Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να μιλήσω σε κάποιον...


Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα του mammyland.

Είμαι η Νέλλυ και όπως θα καταλάβατε απο το όνομα μου 20 ετών:) Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος της όμορφης παρέας σας.

Δυανύω την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης και μέχρι τις 20/6 περιμένω το λουλουδάκι μου.

Θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου.

Έχω σχέση εδώ και δυο χρόνια με έναν υπέροχο άνθρωπο,22 ετών.Είμαστε και οι δυο φοιτητές και η εγκυμοσύνη ήρθε εντελώς ξαφνικά.Στην αρχή τρομάξαμε,αλλά όταν είδαμε τα πράγματα χωρίς πανικό χαρήκαμε τρελά για αυτή την νέα ζωούλα που θα μας έφερνε μόνο ευτυχία:P Φυσικά το ενδεχόμενο διακοπής της κύησης δεν ειπώθηκε καν.

Μερικές μέρες μετά κρίναμε οτι ήταν σωστό να το ανακοινώσουμε και τους γονείς μας.Η αντιμετώπιση που εισπράξαμε ήταν η ίδια.Απόρριψη.Το αποτέλεσμα;Μας έδιωξαν και τους δυο απο τα σπίτια μας.Για να σας το θέσω ακριβώς τα λόγια των δικών μου ήταν ''Ή θα το ρίξεις ή σε διαγράφουμε απο παιδί μας''αλλά και οι γονείς του συντρόφου μου είπαν κάτι παρόμοιο.

Φυσικά προτιμήσαμε να φύγουμε.Στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.Ο γυναικολόγος μου είχε πει οτι δεν έπρεπε να κουράζομαι,άρα δεν μπορούσα να εργαστώ.Δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τα μαθηματα στην σχολή.Ο συντροφός μου αυτή την στιγμή κάνει δυο δουλειές.Μια τα απογεύματα των καθημερινών και μια τα Σαββατοκύριακα.

Οι γονείς μου μετά απο λίγο καιρό και ενώ η εγκυμοσύνη είχε προχωρήσει αρκετά με πλησίασαν και προσπαθούσαν να με μεταπέισουν με σχόλια''Θα φας την ζωή σου μέσα στην μιζέρια'',''Δεν σε αγαπάει!'',''Θα καταστραφείς'',''Είσαι πολύ μικρή για γάμο και παιδί'' κ.α.

Η συμπεριφορά τους με έχει πληγώσει.:( Οι άνθρωποι που μέχρι τώρα με στήριζαν,με συμβούλευαν και με αγαπούσαν αλλάξαν ριζικά.Αν μου το έλεγε κάποιος πριν απο 2-3 χρόνια δεν θα πίστευα οτι θα μπορούσαν να φερθούν έτσι.Αυτή την στιγμή δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ.Το μόνο μας όπλο θα ειναι τα πτυχία μας ,όταν τα πάρουμε.

Όσο για τον σύντροφο μου πιστευω οτι μας αγαπάει.Άλλοι στην θέση και την ηλικία του θα σκέφτονταν την έκτρωση ή θα παρατούσαν την κοπέλα τους...

Απ την μια έχω μεγάλη πίστη και στους δυο μας και είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρουμε μια χαρά:) Αλλά έρχονται κάποιες στιγμές,όπως αυτή τώρα,που απελπίζομαι.Στεναχωριέμαι που κουράζεται ο καλός μου με δυο δουλειές.Φοβάμαι για το μέλλον.Ανησυχώ για το αν θα είμαστε καλοί γονείς ....:(

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.Ήθελα απλά να μιλήσω κάπου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 164
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalos irthes kai sygharitiria gia tin egymosyni sou!

Ego zo stin Ollandia kai o antras mou einai apo Nigiria.

Den thelo na se zaliso me ti diki mou istoria,tha mporouse kallista na ginei tainia.

Tha sou po omos kati:Pote ma pote min amfivalleis gia ton eafto sou kai gia ton suntrofo sou.

Na eisai vrahos stis apofaseis sou.Kleise aftia kai matia kai prohora gia afta pou pisteveis esy.Min afiseis na mpoun mesa sou oute to elahisto apo ta logia ton allon.Kapoia mera tha noioseis polu perifani gia tin upomoni kai tin epimoni sou.

Sou efhomai oti kalutero!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες πουλάκι μου στην παρέα μας!

Με το καλό εύχομαι να φέρεις στον κόσμο το αγγελούδι σου!!!

Να είσαι σίγουρη οτι εδώ μέσα θα βρεις μια νέα οικογένεια που θα σε αγκαλιασει και θα σε στηρίξει σε ότι χρειαστείς.

Στεναχωριέμαι απίστευτα με τη συμπεριφορά των γονιών σου...Πιστεύω όμως οτι με τον καιρό θα μαλακώσουν και όλα θα πάνε καλα!

Μπράβο στο παλικάρι σου και σε σένα που πήρατε την απόφαση να το κρατησετε!Σας το έστειλε ο Θεούλης το μωράκι σας!

Το οτι αυτή τη στιγμή κάνει 2 δουλειές το παλικάρι σου τον τιμά απίστευτα!ΜΠΡΑΒΟ του!Ηδη έχει αποκτήσει την συνείδηση του σωστού άντρα που πρέπει να συντηρήσει την οικογένειά του!

Οτι χρειαστείς μην διστάσεις!

Είμαι στη διάθεση σου!

Είμαι η Βάσω, 26 χρονών και προσπαθώ για μωράκι!

Θα τα λέμεεεε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

quinta00 μου σε καμία περίπτωση δεν έχω μετανιώσει...Απλά,να,μερικές φορές απογοητευομαι απο τις κλειστές πόρτες που βρίσκουμεμκυρίως απο την οικογένεια μας.:(

VASOMITS αν σου πω οτι με συγκίνησες μετα γλυκά σου λόγια,θα το πιστεψεις;:lol::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera kalws irthes k me to kalo na erthei to mwraki sou!!

Egw thelw na sou pw mpravo sas!!

Den kserw ti tha ekana egw sti thesi sou omws kserw ti tha ekanan

oi goneis mou!!Sigoura to antitheto apo tous dikous sas!!

Den thelw na katigorisw tous dikous sas omws den itan k i pio swsti sumperifora!

Min apelpizeste katholou o theos exei gia olous k pio polu gia osous

to exoun perisoteri anagki!!

Na eisai aisiodoksi k ola tha pane kala!

Sou euxomai ta kalutera apo dw k pera!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θεσσαλονίκη μένω αλλά είμαι απο Ορεστιάδα!

Δεν πειράζει που είμαστε μακριά!!!

Η απόσταση μέσω του μάμμυ εκμηδενίζεται!

Για πες για σένα!

Τι είναι το μωράκι σου;Αγοράκι ή κοριτσάκι;

ΈΧεις εύκολη εγκυμοσύνη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranini σίγουρα δεν ήταν η πιο σωστή αντιμετώπιση και απο τις δυο πλευρές.:( Δεν ξέρω τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την συμπεριφορά.Πάντως οι γονείς μου πάντα μου στέκονταν ,και αυτό είναι που με τσακίζει:( Τώρα προτεραιότητα έχει το μωρό και ο σύντροφος μου.

Αν και ακόμη δνε είμαι μάνα,απο την πρώτη στιγμή που ένιωσα αυτό το πλασματάκι να κάνει τις πρώτες του κινήσεις υποσχέθηκα να μην αφήσω ποτέ κανέναν να το πονέσει ή να το κάνει να αισθανθανθεί άσχημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ καλώς μας ήρθες!!! :)

Είσαι αξιοθαύμαστη και το ίδιο και ο σύντροφός σου. Πάρα πολλοί στη θέση σας θα δείλιαζαν μπροστά στις τόσες πιέσεις και αλλαγές. Κάνατε την ορθότερη επίλογη και νομίζω πως ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου έχει ήδη αποδείξει περίτρανα την αγάπη του για εσένα και το μωράκι που θα φέρεις στο κόσμο με το καλό!

Είστε ήδη μια οικογένεια, η νέα σου οικογένεια, η δική σου οικογένεια!!! Οι γονείς σου και οι γονείς του πιστέυω πως με τον καιρό όχι μόνο θα ηρεμήσουν αλλά θα ψάχνουν τρόπους για να τους συγχωρήσετε και αυτοί οι τρόποι δεν θα βρίσκονται... Έυχομαι να συνειδητοποιήσουν γρήγορα το λάθος που κάνουν και να σας πλησιάσουν γιατί ο χρόνος ποτέ δεν γυρίζει πίσω... δυστυχώς!

Μην φοβάσαι κοπέλα μου, είσαι πολύ άξιος άνθρωπος και εσύ και ο σύντροφός σου και με τη βοήθεια Του Θεού όλα θα πάνε όπως τα θέλετε!

Σε λίγα χρόνια θα κοιτάτε πίσω με θαυμασμό για τον εαυτό σας και έχοντας στην αγκαλιά σας το αγγελουδάκι σας, ό,τι πολυτιμότερο στον κόσμο!!!

Είμαστε όλες εδώ όποτε μας χρειαστείς!!!

Με το καλό σου εύχομαι κοπέλα μου και πάντα δυνατή!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalos hrthes sthn parea mas

lipame polu gia tous gonois sas tha katalaboun to lathos kapoia stigmh alla fobame oti tha einai arga ,tha exete pligothei polu gia na tous shnxorisete .

eisai polu tixerh pou o agapimenos sou einai toso sostos ,timios kai se agapaei ,exeis petixei enan ANTRA me kefaleai .

eimai sigourh pos tha ta kataferete ,tha ta bgalete pera kai tha nisete toso ikanoi pou tha to petixete monoi sas ayto kai perifanoi .mporei na zoristite tora sthn arxh alla tha antamimfite gia tous kopous sas .

kapoioi gonois exoun ena tetio diakaei potho na spoudasoun ta paidia tous kai na kanoun oti den ekanan autoi sthn zwh tous h na mhn kanoun ta idia maytous ,pou den blepoun tipota alo mprosta tous ....ti na pw to na dioxneis to paidi sou einai to pleos skliro kai den to kaneis oute otan einai fonias oxi otan fernei mia zwh ston kosmo ,oxi na tou zhtas na ginei fonias .....einai to paidi sou olh sou h yparksh .

stenaxorithika polu giati apo tote pou egina mana to moro mou einai to aima pou kilaei mesa mou ta panta ....

tha hmate edw na se stiriksoume kai na perasoume mazi tis kales kai tis kakes stigmes shmaxoi sto pleuro sou .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νελλυ καλησπερα!Καλως ηρθες και συγχαρητηρια και στους δυο σας!Με το καλο να παρετε στην αγκαλια σας το αγγελουδι σας!Ειναι πολυ τυχερο παιδακι που εχει τετοιους γονεις!!!!!!

Τα υπολοιπα....Προσπαθησε να μην τα σκεφτεσαι καν!Τωρα εχεις τη δικη σου οικογενεια και αυτη ειναι η αρχη κ το τελος!Θα τα βγαλετε περα και φυσικα θα ειστε οι κερδισμενοι!!!!

Ειμαι η Αναστασια 26 χρ και περιμενω το 1ο μου παιδακι(το κοριτσακι μου!) μεχρι το τελος Αυγουστου!!

Ειμαστε ολες εδω για να ακουμε και να στηριζουμε η μια την αλλη! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρδούλα μου συγχαρητήρια και μπράβο!! Ότι και να πω.. είναι λίγο!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! Θέλει πολλά κότσια για να κάνεις αυτό που κάνετε!

Οι γονείς, δεν τους παρεξηγώ! Να σου πω κιόλας! Απλά δως τους λίγο χρόνο! Θα δεις που σύντομα θα έρθουν κοντά σας και θα σας στηρίξουν! Είστε παιδιά τους κι προφανώς επειδή ένα παιδί ανατρέπει πολλά στον ερχομό του, έχει πολλές ευθύνες, ίσως άθελα τους να σας απέτρπαν από μια τέτοια μεγάλη ευθύνη μόνο και μόνο επειδή είστε μικροί ακόμα!

Και φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον σύντροφο σου γιατί είναι πολύ υπεύθυνο παιδί! Εμένα μια φορά στα 19, είχε σπάσει το προφυλακτικό και με είχε πρήξει ο τότε φίλος μου! Πάμε στο γιατρό, πάρε το χάπι της επόμενης μέρας κ.ο.κ. Του είπα: " ότι έγινε έγινε! Δεν αλλάζει πια. μην σκας! Δεν θα σου ζητήσω ευθύνες παρόλο που ήταν δικό του λάθος! "Τελικά δεν ήμουνα, αλλά ούτε και εγώ θα έκανα διακοπή κύησης!

Ότι χρειαστείς κοπέλα μου θα χαρώ να βοηθήσω! Και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά και για εσάς, και για τους γονείς σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νελλυ καλως ήρθες στην παρέα μας,

Μην στεναχωριέσαι κοριτσι μου ... όλα καλά θα πάνε !!! Το αγόρι σου μια χαρά το αντιμετωπίζει και είναι πολύ ωριμος για την ηλικία του, μπράβο του!!!

Όσο για τους γονείς σου ειμαι σίγουρη ότι σ'αγαπάνε και στεναχωριούνται και καποια στιγμη θα το καταλάβεις. Απλά καποιοι γονείς δεν εχουν τον σωστό τρόπο να το δείξουν ... Οι δικοί σου είχαν μάλλον αλλες προσδοκίες για σένα και απογοητευτικαν ... Θα τους πάρει αρκετο χρονο να το συνειδητοποιησουν ... Θα το δεις ...;)

Η αγάπη όλα τα νικα!!!:)

Με το καλό να έρθει το παιδακι σας και να είστε ευτυχισμένοι όλοι μαζι !!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κορίτσια κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και κλαίω με τα καλά σας λόγια!!!:laugh:

Βάσω μου,περιμένω κοριτσάκι και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου το λουλουδάκι μου:laugh:

Αγάπη,η αγάπη αυτού του ανθρώπου έχει φανεί ξεκάθαρα και πράγματι αυτό είναι που μου δίνει κουράγιο εκτός βέβαια απο τις κλωτσίτσες της μπεμπούλας μας!:P

Σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ όλες σας!Με το καλό τα μωράκια σας και οι ήδη μανούλες να τα χαίρεστε!

Είστε τόσο γλυκιές!:laugh: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Εδώ να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχει μία αγκαλιά για σένα από όλα τα κορίτσια.

Όσο μπορείς μην σκέφτεσαι τα αρνητικά και την στάση των γονιών σας.

Να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι πραγματικά καταπληκτικός. Πολλοί λίγοι στην ηλικία σας θα αναλαμβάναν τις ευθύνες τους και δεν θα γίνονταν λαγοί. Ειδικά οι σημερινοί νέοι που τα θέλουν όλα εύκολα. Οπότε έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σίγουρα σε αγαπάει και εσένα και το μωρό σας, και επίσης είναι και πολύ άξιος και δεν φοβάται την δουλειά που είναι πολύ σπουδαίο πράγμα.

Αυτά θα σκέφτεσαι και θα δείς ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Πάντως όποτε θέλεις να μιλήσεις με κάποιον είμαστε όλες δίπλα σου.

Φιλάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω λόγια ... ειλικρινά δεν επειδή είμαι πρόσφατη μητέρα (λίγων ημερών) δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη μου.

Θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για την επιλογή σου και φυσικά 2,3 ... 1013 μπράβο στον σύντροφό σου που φέρθηκε και συνεχίζει να φέρεται σαν ένας σωστός άντρας. Να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή σας θα είναι όταν το πάρετε για πρώτη φορά αγκαλιά. Εκεί θα καταλάβεις ότι ... ως τώρα απλά υπήρχες αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό νόημα ... και ξαφνικά έχεις λόγο να ξυπνάς να ... υπάρχεις.

Το μωρό θα σας αλλάξει την ζωή και να ξέρεις πως όσο δύσκολα και να είναι στην αρχή ... μια αγκαλιά του ένα χαμόγελο του θα σας κάνει να τα ξεχνάτε όλα.

Να ξέρεις ότι εμείς όλες οι κοπέλες εδώ του mammyland θα είμαστε κοντά σου σε ότι χρειαστείς.

Φιλιά πολλά

και μην διστάσει να μας πεις οτιδήποτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ μου καλώς ήρθες στην παρέα!:)

Καταρχήν συγχαρητήρια για την αποφασή σας να φέρεται στον κόσμο το πλασματάκι που δημιουργήσατε! Είμαι σίγουρη ότι παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές, θα τα πάτε μια χαρά, το μωράκι θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία και θα γίνεται δυο υπέροχοι γονείς. Εννοείται ότι θα έρθουν και δύσκολες μέρες, μέχρι να πάρετε τα πτυχία σας, να βρείτε δουλίτσες, να φτιάξετε το σπιτικό σας, αλλά αν είστε έτσι αγαπημένοι και ενωμένοι όπως και τη μέρα (ή νυχτα :silly: ) που φτιάξατε το μωράκι σας, θα τον βρείτε το δρόμο σας :)

Πολύ λυπάμαι για την αντίδραση των γονιών σου ... :( Νομίζω σε όλες τις φάσεις της ζωής μας ζητάμε την αναγνώριση και συμπαράσταση των γονιών μας και είναι πολύ δύσκολο όταν μας απορρίπτουν... Θέλω να πιστεύω πως απλά δεν τους αρέσουν οι μεγάλες...εκπλήξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω. Είχαν ονειρευτεί αλλιώς την πορεία σου (κλασσικό λάθος γονιών...) και προσπάθησαν απεγνωσμένα να σε προστατέψουν με λάθος τρόπο... Τι να πω...ελπίζω με τον καιρό να καταλάβουν ότι μόνο εσύ αποφασίζεις για τη ζωή σου και να έρθουν πάλι κοντά σου και να στηρίξουν τις αποφάσεις σου! Μέχρι τότε...εδώ είμαστε εμείς!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

to agoraki mou έγραψε:

Νελλυ καλως ήρθες στην παρέα μας,

Μην στεναχωριέσαι κοριτσι μου ... όλα καλά θα πάνε !!! Το αγόρι σου μια χαρά το αντιμετωπίζει και είναι πολύ ωριμος για την ηλικία του, μπράβο του!!!

Όσο για τους γονείς σου ειμαι σίγουρη ότι σ'αγαπάνε και στεναχωριούνται και καποια στιγμη θα το καταλάβεις. Απλά καποιοι γονείς δεν εχουν τον σωστό τρόπο να το δείξουν ... Οι δικοί σου είχαν μάλλον αλλες προσδοκίες για σένα και απογοητευτικαν ... Θα τους πάρει αρκετο χρονο να το συνειδητοποιησουν ... Θα το δεις ...;)

Η αγάπη όλα τα νικα!!!:)

Με το καλό να έρθει το παιδακι σας και να είστε ευτυχισμένοι όλοι μαζι !!!:kiss:

Όντως οι γονείς μου,και ιδιαίτερα ο μπαμπάς μου είχε εντελώς άλλες προσδοκιες για εμένα.Να σπουδάσω-πάντα μου έλεγε πως μετανιωσε που δεν σπουδασε ο ίδιος-και να παντρευτώ μετά τα 30:blink: Όσο θυμάμαι τον ευατό μου,ποτέ δεν είχε μιλησει για αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι.Όμως για να είμαι απόλυτα δίκαιη στο παρελθόν πάντε με στήριζε και νόμιζαπως ήταν δίπλα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Νελλυ!

Κοριτσακι μπραβο για την αποφαση που πηρες.

Ειναι δυσκολο για κοριτσια της ηλικιας σου να μην διαλεγουν την 'ευκολη λυση'.

Εγινα μικρη μανουλα και ξερω.Μπορω να σε καταλαβω.

Πιστεψε με, κανεις το σωστο!

Και το πτυχιο σου θα παρεις και ολα θα βρουν το δρομο τους.

Και γω ακομη φοιτητρια ειμαι και προσπαθω να τελειωσω τη σχολη μου.

Δε θα το βαλω ευκολα κατω.

Οι γονεις σου κοριτσακι ειναι πληγωμενοι.

Ομως επειδη ειμαι και γω μανα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορουν να εγκαταλειπουν το παιδι τους σαυτην δυσκολη κατασταση.

Ειμαι σιγουρη οτι θα το μετανιωσουν πικρα.

Να εισαι δυνατη και ολα θα στρωσουν!

Να σκεφτεσαι τη ζωουλα που κουβαλας!

Με το καλο κοριτσακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!Συγχαρητηρια για την αποφαση σας και την τολμη σας και με το καλο να ρθει το μωρακι σας γερο κα δυνατο!!!

Η αληθεια ειναι πως οντως ειστε πολυ μικροι για οικογενεια με τα σημερινα δεδομενα αυτο δεν παει να πει ομως πως δεν θα τα καταφερετε και πως θα πρεπε να προχωρησετε σε εκτρωση προς Θεου δηλαδη που ζουμε??Να πεις στη μαμα σου να μπει στο μαμμυ και να διαβασει αυτα που περναμε εμεις εδω που προσπαθουμε καιρο για μωρακι,που ποσα προβληματα αντιμετωπιζουμε για ενα θαυμα...μπας και σε νοιωσεει...και σε σας που το στειλε ο Θεος να το ριξετε????Αν ειναι δυνατον...

Κοριτσακι μου εσυ να κοιτας να σαι καλα με τον αντρα σου και να μην αφησεις τα προβληματα και τους αλλους να επηρεασουν την σχεση σας!!!Ειστε μικρακια ακομη και χρειαζετε πολυ υπομονη επιμονη και φυσικα αγαπη και να μην επιτρεψετε σε τιποτα να την επηρεασει,οτι σας απασχολει να το συζητατε να μην το καταπινετε και ολα θα πανε καλα αγαπη μου μην στεναχωριεσαι...Ο αντρας σου φαινετε ωριμος και να σε αγαπαει παρα πολυ να του δωσεις συγχαρητηρια και μπραβο!!!!!

Ειμαι η Κατερινα 30 ετων και προσπαθουμε για μωρακι...

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νελλυ καλωσηρθες στην ομορφη παρεα του mammy.

Eυχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σας.

Μην απογοητευεσαι και μην στενοχωριεσαι για τους γονεις σας.

Εφοσον με τον συντροφο σου ειστε καλα θα μπορεσετε να ξεπερασετε τις δυσκολιες σας.

Οι γονεις σας πιστευω καποια στιγμη θα μετανιωσουν για την συμπεριφορα τους και θα σας πλησιασουν. Μενετε μακρια τους?

Το μωρακι σας θα ομορφυνει τη ζωη σας και οσο δυσκολα καιαν ειναι στην αρχη πιστευω οτι θα βρειτε τροπους να συνεχισετε.

Ευχομαι οτι καλυτερο και στους τρεις σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ καλωσόρισες.

Πριν 2 μήνες αν διάωαζα το μήνυμά σου θα θεωρούσα άκρως απαράδεκτους τους γονείς σας.

Τώρα -όμως-που έγινα μανούλα θα τους δόσω ένα ελαφρυντικό.

Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του.

Να είναι γεμάτος εμπειρίες ,ώστε να κάνει λιγότερα λάθη.

Και κυρίως να ξέρει ότι έχει δίπλα του καλούς ανθρώπους που το νιάζονται και το αγαπούν.

Νομίζω πως θα τα καταλάβεις όλα αυτά τωρα που θα γίνεις μανούλα....

Δείξτε τους κατανόηση και προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας.

Δείξε τους ότι αγαπάς τον άντρα σου και υποστήριξε την επιλογή σου.

Νομίζω πως με τον ερχομό του μωρού θα μαλακώσουν τα πράγματα.

Με το καλό να το υποδεχτείτε.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oliax73,όχι και οι δικοί μου γονείς αλλά και του συντρόφου μου μένουν Αθήνα.

TEO COOL ,πώς να γεφυρώσω το χάσμα όταν δεν αποδέχονται το παιδί μου;:( :( :(

Κοριτσια σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδια μου!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νελλυ μου ειμαι η Βανια εχω ενα γιο 5 ετων .Οι γονεις σας εκριναν με βαση τα δικα τους θελω και τα δικα τους πρεπει ενα παιδι ποτε δεν ειναι εμποδιο μια νεα ζωη ειναι η συνεχεια της δικης μας ζωης .Δεν ειστε μονοι Νελλυ μου αφενως εχει ο ενας τον αλλον και αυτο ειναι το πιο σημαντικο πραγμα οτι καταφερετε θα τα κανετε μονοι σας δεν θα εχετε υποχρεωει πουθενα . Ο φιλος σου (δεν καταλαβα αν εισταε παντρεμενοι η οχι αυτο γιαμενα δεν εχει σημασια )ειναι πολυ ωριμη η κινηση σας αλλες κοπελες θα εκαναν εκτρωση και αλλα αγορια θα την κοπαναγαν διακριτικοτητα .

Νελλυ εχεις όλες εμας σε οτι μπορουμε να σε βοηθησουμε οικονομικα -ψυχολογικα - ηθικα για οτι χρειαστεις οπως επισης και το συντροφο σου .

Πες μας που θα γεννησεις και οτι χρειαζεσαι μην σκεφτεις τιποτα άλλο . Εμεις ειμαστε διπλα σου .

Ξερεις εχω ζησει ξανα αυτη την ιστορια με μια ξαδερφη μου ειχε ερθει απο τη Χιο να σπουδασει στα Τει γνωρισε το Στελιο ειχαν σχεση εκεινος δουλευε σε καποια εφημεριδα η κοπελα εμεινε εγκυος η δικη της της εκλεισαν τη πορτα συνεχιζε και εμενε αρχικα με τις δυο συμφητητριες της και μετα νοικιασαν ενα μικρο διαμερισμα με τον αντρα της .

Οι φιλες της και εγω τη στηριξαμε μαλιστα το μωρο της ειχε 5 νονους ηταν οι κολλητοι απο τη σχολη .

Οι γονεις της και η αδερφξ της τη θυμηθηκαν οταν την ειχαν ανγκη αυτη τη στιγμη η Δεσποινα και ο Στελιος και η 14 πια κορη τους ειναι μια χαρα και οικονομικα και ευτυχισμενοι τους γονεις τους βλεπουν σπανια ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...