Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ .ΕΠΑΘΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΦΘΑΛΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΜΟΘ ΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΓΙΑ 5-6 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΥΝΕΧΙΖΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ?ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΥΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι και να κάνεις ότι σου είπε ο γιατρός. Πρώτα θα θηλάζεις και μετά θα παίρνεις το φάρμακο. Ειχα πάρει κ αν είχα πάρει φάρμακα όταν θήλαζα και πάντα έκανα αυτό που ομου έλεγε ο γιατρός..και όλα πήγαν ρολόι..:)Περαστικούλιααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ 5 ΜΕ 6 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να το παίρνεις μετά τον θηλασμό γιατί προβληματίζεσαι? Διάβασες το χαρτάκι μέσα και λέει ότι δεν ενδείκνυται για την περίοδο του θηλασμού?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...