Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λέτε να έιναι Braxton Hicks?


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!!Ειχα αναρτησει θεμα λιγες μερες πριν "πονοι περιοδου στον 5ο μήνα".Ειχα πονακια που σιγα σιγα με αφησανε.Εδω και 2 μερες ομως ξαναρχισαν!!!Ειδικα χθες με ταραξανε!!!!Το μεσημερι μαλιστα ητανε ρυθμικα μπορω να πω!Επειδη το απογευμα ημουν καλα δεν πηρα τον γιατρο!!!Το βραδυ ομως!!!Ποναγα και παραλληλα ειχε σκληρηνει η κοιλιτσα μου και ειδικα απο την αριστερη πλευρα ενιωθα εσωτερικα τραβηγμα να το πω?Βαρος?Δεν μπορω να το εξηγησω!!!Δεν μπορεσα να κοιμηθω ολη νυχτα!!Εκανε και ενα σεισμο προς το πρωι και εκει που ειχα ηρεμησει αντε παλι!!!!:S!!Πηρα τον γιατρο τελικα και μου ειπε να παω στις 2:30.ΜΟυ ειπε να μην ανυσησυχω οτι μαλλον δεν ειναι κατι!!Να και τωρα που σας γραφω εχω πονακι παλι!!!!!!Καλα τωρα θα μου πειτε που να ξερετε και σεις!!!Περισσοτερο ανυσηχη ειμαι γι'αυτο σας γραφω!!!:blush: Και διαβασα οτι οι Braxton Hicks μπορει να ξεκινησουν νωρις και ελεγα μηπως ξερει καμια σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι οταν ημουν κι εγω στο μηνα που εισαι τωρα ειχα παρομοια πονακια με αυτα που περιγαφεις. Στον υπερηχο λοιπον που εκανα μου βρηκαν συσπασουλες σε καποιο σημειο της μητρας. Ο ιατρος μου δε ταραχτηκε απλα μου συνεστησε αρκετη ξεκουραση και ληψη buscopan. Ακολουθωντας τις οδηγιες του ολα πηγαν καλα μεχρι τωρα. Μην αγχωνεσαι ο ιατρος σου θα σε καθοδηγησει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααχ Riri μου σ'ευχαριστω!Νιώθω λίγο καλυτερα!!!!!Πλησιαζει και η ωρα να παω στον γιατρο!!Βεβαια παντα εχω αγωνια οταν ειναι να παω στον γιατρουλη μας!!!Αλλο κεφαλαιο αυτο!!!Μου φαινεται πολυ υπερπροστατευτικη ειμαι απο τωρα!!:blush: Θα σας εχω νεα το μεσημερακι!!Πιστευω και γω να μην ειναι κατι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...