Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες που θηλάζουν αποκλειστικά – τα φώτα σας


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας στην προσπάθεια μου να εδραιώσω αποκλειστικό θηλασμό στον μπέμπη μου- ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά!!!

Είναι τώρα 3 εβδομάδων και απ ότι φαίνεται οι ανάγκες του σε γάλα αυξήθηκαν, το πρόβλημα είναι ότι το στήθος μου δεν το καταλαβαίνει αυτό. Ο μικρός τρώει μικρές ποσότητες ανά 45 λεπτά με 1 δηλαδή, θηλάζει για 20 λεπτά και κοιμάται για μισή ώρα μετά ξανά τα ίδια. – όπως καταλαβαίνετε είμαι όλη μέρα με το στήθος απέξω. Παρατηρώ ότι το τελευταίο διάστημα το στήθος μου στερεύει από γάλα μετά από ορισμένο διάστημα, το καταλαβαίνω γιατί βάζω ψευτοθηλές λόγω επίπεδων θηλών και όταν έχει γάλα η ψευτοθηλή έχει σταγόνες ενώ τώρα μετά από κάποιους θηλασμούς δεν έχει. Την νύχτα που κοιμάται τρεις ώρες και τα δύο στήθη ξεχειλίζουν από γάλα Μέχρι τώρα αποφύγαμε το συμπλήρωμα – έτρωγε μαξιμουν 60 μλ την ημέρα και αυτό σε περιπτώσεις ανάγκης.

Η παιδίατρος λέει ότι από τη στιγμή που παίρνει βάρος κανονικά και λερώνει πάνες- κάνουμε κακάκια σε κάθε μα κάθε γεύμα- δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά εγώ δεν θέλλω να παίρνει καθόλου συμπλήρωμα, γιατί σιγά σιγά θα κοπεί το δικό μου

Τι να κάνω για να έχω γάλα την ημέρα!!!!!

Επίσης είναι δυνατόν ένα μωρό να έχει κολικούς με το γάλα της μαμάς και επίσης είναι δυνατόν τα έχει τόσα πολλά αέρια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στον μήνα επάνω πέταξα τις ψευδοθηλές γιατί το παιδί δεν ρουφουσε σωστά, δεν χόρταινε, θήλαζα συνεχεια και είχα ένα νευρικο παιδι. Το γάλα μειώθηκε και εγώ αγανάκτησα.

Τι έκανα; Πεταξα τις ψευδοθηλές. Για 2 εβδομαδες πεθαινα στον πονο, δαγκωνομουν, έκλαιγα, χτυπιομουν γιατί το παιδι ερχοταν σε αμεση επαφη με τις πληγες μου αλλα... το γάλα επανηλθε μπολικο μπολικο, οι πληγες έκλεισαν πολυ πιο γρηγορα και γλυτωσα απο τις ψευδοθηλες. Ουτε συμπληρωμα ουτε αποστειρωση.

Τωρα 5,5 μηνες μετα θηλάζω κάθε λίγο και λιγάκι και το απολαμβανω καθε φορα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι σου :)

Δεν υπάρχει περίπτωση σε αποκλειστικό θηλασμο (εκτος ειδικες περιπτώσεις που εσεις δεν ειστε) να μην ανταποκρινεται το στηθος στις ανάγκες του μωρου ! Αν βάζεις το μωρο στο στηθος οταν ζητάει να φαει τοτε θα εχεις οσο γάλα θελει .

Δεν γινεται να εχεις γαλα την νυχτα και οχι την ημερα ...

Πετα τις ψευδοθηλές οπως σε συμβουλευει και η Αθηνα και θα δεις ποσο πιο ευκολα ειναι ολα . Με τις ψευδοθηλές υπάρχει μειωση στην παραγωγή .

Τα αερια και οι κολικοι ειναι φυσιολογικα και για τα μωρά που θηλάζουν . Συνηθως τα περναν (με τη βοηθεια του στηθους) πιο ευκολα και οχι τοσο δυσκολα οσο τα μωρα που πινουν ξενο γάλα . Προσεξε λιγο τη διατροφη σου , μειωσε τα γαλακτοκομικά για αρχη να δεις μηπως ειναι καλύτερα τα πραγματα με τα αερια και τους κολικους .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ε.Έπαθα πλάκα με την ομοιότητα της περιπτωσής σου με τη δικιά μου. Κατάρχήν να σου ζήσει ο μπεμπάκος.:) Πριν 1 μιση μήνα είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα.

Η λύση σε αυτό που ζητάς δεν είναι άλλη απο το να συνεχίσεις να θηλάζεις όσο χρείαζεται και όποτε θέλει ο μπέμπης με υπομονή και επιμονή.

Εγώ θα σου πω τα ευχάριστα που θα έρθουν.Κατάρχήν στον ένα μήνα θα κόψεις τις ψευδοθηλές γιατί θα δεις ότι ο μπέμπης θα "βεντουζώνει" τέλεια.(Χρησιμοποιούσα και εγώ στην αρχή για αυτό σου το λέω).Κατά δεύτερον θα σταματήσει να κοιμάται στο στήθος αν δεν έχει χορτάσει πρώτα οπότε θα τρώει σε πιο μεγάλα διαστήματα. Μετά δε τις 50 ημέρες θα κοιμάται και περισσότερο το βράδυ.Απλά ο βραδυνός θηλασμός θα είνει λίγο πιο εντατικός. Γενικά θα δεις ότι στους 2 μήνες θα κάνεις το σταυρό σου που θηλάζεις αποκλειστικά και δεν έχεις μπλέξει με μπουκάλια, θήλαστρα, σκόνες κ.τ.λ.Φιλάκια πολλά στο μπεμπάκο σου και καλούς θηλασμούς.:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kopela mou..

k go thilazo apokleistika k mia xara kollikous eixame....

de simainei oti epeidi thilazoume de tha exoun...

sosta leei i paidiatros..afou pernei baros ola einai mia xara..

k go me pseytothiles arxisa k stis 16 meres to ebala xoris k mia xara episase...

to blima eixa parei k apo kaoutsouk k isos giayto paideytika sto na katebaso gala...elpizo esi na exeis apo silikoni....

oso gia to ti sinexeia thilazeis etsi einai..ego gia 1.5 mina sxedon etsi eimoun.,..ipomoni ola tha strosoun...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να είστε καλά βρε κορίτσια.

Κοντεύουν να σπάσουν τα νεύρα μου. Εγώ έχω υπομονή να κάθομαι και μία ώρα για να θηλάζει…ο μικρός και με την εμπειρία του μαιευτηρίου στο συμπλήρωμα, κοιμάται στο στήθος. Άμα κάνεις να τον βάλεις στο κρεβάτι του ξυπνάει και γκρινιάζει γιατί πεινάει . Τον γαργαλάω τον κουνάω μπας και ξυπνήσει αλλά αυτός πέρα βρέχει. Ώσπου να φάει τη δόση του περνάει το δίωρο και θέλει την επόμενη. Θα δοκιμάσω να του δίνω χωρίς ψευτοθηλές μπας και δούμε άσπρη μέρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μωρακι σου! δεν υπαρχει ωρα στο θηλασμο! τρωει οσο θελει οποτε θελει και για οση ωρα θελει!

η αρχη εχει λιγο ζορι! μετα ολα στρωνουν εγω ηθελα να παω τουαλετα και δεν μπορουσα να σηκωθω να παω! ειχα βγαλει ριζες στο καναπε! νερο και φαγηο μου εφερναν εκει!

τωρα θηλαζει 5-7 λεπτα το πολυ! μου λειπουν οι μαραθωνιοι θηλασμοι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι εγω ειμαι 4 μηνες με ψευτοθηλες!

Οσο και να το παλεψα η μικρη δεν επιανε!

Τωρα νομιζω οτι ειναι αργα!

Εγω παντως μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα!

Οσο για το γαλα που μενει στην ψευτοθηλη δεν εχει να κανει καθολου με την παραγωγη σου!

Το ρουφαει κατυεθειαν και αυτο ειναι ολο!

Και γω το παρατηρω ειδικα οταν η ροη ειναι μειωμενη,ιδιως το απογευμα!

Μια χαρα τα καταφερνεις!

Οσο γκρινιαζει εχε τπον στο στηθος!

Ειναι το μονο που μπορεις να κανεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

κορίτσια να ζητήσω κ εγώ τη συμβουλή σας!γέννησα στις 18/6 τον μπεμπάκο μου,3650 κ 53 εκ.στο μαιευτήριο θηλάζαμε ,αλλά όχι αποκλειστικά,πάντως έπιασε αμέσως θηλή κ εγώ είχα γρήγορα γάλα,τόσο που την τελευταία ημέρα οι μαίες με έβαλαν σε αποκλειστικό θηλασμό για να μην πετρωσει το στήθος!από τη δευτέρα που ήρθαμε σπίτι θηλάζουμε αποκλειστικά,τα πράγματα είναι κάθε μέρα κ καλύτερα,αλλά 'εχω παρατηρήσει πως μεταξύ 11 -5 είναι πολύ ανήσυχος κ ενώ θηλάζω,μετά από λίγο κλαίει κ θέλει ξανά κ πάλι τα ίδια..το βράδυ επίσης ξυπνάει 2-3 φορές,γενικά,στην καλύτερη των περιπτώσεων,κοιμάται συνεχόμενο ενα τρίωρο,κ πολύ λέω!μου είχαν πει στο μαιευτήριο πως όταν θα ζητάει να φάει ανά δύο ώρες,θα σημαίνει πως ο θηλασμός πάει καλά,όμως πώς γίνεται εσάς να μην ξυπνούν καθόλου το βράδυ τα μωράκια σας;να ελπίζω ότι μπορεί να συμβεί κ σε μένα;;επίσης,λερώνουμε πάα πολλές πάνες,ίσως κ περισσότερες από αυτές που βρέχουμε,είναι φυσιολογικό λέτε;τη δυετέρα περιμένω τον παιδίατρο σπίτι κ μέχρι τότε θα σκάσω από ανησυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΥΩΡΟ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ Η ΓΑΛΟΥΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ! ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟΣ! ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 5 ΜΕ 6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΜΩΡΟ. ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ. ΟΙ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7. Α! Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ! ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ. ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού κοιμάται τη νυχτα, μη λες τίποτα!!!! Πλάκα κάνω! Εμένα κοιμόταν τη μέρα και τη νύχτα έμενε ξύπνια. Τα είδα όλα. Μετα τους 2 μηνες κοιμηθηκε νυχτα και με πολυ πολυ πολυ πολυ ζορι.

Όποτε κλαίει βάζε το παιδί στο στήθος. Άστο εκεί μέχρι να σε αφησει. Μη κοιτάς το ρολόι σου καθολου. Αν μετά απο λίγο γκρινιάζει πάλι, ξαναβαλε το. Θα βρειτε τους ρυθμους σας. Εμενα αν με ρωτησεις ποτε εφαγε τελευταια φορα δεν ξερω να σου πω. Εδω ξεχναω απο ποιο στηθος εδωσα! Κοντευουμε 6 μηνων και θηλαζω καθε 1,5-2 ωρες. Τι παει να πει αυτο; Ότι δεν εχω γάλα; Το στηθος μου τρέχει σαν τρελο και σταζει συνεχεια. Αν όμως είμαι στεναχωρημενη ή κουρασμενη το νιωθω να ποναει. Μηπως να ξεκουραζοσουν λιγο;

Εισαι καινουρια μανουλα και ανησυχεις για τα παντα. Ηρεμησε. Άσε το συμπληρωμα, πάρε το μωράκι σου αγκαλιά και μην ακους κανεναν παρα μόνο το παιδι σου. Εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους και αυτο εχει αναγκη μονο εσενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς να σκέφτεσαι για την εδραίωση της γαλουχίας, εκτός αν είσαι τόσο τυχερή και τα κατάφερες γρήγορα-γρήγορα... :) Τις πρώτες μέρες μετά το μαιευτήριο μου είχαν σπάσει τα νεύρα από την κούραση και την αυπνία. Είχα απογοητευτεί αλλά δεν το έβαλα κάτω. Την είχα συνέχεια στο στήθος και μου είχε κάνει κομμάτια τη δεξιά μου θηλή. Χρησιμοποίησα θήλαστρο για 2 μέρες και από τότε συνεχίζουμε κανονικά. Έχουμε καταφέρει τα ανα τρίωρο γεύματα (η μπέμπα είναι 50 ημερών) και ελπίζω ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να κοιμάται λίγο παραπάνω τα βράδια...... :dry:

Μην τα παρατάς μόνο! Υπομονή και κουράγιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές κ το ενδιαφέρον κορίτσια,ειλικρινά!η αλήθεια είναι πως εσείς είστε ο λόγος που αποφάσισα να θηλάσω αποκλειστικά,διάβαζα τις συζητήσεις σας πριν γεννήσω κ είχα πειστεί να προσπαθήσω κ εγώ!:) όσον αφορά στο γάλα,ήμουν τυχερή κ 'εχω πολύ από τις πρώτες ημέρες,το πρόβλημά μου είναι με τα ωράρια,αλλά όπως είπατε κ εσείς,με την πάροδο του χρόνου ελπίζω να σταθεροποιηθούν,κάπως!κ κάτι ακόμη!ήμουν επιφυλακτική με τους παιδιατρους ως προς αυτό το θέμα,καθώς διάβαζα ότι οι περισσότεροι συνιστούν συμπληρώματα κ ήμουν έτοιμη να αντιδράσω αν ακουγα κ εγώ τα ίδια!ε,λοιπόν,τη δεύτερη μέρα στο διαβαλκανικό που ήμουν,ήρθε να με ενημερώσει ένας παιδίατρος για το μωρό κ τον ρωτάει η μητέρα μου"γιατρέ να μη δίνει τσαγάκι ή νεράκι στο μωρο;"κ τί γυρνάει κ μου λέει;;"δε θα ακούς κανέναν!πολλοί θα σου πουν ότι το γάλα σου δεν είναι καλό,ότι ο θηλασμός δεν προσφέρει κάτι,εσύ δε θα ακούς τίποτα!θα θηλάσεις αποκλειστικά τουλάχιστον για έξι μήνες,είναι το καλύτερο για το μωράκι σου!ούτε τσάγια,ούτε νερά,τ ι π ο τ α!"μετά από αυτό κορίτσια,φυσικά κ ζήτησα την κάρτα του κ λέω να αναλάβει αυτός το παιδί!

όσο για τις πάνες,λερώνουμε κ βρέχουμε συνολικα 10-12 την ημέρα!αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω πόσες είναι οι βρεγμένες,επειδή πολλές είναι ταυτόχρονα λερωμένες κ βρεγμένες:blush:

δηλαδή κορίτσια,κάθε φορά που κλαίει να τον βάζω στο στήθος;γιατί κάποιες φορές τον παίρνω αγκαλίτσα κ σταματάει,υπάρχει περίπτωση να πεινάει κ να σταματά το κλάμα με την αγκαλιά;συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα κ τις πολλές απορίες,αλλά αισθάνομαι τόσο ανακουφισμένη που με ακούτε!:) σας ευχαριστώ για όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LUCKY! έγραψε:

δηλαδή κορίτσια,κάθε φορά που κλαίει να τον βάζω στο στήθος;γιατί κάποιες φορές τον παίρνω αγκαλίτσα κ σταματάει,υπάρχει περίπτωση να πεινάει κ να σταματά το κλάμα με την αγκαλιά;συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα κ τις πολλές απορίες,αλλά αισθάνομαι τόσο ανακουφισμένη που με ακούτε!:) σας ευχαριστώ για όλα!

αν σταματά το κλάμα με το που τον παίρνεις αγκαλιά σημαίνει ότι δεν πεινά, απλά ίσως να χρειάζεται την αγκαλιά σου. Αν συνεχίζει να κλαίει όμως είτε πεινά είτε είναι λερωμένο, είτε ζεσταίνεται εσύ θα το καταλάβεις. Και με τον καιρό θα καταλαβαίνεις και τον λόγο που κλαίει, θα το μάθεις το μωράκι σου μην ανησυχείς.

Γέλασα με την ερώτηση της μαμάς σου! οι πιο παλιές μαμάδες έδιναν τσαγάκι!!! ο θηαλσμός παρέχει τα πάντα το μωράκι δεν χρειάζεται τίποτε επιπλέον. Καλή συνέχεια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνιισω σε ολα με τα κοριτσια!ειναι πολυ νωρις για να εδραιωθει η γαλουχια! ο θηλασμος δεν εχει ρολοι! μπορει τωρα στην αρχη να νοιθεις κουρασμενη αλλα ζυτα βοηθεια! απολαυσε τους μαραθωνιους θηλασμους, στην πορεια δεν θα τους εχεις! εμεις θηλζουμε 5-7 λεπτα και τελος......μου λειπουν οι ατελειωτες ωρες θηλασμου!

θα κοιτας τις πανες! θα πρεπει να χει πανω απο 7 την ημερα! μονο ετσι καταλαβαινεις οτι σιτιζεται σωστα! μπορει τον ενα μηνα να βαλει 1 κιλο και τον αλλο 200γρ, αυτο δεν ειναι σημαδι για συμπληρωμα το καθε μωρακι εχει το ρυθμο του!

οι περισοτεροι παιδιατροι εχουν αγνοια για το θηλασμο, το λεω εγω που αλλαξα παιδιατρο για αυτο το λογο! κυρια τροφη παραμενει το γαλα κια μετα τους εξι μηνες , οι στερεες ειναι συμπληρωματικες! το γαλα προσαρμοζεται με την αναπτυξη του μωρου και τις αναγκες του!τα παιδια που θηλαζουν εχουν τους δικους τους ρυθμους , δυστηχως οι καμπυλες που βρισκονται στο βιβλιαριο αφορουν παιδια που δεν θηλαζουν!

μαθε να θηλζεις παντου...... θα νοιωσεις την απολυτη ελευθερια!

καλη συνεχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά τα καταφέραμε!! Είμαστε μία εβδομάδα χωρίς συμπλήρωμα και το βράδυ, βγάζω με το θήλαστρο δύο φορές που ξυπνάει από το ένα στήθος – από το άλλο τρώει συνολικά περίπου 100 μλ τώρα- κάθε μέρα αυξάνετε. Το πρόβλημα με τα αέρια και τους κολικούς τελικά δεν ήταν κολικοί. Το μικρό μου έχει πιθανότατα αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεΐνη. Γι ’αυτό και έβγαζε μικρά σπυράκια στο προσωπάκι του. Η παιδίατρος μας απαγόρεψε το συμπλήρωμα και μου είπε να κόψω μαχαίρι τα γαλακτοκομικά. Η Αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα ψόφησα. Κάθε τρεις και λίγο θηλασμός….δεν πειράζει όμως το ζουζούνι μου αξίζει τον κόπο. Δεν μπορείτε πάντως να φανταστείτε σε πόσα τρόφιμα υπάρχει γάλα ή τα παράγωγα του…μέχρι και στα αλλαντικά!!!

Το μόνο καλό είναι ότι τρώω πλέων μόνο μαγειρεμένα φαγητά – ούτε μπισκότα ούτε τίποτα, θα χάσω και κανένα κιλό!!!!

Θα πρέπει όμως σιγά σιγά να ετοιμάζω την τράπεζα μητρικού γάλακτος στον καταψύκτη καθώς από 01/09 επιστροφή στη δουλεία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...