Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ;;;;


Recommended Posts

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΡΕΤΙΝΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ!!ΠΟΙΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω βαζω μια της Αvene που εχει και δεικτη προστασιας.Δεν ρωτησα τον γιατρο ή τον φαρμακοποιο να σου πω τη αληθεια μου.Κοιταξα εγω τα συστατικα και δεν αναφερει τιποτα απο αυτα.Σαπουνι για προσωπο και ενα ελαφρυ πιλινγκ πηρα της Galenic(αυτα μου το προτεινε η φαρμακοποιος μου.Ειναι φυτικη η σειρα λεει) Τωρα μιας και αναφεραμε τις κρεμουλες στο σωμα βαζω της Chicco τη Mama Donna και στην κοιλιτσα την Sychroline.Την τελευταια μου την προτεινε ο γιατρος και πραγματικα νιωθω πολυ ελαστικο το δερμα.Λεει επισης στις οδηγιες οτι αν εχουνε γινει ραγαδες και ειναι στην κοκκινη φαση μπορει να εξαλειφθουν με εντατικη χρηση.Το εχει αυτο το σημειο με ερωτηματικο βεβαια γιατι ενταξει απαξ και γινουν ραγαδες ειναι δυσκολο εως αδυνατο να τις ξεφορτωθεις.Αυτα!!!!Φιλακια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΣ VICHY ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. ΧΡΗΥΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ AGYALIA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΜΙΚΤΟ, ΞΗΡΟ, ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΟ! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ AVENE ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΠΑΡΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΡΕΤΙΝΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ!!

Ζουζουνιτσα υπάρχει τέτοιο θέμα?Δεν το ήξερα!Εγώ χρησιμοποιούσα κανονικά την κρέμα που έβαζα και προ εγκυμοσύνης. Επειδή εχω μικτή επιδερμίδα μου ταιριάζει η oligo25 της vichy. Την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια. :)

gastroula εχεις καθόλου άποψη για μια κρέμα της vichy που είναι για τις ραγάδες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΗΛΗ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΡΑΓΑΔΑ. ΝΑΝΣΥ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ!!!:) (ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ!!!! ΧΙΧΙΧΙ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΡΕΤΙΝΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΚΤΥΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ!!!ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ;;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕς ΦΙΡΜΕς ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ!!!ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ!!!ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΞΙΡΕΤΙΚΗ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!!ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗ ΦΟΡΩ!!!ΔΡΟΣΕΡΗ ΔΡΟΣΕΡΗ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ καθ’ ολη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έβγαζα λαδάκι- καθαρό αμυγδαλέλαιο- έχω μεικτή επιδερμίδα- αλλά έχει στα καλά φαρμακεία για όλους τους τύπους δέρματος. Μου το σύστησε η κουνιάδα μου – έχει σπουδάσει αισθητικός μεταξύ άλλων. Παλιά χρησιμοποιούσα ακριβές και επώνυμες κρεμες, τώρα που γέννησα θα συνεχίσω το λαδάκι. Το δέρμα είναι λαμπερό και ενυδατωμένο χωρίς να βαραίνει. Άσε που δεν έκανα καθόλου λεκέδες στο δέρμα.

Σχετικά με τις ραγάδες είναι θέμα δέρματος. Άμα είναι να κάνεις θα κάνεις, με ότι και να πασαλείβεσαι. Έχω δει κοπέλες αδύνατες σαν κλαράκια με ραγάδες σε κοιλιά και στήθος και άλλες που πήραν 30 κιλά ούτε μία. . Εγώ δυστυχώς έκανα. Φάνηκαν τώρα που έφυγε το πρίξημο και τα πολλά κιλά. Ο πισινός μου μοιάζει με χάρτη του Αμαζονίου. Όσο για την ρετινόλη και το Σαλυκιλικό οξύ τα κορίτσια έχουν δίκιο. Απαγορεύονται ειδικά το πρώτο τρίμηνο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ZOUZOUΝITSA ναι όντως ειναι πολυ δροσιστική!Απλά επειδή εμεις ταξιδεύουμε συχνά το ΣΚ και βάλε - βγάλε το καλοκαίρι απο το ψυγειο θα τα παίξει η κρέμα, το αποφεύγω!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΚ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑς ΕΚΕΙ!!!!!!!!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...