Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ! ΑΙΣΧΟΣ!!!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Σήμερα έκανα τη β' επιπέδου στο Ιασώ! Κρατησε 10- 15 λεπτά το πολύ! Σε εσάς πόσο κράτησε; Εχω ακούσει για μισάωρο. Τέλοσπάντων, όλα μου είπαν ότι είναι φυσιολογικά! Είδα το αγγελούδι μου πεντακάθαρα.... εχω τρελαθεί! Μη με κοροϊδέψετε αλλά ηταν μια κούκλα! Είδα από πολύ κοντά το προσωπάκι της .... είναι ίδια ο μπαμπάς της!!! Παρ'όλ'αυτά, οι φωτό που μου εδωσαν ήταν κουνημένες και το μωρό φαινόταν παραμορφωμένο. Αφού ο υπέρηχος είχε καλή ευκρίνεια τόσο δυσκολο είναι να μη τις βγάζουν κουνημένες γαμώτο; Και στην αυχενική τα ίδια θυμάμαι! Οσες γνωστές έχω είχαν και σταθερες φωτό και και πολύ περισσότερες από αυτές που δίνουν στο ιασω και φυσικά η εξέταση κραταει περισσότερο αλλού! Πέίτε μου τις εμπειρίες σας, σας παρακαλώ! Θα μου πείτε σημασία έχουν τα αποτελέσματα της εξέτασης και συμφωνώ! Αλλά πώς σε όλα τα άλλα κέντρα είναι όλα τόσο προσεγμένα; Σκέφτομαι να πάω και αλλού να κάνω εγχρωμο και με dvd. Α! δε σας ειπα! Ρώτησα για το υψος και το βαρος του μωρου μου και η απάντηση ηταν ενα ειρωνικο "1.80" . Η ειρωνεια του λειπε του αθλιου!! Αντε πια!

Το βάρος του από οτι ειδα μόνη μου στις γραπτές τιμές που μου εδωσαν ηταν 704g ενω μια βδομαδα νωριτερα στο ιατρείο ηταν 518g! Βρε κοριτσια δε ειναι μεγαλη η διαφορα; Καπου πρεπει να γινε λαθος τι να πω! Εσεις τί πιστεύετε και τί με συμβουλεύετε να κάνω! Ειμαι εξω φρενων με την αδιαφορία τους!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eva τωρα αγχωθηκα!!! εγω έκλεισα για Β επιπέδου στο Ιασώ στς 28/5!!

από όσα έχουν γράψει τα κορίτσια πάντως , η Β- επιπέδου γίνεται εξονυχιστικά!!! δεν μπορώ να σου πω για τη διαρκεια αλλά σιγουρα η ειρωνεια τετοιες στιγμες είναι απαραδεκτη!!!

Πάντως επειδή εγώ όλες τις εξετασεις και τους υπερήχους τους κανω στο Ιασω , δεν έχω κανενα παραπονο-- ίσα ίσα και ο υπερηχογραφιστης που κανει τους βασικούς υπερηχους και η κυρία που μου έκανε την αυχενική ήταν αφανταστα εξυπηρετικοι και λεπτομερείς!!

ηταν ο γιατρός σου μαζι?

αν κοιταξεις χαμηλά στις εξετασεις, γραφει το ονομα του υπερηχογραφιστη..

αν είναι ευκολο στειλτο μου σε pm

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλη Ευα γεια σου.Δεν μου κανει εντυπωση για το Ιασω.Ειναι ολοι εκει αντε να μην πω.Λοιπον η δικη μου Β'επιπεδου μου κρατησε με το ρολοι 45 λεπτα.Την μικρη μου την ειδα απο ολες τις φασης πηρα και το DVD μου εγχρωμο και ειχα πληρςσει αν θυμαμε καλα 130 euro.Καμια ειρωνεια απο μερος του γιατρο (περνιουντε για χιουμοριστες τα ζωα στο Ιασω).Σε υπερβολικα πολλες ερωτησης μου απαντουσε με κατανοηση και ηταν ευγενεστατος.Ηταν θα μου πεις εκτος καποιου νοσοκομειου αλλα ηταν μια χαρα ο ανθρωπος.Στον ιδιο ειχα κανει και την αυχενικη μου.Αφου μας τελιωσε με την εξετασει μετα μας πηγε στο γραφειο του και μας αναλυσε ολα οσα ειδαμε.Και για να προλαβω σου λεω οτι ηταν γεματος κοσμο.Οσο για το υψος κιλα κλπ μας τα ειπε ολα μονος του.Παντως στο Ιασω ουτε για αστειο δεν θα πηγαινα.Εχω λογο που σου το λεω ;) .Να ειναι γερο το παιδακι σου σου ευχομε και μην νευριαζεις με τετοιου ειδους ατομα.Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου :) .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ δεν πρέπει να χαλάνε αυτές οι στιγμές:angry:

Δόξα το θεό που το μωράκι σου είναι μια χαρά :cheer: Αυτό να κρατήσεις και να χαμογελάς;)

εμένα κράτησε 25 λεπτά περίπου, είχα πολλές φωτογραφίες, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο...(όχι έγχρωμες, όχι τρισδιάστατες) DVD μου είπαν δεν επιτρεπόταν πια από τη νομοθεσία να μου δώσουν:angry: :angry: Και όλα αυτά στο Medimall, που ήταν ο 1ος γιατρός που είχα στην εγκυμοσύνη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ήταν και ο γιατρός μου εκει και μιλούσαν για το ποσο καλή αναλυση εχει ο υπέρηχος και για το ποσο κάνει. Ελεγξε εγκέφαλο, παρεγκεφαλιδα, ναφρά, καρδιά, πνευμονες, ουροδοχο κυστη, προσωπάκι, πιστεύω ότι τη δουλειά του την έκανε οκ! Αλλά είναι τόσο δύσκολο να μου απαντήσει; Ακομα και βλακεια να τον ρωτησα και να μη μετριεται το υψος ας μου το λεγε! Δεν ειμαι υποχρεωμενη να το ξερω! Οσο για τις φωτο θα μου πειτε ασημαντο αλλά γιατί μας τις δινουν στην τελική; Για να τις εχουμε και τις βλέπουμε! Εγώ τί να δω σε αυτή τη μ..... που εβγαλε ο γελοιος! Από τον υπέρηχο το είδα το παιδάκι μου πεντακάθαρα! Από αυτά που μου δωσε δε μπορω να το βλεπω! Νευριαζω!

Για το βάρος ποια είναι η γνωμη σας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου eva.εμενα ο γιος μου ειναι 15 μηνων τωρα.μενω στην ξανθη και εκει δεν εχουμε ξερεις κλινικες για να κανουμε τους υπερηχους αυτου του επιπεδου!ετσι αναγκαστηκα εκανα μια βολτα στην κομοτηνη,σε εναν υπεροχο γιατρο οπου ηταν ειδικος σε οτι αφορα τετοιου ειδους εξετασεις.ο δικος μου β επιπεδου υπερηχος κρατησε απο τις 6:00 μεχρι τις 9:00.!!!!!!!ο πονηρος γιος μου βρηκε εκεινη την στιγμη να κοιμηθει ή να πεισμωσει επειδη τον ενοχλουσαμε ισως,δεν ξερω.το τι πατημα εφαγα δεν λεγεται,σκεψου οτι η κοιλια μου πονουσε για κανα δυο μερες μετα.ο γιατρος ελεγε και ξαναελεγε οτι πρωτη φορα του τυχαινει τοσο δυσκολο μωρο;)εκανα βολτες για να αλλαξει θεση-εφαγα σοκολατα-επινα κρυο νερο-ανεβοκατεβηκα 2-3 φορες τις σκαλες μεχρι τον 3ο οροφο,και τελικα το μονο που καταφεραμε ηταν να μας γυρισει τον κωλαρακο του και να συνεχισει τον υπνο του!!!!!ευτυχως οι μετρησεις εγιναν ολες και ολα πηγαν καλα.αλλα θα ηθελα να τελειωνα στο τεταρτο οπως εσυ.ταλαιπωρηθηκα αρκετα βλεπεις πατα απο δω-πατα απο κει!ευτυχως ο γιατρος ειχε πολυ υπομονη.νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σε νοιαζει το πως σου φερθηκαν και το πως βγηκαν οι φωτο.αφου το μικρο σου κοριτσακι ειναι πανεμορφο και ολα ειναι μια χαρα τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.πολλα φιλια και με το καλο να ερθει στην αγκαλιτσα σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eva mou egw ekana thn b epipedou prin ena mhna sto Iasw.Alla mou ferthikan poly omorfa kai gelagame k mou deinan k euxes.H kopela pou thn ekane poly eugenikh!Vevaia panda einai mazi mou k o giatros mou.Ti na pw...de kserw.

Oi trisdiastates htan 5 selides (didyma) to ena mwro fenotan poly kala enw to allo epeidh htan profil kai den eixe kalh thesh de vgike toso kala.Mhpws kouniotan to mwraki sou poly kai de mporousan na to vgaloun?

emena h eksetash krathse misawro +

Oti ithela rwtaga ton giatro,gia to ypsos kai ton traxhlo k oxi auth pou ekane ton yperhxo.

Emena stis 23w +6 htan to ena 570 k to allo 520 gr. alla epeidh einai didyma de mporoume na ta sygkrinoume me tis dikes sou metriseis.

Exw akousei gia 500-600 gr alla 700 prwth fora.Pandws de nomizw na einai kati anhxytiko.

An exeis amfivolies gia tis metriseis h theleis na exeis to nini se dvd phgaine se ena kentro k kanthn eksetash.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα κρατησε περιπου 25 λεπτα η εξεταση στη Β επιπεδου. Μου εδωσαν μονο φωτο ουτε DVD ουτε τρισδιαστατες φωτο ουτε τιποτα...τελοσπαντων το σημαντικο οτι ειναι μια χαρα.

Τωρα για το βαρος δεν ξερω εμας μονο στη Β επιπεδου μας μετρησε ημουν 20 εβδ. και 6 ημερων και ηταν 450γρ. περιπου το μωρακι μου. Εχω ξανα ραντεβου στι 22-05-2009 και τοτε μονο θα μπορεσω να συγκρινω.

Ελπιζω να σε βοηθησουν τα κοριτσια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sto Medimall tis ekana k egw

(auxeniki-b'epipedou)

k ekei tha kanw k to doppler!

Ektos apo ta OLA FYSIOLOGIKA

apotelesmata

na pw pws 10-15' itan i diarkeia twn eksetasewn

alla DEN exw kamia amfivolia gia tin egkyrotita

twn apotelesmatwn......!

Vre koritsia, me tooosi empeiria

giati na metrane 20' 30' 40' ??????

Einai asteio! Gia na xazevoume emeis

ta mwrakia mas?!?

Simasia exei pws kanoun oles tis metriseis,

swsta k ypeythina

kai ...apla den exoun xrono na "xaidevoun"

kathe mellousa mitera k na pianoun to mpourou-mpourou...

Den eimai tou xwrou ((min pareksigithw))

alla krinontas apo ton eauto mou

me tooosi empeiria (stin eidikotita mou)

kanw ston miso xrono tin douleia mou

se sxesi me kapoion ...ligotero empeiro!

Fantazomai, kapws etsi leitourgoun kai sta megala kentra

(IASW, Medimall ktl)...

K egw tha ithela Dvd k photos

k zouzounies kai kai kai

alla efoson -pleon- didontai MONO

se pathologikes katastaseis, xairomai pou DEN pira!!!

Exw episkepthei k "argo" giatro

pou eixe poly arges kiniseis, eksigouse synexeia

milouse, epsaxne me ton yperixo apo edw k apo ekei,

paspateve oli tin koilia

kai eixe k kati san xioumor

alla emena proswpika , i tosi sxolastikotita tou,

pio poly me agxwne epeidi den "ta epiane"

me tin mia k epeidi oooti evlepe ithele na to

diplo-vevaiwnei gia na ...sigoureutei!

Apapapa.... Evlepa pio poly wra patousakia, xerakia, koilitsa ktl

kai xairomoun alla DEN empneei empistosyni

enas ligotero empeiros giatros....!

Sygxaritiria loipon

sta ygeiestata mwrakia mas

kai kalo ypoloipo kyisis......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα μου καλησπερα... εγω εκανα ολες τις εξετασεις στο ιασω και γεννησα και εκει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γενικοτερα... αλλες εξετασεις κρατουν πιο πολυ και αλλες λιγοτερο... αφου ο γιατρος τα ειδε ολα και τα βρηκε μια χαρα δεν ειχε λογο να σε κρατησει περισσοτερο... μακαρι καθε σου εξετασει να κραταει λιγο και το μωρακι σου να ειναι μια χαρα...

Μια εξεταση μονο με εστειλε ο γιατρος μου να κανω στο Αλεξανδρα και εκει να δεις αντιμετωπιση απο το προσωπικο και ποση ωρα κρατησε η εξεταση... οση ωρα με εξεταζε ο γιατρος επινε καφε και εκανε κουτσομπολιο με τις νοσοκομες και στο τελος ουτε που μου ειπε τι ειδε... εγω τον ρωτησα και μου απαντησε με μιση καρδια... η τηλεφωνητρια ηταν αγενεστατη οπως επισης και ολες οι νοσοκομες που συναντησα... λες και το κανουν αγγαρια...

Στο ιασω τουλαχιστον ειναι σοβαροι και ευγενικοι... μην πηγαινετε προκατειλημμενες... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα ο γιατρός μου εκεί που είναι το ιατρείο του έχει όλα τα μηχανήματα για όλες τις εξετάσεις! Είναι σαν ιατρικό κέντρο παράλληλα με τα γραφεία τους! Στο Ιασώ έκανα την αυχενική διαφάνεια, γιατί μας είχε ζητηθεί να κάνει ο άντρας μου εξέταση ηλεκτροφόρησης την οποία φυσικά δεν κάναμε εκεί γιατί ζητάγανε 85 Ευρώ!Αν είναι δυνατόν!Και την κάναμε σ'ένα μικροβιολογικό της γειτονιάς με 25 ευρώ, παρακαλώ!! Με την δική μου εξέταση έμεινα ευχαριστημένη, με είχαν περίπου κάνα 20λεπτο με 30λεπτο! Μου έδωσαν φωτογραφίες μόνο, αλλά θα ήθελα να έχω και dvd! Ο γιατρός μου μου γράφει σε κάθε εξέταση! Κι εκείνη την ημέρα που δεν είχαμε, ήταν το βλαστάρι μου με το δαχτυλάκι του στο στόμα! Αφασία!! Αλλά αφού είχα καλά αποτελέσματα αυτό μετράει! Και θεωρώ απαράδεκτες τις τιμές τους! Για την αυχενική δώσαμε 150 ευρώ, ενώ την β'επιπέδου που την έκανα στο ιατρείο του γιατρού μου έδωσα 100 ευρώ! Και είχα και dvd! Με πασπάτευε αρκετά αυτός που μου έκανε την εξέταση στην κοιλιά και για 3 μέρες είχα κάποια πονάκια! Αλλά τέλος καλό όλα καλά! Το βάρος του μωρού μου ήταν 557 γραμμάρια και ήταν περίπου 25 πόντους! Αν τα λέω καλά!! Μετά από 1 μήνα που πήγα για την τυπική εξέταση στον γιατρό μου το βάρος του μωρού ήταν 1.100! Μην σου φαίνεται παράξενο! Θεωρώ καλή τιμή αυτή που σου είπαν! Άλλωστε από δω και πέρα να ξέρεις ότι το μωράκι σου διπλασιάζεται. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και το παν είναι που είναι καλά το μωράκι σου και τίποτα άλλο! Άσε τους άλλουν να λένε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ βρε κοριτσια! Με ηρεμησατε! Σημασία έχει ότι ειναι καλά η μπουμπού μου! Ευχομαι η γρηγοράδα του γιατρου να δηλωνει εμπειρια! Και η αλήθεια είναι ότι φαινόταν πολύ έμπειρος! Απλά, είναι το πρώτο μου παιδάκι και λαχταράω να το βλέπω έστω και από τον υπέρηχο! Αλλά, την ειρωνεία του γιατρού δεν τη χωνεύω με τιποτα! Λες και τον ρωτουσα συνεχεια! Μια ερωτηση εκανα και όχι παραλογη πιστευω! τελοσπαντων, τελος καλό , όλα καλά!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΟΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΛΕΣ!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΑ DVD ΚΛΠ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ..ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΦΤΑΙΣ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΠΟΙΟ ΙΔΩΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΩΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ DVD ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε κοριτσια,

μηπως καποιες φορες αντιδραμε υπερβολικα;οι εξετασεις αυτες δε γινονται για εμας, αλλα για το μωρο, δε γινονται για να περνουμε φωτο, αλλα για να βλεπουν οι γιατροι αν το μωρακι ειναι καλα.στο ιασω που εκανα κ εγς ολες τις εξετασεις και γεννησα, το προσωπικο ειναι τρομερα εμπειρο,κ παντα ειχαν δικιο σε ολα.ολες οι εξετασεις πηγαν μια χαρα κ το μωρο μου ειναι μια χαρα κ ας κρατησαν μονο 1 τεταρτο.δηλαδη επειδη στην καισαρικη εκαναν 20 λεπτα σημαινει οτι δεν εκαναν καλη δουλεια.μην τρελαινεστε.χαλαρωστε λιγο κ απολαυστε την εγκυμοσυνη.κ αν δεν εχετε φωτο του παιδιου σας απο την κοιλια δεν πειραζει.θα το δειτε μια κκαλη μετα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS έγραψε:

ρε κοριτσια,

μηπως καποιες φορες αντιδραμε υπερβολικα;οι εξετασεις αυτες δε γινονται για εμας, αλλα για το μωρο, δε γινονται για να περνουμε φωτο, αλλα για να βλεπουν οι γιατροι αν το μωρακι ειναι καλα.στο ιασω που εκανα κ εγς ολες τις εξετασεις και γεννησα, το προσωπικο ειναι τρομερα εμπειρο,κ παντα ειχαν δικιο σε ολα.ολες οι εξετασεις πηγαν μια χαρα κ το μωρο μου ειναι μια χαρα κ ας κρατησαν μονο 1 τεταρτο.δηλαδη επειδη στην καισαρικη εκαναν 20 λεπτα σημαινει οτι δεν εκαναν καλη δουλεια.μην τρελαινεστε.χαλαρωστε λιγο κ απολαυστε την εγκυμοσυνη.κ αν δεν εχετε φωτο του παιδιου σας απο την κοιλια δεν πειραζει.θα το δειτε μια κκαλη μετα...

συμφωνω απολυτα!!!!!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου γλυκό μην αγχώνεσαι!Αν το μωράκι σου ειχε καλη θεση γιατι να σε ταλαιπωρήσουν.Εμείς δηλαδή που φάγαμε μια ώρα ήταν καλύτερα!:blink: Έκανα βόλτες για να αλλάξει θέση!:P Εφόσον έκανε όλες της μετρήσεις που προβλέπονται για ποιο λόγο να σε κρατήσει παραπάνω. Αφού το μωρακι ειναι καλα μη σκας!Παίρνεις dvd και καλύτερες φωτο στον επόμενο!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα το β επιπεδου κρατησε γυρω στα 45 λεπτα και το εκανα στο ιατριο του γιατρου μου μπορει να μην πηρα εγχρωμες φωτογραφιες η dvd αλλα το ειδα αναλυτικα και ηταν τελειος ειδα την μουριτσα του την καρδουλα του και εφαγα και μια μουτζα χαχαχαχα τωρα για το βαρος δεν θυμαμαι ποσο ηταν παντως η ειρωνια δεν μου αρεσει ειδικα οταν μια μανα ρωτα τον γιατρο για το μωρο που θα φερει στον κοσμο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SIFOS έκανα ξεκάθαρο πιστεύω ότι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η υγεια του μωρου! Αυτό ισχύει για την κάθε μάνα δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιον να της το θυμίζει! Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα αναιρεί το άλλο! Δεν αναφέρθηκα μόνο στην διάρκεια της εξέτασης αλλά κυρίως στον τρόπο του γιατρού ο οποίος οφείλει να είναι πάνω απ όλα άνθρωπος! Και ναι και οι φωτό με ενδιαφέρουν και όλα! Δινω παραπάνω λεφτά στο ιασω για ποιο λόγο; Για να μου απαντούν με ειρωνεία σε μια ακρως φυσιολογική ερώτηση; Πού να του εκανα και αλλες δηλαδή! Τελικά, μάλλον θα έπρεπε να είμαι οντως υπερβολική!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω που γεννησα πριν 5 χρονια στο Ιασω και εχω πολη καλη εμπειρια ισως γιατι δεν πηγα για το νοσοκομειο αλλα γιατι εκει ειχε ο γιατρος μου εμπιστοσυνη και γνωριμιες μια εξεταση εανα και εγω στο Αλεξανδρα και ειπα αστο να παει βλεπετε το προσωπικο που ειναι σε δημοσια νοσοκομεια εχουν κατοχυρωσει τη μονημοτητα της θεσεως και σου φαιρονται σαν να εισαι κατωτερος.

Οταν ηρθε η ωρα για το β επιπεδου ο γιατρος μου με εστειλε στο Ιασω και μου ειπε να ζητησω απο δυο συγκεκριμρνα ατομα να κανω την εξεταση καταφερα να κλεισω νε ενα απο τους δυο αλλα οταν πηγα ειχε τυχει κατι στον ανθρωπο καιμτη θεση του την ειχε παρει καποιος αλλος .Η εξεταση κρατησε μιση ωρα περιπου και ενω μου ειπε ολα καλα μου ανκοινωσε με μια ψυχροτητα οτι το παιδι ειχε κατι κυστες στο κεφαλακι του και golf bold και να κανω αμινοπαρακεντηση .Εγω σε κακκη ψυχολογικη κατασταση και ο γιατρος μου οταν με πηρε τηλ. μου λεει αντε εμαθα ολα καλα !πια καλα ρε του λεει ο αντρας μου και οταν του ειπαμε τι εγεινε ο ανθρωπος μας ειπε αν παμε στο ιατρειο του .Εκει μας ειπε οτι δεν υπηχε λογος να κανω καμια αμινοπαρακεντηση οι κυστες ειναι κατι συνηθισμενο που υποχωρουν κατα τη διαρκεια της κυησης και το golf bold δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα φυσημα στη καρδια .Απλα μετα απο μια εβδομαδα ξαναεκανα το υπερηχο και ηταν ολα μια χαρα ηταν μια πολλη ωραια κομπθινα του γεννετιστη για να κανω αμινοπαρακεντηση και να καρπωθουν τα χρηματα .Οταν πηγα να γεννησω ημουν επηρρεασμενη κατα ενα μερος αλλα τελικα δικαιωθηκαν οταν μου συμπεριφερθηκαν με τοσο επαγγελματικο τροπο ολο το προσωπικο.

Επισης τοτε στο Ιασω εδειναν ταινιες και κλο ειμαι να ρωτησεις το γιατρο για το βαρος του μωρου ξερεις παντου υπαρχουν αντιεπαγγελματιες κανονικα ο γυναικολογος σου απο τη στιγμη που ηταν παρων επρεπε να απανταει σε ολες τις ερωτησεις .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηρα το γιατρό μου και ρώτησα για το βάρος του και μου είπε να μην ανησυχω. Δεν πήρε 200γραμ. μεσα σε μια βδομαδα απλά υπάρχουν αποκλίσεις από το ένα μηχάνημα στο άλλο! Οσο μεγαλώνει όμως το έμβρυο τόσο μικρότερες γινονται και οι αποκλίσεις. Μου είπε οτι το παιδάκι μου έχει πολύ καλό βάρος και ότι γενικά, όλα ήταν φυσιολογικότατα!

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις απαντήσεις σας!! Φιλάκιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...