Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΚΕΤΟΥ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΤΟΝΑ.ΕΚΤΟΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ.ΛΕΕΙ.ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΙΝ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΟΙΝΑ" ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΛ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ. ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΚΤΛ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΥΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ HOTEL Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΡΑ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελα μου εγω στη γενικη κλινικη γεννησα γιαυτο ακριβωσ το λογω και ηταν αψογα.τελεια και οποια κοπελα ρωταει εκει θα την εστελνα.γιαυτο πλακωνομαστε συνεχεια με τον αντρα μου.ηρθαν κανα 2 φιλοι του που γεννησαν οι γυναικεσ τουσ εκει και του αλλαξαν τα μυαλλα οι καραγκιοζηδεσ και με επρηξε απο τοτε.τι τουσ νοιαζει και χωνονται ρε γαμωτο.βασικα θελω πολυ να βρεθω σε μια τετοια συζητηση μπροστα αλλα απο πισω τα λενε κι ο δικοσ μου αλλο λαχανο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula μου κι εγω ειμαι πολυ κατα των νοσοκομειων!!!οι περισσοτεροι σου συμπεριφερονται δυστυχως σαν να εισαι παρακατιανος!!!αν δεν πληρωσεις-και καλα μαλιστα-γιατρο γνωστο δεν βλεπεις,απλα σε ξεγενναει οποιος εχει βαρδια,βρωμια μπολικη κτλ κτλ.αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι κοπελες που εχουν αλλη γνωμη.και η κλινικη μπορει να ειναι μια επιχειρηση και να σε βλεπουν καθαρα σαν πελατη αλλα ισως για αυτο το λογο σε συμπεριφερονται σαν ανθρωπο.εγω στην γενικη κλινικη γεννησα κι αν και τα οικονομικα μας ουτε ηταν,αλλα ουτε και θα ειναι καλα αν κανω επιτελους δευτερο σιγουρα παλι εκει θα παω.εχει κι απ'ολες τις ειδικοτητες και εχεις και το κεφαλακι σου ησυχο με τον δικο σου γιατρο και ολο το προσωπικο στα ποδια σου ανα πασα ωρα και στιγμη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula mou eimai tis apopsis pos oti plironeis pairneis...i koumpara mou gennise prin 9 mines ippokrateio k einai polu efxaristimeni,ekei eixe gennisei k to proto tis,oute giatro plirosan oute tipota tin ksegennise opoios itan ekeini tin ora,vevea apo ti matziria tous itan ikanoi na gennisoun k se xorafi.....

ego den pigaina oute me sfaires sto ippokrateio oute sto papageorgiou,vasika den tha allaza tin giatro mou me tipota,oute emas mas perissevoun ma kaname to koumanto mas k gennisame diavalkaniko se triklino,sto epomeno moro tha sfixtoume ligo parapano gia na paro monoklino gia na exo to nini mazi mou k na min exo sto kefali tous episkeptes ton allonon.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ παντός γέννησα πριν 14 μέρες στο ιπποκράτειο γιατί ήθελα την ασφάλεια του νοσοκομείου . Ο γιατρός μου δουλεύει εκεί και όταν με πιάσανε οι πόνοι τον πήρα τηλ. και ήρθε . Ήμουν σε δίκλινο στης θέσεις έτσι λέγετε το τμήμα εκεί είχα στο δωμάτιο TV, air condition , και ψυγείο . Οι μαίες όσο της χρειάστηκα με βοήθησαν για θηλασμό θήλαστρο και τέτοια ο γιατρός μου άψογος όσο είχα πόνους ήταν στο δωμάτιο μαζί μου μέχρι που γέννησα και γενικά ήταν καλά. Στο κάτω κάτω 3 μέρες ήταν και πέρασαν . Από λεφτά πληρώσαμε 290 εύρο με ασφάλεια δημόσιου αλλά πάνω από όλα ήμουν ήσυχη;) για το μωράκι μου γιατί ότι σοβαρό συμβεί πάντα να ξέρεις στο νοσοκομείο καταλήγεις.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula μου εγώ γέννησα στο διαβαλκανικό πριν λίγες ημέρες κ δε θα το άλλαζα με ιπποκράτειο η παπαγεωργίου!προσωπικά θεωρώ πως η γέννα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας κ δε θα 'ηθελα με τίποτα το απρόσωπο κλίμα του νοσοκομείου,αλλά τη φροντίδα,την εξυπηρέτηση κ την άνεση του ιδιωτικού.ούτε εμάς μας περίσσευαν τα χρήματα,ειλικρινά,πήγα όμως σε τρίκλινο κ δε μετανιώνω ούτε στιγμή για την επιλογή μου.όταν με το καλό κάνω δευτερο παιδάκι,εκεί θα ξαναπάω ασυζητητί!σου εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση για σένα,όποια κ αν είναι αυτή το αποτέλεσμα μετράει κ αυτό δεν είναι άλλο από το υπέροχο μωράκι σου!!;):) :) :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διαφωνω...γεννησα πριν 5 μηνες στη Γενικη Κλινικη αλλα πηγα πολυ διαβασμενη και ευτυχως καποια πραματα ηξερα απο μονη μου τι να κανω. Οι νοσηλευτριες πετουσαν χαρταετο! Πιο πολλα ηξερα εγω παρα αυτες..Τζαμπα πληρωσα ουτως ή αλλως 5 μερες ειναι θα περασουν! Το επομενο θα το κανω σε νοσοκομειο οπως μια φιλη που πληρωσε και ειχε ενα καλο δωματιο στο Ιπποκρατειο και εμεινε σουπερ ευχαριστημενη και γω που πληρωσα με ειδοποιησανε οτι το παιδι μου ητανε σε θερμοκοιτιδα οταν αργησανε πολυ να μου το φερουνε και τους ρωτησα!!!!!!! Χωρια που αυτοι που ξεγεννανε στα νοσοκομεια εχουν δει πολλα τα ματια τους οποτε τους εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη για ενα βρεφος! Η αποφαση δικη σου φυσικα..με το καλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ LUCKY!!!! ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΔΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ!!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα.μην νομιζετε οτι στις κλινικες ειναι ασφαλεις.η κολλητη μου δουλευει στο διαβαλκανικο στο μαιευτικο κ με το που εμαθε οτι ειμαι εγκυος η πρωτη της κουβεντα ηταν {μην γεννησεις σε κλινικη μακρυα}μου ειπε οτι εχουν πεθανει πολλες γυναικες εκει μεσα απο απροσεξια γιατρων κ τους πληρωσαν μετα οι συγγενεις για ολη την διαδικασια.οτι κ να συμβει στο μωρακι ιπποκρατειο το στελνουν.και το αλλο ειναι οτι στις κλινικες σε κανουν καισαρικη χωρις να χρειαζετε για να τους πληρωσεις εξτρα.η γεννα ρε κοριτσια ειναι η ιδια διαδικασια βλακειες ειναι που λενε ειναι ξεχωριστη γεννα στις κλινικες.μας εκμεταλευονται κοριτσια παρτετο χαμπαρι,για να περνουν τα χιλιαρικα.η σαρα κ η μαρα που πανε κ γεννανε στα νοσοκομεια πιο κερδισμενες βγενουν το ξερετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ γέννησα πριν 40 μέρες στο Γένεσης. Πήγα εκεί μόνο και μόνο λόγω του γιατρού μου. Σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένη- εκτός από το παιδιατρικό τμήμα. ήταν απαράδεκτοι. Και επικώς απαράδεκτοι μάλιστα. Δεν ξέρω αν έτυχε να διαβάσεις το σχετικό ποστ αλλά αυτόν τον νεογνολόγο θα τον σκότωνα μα το Θεό. Τελευταία ήμερα μας κρατήσανε στην ΜΕΝΝ γιατί το μωράκι έκανε ωτίτιδα. Κυριολεκτικά με τον port bebe στο χέρι. Δηλαδή θα πηγαίναμε σπίτι το μωρό θα ούρλιαζε από τους πόνους, το αυτάκι του θα έτρεχε και εγώ δεν θα ήξερα τι έχει. Και τους το λέγαμε τις 3 τελευταίες μέρες ότι το αυτί του μωρού κάτι έχει. Είναι να μη σου τύχει, μία φίλη μου που γέννησε πέρυσι στην ίδια κλινική είχε τον ίδιο νεογνολόγο και είναι υπερευχαριστημένη, αφού τον κράτησε για παιδίατρο του μικρού.

Πάντως να ξέρεις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις έχουν και οι κλινικές δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των δημόσιων νοσοκομείων. Επίσης επιπλοκές και λεγόμενοι « κρεοπώληδες» - όπως τους λέει ευγενικά η μαμά μου υπάρχουν παντού

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

Απο οτι βλεπω οι αποψεις διυστανται.σιγουρα την ασφαλεια του νοσοκομειου δεν σου την παρεχει μια κλινικη αλλα την φροντιδα και την καθαριοτητα την αξιζει καθε γυναικα που περναει ολο αυτο.ειναι να μην σου τυχει,να ευχομαστε να πανε ολα καλα εμεις που γεναμε σε κλινικες,αλλα και στα νοσοκομεια δεν γινονται και λιγα ρε κοριτσια!τοσα εχουμε ακουσει!εγω γενναω στην γενικη κλινικη και απο οτι βλεπω ολες ειναι ευχαριστημενες.θα σας πω οταν γυρισω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια επειδη ειμαι απο Αθηνα οταν ενοοειτε νοσοκομειο εννοειτε το δηοσιο και οταν λετε κλινικη εννοειτε κατποιο νοσοκομειο ιδιωτικο ; Κοιταχτε να δειτε εδω στην αθηνα τπαρχουν τα δημοσια νοσοκομεια μαιετηρια και τα ιδιωτικα . Εγω για παραδειγμα δεν θα πηγαινα ουτε στο Αλεξανδρα ς ουτε στο Ελενα και πολυ περισσσοτερο θα ελεγα οχι στο θριασειο αυτο δνε ειναι νοσοκομειο αυτο ειναι σφαγειο.Αντιθετα τα ιδιωτικα νοσοκομεια σου δινουν την πολυτελεια ναι καλαμλεω δεν βλεπω το λογο να μην ξεκουραστω αυτες τις 5 μερες βεβαια να ο γυναικολογος μου ηταν στο Αρεταιειο η στο Αττικο τα οποια ειναι πολυ πιο συχρονα σαν κτιρια και υποομη θα πηγαινα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΕΙ!!!ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗ ΓΑΖΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΗ ΜΗΤΡΑ!!!ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΣΗΨΑΙΜΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΙΩΣΗ !!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ!!ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Κ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ 2...

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...Ο ΟΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΘΥΜΙΖΕ ΚΛΙΝΙΚΗ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vickyargy έγραψε:

Εγώ παντός γέννησα πριν 14 μέρες στο ιπποκράτειο γιατί ήθελα την ασφάλεια του νοσοκομείου . Ο γιατρός μου δουλεύει εκεί και όταν με πιάσανε οι πόνοι τον πήρα τηλ. και ήρθε . Ήμουν σε δίκλινο στης θέσεις έτσι λέγετε το τμήμα εκεί είχα στο δωμάτιο TV, air condition , και ψυγείο . Οι μαίες όσο της χρειάστηκα με βοήθησαν για θηλασμό θήλαστρο και τέτοια ο γιατρός μου άψογος όσο είχα πόνους ήταν στο δωμάτιο μαζί μου μέχρι που γέννησα και γενικά ήταν καλά. Στο κάτω κάτω 3 μέρες ήταν και πέρασαν . Από λεφτά πληρώσαμε 290 εύρο με ασφάλεια δημόσιου αλλά πάνω από όλα ήμουν ήσυχη;) για το μωράκι μου γιατί ότι σοβαρό συμβεί πάντα να ξέρεις στο νοσοκομείο καταλήγεις.;)

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΖΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΒΡΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΔΑ ΕΓΩ.Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,3 3 ΤΙΣ ΦΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ Β ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ & ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ & ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΧΛΙΔΗ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ...ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙΤΙΣ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ???ΧΑ,ΧΑ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΕΡΝΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΠΛΑ ΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ...

Υ.Γ. ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!!!ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ!!!ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ!!!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω στο ιπποκρατειο θα γεννησω με το καλο,εχω δικο μου γιατρο δεν θα με ξεγεννησει οποιος να ειναι.εχω ακουσει κοπελες που γεννησαν στο ιπποκρατειο κ ειναι πολυ ευχαριστιμενες!!!οτι κ να συμβει σε εμας κ στα μωρακια μας στο ιπποκρατειο θα μας στηλουν.μια γνωστη μου γεννησε σερρες και το μωρακι της ειχε σοβαρο προβλημα και το φεραν εδω στο ιπποκρατειο κ η κοπελα ηρθε μετα απο μερες για να παρει το μωρακι της.η κολλητη μου ειναι στο μαιευτικο στο διαβαλκανικο κ μου ειπε οτι πεθανε κοπελα απο αιμοραγια κατα τη διαρκεια της γεννας απο λαθος του γιατρου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!!!ΣΤΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΦΕΧΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΗΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ!!ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ!!!!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ!!!ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή νομίζω ότι έχουμε τον ίδιο γιατρό θα ήθελα να μου πεις αν εσένα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που σε έξέταζε; εμένα αποκλειστικά και μόνο στο διαβαλκανικό και έχω την υπόνοια ότι θα ήθελε να με ξεγεννήσει στο διαβαλκανικό πράγμα που εγώ θα ήθελα να το αποφύγω γιατί θα ήθελα να έχω την ασφάλεια του Νοσοκομείου βέβαια με τις δικές σου ανέσεις (δηλ. μόνη στο δίκλινο κλπ στο οποίο φαντάζομαι ότι μπορούσε να μείνει και ο σύζυγος;). Και πόσο πήγε το μαλλί; Εμείς ακόμη δεν μιλήσαμε για το οικονομικό και να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λιγάκι για το τί ποσό θα ακούσω. Γι αυτό θα ήθελα να είμαι λίγο προετοιμασμένη. το παιδί το εξέτασε νεογνολόγος ή παιδίατρος, έμεινες ευχαριστημένη; και κάτι ακόμη το νινάκι σου το είχες μαζί σου στο δωμάτιο ή σου το φέρνανε μερικές ώρες την ημέρα; Συγνώμη αν σε κουράσω λιγάκι αλλά ειλικρινά κρέμομαι από τα χείλη σου για να με διαφωτίσεις.... Ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...

το μυνημα σου με ενθαρυνει να γεννησω στο ιπποκρατειο. αλλα αν εχω γιατρο που δουλευει εκει. αν ομως με πιασουν οι πονοι τι γινεται αν δεν εφημερευει το δημοσιο νοσοκομειο που θαναι ο γιατρος μου? δεν θελω με ραντεβου αλλα φυσιολογικο τοκετο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν 4 μηνες γεννησα στο ιπποκρατειο.ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστημενη πολυ,και απο τα κοριτσια εκει μεσα,καθε μερα ερχοντουσαν μας αλλαζαν τα σεντονια καθαριζαν,την τουαλετα 3 φορες την ημερα ερχοντουσαν και την καθαριζαν.μεσα στις τουαλετες εχουν σπρει χλωρινης για να ριχνεις.χρειαστικε τις πρωτες μερες να καλεσω αργα την νυχτα γιατι πονουσα λογο καισαρικης και αμεσως ηρθε η κοπελα να μου βαλει παυσιπονο.το καλο ειναι οτι το ιπποκρατειο εχει νεογνολογικη κλινικη οποτε οτι και να εχει το μωρο σου και το πανε στην κλινικη θα ειναι διπλα σου,εμενα τον γιο μου την 3η ημερα αφου γεννηθηκε χρειαστικε να τον πανε στην κλινικη στν εντατικη,6,30 ηωρα το πρωι τον πηγαν στο απεναντι κτιριο και εγω ανεβενα 12 για να τον δω και στις 8.οσο ημουν μεσα ετυχε να φερουν ενα νεογενιτο στην εντατικη και η μαμα του ηταν με καισαρικη στο γεννεσης.στην νεογνολογικη κλινικη αφηνουν μονο τους γονεις των μωρων,οποτε οταν φεραν το νεογεννητο πηγε να μπει η γιαγια του και δεν την αφησαν την ρωτησαν οι γονεις του?και τους ειπε οτι η μαμα ειναι στο γεννεσης.καταλαβατε γιατι ειναι πιο ασφαλες?μου τον κανανε κοσκινο στις εξετασεις 2ο ημερες και ολο αυτο γιατι εκανε πρασινο μετουλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ πιστεύω οτι σε όλα εχει σημασία ο γιατροσ που θα σε αναλάβει.δεν είμαι απόλυτη ανάμεσα σε δημόσιο ή ιδιωτικό αλλά θεωρώ ότι αν πασ στο δημόσιο πρέπει να έχεισ το γιατρό σου να σε ξεγεννλησει και όχι οποιόσ να ναι ασ χρειαστει να τον πληρώσεισ.ιδιώσ για το ιποκράτειο διάβασα μέσα στο forum τέρατα για έναν γιατρό- σαδιστή. καντέ μια ερευνα στα post tηs τελευταιασ βδομάδασ και θα καταλάβετε για πιο πράγμα μιλάω. Καλό θα είναι ο γιατροσ και η μαια που μασ αναλαμβάνει να είναι επιστήμονεσ που τουσ έχουμε διαλέξει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ειμαι υπερ της αποψης να γεννήσεις εκει που ειναι ο γιατρος σου και εχεις εμπιστοσυνη.

και οπως παντα λεω το νοσοκομειο δεν δε σωζει αλλά οι γιατροι

και αν πεσεις σε καμια εφημερια ή σε κανεναν ασχετο.......αστα

ασε που ζουμε στην ελλαδα και χωρις μεσο δεν θα γυρισει κανεις να σε κοιταξει.

εγω γεννησα γεννεσις με τον γιατρο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

ειχα δυσκολη γεννα και ενω τον παρακαλουσα για καισαρικη με κρατησε ως το τελος και γεννησα φυσιολογικα.

καθε μερα ερχονταν τρεις φορες να με δει και ολα αυτα για 850 ευρω

και υποστηριξη για τον θηλασμο απο τον ιδιο οταν πετρωσε το στηθος μου και ανεβασα πυρετο.

οταν γυρισα στην πολη μου (γιατι ειμαι απο επαρχια και χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο για τον μικρο επειδη ανεβασε ικτερο ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. πηραμε το πορτ μπεμπε με το μωρο και φυγαμε γιατι ο παιδιατρος δεν ερχονταν και περιμεναμε με τον μικρο μιση ωρα τρυπημενο στην φτερνα να ουρλιαζει . περνουσε, μας εβλεπε και εφευγε.

μη μιλησω για καθαριοτητα......... πρωτη φορα ειδα να καθαριζουν σε τομέα προωρων με χλωρινη και μαυρη απο τη βρωμα σφουγγαριστρα.

δεν μας περισσευουν τα χρηματα αλλά πιστευω ότι ποσες φορές θα γεννήσω..... 2,3 με το καλο ας το ευχαριστηθω και ας εχω την ασφαλεια του δικου μου γιατρου.

και οσο για τους αντρες που λενε οτι και στα νοσοκομεια ειναι το ιδιο θα ηθελα να ηξερα αν αυτοι χρειαζονταν να χειρουργησουν το ....... τους θα πηγαιναν ετσι σε οποιοδηποτε νοσοκομειο και σε οποιοδηποτε γιατρο? δεν νομιζω.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...