Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙΚΟΣ Η ΜΕ ΜΕΝΑ;


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Αν θυμαστε εχω ενα γιο 2 χρονων και πρωτα ο Θεος το Δεκεμβριο περιμενω το 2ο μπεμπε μου.Επειδη δουλευω τον γιο μου τον κραταει η πεθερα μου.Τον Σεπτεμβριο που θα ειναι 2 1/2 σκεφτομουν να τον παω παιδικο γιατι κουραζεται η πεθερα μου αλλα κυριως γιατι του κανει ολα τα χατηρια και αρχιζει και γινεται κακομαθημενος κατι που δεν μου αρεσει καθολου.Σκεφτηκα λοιπον αφου τον Νοεμβριο θα σταματησω την δουλεια και θα ξαναπαω Αυγουστο να τον αφησω ακομα ενα χρονο.Φοβαμαι ομως αν θα μπορω να τα φερω βολτα με 2 παιδια.Θα χω και την πεθερα μου να βοηθαει αλλα δεν ξερω τι να κανω.Δεν θελω κιολας να νομιζει ο γιος μου οτι τον ''διωχνω'' απο το σπιτι οταν θα γεννηθει το μωρο!Τι γνωμη εχετε εσεις ρε κοριτσια;Για πειτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lemon να σου ζήσει το αγοράκι σου και με το καλο να υποδεχτείς και το μπεμπέ σου.Δεν ξέρω να σου απαντήσω τί είναι πιο σωστό να κάνεις.Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα εγώ ξεκινώ δουλειά από Οκτώβριο και ο δικός μου θα χρονίσει τότε όμως αναγκαστικά θα τον στείλω παιδικό γιατί δεν έχω βοήθεια από πουθενά καθότι μακριά οι δικοί μας:(

Πιστεύω πως και ο δικός σου που θα είναι μεγαλύτερος θα προσαρμοστεί πιο γρήγορα και θα του κάνει και καλό.Θα είναι με παιδάκια της ηλικίας του και θα κοινωνικοποιηθεί και θα ανεξαρτητοποιηθεί πιο γρήγορα.Η αλήθεια είναι πως οι γιαγιάδες είναι πολύ καλή λύση αλλά δυστυχώς τα κακομαθαίνουν και άντε μετά οι μαμάδες:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αν και ο δικός μου ήταν 2,5 δεν θα προβληματιζόμουν τόσο!Και μην σκέφτεσαι πως θα νιώσει απόρριψη θα φροντίσεις όταν είστε όλοι μαζί να του μιλάς για το μωράκι και ότι δεν άλλαξε κάτι ως προς το τί νιώθεις γιαυτόν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχή αυτό που είπες στο τέλος είναι το πιο βασικό από όλα!Δεν ξεκινάμε ποτέ κατι καινούριο στη ζωή του παιδίού μας όταν συμπίπτει με τον ερχομό 2ου παιδιού!ΠΟτε!Στο λέω αυτό γιατί και έγω έχω σκοπό να αγοράσω κανονικό κρεβάτι του μικρου για να βάλω στην κούνια το νέο μωράκι και έχω σκοπό να το κάνω πριν ακόμη γεννηθεί το νέο μωρό.Θα νιώσει ότι αυτό το μωρό ήρθε για να του αλλάξει τη ζωή και να του στερήσει κάποια πράγματα. Αν έχεις σκοπό να τον βάλεις παιδικό σταθμό κάντο πριν γεννήσεις. Να συνηθίζει.Αν και δεν αποκλείεται και αφου γεννήσεις να αντιδράσει γιατί θα νιώθει οτι το μωρό περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου..εγώ θα προτιμούσα να τον κρατήσεις σπίτι μαζί σου. Να νιώσει την αγάπη σου παρέα με το νέο αδερφάκι, νια νιώσει ασφαλής και σίγουρος και μετά να απομακρυνθεί. Θα αισθάνεται μγαλύτερη αυτοπεποιθηση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με το tirogaridaki

Σκεψου οτι ο Δεκεμβρης ειναι μηνας ιωσεων και ισως ειναι καλυτερα να ειναι μαζι σου μπας και φερει τιποτα σπιτι και κολλησει και το μωρο.

Εγω γεννησα Δεκεμβρη και ο μικορς περασε 2 Βρογχιτιδες που τον κολλησε η μεγαλη μου εισπνοες μασκα και δεν συμμαζευεται........

Εχε το κεφαλακι σου ησυχο καλυτερα παρα να καρδιοχτυπας μην κολλησει το μωρο.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ 2 ΑΠΟ ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΣΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΤΛ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.Η ΚΟΥΝΑΔΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2,5 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΕΝ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ..ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΑΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ. ΕΜΕΝΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ). ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ: ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 6ΜΗΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και εγω θα σου πω να τα αφησεισ να το πασ οταν θα γυρισεισ στην δουλεια ειναι κριμα να σου αρρωσταινει συνεχεια και να κολλαει και το νεογεννητο και μια απλη ιωση για παιδακια που πανε σχολειο για τα νεογεννητα μπορει να γινει πιο πολυπλοκη.....αυτο μου φωναζε ολο το χειμωνα η παιδιατροσ μου και τελικα η μικρη αρρωστησε και στο τσακ γλυτωσε το νοσοκομειο......

οσο για την ζηλεια καλυτερα να τον προετοιμασεισ απο τωρα ξερεισ θα σε ο μεγαλοσ αδερφοσ και τετοια....ειναι ταλαιπωρια και τα δυο μαζι αλλα ετσι θα προσπαθεισ να του εξηγεισ καποια πραγματα για να ζηλευει οσο γινεται λιγοτερο...:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΑΝΝΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 2 ΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ ΤΟ ΝΙΝΙ. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΕ. ΑΝ ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΠΙΠΙΛΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ, (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ) ΚΑΝ'ΤΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΙΣΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ.

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!:)

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κι από 'μένα!

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια και θα σου πρότεινα κι εγώ να κρατήσεις τον γιό σου άλλο ένα χρόνο και να το στείλεις από Σεπτέμβρη στο παιδικό για τους ίδιους λόγους που προαναφέρθηκαν. Μην ανησυχείς, θα τα καταφέρεις με δύο παιδάκια!!

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό να γεννήσεις το δεύτερο παιδάκι σου!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, εγώ κορίτσια έκανα το εξής:

Γέννησα τέλη Αυγούστου και στείλαμε τον γιο μας στον παιδικό σταθμό τον Ιούλιο (εδώ δεν κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί για το καλοκαίρι). Και εμείς φοβόμασταν ότι ο Λουκάς θα αισθανθεί ότι τον διώχνουμε από το σπίτι επομένως τον στείλαμε πριν τον ερχομό της κόρης μας. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε και κανέναν να μας βοηθήσει εδώ και για μένα ήταν καλύτερα γιατί ξεκουραζόμουν λίγο τα πρωινά.

Βέβαια ο Λουκάς ήταν 3 ετών επομένως ήταν στην σωστή ηλικία για να αρχίσει τον παιδικό σταθμό.

Όταν γεννήθηκε η κόρη μας είχα τον χρόνο να ασχοληθώ μαζί της τα πρωινά γιατί όταν ο Λουκάς ερχόταν από τον παιδικό έπρεπε να ασχολούμαστε περισσότερο με εκείνον ώστε να μην ζηλέψει και αισθανθεί απόρριψη εξαιτίας της μικρής. Ήδη έβγαλε την πρώτη εβδομάδα μια επιθετικότητα προς τα άλλα παιδιά την οποία αντιμετωπίσαμε δείχνοντας περισσότερη προσοχή σε εκείνον. Αν ήταν σπίτι όλη την ημέρα εγώ δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με την μικρή όπως θα έπρεπε, ούτε και να την θηλάζω με ησυχία.

Είμαι δηλαδή υπέρ του παιδικού πριν γεννήσεις για τους παραπάνω λόγους.

Γράφω βιαστικά γιατί κάποιος εδώ κλαίει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...