Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να μιλήσω σε κάποιον...


Recommended Posts

κουκλιτσα μου καλημερα και απο μενα, εχεις δικιο,και εγω στη θεση σου θα περιμενα να ειναι κοντα μου...αλλα αυτο δεν εχει σημασια ,ναδεις πως θα τρεχουν και θα σε παρακαλανε να παρουν τη μπουμπου αγκαλια.....να μην κουραζεσαι οσο μπορεις,γιατι διαβασα οτι διαβαζεις πολυ αν δεν κανωλαθος. να καθεσαι σε σταση που να σε βολευεικαι αν κουραζεσαι να κανεις μια βολτιτσα να ξεπιανεσαι...και να κοιμασαι καλα ε??? αντε μεπιασανε οι φοβιες μου... χιχιχιχι θα με μαθεις,ειμαι τρελη εγω!!! χιχιχιχι να προσεχεις κουκλα μου και δεν χρειαζεται και εγω να σου πω οτι οτι θελεις ειμαι διπλα σου... κανε νοημα και εφτασα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 164
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mikroulaxristos χιχι:laugh: Όλη μέρα κάθομαι:laugh: Έχω να πάω και 3 μέρες στην σχολή γιατί πονάει πολύ η μέση μου...Ουφ αυτά!Αλλά ξεκουράζομαι πολύ σωματικά:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο καλο κοριτσι!!!!!!!! :) σωματικα ημαστε ενταξει λοιπον!!! και ψυχικα σε παρακαλω ομως να εισαι καλα ε???? ενταξει υποαρχει ζορι γενικα,αλλα εσυ να χαμογελας!!! γιατι και το μωρο τα καταλαβενει ολα!!!! ποπο τι υστερικια εχω γινει!!! να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις και να αποβαλλεις οτι σε στενοχωρει,να τα εξαφανιζεις μαγικα!!! η κοιλιτσα τι κανει???? κλοτσαει η μπουμπου???????? πρεπει να ειναι απιστευτο συναισθημα ε???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κλωτσάει κλωτσάει!Τώρα βέβαια δεν έχει περιθώρια για πολλές κινήσεις αλλά όσο είχε έκανε τρελές τούμπες!!!:laugh: Εχω παρατηρήσει πως όταν την χαιδευουμε(και ιδιαίτερα ο μπαμπάς της)ηρεμεί!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ..ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ,ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΙ ΓΩ 20 ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΣΑΙ ΑΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΖΟΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΧΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ..ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΚΤΟΠΙΗΜΕΝΟΙ..ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ..ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΦΙΑΞΕΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ..ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΑΣΕ ΤΟΥ Σ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΤΑ..ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΤΕ ...ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΟΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ..ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΙΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.

ΝΕΛΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑ ΕΞΥΠΝΑΚΑΙΣ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ Ε ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΣΤΕΙΤΕ!!

ΝΑ ΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΥΟΔΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ...ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Foulinaki όχι δεν μου φάνηκες ''εξυπνάκιας''ούτε φλύαρη!Αντιθέτως πιστευω οτι έχεις δίκιο σε όσα λες;)

Φυσικά!Πολλά πολλά πολλά χαμόγελα!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ομορφη στιγμη περιεγραψες τωρα......αυτο ειναι ευτυχια...ουτε γονεις,ουτε οι ξινιλες τους,ουτε ο ''κοσμος'',ουτε τιποτα...... η ευτυχια τελικα ειναι στην ωρα που ερχεται σπιτι,σου δινει φιλακι και χαιδευει την κοιλιτσα....ας το καλο,τα ζουμια με πηρανε μεσημεριατικα!!!! το foylinaki στα ειπε μια χαρα!!!ετσι ειναι....μπραβο φουλινακι για το ωραιο σου μηνυμα... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ω ΝΑΙ!!!! αυτος ειναι ο σκοπος μας...νακαταφερουμε να ζησουμε αυτες τις μικρουλες αλλα τοσο δυνατες στιγμες που δινουν την ευτυχια... και εσυ και ο ανθρωπος σου αποδειξατε οτι ειστε σημαντικοι ανθρωποι...οχι μονο για το μωρο..για ολα... μου εχεις δωσει τοση δυναμη...που δεν φανταζεσαι ποση.... σε ευχαριστω πολυ και χαρηκα πραγματικα που σε γνωρισα,εστω και απο εδω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ μου καλησπέρα. Με συγκίνησαν πολύ αυτά που γράφεις. Και που ζείς τελοσπάντων. Όμως το ότι αυτή τη στιγμή έχεις στην κοιλίτσα σου ένα μωράκι που όταν γεννηθεί θα θέλει τόσο πολύ την αγάπη σου και την στοργή σου, αυτό θα πρέπει να σε κάνει να τα ξεπερνάς ΟΛΑ. Κι εγώ με τον άντρα μου (12 χρόνια είμαστε μαζί, τα 3 τελευταία παντρεμένοι) τα περάσαμε αυτά. Όχι με εγκυμοσύνη βεβαια αλλά δεν μας μιλούσε κανείς από συγγενείς για χρόνια. Ο άντρας μου μίλησε με την μητέρα μου λίγες ημέρες πρίν τον γάμο. Τώρα βέβαια έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Μή σε πρήξω με τα δικά μου όμως. Αυτή τη στιγμή ότι και να μου συμβεί με τέτοια γεγονότα δεν με αγγίζει τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα δίδυμα κοριτσάκια μας και ο άντρας μου. Στο σπίτι σου όταν κλείσει η πόρτα και είσαι με τους ΔΙΚΟΥΣ σου ανθρώπους είναι όλη η ευτυχία! Όλα τα άλλα να μήν σε αγγίζουν κορίτσι μου. Το μωράκι σου και τον εαυτό σου. Και φυσικά τον αντρούλη σου. Να έχετε υπομονή, έτσι κι αλλιώς οι καιροί δεν είναι δύσκολοι για όλους? Δεν θέλω να σε κουράσω.

Χάρηκα που σου απάντησα, μακάρι να τα ξαναπούμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SOFOU ακριβώς επειδή άγγιξαν το παιδί μου έχω νευριάσει και στεναχωρηθεί:( Σε εμένα ή στον σύντροφο μου μπορούν να πούνε ό,τι θέλουν-που πάλι δεν τους πέφτει λόγος.Αλλά κανονικά θα έπρεπε να παρακαλάνε να γεννηθεί γερό και όχι να με παίρνουν τηλέφωνο στον 7ο μήνα και να συζητάνε για έκτρωση!!!:angry:

Δεν ξέρω,πολύ φοβάμαι πως ίσως κάποια μέρα η μικρή μου ακούσει οτι ''είναι βάρος''ή οτι ''μου κατέστρεψε την ζωή'':( Ανησυχώ μήπως στο μέλλον ειπωθεί κάτι τέτοιο,που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.Και πώς να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί o τι το πρόβλημα και η καταστροφή είναι στο μυαλό τους;:(

Για όλα αυτά ανησυχώ και θέλω να κρατήσω μακριά μου και τις δυο πλευρές:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσάκι μου μήν σκέφτεσαι τέτοια.Εσύ θα μεγαλώσεις το παιδάκι σου με αγάπη και αυτό να είσαι σίγουρη ότι θα ξέρει... θα του μάθεις εσύ.... τέτοιοι άνθρωποι εγωιστές απορώ πώς ήρθαν οι ίδιοι στη ζωή... υπήρξε τότε κανείς να τους θεωρήσει "λάθος"? Γιατί αν υπήρχε.... Ξέρεις, σου είπα και πρίν, τον άντρα σου, το σπίτι σου και το παιδάκι σας. Εφόσον ο άντρας σου είναι κοντά σου και δεν είναι κανένας "μαμάκιας" να επηρεαστεία από τις μαλ... αυτές, μην το συζητάς καθόλου. Και να είσαι σίγουρη ότι τώρα η οικογένειά σου είναι αυτό το νέο ανθρωπάκι που θα μεγαλώσει κοντά σας. Λυπάμαι για την λέξη "έκτρωση". Ούτε να την ακούω δεν θέλω! Άσε, ο καθένας μας το βρίσκει μπροστά του που λένε. Και ίσως το μέλλον να μήν σε ανησυχεί πιά. Όταν θα ξέρεις ότι το παιδάκι σου αύριο τέτοιους ανθρώπους θα τους βλέπει και θα ....γελάει αδιάφορο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SOFOU δεν με πειράζει αν έχουν επαφή με την μικρή...Αν πάλι δεν θέλουν πάλι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ ιδιαίτερα!:dry:

Η άποψη μου είναι οτι απο την στιγμή που το τέστ βγει θετικό είμαστε υπεύθυνοι για αυτό το πλάσμα.Πρέπει να το στηρίζουμε και να το αγαπάμε.Γιατί αν πάθει το οτιδήποτε μετά δεν ζούμε και εμείς.Δεν θέλω να μου το στεναχωρήσουν για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο.

Και αν κάποια στιγμή πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στην οικογένεια ή στο παιδί μου-μπορεί να ακουστεί σκληρό-θα προτιμήσω να μην ξαναμιλήσω με κανέναν απο το στενό συγγενικό μου κύκλο παρά να πιστέψει το μωρό μου έστω και για μια στιγμή οτι είναι ''λάθος''ή οτι δεν το αγαπάνε.

Καλύτερα δεν είναι να μην έχει επαφή από το να το απορρίπτουνε;:dry:

Κορίτσια πιστευω οτι το μόνο σταθερό σε αυτή την ζωή είναι τα παιδία μας.Οι υπόλοιποι έρχονται και φεύγουν.Οτι δίνεις λοιπόν στο παιδί σου,αυτό εισπράττεις;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hope_89 μου, τα λες τοσο καλα και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!!:)

οπως ειπε και η Sofou μας, τωρα πια η οικογενεια σου ειναι ο αντρας σου και το παιδακι σας!!;) γι αυτο, το μονο που εχει σημασια ειναι να ειστε εσεις καλα και ΠΟΛΥ αγαπημενοι, δεμενοι σαν μια γροθια!

οταν στα 19 μου αποφασισα και ανακοινωσα οτι παντρευομαι (χωρις να με βιαζει καποιος λογος, απλα γιατι ειμαι τρελη:laugh: και γιατι ετσι αποφασισα για τη ζωη ΜΟΥ!) οπως καταλαβαινεις, βρεθηκα αντιμετωπη με ΑΠΕΙΡΑ σχολια καθε στενου ή μακρινου συγγενη, καθε γνωστου, φιλου ή ασχετου!!:side: (γιατι φυσικα, ΟΛΟΙ εχουν λογο στη ζωη του αλλου!!! οπως ειναι λογικο, βρεθηκα αντιμετωπη ΚΑΙ με την αντιδραση της οικογενειας μου (την οποια και βρισκω δικαιολογημενη φυσικα) η οποια πρεπει να σου πω οτι ηταν αρκετα μεγαλη! δοξα τω Θεω ελαβε τελος οταν καταλαβαν ολοι οτι ημουν αποφασισμενη κι οτι ΑΥΤΟΝ τον ανθρωπο θα τον παντρευομουν ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ την θεληση, την βοηθεια και την παρουσια τους!!

με ολα αυτα, χωρις να θελω να σε κουρασω, προσπαθω να πω απλα οτι και για μενα ο αντρας μου (και το παιδακι μας πλεον) ειναι Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ανθρωπος στη ζωη μου... με την οικογενεια μου εχουμε αριστες σχεσεις ειμαστε πολυ δεμενοι -δοξα τω Θεω- και τους αγαπω ολους ΠΟΛΥ, ομως πανω απο τον αντρα μου και την κορη μου, δεν βαζω ΚΑΝΕΝΑΝ!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιτσάκι εμείς σύντομα θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο.Δεν έχουν πρόβλημα με τον σύντροφο μου αλλά με την απόφαση να γίνω μαμά.Συγκατοικήσαμε σχεδόν απο την αρχή και δεν δέχτηκα ποτέ αρνητικά σχόλια για αυτό.Μαλλον το θεωρησαν κάτι εντελώς παιδιάστικο και ανώριμο.

Αλλά συμφωνώ.Τώρα πλεον το παιδί μου και αυτος ο άνθρωπος που μου αποδικνύει έμπρακτα κάθε στιγμή την αγάπη μου είναι η οικογένεια μου.Όχι πως δεν αγαπώ τους γονείς και τα δυο μου αδέρφια.Αντιθέτως...Απλά είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί δεν έχω μεγαλώσει μέσα σε δικτατορικές συμπεριφορές:huh::ohmy::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και απο εμενα νελλυ μου σου ευχομαι με το καλο να γεννησεις και μ'εναν πονο.σας δινω και εγω ενα εκατομμυριο συγχαρητηρια για την αποφαση σας.και εγω τι ιδιο θα εκανα αν ημουν στην θεση σου.με λενε ελενη ειμαι 28 χρονων και θα γινω πρωτη φορα μανουλα στις 21 οκτωμβριου με το καλο,και εγω κοριτσακι εχω,θα τα ξαναπουμε συντομα φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι καλα...:) και δεν μου ειπες που σκεφτεσαι να γεννησεις/???? πιθανη ημερομηνια σου εδωσε ο γιατρος????? βλεπω στο τικερακι σου οτι γεννας με το καλο σε ενα μηνα!!!!!!!! ουαουυυ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου διάβασα την ιστορία σου και βλέπω πόσο ώριμα παιδιά είστε και οι 2.Εύχομαι πραγματικά το καλύτερο για σας και τη μπουμπού που περιμένετε.Σας περιμένουν δύσκολες καταστάσεις όμως αφού καταφέρατε και περάσατε μαζί και ενωμένοι όλη αυτήν την κατάσταση έτσι και θα παραμείνετε.Να έχετε πίστη στο Θεό και αυτός σίγουρα θα σας βοηθήσει.

Να προσέχεις και να μην κουράζεσαι μικρούλι μου.Σου στέλνω μία αγκαλίτσα και ένα μεγάλο φιλί:silly: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hope_89 έγραψε:

christin:laugh: ανταποδίσω την αγκαλίτσα και το φιλάκι,μόνο που εσύ να τα δώσεις στον γλυκό σου μπεμπουλάκο!:kiss: :kiss: :kiss:

Χι χι αύριο πρωί πρωί:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι καλα!!!!! με το καλο κοπελαρα μου με ενα πονο ψυχη μου να ερθειη μπεμπουλα!!! ποπο διδυμακι δηλαδη το μωρο ε??????????????? και εγω διδυμος ειμαι,με τρελανες τωρα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και γω ποτέ δε το προτιμούσα, ας ελπίσουμε οι υπόλοιπες επαφές να είναι καλές και να έρθει το σπορακι🤞 Εμένα υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που είχαν τύχει και είχαν συνδεθεί με την εγκυμοσύνη αυτή, που νομίζω συνεχώς θα μου περνάει από το μυαλό, τουλάχιστον όσο περνάει ο καιρός λίγο λίγο απαλύνουν, Συνέχεια βλέπω πεταλουδιτσες να με περιτριγυριζουν και σκέφτομαι πως αυτές οι πεταλουδιτσες είναι τόσο μικρές όσο και αυτό το μωρακι όταν έφυγε και πέταξε ψηλά στον ουρανό, είναι στιγμές που περνάει από το μυαλό μου έντονα και σκέφτομαι πωπω πως μπορεί να αλλάξει η ζωή έτσι....πως να μην είναι δύσκολο ψυχολογικά μετά; πραγματικά έχουμε τόση δύναμη μέσα μας 
    • Κοριτσια μ πως είστε; Εγω εισαγωγή νοσοκομειο λόγω συσπάσεων. Εχθες το βραδυ εκανα μια μεγαλη πέτρωσε ολη η κοιλιά κ κράτησε καποια λεπτα. Σημερα πρωι μιλησα με την γιατρό μ κ μ ζήτησε να με δει. Οντως μ ειπε κανω συσπασούλες κ με κράτησε μεσα για ενδοφλέβιο μαγνήσιο. Εχω απο τις 5:30 το απογευμα να κανω, θελω μα πιστευω πως εκανε δουλεια το Mg κ δεν θα ξανακάνω. Κοριτσια εσεις παίρνετε μαγνήσιο; Εμενα δεν μ είχε ξεκινήσει
    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...