Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ε ΝΑΙ 11η ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.....


RUBELA

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.....ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....

ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18.00....ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ??? :laugh: :woohoo: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

roumpi mou kalhspera... tha leipo ayto to sabbato alla k edo na hmoun sto olumpiko den erxomoun me tipota....ektos apo mia oraia kafeteria den prosferei k tipota allo.. ayto legame k me tis kopeles tin allh fora..oles sxedon hmastan apo to kentro k phgame ekei gia na ertoun kopeles apo ekei konta k telika mono to maraki hrte... ekana toulaxiston mia ora na gyriso spiti...alla alimono.... afou to apofasisate kala na perasete.. filakia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.....ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν το καναμε σαββατο η κυριακη πρωι θα μπορουσα να ερθω γιατι τα απογευματα δεν εχω να αφησω καπου τον μπεμπη και τωρα πια δεν καθεται καθολου στο καροτσι για να τον παρω μαζι μου γινεται???? ε????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ifigeneia έγραψε:

Ρούμπη μου όχι πως θα'ρθω, αλλά 18.00 ναι... Ποιας μέρας? :P[/quote

Αχ ρε Ιφιγενεια γιατι δεν ερχεσαι;:(

Εγω μαλλον θα λειπω και αυτο το σκ... και με βολευει το Ολυμπικο ρε γαμωτο γιατι ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου... οταν θα μπορω να ερθω θα μου κανονισετε παλι κανενα Συναταγμα...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rubela σου λειψαμε ε!:P Λοιπόν για το Ολυμπικο συμφωνώ με τη Λινα. Ειναι πολύ ωραία καφετέρια αλλα δεν βόλεψε. Ειδικά για τις κοπέλες που εχουν μωράκια και χρησιμοποιούν συγκοινωνία. Καλύτερα στο κέντρο, έχουμε πολλές επιλογές. Όσο για την ώρα καλύτερα κατά της 7:00 μμ. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια! Τί βλέπω? Κι άλλη συναντησούλα? Μπράβο-μπράβο! Μόνο που... ούτε τώρα θα έρθω (να δω πότε θα σταματήσω να ντρέπομαι... να σας γνωρίσω... ναι.... ναι... το έχω αυτό!!!)

Το Σάββατο θα με πάρει ο αντρούλης μου για μία εκδρομούλα στο Ναύπλιο (έχω να πάω από την 1η Λυκείου, οπότε... αντιλαμβάνεστε πως δε γίνεται να το χάσω...) θα κάνουμε και καμιά βουτίτσα και ίσως διανυκτερεύσουμε κιόλας... δεν ξέρω ακόμη! Οπότε... και πάλι δεν θα τα πούμε από κοντά!

Πάντως, και τα 3 μέρη που προτείνετε μία χαρά είναι (αν και προσωπικά προτιμώ το Allou του Ρέντη, που βρίσκεται στα περίπου 10΄- 15΄ από το σπίτι μου!)

Καλά να περάσετε πάντως κοριτσάκια όσες πάτε!!! Να το ευχαριστηθείτε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σε όαλ τα κοριτσακια.Δυστυχως το Σαββατο θα ειμαι επιδαυρο απο τη παρασκευη και μαλιστα το Σαββατο θα βρισκομαι Ναυπλιο για κατι δουλειες της πεθερας μου τωρα όσο αφορα το μερος των συναντησεων εχω να προτεινω οτι το Συνταγμα ολευει λιγο πολυ όλες τις κοπελες αλλα μια ακομα καλη λυση ειναι το allou επεδη εχει αρκετα λεωφορεια που πανε εκει.Ολα αυτα τα λεω βεβαια για μελλοντικες συναντησεις. Παντως οσες πτε καλα να περασετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ωραίες που πρέπει να ειναι οι συναντησούλες αυτές!!!

γνωρίζεις κόσμο , απόψεις , πάρα πολύ ωραία. μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγω. να φανταστείτε το συζήτησα και με τον άντρα μου οτι συναντιέστε και είναι κι αυτός μέσα να έρθει.

αντέ να γεννήσω κι εγω να μπορώ να έρχομαι μιας και τώρα έχω περιορισμό στο σπίτι.

πάντως στο allou ήταν ωραία ιδέα γιατί για όσες έχουν παιδάκια κοντά στα 3 μπορούν να τα βάλουν να κάνουν κάτι και έχει να πιείς και να φάς. βέβαια πρέπει να πας ή με αμάξι (οπότε για να παρκάρεις πρέπει να πάτε πρωί) ή με λεωφωρείο. στο σύνταγμα πάλι δεν έχει πολύ κόσμο; πανικος.

γιατι δεν πάτε κάπου που να υπάρχει μετρό ή ηλεκτρικός ώστε να βολευτούν όλοι και αυτοί που θα έρθουν με αμάξι και όσοι δεν μπορούν και μετακινούνται με ΜΜΜ.;

π΄.χ. Mall ή Αveneu υπάρχουν πολλά μέρη.

καλά να περάσετε

φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.....ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟ.....ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΣ ΤΙΣ 15.00!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω ρουμπη μου καλυτερα ειναι για το αλλο σαββατο να ανκοινωθει και απο νωρις ετσι ωστε να μπορεσουν και αλλα κοριτσια να ερθουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσάκια μου καλά να περάσετε!

Εμείς φεύγουμε οικογενειακώς κάθε Σαβ/κο για το χωριό του άντρα μου, αλλά και εδώ να ήμουν στο ΣΕΦ δεν ξανακατεβαίνω με την καμία!

Ταλαιπωρήκαμε πάρα πολύ την προηγούμενη φορά με τη Χαριλίνα που δεν το ξαναεπιχειρώ!

Θα έρχομαι στις συναντήσεις του κέντρου πλέον κοριτσάκια! Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΚ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ.....ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ....ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ.....ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝ ΠΑΡΚ ΕΤΣΙ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρούμπη μου καλημέρα!

Ωραία ιδέα το Allou, θα'χει πλάκα! Αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση στο Allou. Aπ' ότι ξέρω, μόνο με λεωφορείο πας εκεί κι αυτό δεν είναι ότι πιο εύκολο για όσες πχ έρχονται με παιδάκια σε καροτσάκια κλπ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και πάλι κοριτσάκια! Για να πάει κανείς στο Allou, από Πειραιά παίρνει 802-803-804-845-909-703, από Αθήνα Β18 ή Γ18 κι από ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω 820-851-852. Για το θέμα με τα καροτσάκια, κοριτσάκια μου, έχω δει πολλές μανούλες να τα χρησιμοποιούν κανονικότατα στα λεωφορεία, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα! Κι εγώ αυτό θα κάνω πάντως όταν δεήσει κι έρθει εκείνη η ώρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑ???? ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.....ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ.....ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ....ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ....:kiss::lol: :woohoo: :kiss:

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν κοριτσάκια μου, προ ημερών η Rubela μας, είχε αναφερθεί σε 11η Συνάντηση! Από μόνη μου το ξαναθίγω, διότι είναι ήδη Τρίτη και μιλάμε για Σάββατο. Να κανονίσουμε και το πρόγραμμά μας για το ΣΚ, έτσι δεν είναι? Κατά πάσα πιθανότητα, αυτή τη φορά θα αφήσω τη ντροπή κατά μέρος (συνήθως ντρέπομαι όταν είναι να γνωρίσω κόσμο...) και δηλώνω τη συμμετοχή μου. Μάλιστα, θέλει κι ο αντρούλης μου να έρθει, αν και εάν δεν έρθουν άλλοι άντρες.... τον βλέπω να κόβει εισιτήρια για το Allou (μιας και τρελαίνεται για παιχνίδια!!!) Εάν αποφασιστεί λοιπόν, είμαι μέσα! Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι πως δεν θέλω να βγω φωτογραφίες. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, για Internet μιλάμε... μπαίνει ο καθένας ελεύθερα στο site... είμαι λιγάκι διστακτική! Απλώς το λέω για να μην παρεξηγηθώ, ΟΚ? Αναμένω τα νέα σας! Θα τα ξαναπούμε κι αργότερα. Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια εγω δυστυχως δεν ηξερα για την προηγουμενη συναντηση,δεν ειχα ιντερνετ και αυριο φευγω για 15 μερες,φιλια και καλη διασκεδαση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια και καλή Παρασκευούλα.Ξεκιναω σήμερα το φαρμακευτικό μου πρωτόκολλο.Πρωτος υπέρηχος 8 Μαϊου.Ευχομαι η δεύτερη ετ να είναι η τυχερή ♥️🙏♥️
    • Πωπω βρε κορίτσι μου τι περασες;! Δόξα το Θεό είσαι καλύτερα τώρα, εύχομαι περαστικά να είναι όλα στο τέλος και θα ηρεμήσετε μετά! Μην ακούς κανέναν, να κάνεις όπως νιώθεις εσύ καλά, οι γύρω πάντα λένε!
    • Καλημέρα Ιωάννα μου, πως είσαι; το μικρό σου; καλά εμείς δόξα το Θεό, τώρα περιμένω από μέρα σε μέρα το δεύτερο😊
    • Γελάω με το κουνέλι 🤣  Περαστικά! Το έχω κι εγώ φόβο πως θα αποθηλασω και αν θα καταφέρει να τρώει όταν θα λείπω. Γιατί προς το παρόν πίνει κυρίως γάλα. Τρώει και τροφές αλλά θηλασμους δεν έχει κόψει 😕 Βρήκαμε βρεφονηπιακό. Σήμερα την έγραψα κι όλας. Έχω βρει και γυναίκα για να την κρατάει το καλοκαίρι μέχρι να ξεκινήσει ο βρεφονηπιακός. Και θα κάνουμε σταδιακή προσαρμογή με αυτή να την συνηθίσει και να συνηθίσει και ότι εγώ θα λείπω. Πέρασε ο καιρός 🥲 Σκέφτεστε να βάλετε μπροστά και για 2ο? Εμένα μου έχει μπει η ιδέα αλλά λέω καλύτερα από τα Χριστούγεννα και μετά να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες.
    • Μαγική!!! Φυσικά κ υπάρχει κούραση αλλά είναι απόλαυση τα άτιμα!!! Έχουν ο ένας τον άλλον κ παίζουν μεταξύ τους όποτε υπάρχουν κάποιες στιγμές ηρεμίας (αν δεν μαλώνουν για το ίδιο παιχνίδι🤣🤣🤣) Κλαίμε από τα γέλια με τις συζητήσεις τους!!!  Όταν αισθανθείς έτοιμη κ ψυχικά κ σωματικά θα βάλεις μπρος. Κ αν δεν θέλεις δε θα το κανεις!! Εσυ να είσαι καλά για να είναι κ το παιδάκι σου καλά!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...