Μετάβαση σε περιεχόμενο

9 μηνη αδεια ανατροφης παιδιου


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!εχω μια ερωτηση λιγο εξειδικευμενη.οποια/ος γνωριζει κατι θα με υποχρεωσει!:kiss: εγω και ο αντρας μου ειμαστε δημ.υπαλληλοι.μολις τελειωσε η αδεια μου(λοχειας)και τωρα ειναι να παρω την 9μηνη αδεια ανατροφης παιδιου.ομως εχω και 30 μερες κανονικης αδειας.θελω να παρω την κανονικη μου αδεια.το διαστημα της κανονικης μου αδειας,να παρει ο αντρας μου την 9μηνη και μολις τελειωσει η κανονικη μου αδεια,να παρω ξανα εγω την 9μηνη.συγνωμη αν σας κουρασα(να φανταστειτε κι εγω με κουρασα!!)αν καποια ξερει κατι θα με διευκολυνει,παντως ο δημοσιουπαλληλικος κωδικας δεν διαφωτιζει πληρως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα.Καταρχήν να σας ζήσει το μωράκι

Από όσο γνωρίζω μόνο ο ένας από τους 2 μπορεί να κάνει χρήση της άδειας ανατροφής.Εγώ πάντως πήρα πρώτα την άδεια αυτή και μετά την κανονική γιατί στην υπηρεσία μου με υποχρεώνουν να δουλέψω 2 μήνες για να πάρω την κανονική.:S Ενα σκέτο μπέρδεμα γιατί μέχρι πρότεινος μπορούσες να πάρεις την κανονική και με μία μόνο μέρα αν δούλευες.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή σε μπέρδεψα περισσότερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μωρό! Μόνο ο ένας δικαιούται την άδεια ανατροφής και φυσικά όποιος εξαρχής την καρπωθεί, χωρίς αλλαγή! Για να δικαιούσαι την κανονική άδεια πρέπει μέσα στο χρόνο που έχεις γεννήσει να έχεις προλάβει να δουλέψεις 2 μήνες! Πολλοί επιστρέφουν στην εργασία τους για 2 μήνες και έπειτα καταθέτουν δικαιολογητικά για άδεια ανατροφής.

Άντε καλή σου άδεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λίλλυ μου συγχαρητήρια για την χοριακή σου να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και χαιρόμαστε όλες με την χαρά σου . Εμένα ο Θυρεοειδής αποσυντονίζονταν με κάθε διέγερση και αλλάζαμε φάρμακα , σίγουρα θα πρέπει να στο αλλάξει γιατί είναι αρκετά υψηλό . Τα καλύτερα από την καρδιά μου για το θαυματάκι σου
    • Πολύ καλά θα κάνετε κορίτσι μου!! Να το παλέψετε και, αν χρειαστεί, ξαναπροσπαθειτε με φυσικό. Και οι βιταμίνες στους άνδρες αποδίδουν πιο πολυ απ ότι σε εμάς. Στον δικό μου, να σκεφτείς, χωρίς να έχει θέμα, του είχε δώσει ο ανδρολογος απλα για ενίσχυση (άλλο θέμα  ποσες πήρε τελικά, χιχι!). Για την εξέταση, να δεις τι θα σου πουν αύριο και πάρε κ δεύτερη γνώμη, αν εχεις αμφιβολιες. Έχω κ εγώ ινοαδενωματα και κυστουλες, που τα παρακολουθώ χρόνια κ έχω καρδιοχτυπησει πολλές φορές μετά από εξετάσεις που εχω κάνει κ μου τα λενε ποτε ετσι ποτε αλλιως...Και, να σκεφτεις, πάω Αθήνα στους καλύτερους. Θέλουν πολλή προσοχή αυτά τα πράγματα και να έχεις καλή εικόνα του στήθους σου, για να ξέρεις να τους κατατοπιζεις κ εσυ. Και καλό μαστολογο να ξέρει τι κάνει!! Δεν θα είναι τίποτα, απλά σου λέω για να είσαι υποψιασμενη. ❤️
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Apol μου . Μακάρι να ήταν απλά μια προετοιμασία για το χειρότερο αλλά και εγώ προετοιμάζομαι για αυτό πια γιατί ξέρω πως και ως πτωσή ανταποκρίτρια θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθει κατάλληλο για μεταφορά .Ελπίζω και εύχομαι σε όλες μας το καλύτερο γιατί πολέμαμε καθημερινά . Εσύ σε τι στάδιο είσαι ?
    • @Maria98 @anna_30 σας ευχαριστώ κορίτσια 🙏🙏 θα συνεχίσω τα τεστ γιατί έχω ακόμα μερουλες.... Εύχομαι να σκουραίνουν!!! 
    • Εμένα με αφήνει να τα βάφω όλα με φυτική βαφή. Αλλά τώρα που έχω Μπαλαγιάζ και δεν κάνω ρίζα κάνω και με κανονική. Βέβαια όλα αυτά μετά το 1ο τρίμηνο. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...