Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αρχίζω να εξαντλούμαι..


Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα!

Δεν ξέρω αν θυμάστε, ήμουν κι εγώ μία από τις κοπέλες που είχα καθυστέρηση με τελευταία περίοδο 11/4.

Και λέω ήμουν γιατί δυστυχώς την Παρασκευή ήρθε η σιχαμένη και ένιωσα την απόλυτη απογοήτευση.

Αυτή τη φορά πρέπει να τα πω κάπου γιατί θα σκάσω βρε κορίτσια!

Αυτό τον μήνα ήμουν σχεδόν σίγουρη. Τα συμπτώματα με πήγαιναν εκεί. Θα μου πείτε κάθε μήνα δε τα έχω? Τα έχω. Αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο έντονα ή εγώ τα πρόσεξα πιο πολυ γιατί ο μήνας αυτός ήταν ένας από αυτούς που κάναμε καλή προσπάθεια με τον αντρούλη μου.

Έκανα όνειρα. Σκεφτόμουν μέχρι και τον τρόπο με τον οποίο θα ανακοίνωνα στον αντρούλη μου ...την εγκυμοσύνη...

Μια ήττα κορίτσια μου, άλλο πράγμα! Το θέμα είναι ότι μετά από 8 μήνες προσπαθειών αρχίζω να κουράζομαι. Ξέρω ότι είναι νωρίς και ξέρω ότι πολλά κορίτσιά από δω προσπαθούν περισσότερο. Το ξέρω αλλά έτσι νιώθω.

Σκέφτομαι και τον αντρούλη μου που περιμένει κάθε μήνα ο καημένος και κάθε μήνα απογοητεύεται κι εκείνος.

Λυπάμαι αν σας κούρασα με το μήνυμα, αλλά αν δεν τα έλεγα κάπου, θα έσκαγα σίγουρα...

Πάμε γι' άλλα...μπορώ να κάνω διαφορετικά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

καλημερα κοριτσι μου.....

καλο ειναι να ηρεμησεις ισως και να απεχεις λιγο καιρο......αν θεωρεις οτι αυτο σε εχει κουρασει χαλαρωσε και θα δεις που τοτε τα ερθει καιτο μπεμπε.....καταλαβαινω την απογοητευση σου αλλα δεν θελει αγχος...απλα μην το εχεις ολη την ωρα στο μυαλο και στο λεω γιατι και εγω το ιδιο ακριβως πραγμα εκανα.....

ευχομαι γρηγορα με τα ευχαριστα αλλα χωρις αγχος!!!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχ milina moy σε καταλαβαινω καλη μου....και τα ονειρα σου δυστυχως δεν βοηθανε καθολου την κατασταση....

τα εχω περασει κ γω ολα αυτα....ο γιοκας μου ηρθε μετα απο χρονιααα κ τελικα οταν δεν τον υπογιζα...

Δεν μπορω να σου πω να μην στεναχωριεσαι..γιατι οταν μου το ελεγαν εμενα..κοροδευα απο μεσα μου...ηθελα αλλα δεν μπορουσα να το ελεγξω..

θα σου πω ομως να δεις τα παραδειγματα απο εδω μεσα..........ποσες κοπελες μενουν εγκυες συνεχεια!!αλλεςμε προβληματα, αλλες δυσκολα ,αλλες ευκολα....τα καταφερνουν ομως!!!!!!!!!!!

γιαυτο καλη μου χαμογελα!!! κ θαρθει κι η δικη σου η σειρα!!!!!

με το καλο και...γρηγορα σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου μέρα κι' απο 'μένα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι σίγουρη οτι την ώρα που με τον άντρα σου έρχεστε σε επαφή δεν το απολαμβάνεις και σκεύτεσαι Θα πιάσω τώρα μωράκι? Έτσι δεν είναι? Λοιπόν προσπάθησε να το αποβάλεις αυτό. Δεν βγαίνει πουθενά. Στο λέω γιατι τα ίδια έκανα. Λοιπόν πήγαινε κανα ταξιδάκι με τον αντρούλη σου και βγάλ' το τελείως απ' το μυαλό σου Ξέρω είναι δύσκολο. Απόλαυσε τον έρωτα με τον άντρα σου και θα έρθει και το μωράκι. Προσπαθείς 8 μήνες διαβάζω δεν είναι και πολύ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δυσκολεύει τη σύλληψη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina, μην απογοητεύεσαι.

Δείξε όρεξη και θετική σκέψη,αλιώς θα σε πάρει από κάτω με αρνητικά αποτελεσματα.

Θα έχεις διαβάσει εδω μέσα ότι η ψυχολογία είναι το α και το ω.

Άλλωστε δεν είανι και μεγάλο το διάστημα που προσπαθείτε.

Προσπάθησε να το αποβάλεις.

Απολαύστε τις στιγμές με τον αντρούλη σου και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε γλυκιά μου μην απογοητεύεσαι, δεν βλέπεις τι συζυτάμε εδώ στο φορουμ κάθε μέρα? Τόσες και τόσες κοπέλες προσπαθούν χρόνια και αργούν για το επιθυμητό αποτέλεσμα και εσύ εγκαταλείπεις τόσο γρήγορα?

Βέβαια η κάθε μια, βλέπει την περίπτωσή της μεμονομένα και έτσι είναι, αλλά πάρε λίγο κουράγιο από τις άλλες κοπέλες.

Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν,έχε λίγη υπομονή!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!! Δεν ξέρετε πόσο με γαληνεύουν τα λόγια σας!

Δεν ξέρω γιατί το πήρα τόσο άσχημα αυτή τη φορά..και σίγουρα οι 8 μήνες δεν είναι μεγάλο διάστημα, αλλά νιώθω χάλια αυτή τη φορά. Βλέπω και τον αντρούλη μου που ζορίζεται όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει. Κι όλο μου λέει ότι δεν πειράζει και ότι θα προσπαθήσουμε πάλι τον επόμενο μήνα.

Amanda μου, μου είχε πει ο γιατρός μου να κλείσουμε χρόνο για να κάνουμε περισσότερες εξετάσεις. Όμως βρίσκομαι στη φάση αλλαγής γιατρού και θέλω να δω τι θα με συμβουλέψει κι αυτός.

Και πάλι σας ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κ από μένα!

Στη ίδια φάση βρισκόμαστε... κ εμείς στους 8 μήνες

άκαρπων προσπαθειών...

Έκλεισα ραντεβού σε νέο γιατρό, να δούμε τί θα μας

πει κ ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα!

Την τελευταία φορά που μου ήρθε δηλ. την παρασκευή,

δεν άντεξα κ έκλαψα μόνη μου...

τί να πώ, θα έρθει, πού θα πάει...

Το κεφάλι ψηλά, βαστάμε γερά κ όλα θα γίνουν!!!

Θα χουμε σύντομα ευχάριστα νέα, μή το βάζεις κάτω:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ!!:) ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?:S ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!:P Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ.:cheer: ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΘΕΛΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Milina μην αγχωνεσαι τοσο πολυ

Ασε για λιγο διαστημα τις προσπαθειες και χαλαρωσε .

Τωρα ειδικα που ειναι καλοκαιρακι.

Εγω τον προηγουμενο μηνα προσπαθησα αλλα δεν το σκεφτομουνα και πολυ.

Ασε που ειχα ολα τα σημαδια περιοδου και ελεγα αποκλειεται αυτο το μηνα.Και ομως πριν απο λιγες μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνουμε όλες εδώ μέσα. Οι περισσότερες το έχουμε περάσει (και εγώ) και άλλες το περνάν ακόμη. Υπομονή, επιμονή, θετική σκέψη, αγγαλίτσες, τρελίτσες και θα έρθει το νινί. Δεν είναι στο χέρι του. 'Ετσι δεν είναι;Αντε και μέσα στο καλοκαιράκι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα.:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα..............καπως ετσι ειμαι και εγω,πρωτου να με ερθει περιοδο εχω ολα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και κανω ονειρα πως θα το ανακοινωσω στους δικους μου και κυριως στον αντρουλη μου ,οταν μου ερχεται ειμαι αστα να παμε και να φανταστεις πηγα στον γιατρο πριν 2 μηνες και με ειπε οτι ειναι ετοιμο το αυγουλακι μου να σπασει και να παω γρηγορα για αγκαλιτσες και ηταν σιγουρη οτι θα μεινω και μου λεει θα δεις θα ερθεις σε 14 μερες και θα εισαι εγκυος.ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ?καθε μηνα απογοητευομαι αλλα εκεινη την φορα ηταν το κατι αλλο. τωρα δεν εχω τοσο αγχος ειμαι καλυτερα.ΓΙ¨ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina ΚΑΙ mary1976 ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ,ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ,ΔΕΚΑΤΑ 37 ΜΕ 37,5 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ Η ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΤΛ,ΚΤΛ,ΚΤΛ Κ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ Κ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΚΥΟΣ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΛΑΨΑ Κ ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΩΝΕ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΟΤΑΝ.ΤΟ PANADOL EXTRA ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ.

ΓΡΑΦΩ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina μου, μην το σκέφτεσαι τόσο αρνητικά! Όλα θα πάνε καλά θα δεις! Εφόσον ο οργανισμός σου αντιδράει κανονικά, έχεις την περίοδο όλα καλά θα πάνε πολύ σύντομα! Εγώ να σου πω με πολυκυστικές ωοθήκες και μεγάλο κύκλο, έμεινα σχεδόν αμέσως! Με τρεις μήνες προσπαθειών! Και ενώ το σκεφτόμουνα στην αρχή, κατάλαβα ότι με το ν'αγχώνομαι δεν θα καταφέρω και πολλά! Το ξέρω θα ακουστεί χαζό αυτό που θα πω και σίγουρα το καούς συνέχεια αλλά πίστεψε με ισχύει!! Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!

Και να σου πω και ένα παράδειγμα! Μια κοπέλα είχε πολυκυστικές ωοθήκες και αφού το πάλεψε λίγο καιρό, έκανε σπερματέγχυση κι έκανε δίδυμα! Αφού λοιπόν ησυχασε που έκανε παιδιά, έμεινε φυσιολογικότατα έγκυος σε μικρό χρονικό διάστημα κι έκανε και τρίτο παιδάκι! Θα έπιανε και την πρώτη φορά αν δεν έιχε τόσο άγχος και το έβγαζε από το μυαλό της! Και ξέρω κι άλλες περιπτώσεις!! Μην στενοχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε!

Σου στέλνω όλες μου τις ευχές και πολύ θετική ενέργεια σύντομα να μας ανακοινώσεις τα καλύτερα! Κι ότι χρειαστείς, θα χαρώ αν μπορώ να βοηθήσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε και σας ομολογώ ότι νιώθω πολύ καλύτερα. Έχετε απόλυτο δίκιο. Οι 8 μήνες δεν είναι τίποτα μπροστά στις περιπτώσεις που οι περισσότερες έχουμε διαβάσει. Και σίγουρα το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε, είναι να το βάζουμε στα πόδια τόσο νωρίς.

Θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού με τον νέο γυναικολόγο μήπως και ηρεμήσω λίγο γιατι είμαι αγχωμένη και μ' αυτό. Με έχει χαλάσει πολυ η αλλαγή του γιατρού.

Επίσης μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσω λιγάκι με ένα ταξιδάκι που προέκυψε για δουλίτσα του αντρούλη μου και λέω να πάω κι εγώ να χαλαρώσω λιγάκι. Για να δούμε...

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα

Είναι πολύ ωραίο να νιώθεις ανθρώπους κοντά σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

milina μου γεια σου κ εγω το σκεφτομουν κ κοντευα στο τελος να τρελαθω

κ να μη απολαμβανω τιποτα κ φυσικα μου εκανε κ ο ανδρας μου παρεα γιατι θελοντας κ μη το σκεφτοταν κ αυτος.ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ γιατι οσο το σκεφτεσαι αγχωνεσαι κ δν απολαμβανεις τη καθε στιγμη με τον ανδρα σου κ το ιδιο κ αυτος βεβαια. χ α λ α ρ ω σ τ ε κ οι δυο!!!!μη το σκεφτεστε κ θα ερθει καλη μου;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@ngel σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Είναι πραγματικά δύσκολο κάθε μήνα να περιμένεις να μην έρθει η σιχαμένη και τελικά να έρχεται. Η απογοήτευση είναι μεγάλη και το ξέρεις. Προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου λιγάκι από τη μέρα που είδα περίοδο, να χαλαρώσω βρε παιδί μου και να πω "θα χαρώ το καλοκαίρι και από τον Σεπτέμβρη τα κεφάλια μέσα".

Η επιθυμία μου όμως είναί τόσο μεγάλη! Συναντήθηκα και με μια φίλη που έχει ένα μωράκι και έχω χτυπήσει κόκκινο!!

Δεν ζηλεύω, απλά το θέλω τόοοοοσο πολυ...

Εύχομαι σε όλες μας, ο Θεός να μας χαρίσει ένα ή και πολλά μωράκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ Κ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ.ΒΡΗΚΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΙΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια πρεπει να χαλαρωσουμε!και εγω θελω μωρακι...δεν αρχισα ακομα εντατικα αλλα νομιζα πως με την πρωτη πιανεισ..αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι:( :(

ξερετε κατι??

τιποτα πιο ομορφο απο το να ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ και να θελετε τον καρπο του ερωτα σας!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΄΄ΛΑΘΟΣ΄΄ ΑΝΤΡΕΣ!ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΣΩΣΤΟ΄΄ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??????;)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΄΄ΜΩΡΑΚΙ΄΄!:P

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑΑΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΞΕΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!

ΕΤΣΙ?

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρινιω έγραψε:

κοριτσια πρεπει να χαλαρωσουμε!και εγω θελω μωρακι...δεν αρχισα ακομα εντατικα αλλα νομιζα πως με την πρωτη πιανεισ..αλλα μαλλον δεν ειναι ετσι:( :(

ξερετε κατι??

τιποτα πιο ομορφο απο το να ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ και να θελετε τον καρπο του ερωτα σας!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΄΄ΛΑΘΟΣ΄΄ ΑΝΤΡΕΣ!ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΣΩΣΤΟ΄΄ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??????;)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΄΄ΜΩΡΑΚΙ΄΄!:P

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑΑΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΞΕΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!

ΕΤΣΙ?

:kiss: :kiss: :kiss:

Μαρινιώ με αυτές τις λίγες λέξεις τα είπες "ΟΛΑ"!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...