Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ. ΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ. ΙΣΣΟΡΟΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΝΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ . ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ? ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα 009.Αντε ωραία ποιος σας πιάνει τώρα?

Εγώ δεν είμαι η πιο κατάλληλη να σου πω πότε θα περπατάει μόνος του γιατί και ο διός μου στην ίδια φάση βρίσκεται.Πιάνεται από καναπέ σε καναπέ και τριγυρνάει.Ξεχνιέται καμιά φορά και κάνει κανένα βηματάκι μοναχούλης.Πόσο είναι ο Δημητράκης σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια εμενα περπατησε μονη της χωρις καμια βοηθεια την Παρασκευή τι ωραια που ηταν και εγω στο γρασιδι την βαζω στο εξοχικο.

Πρεπει τωρα να ειμαστε συνεχεια από πίσω.Η αλήθεια ειναι οτι φοβάται λίγο.Τι ωραια Τα παιδακια μας μεγαλωνουν:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ , ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε με το καλό και τα γεννέθλια σας.Σίγουρα είναι πολύ αστείο να προσπαθούν να ισορροπήσουν στην προσπάθεια τους να περπατήσουν..Όμως πιο πολύ "συγκινητικό" θα έλεγα ότι είναι.Πότε ήταν στην κοιλίτσα μας πότε βγήκαν πότε μεγάλωσαν και θα αρχίσουν και να περπατάνε....Σαν ψέμα μου φαίνονται όλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...