Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΗΣΥΧΙΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟ. ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΗΠΙΑΜΕ ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ( ΔΟΝΤΙΑ) ΚΑΙ ΣΙΣ=ΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΖΕΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ 37 ΚΑΙ 7 ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

009 καλημερα. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο τον παιδιατρο σας. θα σου πει τι πρεπει να κανεις και ακομη καλυτερα να τον πας μια βολτα να τον δει. ευχομαι περαστικα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

009 agapi mou kalimera...

Gia kane ena tilefwnima ston giatroulli sas...

Oso gia to pireto mporei nai malista na einai apo ta dontakia...

Ta prwta dontakia ypoferoun ta mwrakia ews pou tha vgoun...

Ax re gmt kai einai krima na upoferoun ta mwrakia...

Sas euxwme ta kalitera...

Filia...

Poso minwn einai to mwraki???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα 009

Πολλα μωρακια τα πρωτα δοντακια τα βγαζουν με πυρετο και αλλα τα βγαζουν με συναχι.

Αν το μωρακι σου δεν εχει συμπτωματα ιωσης (ανορεξια-κακοδιαθετο-αδιαθετο) μαλλον ο πυρετος θα ειναι απο τα δοντια.

Αλλα και ιωση να ειναι(που δεν πιστευω) για 3 ημερες θα την αντιμετωπισετε με αντιπυρετικα.

Κανε ενα τηλεφωνο στον γιατρο σου και θα σου πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καμια ιωσουλα ειναι μη στεναχωριεσαι,ετσι ειναι τα μωρα.

να παρεις το γιατρο και να βαζεις πολυ πολυ ορο στη μυτουλα.

το πολυ αυριο μεθαυριο θα ειναι καλα.περαστικουλια,η πρωτη φορα που αρρωσταινουν ειναι παντα και η πιο δυσκολη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΙΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. Α, Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΜΗΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικα στο μωρουλι σου.Το ξερω , στον πρωτο πυρετο αγχωνομαστε κ χανουμε τη γη κατω απο τα ποδια μας...Μετα το συνηθιζεις:laugh:

Ποσο ειναι το μωρακι σου?Εμενα ο μεγαλος παντα οταν κανει πυρετο το βραδυ ξυπναει κ τραγουδαει..:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα 009!Μην αγχώνεσαι!Πάρε την παιδιατρο να της πεις τα συμπτώματα για να σου δώσει οδηγίες!Σε πρώτη φάση να του βάζεις πολύ όρο για να ανακουφίζεται η μυτούλα και περισσότερο το βράδυ πριν πάει για ύπνο. Ανεπίσημα πάντως υπάρχει μια σύνδεση των δοντιών με καταρροή. Περαστικά σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα η δικια μου απο τον πονο στα δοντια δεν ανεχοταν ουτε το μπιμπερο μεσα στο στομα της! στον 9ο παρα λιγο να κοψει το γαλα! της εδινα γαλα με το κουταλι! Φρικη! πρηζοταν τα ουλα και μυριζε το στομα της απο τη φλεγμονη! τι τραβανε τα κακομοιρα τα μωρακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι προσπαθώ να διώχνω τις κακές σκέψεις!!Και σε σένα καλή επιτυχία! Κοντεύεις! Με το καλό όλες μας...💗
    • Θα μιλήσω και με αυτήν αύριο το απόγευμα. Απλά ψάχνω απο πολλές πλευρές. Άρχισα να ψάχνω και για το Έλενα! Μέχρι τέλη Ιουνίου που θα κατέβω κανονικά Αθήνα, θα έχω βρει. Είμαι σίγουρη! Μπράβο κορίτσι μου! Εγώ αργώ ακόμα. 25+3 σήμερα. Ε ναι πια φαίνεται ότι είμαι έγκυος κι όχι ότι απλά έχω παχύνει...😂 Α εσύ είσαι πολύ καλά... Κάνεις διατροφή; Εγώ στις 23/4 ήμουν ήδη στα +6 κιλά. Τώρα φοβάμαι να ζυγιστώ να πω την αλήθεια μου μετά το φαί των γιορτών...😱
    • Γειά σας κορίτσια μου!! Ήμουν διακοπές και είχα μέρες να μπω!! Τώρα διαβάζω τα νέα σας! Έχω να πω ότι ήδη είμαι +7  κιλά αλλά επειδή ξεκίνησα από τα 41 δεν ανησυχώ!!! Έχει 2 βδομαδες που όταν είμαι  ξάπλα φαίνεται κανονικά ένα εξόγκωμα στην κοιλια μου που το βλέπουμε κανονικά να κουνιέται.  Μάλλον επειδή είμαι πολύ αδύνατη ή έχω κάνα τυραννόσαυρο 😝!! Ραντεβού εχω την Παρασκευή!
    • 🤗 Πολύ ωραία, κι έτσι θα συνεχίσετε!! 🧿🧿 Κι εμένα πλέον η κοιλίτσα είναι ξεπεταγμένη για τα καλά! Εγώ ρε κορίτσια μου λένε ότι αδυνάτισα κιόλας και ότι μόνο κοιλιά έχω 😀 ακόμη εκεί στα +4,5 κιλά είμαι περίπου.. εσείς έχετε πάρει παραπάνω; 
    • Κορίτσι μου, εννοείται ότι οι γιατροί οφείλουν να σου πουν οτιδήποτε βλέπουν για να είναι καλυμμένοι! Το σημαντικό είναι ότι αυτό που είδαν δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Προσπάθησε να μην το Googlαρεις γιατί μπορεί τζάμπα να αγχωθεις. Εγώ πχ έχω διπλό ουρητήρα από αριστερά και το ανακάλυψα τυχαία σε αξονική (στο ίντερνετ έλεγε ότι κάνει ενοχλήσεις και συνήθως χρειάζεται εγχείρηση) κι ο γιατρός είπε ότι αφου δεν έχω ενόχληση όλα καλά. Εννοείται το άγχος θα υπάρχει! Είναι λογικό να αγχωνόμαστε για το αν είναι καλά τα μωράκια μας.  Εύχομαι όλα πολύ καλά!!!  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...