Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορλιτσια καντε υπομονη και τα καλυτερα θα ρθουν!!


Recommended Posts

εχω αναγκη να σας πω μια μικρη ιστορια.. ειμαι παλιο μελος και ισως να μην εχει τυχει να γνωριστηκαμε!! απο τον Οκτωβρη του 2007 προσπαθουμε να κανουμε παιδακι.. ο καιρος περασε αργα και βασανιστηκα μεχρι που θελησαμε να ψαξουμε τον λογο που το πολυποθητο δεν ερχοταν και σε εμας... εκανε εξεταση σπερματος ο συζυγος.. εκανα και εγω ορμονικες και απο καποια φαση και μετα ξεκινησαμε να ελεγχουμε καθε μην για ωορηξια!! φανηκε οτι δεν ειχα ωορηξια καθε μηνα και αυτο μας εσπρωξε στο να κανουμε προκληση ωορηξιας.. 4 μηνες εβαζα ενεσιμο μικρη ποσοτητα ισα που ειχα ενα ωοαριο και ο γιατρος μας ελεγε ποτε θα ερχομασταν σε επαφη.. την τεταρτη φορα καναμε εγχυση.. ειχα ενα ωοαριο μεγαλο και ενα μικροτερο.. το τηλεφωνημα απο το χημειο και η θετικη απαντηση μας εκανε πανευτυχης.. ειμαι τωρα 8 βρομαδων και χθες πηγαμε να ακουσουμε την καρδουλα.. ακουσαμε ομως με εκπληξη 2 καρδουλες!! ο θεος αναμοιβει τις προσπαθειες.. μην τα βαζετε κατω και καντε οτι χρειαζεται για να γινετε μανουλες..υπομονη και επιμονη!! η επιστημη προχωρησε τοσο πολυ που βοηθαει αλλα ο θεος ειναι αυτος που οριζει τα πραγματα!! εγω τον τελευταιο μηνα προσευχηθηκα στην Αγια Μαρινα της Ανδρου!! φιλακια και καλη τυχη σε ολες!! (ηθελα να σας γραψω αυτη την ιστοριουλα αν και δεν μπαινω συχνα στο μαμμυ... γιατι ξερω τι περνατε και την αγωνια σας!! να στε καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο κοπελα μου, μακαρι να αποτελεσεις παραδειγμα για πολλες εδωμεσα που προσπαθουν.

Με το καλο και η Παναγιτσα μας να ειναι παντα μαζι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Andri με το καλό, σου εύχομαι να περάσουν πολύ γρήγορα οι μήνες και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα 2 μωράκια σου.

Έχω όμως μια απορία, όταν λες κάνατε έγχυση τι έννοείς?

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, να χεις εύκολη εγκυμοσύνη και γέννα!

Με το καλό να πάρεις τα παιδάκια σου στο σπίτι, υγιή!

Καλά έκανες και μας στέλνεις την ιστοριούλα σου για να παίρνουμε κουράγιο!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια γύρισα από τον γιατρό. Είδαμε το μικρουλι, είδαμε και την καρδούλα να πάλλεται και την ακούσαμε κιόλας. Ο γιατρός ζήτησε να ξαναπάω σε μια εβδομάδα να την ακούσουμε ξανά, καθώς με έβγαλε 6 εβδομάδων και είπε ότι ακουγόταν λίγο χαμηλά η καρδιά. Είναι φυσιολογικό μου είπε σε αυτήν την εβδομάδα ωστόσο. Εγώ όπως κοίταγμα την οθόνη είδα ότι έγραφε 6w 5d. Τον ρώτησα ξανά αν είναι ανησυχητικο αυτό με την καρδιά και μου είπε να μην αγχώνομαι. Δεν σας κρύβω όμως ότι έχω πέσει πολύ ψυχολογικά. Φοβάμαι μήπως πάω την επόμενη εβδομάδα και η καρδούλα έχει σταματήσει, όπως τότε..... Δεν θυμάμαι στην κόρη μου σε ποια εβδομάδα ακριβώς ακούσαμε την καρδούλα της. Δεν ξέρω πως θα περάσει αυτή η εβδομάδα, μου φαίνεται αιώνας....
    • Α καλά γι' αυτό είμαι σίγουρη!!! Μετά απο τόσες προσευχές μου ήρθε ξαφνικά χωρίς να το περιμένω, άρα σίγουρα μόλις την αντικρύσω δε θα με νοιάζει τίποτα! Σίγουρα θα βρεθεί. Δεν αγχώνομαι καθόλου. Κι όμως όπως σου είπα την έβαλε 26/12 για καισαρική γιατί μετά έφευγε για διακοπές! Αν συντρέχει λόγος δεν το συζητώ! Αλλά θέλω να προσπαθήσω για φυσιολογικό τοκετό όσο περισσότερο γίνεται! Γενικά απ' ότι έχετε καταλάβει... είμαι πολύ ΖΕΝ! Αλλά δε σημαίνει πως έχω και "άγνοια κινδύνου" Απλώς προσπαθώ να σκεφτώ κάποια πράγματα όσο νωρίτερα γίνεται για να μη μου φανούν βουνό μετά! Κι άλλωστε η παρέα εδώ μαζί σας, με βοηθάει πολύ γιατί δεν κρατάω τίποτα μέσα μου!
    • @Apostolia88και γώ έχω τέτοιες ενοχλήσεις και πονάκια. Κυρίως με πιάνουν μετά το μεσημέρι και καταλήγω τα απογεύματα ξάπλα! Ευτυχώς είναι αυτές τις μέρες εδώ ο αντρας μου και βοηθάει με τα παιδιά.    Για κιλά εγώ δεν κάνει να μιλάω…+1 αλλά ξεκίνησα από 69!!!! @Pinacoladaγια πες πέρασες καλά;;;  Το ταξίδι ήταν οκ;;;
    • Όχι δε νιώθω απολύτως τίποτα, γι'αυτό και τρυπιέμαι συνεχώς! Νιώθεις κάτι;Αν ναι μήπως πρέπει να ενημερώσεις!
    • Τραγικό να σε βάζουν σε καισαρική για τις διακοπές τους. Από αυτή την άποψη ναι καλύτερα ειλικρίνεια! Εγώ το πέταξα σε μια επίσκεψη, λέω λόγω σακχάρου πρέπει να πάμε σε καισαρική; Και μου λέει όχι, αν προχωράμε καλά δεν υπάρχει λόγος! Ό,τι είναι ασφαλέστερο για το μωράκι και τη μαμά, ευτυχώς ο γιατρός μου εμπνέει εμπιστοσύνη σε αυτό το θέμα! Δε με φοβίζει πάντως και η καισαρική, αν πρέπει για την υγεία μας θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη! Βέβαια, να μιλήσεις με την ψυχολόγο σου και νωρίς γτ τότε μπορεί να είσαι και ευαίσθητη λόγω των ορμονών, θηλασμού κτλ
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...