Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΥΤΤΑΡΟΜΕΓΑΛΟΙΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!


Recommended Posts

Κοριτσια ειμαι στην 9η εβδομαδα και σημερα που πηρα τις υπολοιπες προγγενετικες εξετασεις μου ειπαν οτι ειμαι θετικη στον κυτταρομεγαλοιο.Εψαξα στο google και δεν διαβασα ωραια πραγματα.Φυσικα εδωσα αιμα σε αλλο μικροβιολογικο αλλα θα βγουν τα αποτελεσματα την Πεμπτη.Θα σκασω!Εχετε ακουσει κατι γι αυτο;Βοηθηστε παρακαλω γιατι εχω φοβηθει παρα πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εισαι θετική στον κυτταρομεγαλοιο η θετικη στα αντισωματα; Αν εισαι θετικη στον κυτταρομεγαλοιο μην αγχωνεσαι. Και μα φιλη μου εγκυουλα ηταν. Απλα εκανε μια θεραπεια για να μην προσβληθει το εμβρυο και ολα καλα πηγαν.

Αν εισαι θετικη στα αντισσωματα σημαινει ότι δεν εχεις αντισσωματα για αυτο το μικροβιο και μπορει ευκολα να νοσησεις. Δηλ απλα θα πρεπει να προσεχεις καποια πραγματα στη διατροφη σου και καποια αλλα που θα σου πει ο γιατρος (δνε ξερω ποια) για να μην κολλησεις.

Μην αγχωνεσαι, αντιμετοπιζεται!! Με το καλο το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω ειναι 2 εξετασεις για μεγαλοκυτταροιο!!!Η μια που εισαι θετικη ειναι μαλλον οτι περασες ανεμοβλογια!:) Δεν νομιζω οτι ειναι κατι αλλο!Και σε μενα το ιδιο ητανε!!!Στο μικροβιολογικο για να μη τρομαξω ομως μου το διευκρινισανε τι ητανε!Ητανε τα αντισωματα της ανεμοβλογιας που περασα!Παρε τον γιατρο σου να σου πει!!!Μην αγχωνεσαι ετσι!!!Δεν θα ειναι τιποτα!!!!Ρωτα και στο μικροβιολογικο!Αυτοι ξερουνε!Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα lemon! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Λοιπόν, έχω κάνει κι εγώ αυτού του είδους τις εξετάσεις, σε προ εγκυμοσύνης έλεγχο, και βρέθηκε ότι δεν έχω αντισώματα στον κυτταρομεγαλοιό. Ρώτησα τον μικροβιολόγο και μου είπε ότι είναι μία ασθένεια που περνάς μικρός, μία λοίμωξη που εγώ δεν την έχω περάσει. Είναι λίγο επίφοβη στην εγκυμοσύνη, μου είπε ότι μεταδίδεται από παιδιά εως 12 χρόνων. Εγώ είμαι και καθηγήτρια να φανταστείς, σε μεγαλύτερα παιδιά βέβαια. Μπορεί βέβαια να τα δικά σου ευρήματα να σημαίνουν ότι έχεις νοσήσει, οπότε καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου, αφού δεν ξανακολλάς.Φαντάζομαι κάτι θα μπορεί να γίνει τώρα που είσαι έγκυος για να αποφευχθεί να κολλήσεις, εμένα μου είχε πει να αποφεύγω τα παιδιά μικρής ηλικίας, βλακεία βέβαια! Μη φοβάσαι δεν είναι τιποτα. Περισσότερα θα σου πει ο γυναικολόγος σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λεμον μου μη στεναχωριεσαι καλη μου!!ΠΟΙΟ ηταν θετικο το IGM H TO ΙGG?

το ενα δειχνει παρελθοντα χρονο...κ δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια αν το εχεις περασει!!(εγω το εχω περασει..κ εχω αντισωματα..παρολαυτα υπαρχει μικρη πιθανοτητα να το ξαναπερασεις)

Λοιπον εκανα την εξεταση στο πρωτο τριμηνο σε μεγαλο γνωστο νοσοκομειο κ μου βγηκε θετικη ...κ τρελαθηκα...ΤΗΝ επαναλαβα σε μικροβιολογικο κ ηταν..............ΑΡΝΗΤΙΚΗ!!!η φιλη μου που δουλευει εκει μου ειπε οτι βγηκε λαθος αυτη η εξεταση σε αλλες 9 κοπελες.....

φαντασου τι τραβηξαμε............

εγω επειδη ειμαι 39 εκανα αμνιοπαρακεντηση..τους ειπα δεν μου ελεγχετε κ για αυτον τον ιο επειδη καποιοι με φοβισαν με ενα λαθος τους??

Το αποτελεσμα???? ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ!!!!!!

Οτι θελεις ρωτησε με....θα πανε ολα καλα !!!Μη μου στεναχωριεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι!Δες αυτό το κειμενάκι:

Τα IgG αντισώματα είναι ειδικά, και παραμένουν σε υψηλούς τίτλους (συχνά για όλη τη ζωή). Η ύπαρξη IgG αντισωμάτων ακόμη και σε υψηλούς τίτλους σημαίνει απλώς ότι ο οργανισμός έχει έλθει σε επαφή με τον ιό χωρίς χρονικό προσδιορισμό.

IgM αντισώματα είναι τα "επείγοντα", μη ειδικά αντισώματα. Παράγονται αμέσως μετά την μόλυνση και παραμένουν σε υψηλούς τίτλους για περίπου 3 μήνες. Σπάνια ο τίτλος τους αυξάνει σε περίπτωση επαναλοίμωξης. Τα IgM κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εμφανίζονται συχνά ψευδώς θετικά (μέχρι και 80% με μερικές μεθόδους).

Οπότε το μόνο που εχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τον δεύτερο έλεγχο.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...