίζουν την ημέρα και ώρα της εμβρυομεταφοράς (είτε την τρίτη ημέρα είτε την έκτη, αυτό το καθορίζει ο γιατρός σου). Για την εμβρυομεταφορά πρέπει να έχεις κάνει αποτρίχωση το εφηβαίο αν και καλό θα ήταν να το έχεις κάνει πριν την ωοληψία. Όταν πας στο κέντρο για την εμβρυομεταφορά σε ενημερώνουν για τον ακριβή αριθμό των καλών εμβρύων (δηλαδή αυτών που συνέχισαν την διαίρεση) και για την ποιότητά τους (χωρίζονται σε Α, ΑΒ, Β κλπ) ανάλογα με τις διαιρέσεις τους και το πόσο στρογυλά είναι τα κύτταρα. Για παράδειγμα τη δεύτερη ημέρα πρέπει να υπάρχουν 4 διαιρέσεις με σγρογγυλά κύτταρα για να είναι καλής ποιότητας τα έμβρυα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα καλά έμβρυα οδηγούν πάντα σε εγκυμοσύνη ή τα κατώτερης ποιότητας έμβρυα δεν έδωσαν καλές εγκυμοσύνες. Όλα είναι σχετικά. Πριν την εμβρυομεταφορά δείχνουν σε σένα και το σύντροφό σου σε οθόνη τα επιλεγμένα έμβρυα για την εμβρυομεταφορά. Κατά την εμβρυομεταφορά που γίνεται σε σχετικό σκοτάδι (μόνο μια λάμπα χαμηλή είναι αναμένη) λόγω της ευαισθησίας των εμβρίων στο φως είσαι ξύπνια και παρακολουθείς τη διαδικασία από μόνιτορ, διαρκεί 10 λεπτά περίπου. Αμέσως μετά παίρνεις φωτογραφία των εμβρύων που σου εμφύτεσαν και του υπέρχηχου με τη θέση των εμβρύων στη μήτρα. Μετά την εμβρυομεταφορά παραμενεις ξαπλωμένη για 1 ώρα. Στη συνέχεια σου ορίζουν την ημέρα της β΄χοριακής και επιστρέφεις στο σπίτι σου. Μέχρι την ημέρα της χοριακής καλό είναι να είσαι από καναπέ σε κρεβάτι και το ανάποδο (τα πόδια λένε πρέπει να είναι πάντα στο κρεβάτι ή τον καναπέ κι όχι στο πάτωμα) και εννοείται ότι η σεξουαλική επαφή απαγορεύεται δια ροπάλου.

Όσο για το κόστος αυτό εξαρτάται από κέντρο σε κέντρο. Πάντως υπολόγισε ότι η μικρογονιμοποίηση είναι πιο ακριβή από την κλασική IVF και συνήθως επιλέγεται όταν το σπέρμα δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό. Πάντως να υπολογισεις μαζί με τα φάρμακα, τις εξετάσεις, αναισθισιολόγους, γιατρούς κλπ ένα budget από 2,5 έως 5 χιλιάδες Ευρώ. Φυσικά τώρα ψηφίσαν νόμο ώστε όλα τα χρήματα της εξωσωματικής να επιστρέφονται από τα ταμεία αλλά ακόμα δεν έχει αρχίσει να εφαρμόζεται.

Καλή επιτυχία εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και να κοιτάς αισιόδοξα το μέλλον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ESYS ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ.ΤΟ ΠΑΠ Μ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΠΡΟΧΘΕΣ.

ΒΟΥΝΟ Μ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΘΑΡΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΌΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ ESYS ΜΟΥ! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SAVROPINGUINO KAI ADAMARIA ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GARFIELD ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΓΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!ΝΑ ΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mwro σε ευχαριστω παρα πολυ!ευχομαι κ εσενα τα αποτελεσματα να σε δειξουν εγκυουλα!ευτυχως που εχω κ σας εδω και μου δινεται θαρρος κ δυναμη να συνεχισω. ευχαριστω και παλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα νεα σου!Ολα θα πανε καλα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ '08 Κ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 6 1/2 ΜΗΝΩΝ!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΙΣΩ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΩΣΑΜΕ 1400 ΕΥΡΩ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!!!ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΜΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GARFIELD ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera.eimai kainouria sto xoro.mpainw k egw sti diadikasia tis eksosomatikis gia prwti fora k genika ena anxos to exw.me to kalo,i diadikasia tha ksekinisi stis 24/9 tin 21 mera apo tin periodo mou..elpizw na ta leme.kali mas epityxia:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου θετικα αποτελεσματα....σας στελνω θετικη αυρα απο την ψυχη μου.....και γρηγορα σπορακια στις κοιλιτσες.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΜΟΥΡΙΤΣΑ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ!!ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ Garfield ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8ο ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΙ - ΚΟΡΙΤΣΙ. ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΗΝ ΤΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 8 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ, ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΕΣ.

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου γεια σου και απο μενα ειμαι και εγω στο κλαμπ των εξωσωματικων..με την πρωτη εμεινα εγκυος αλλα δυστυχως το εχασα..καναμε μικρογονιμοποιηση η διαδικασια ειναι πολυ απλη με μια ελαφρια ναρκωση δεν καταλαβαινεις τιποτα την πρωτη φορα μου πηρε 2400.την επομενη 2000 και δεν εμεινα καθολου και την τριτη επειδη ηταν κατεψυγμενα και ενα φρεσκο 600 ευρω αλλα και παλι δεν εμεινα.τωρα παω σε εναν γεννετιστη.μεγαλη διαφορα εχω δει απο τον εξωσωματικο που ημουν κανω θεραπεια τωρα για τις πολυκυστικες μου και θα παω να με δει πως τα παω και μαλλον τον αλλο μηνα και εγω θα ξανα μπω σε διαδικασια εξωσωματικης ...οσο για το ψυχολογικο.χαλια μαυρα ..στην αρχη εισαι οκ ολα ειναι καλα τις 2 με 3 μερες μετα την εμβρυομεταφορα σου αλλα οσο ζυγωνουν οι μερες για χοριακη εκει εισαι αστα να πανε..οι ορμονες στο κοκκινο..σου ευχομαι καλη αρχη και με ενα μεγαλο θετικο αποτελεσμα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...