Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν ξερω τι να κανω...μια βοηθεια..


Recommended Posts

ειμαι μπερδεμενη και παρα πολυ κουρασμενη με το θεμα.προσπαθουμε εδω και εναμιση χρονο για παιδακι..εκανα 2 σπερματεγχυσεις.στην τελευταια η κινητικοτητα ηταν 0%.με την επεξεργασια λενε παει καλυτερα, αλλα παλι δεν εμεινα εγκυος.

αυριο θα παμε στο γιατρο να μας πει τι θα κανουμε απο δω και περα.ειχαμε παρει αποφαση για εξωσωματικη.ο γιατρος ομως κανει μια μεθοδο που βαζει στη γυναικα σπιραλ για 2 μηνες και μετα το βγαζει και προσπαθει το ζευγαρι φυσιολογικα.2 γνωστες μου το εκαναν και εμειναν αμεσωςεγκυες .εγω φοβηθηκα και δεν το εκανα οταν μου το ειπε 3 μηνες πριν..

δεν ξερω τι να κανω....βοηθηστε με με τη γνωμη σας..

να περιμενω αλλους 2 μηνες με αβεβαιο αποτελεσμα ή να παρω ορμονες και να επιβαρυνω τον εαυτο μου με τον κινδυνο μιας νεας αποτυχιας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τη μεθοδο με το σπιραλ δεν την εχω ακουσει ποτε οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Τι να κανεις....Να ηρεμησεις και με ψυχραιμια να προχωρησεις σε εξωσωματικη.Δεν εχει ερθει το τελος του κοσμου.

Δυστυχως δεν υπαρχει εγγυηση για το αποτελεσμα ποτε...

Σου ευχομαι απο καρδιας να μεινεις γρηγορα εγκυος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό με το σπιράλ.. και δεν καταλαβαίνω και τη λογική του... πάντως το σπιράλ δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το φοβάσαι, μια φίλη μου το'χει 5 χρόνια σχεδόν και μια ξαδέλφη μου τουλάχιστον 10 χρόνια, χωρίς προβλήματα. Αν αυτή η μέθοδος αυξάνει τις πιθανότητες, τότε γιατί όχι;;;

Πάντως, αν ξέρεις κάτι περισσότερο, εξήγησέ μας τι ακριβώς γίνεται με τη χρήση του σπιράλ και βοηθάει στην εύκολη σύλληψη μετά..

Εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου αυτό με το σπιράλ δεν το κατάλαβα. Από ότι καταλαβαίνω ο σύζυγός σου έχει πρόβλημα με το σπέρμα του. Οπότε τί σχέση μπορεί να έχει το σπιραλ? Και μάλιστα σε δύο μήνες μέσα να μπορεί να ενεργοποιεί τον οργανισμό σου για εγκυμοσύνη. Αν στο εξηγήσει ο γιατρός σου Αν στο εξηγήσει πιο αναλυτικά ο γιατρός σου, θα ήθελα να μάθω. Το ξέρω ότι η διαδικασίες με ορμόνες, ενέσεις και φάρμακα και γενικά όλες η θεραπείες δεν είναι ότι πιο ευχάριστο (έχω κάνει τρεις σπερματεγχύσεις και μία εξωσωματική), αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις. ΄

Το σίγουρο είναι αυτό που μου είπε ο γιατρούλης μου όταν ξεκινούσαμε τις διαδικασίες: Στην εποχή μας δεν υπάρχει γυναίκα που να θέλει να γίνει μανούλα και να μην μπορεί!!

Και πραγματικά το πιστεύω. Γι αυτό μην αγχώνεσαι και μην απελπίζεσαι. Θα έχεις πάντα στο μυαλό σου τον στόχο σου, που είναι φυσικά να αγκαλιάσεις μια μέρα το μωράκι σου, και να σκέφτεσαι πάντα θετικά.

Σου εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν το χω ξανακουσει με το σπιραλ.Αλλα γιατι να μην το δοκιμασεις αφου ειχε επιτυχια σε αλλες γυναικες?εξαλλου δεν ειναι μεγαλο το διαστημα της αναμονης.

Ολα θα γινουν,δυσκολα ή ευκολα θα γινουν,αυτο να σκεφτεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα minie,

αν μιλάς για κινητικότητα 0% στο σπέρμα (και χωρίς να θέλω να κάνω τον ειδικό) αλλά εδώ δεν θέλει απλή εξωσωματική αλλά μικρογονιμοποίηση. Παρόλα αυτά ο σύντροφός σου πρέπει να δει και έναν ουρολόγο, να κάνει σπερμοδιάγραμμα και οπωσδήποτε το τεστ κατάτμισης DNA του σπέρματος για να δείτε που βαδίζετε. Ο ουρολόγος θα σας δώσει κάποιες βιταμίνες που θα παίρνει ο σύντροφός σου για να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση.

Τη μέθοδο του σπιράλ πρωτη φορά την ακούω κι εγώ, αλλά πρέπει να διευκρινιστεί πρώτα απ'όλα αν με την κατάσταση του σπέρματος του συντρόφου σου υπάρχουν πιθανότητες για απλή σπερματέγχιση ή σύλληψη με ελεύθερες επαφές. Σου τα λέω όλα αυτά γιατί ξέρω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μόνο δαπανηρές οι διαδικασίες αλλά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΕΣ. Σε ότι κι αν επιλέξεις σου εύχομαι καλή επιτυχία και γρήγορα εγκυούλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...