Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ... ΙΔΕΕΣ;;;;


Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα σας.

Πλησιάζουν τα γενέθλια του γιου μου.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα για το κείμενο της πρόσκλησης;;;

Θα ήθελα κάτι ιδιαίτερο, αλλά εγώ έχω στερέψει!

Θα τα κάνουμε σε παιδότοπο.

Επίσης σκέφτηκα να δώσω στα παιδάκια όταν αυτά θα φεύγουν μία σακουλίτσα με διάφορες καραμέλες και ζαχαρωτά και ίσως κανένα μικρό δωράκι... πώς σας ακούγεται;;;

Τι κάνατε εσείς στα δικά σας παιδάκια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ! ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ? ΤΙ ΘΕΜΑ ΔΗΛ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέμα συγκεκριμένο δεν θα υπάρχει. Θα προτιμούσα θέμα να διαλέξει μόνος του όταν θα μεγαλώσει.

Την τούρτα την θέλω περίπου όπως τη φωτο.

Ευχαριστώ πολύ φιλενάδες μου εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω καλή μου, εγώ τα γενέθλιά τους τα κάνω στο σπίτι μας. Μου αρέσει πολύ να καλώ κόσμο και πόσο μάλλον στα γενέθλια των παιδιών μου που τα θεωρώ εξαιρετικά ιδιαίτερα!:)

Σίγουρα βέβαια όταν μαγαλώσουμε και αρχίσουμε σχολείο, τότε κι εμείς θα πηγαίνουμε σε παιδοτόπους!:ohmy:

Που λες λοιπόν παίρνω από τα jumbo μπαλονοκατασκευές και στολίζω όλο το σαλόνι και το μπαλκόνι, δεν φαντάζεσαι τι όμορφα και φθηνά είναι να τα κάνεις μόνη σου!;) Επίσης γιρλάντες γενεθλίων και διάφορες φυγούρες παιδικές. Στον μπουφέ στρώνω λευκό τραπεζομάντηλο με τούλι γύρω-γύρω που δένει με φιόγκο και τα καναπεδάκια είναι στολισμένα με διάφορες παιδικές οδοντογλυφίδες, και όταν κόβουμε την τούρτα εκτοξεύονται κομφετί και κορδελίτσες που βρίσκω πάλι στα jumbo.:woohoo:

Τέλος όταν φεύγουν τα παιδάκια, τους δίνω ένα σακκουλάκι διάφανο με καραμέλες, ζαχαρωτά, kinder αβγό, και φλυφιτζούρια δεμένα με μια ωραία κορδέλα!!!

Αχ κορίτσια τρελλαίνομαι για τέτοια..... :blink:

AngelMama να χαίρεσαι τον γιόκα σου και να περάσετε τέλεια στα πρώτα σας γενέθλια!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AngelMama nomizw pws prepei na dialekseis ena thema (px Winnie) kai na kinitheis panw se afto.Ola tha einai pio omoiomorfa kai pio efkola gia esena,afoy den tha xreiazetai na psaxneis ;)

Den exw diorganwsei akoma paidiko party alla fadazomai pws etsi tha einai pio efkolo gia olous

Oso gia tis sakoulitses sto telos toy party,moy fenete katapliktiki idea :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Δεν είμαι υπερ του να κάνω πάρτι σε παιδότοπο, αλλά με 35 μεγάλους και 17 μικρά θα είναι κομάτι δύσκολο στο σπίτι.

Το σκέφτηκα... αλλά η ταλαιπωρία που θα φάω στο σπίτι πριν και η κούραση του μετά με έκανε να αλλάξω γνώμη γρήγορα και να προτιμήσω τον παιδότοπο.

Άσε που όταν είπα για το σπίτι στις φιλενάδες όλες λίγο - πολύ χαλάστηκαν γιατί θα πρέπει αυτές να τρέχουν πίσω από τα παιδιά τους (ξέρω ότι δεν έχει λογική αυτό, αλλα τι να τις κάνω;;;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΚΟΥ! Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟΙ ΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΣΑ "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ! ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΑΔΕ!" ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΜΗ ΚΑΡΤΑ " ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΡΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ....ΚΤΛ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΣΟΡΡΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντα μου άρεσαν τα γενέθλεια και τα παιδικά πάρτυ!Χρονίζει ο μπεμπούλης σας από ότι διάβασα και η χαρά είναι μεγάλη!Λογικό ακούγεται να θέλεις τα πρώτα του γενέθλεια να είναι φανταστικά και να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις μετά από χρόνια.

Η λύση του παιδότοπου είναι μια καλή λύση.Θα απολαύσεις και εσύ το μικρό σας και δεν θα πηγαινοέρχεσαι για φαγητά,γλυκά και άλλα αφού οι άνθρωποι του παιδότοπου θα έχουν να ασχοληθούν με αυτά.Προσωπικά,δεν το βρίσκω απαραίτητο αλλά στημένο να θέλεις όλα να είναι ένα θέμα(π.χ. winnie,miky k.a)αυτοσχεδίασε.Η τούρτα που έχεις μου φαίνεται πράγματι υπέροχη,στον παιδότοπο δεν νομίζω να χρειάζεται κ ιδιαίτερη διακόσμηση.Στα τραπέζια που θα κλείσεις φρόντισε να τοποθετήσεις όμορφα τραπεζομάντηλα και πλαστικά ποτηράκια-πιατάκια για τα μωρά.Τα μεγαλύτερα δεν πρόκειται να καθήσουν σε καρέκλες και οι μαμάδες είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα κυνηγάνε να μην χτυπήσουν πουθενά.Ωστόσο,θα είναι υπέροχα.Βάλε φαντασία και μην σκέφτεσαι συγκεκριμένα πράγματα.Τα δικά σας γενέθλεια φρόντισε να είναι ξεχωριστά.Το σακουλάκι με τις καραμέλες δέστο σε ένα φουσκωμένο μπαλόνι,θα είναι πιο μεγάλο και χαρούμενο για τα μικρά παιδιά.Βάλε καμιά κορδελίτσα αν έχεις σε αυτό και αν θέλεις κρέμασε λιχουδιές στις κορδελίτσες.

Αυτοσχεδίασε.Όσο για την προσκληση έχω να σου προτείνω το εξής:Βγάλε τον μπέμπη σας μια φωτογραφία και γράψε πάνω σε αυτή με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ότι σου κατέβει.Θα είναι υπέροχο θα δεις.Βάλτες σε πολύχρωμα φακελάκια (κόκκινα,κίτρινα,μπλε,πράσινα) και μοίρασε τες.

Πιστεύω να σε βοήθησα αρκετά..!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...