Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 11η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ.ΟΚ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΩΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΩ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΡΟΥΛΙ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην φοβασαι τοσο απο τα λαχανικα οσο απο το ωμο κρεας επισης αν τα πλενεις καλα δεν τιθεται θεμα νομιζω εχεις ελαχιστες πιθανοτητες μπορεις οταν πιασεις λαχανικα και κρεας να κοψεις και να καθαρισεις να βαζεις γαντια

Εγω εχω και γατια βεβαια δεν τα επιανα απο την στιγμη που το εμαθα ,(μεχρι πριν 2 βδομαδες αλλα με γαντια παλι καλο πλυσιμο και αρκετο οινοπνευμα!!!!! )

αλλα ακομα ειναι εξω απο το σπιτι μου και ο πεθερος μου εχει και περδικες που ειναι πιο επικυνδινες

Εφοσων τηρεις καποιους κανονες υγιηνης δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα

Καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΘΑ ΠΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλο θα ηταν εφοσων σε ηρεμει να κανεις συχνα εξετασεις ειδικα στο πρωτο και δευτερο τριμηνο που ειναι πολυ επικυνδινο για αποβολη αλλα κολλας και πολυ πιο δυσκολα απο οτι στο τελευταιο τριμηνο

Οσο για την φοβια και εγω ειχα γιατι ειναι απ εξω και με τις τριχες τωρα:S:blink:

τα εβαζα και μεσα στο σπιτι μεχρι να μαθω οτι ημουν εγκυος :S

λογικοτατο ειναι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Κι εγώ είχα μια φοβία με το ίδιο πράγμα αλλά θα δεις ότι αν τηρείς τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και δεν τρως σαλάτες έξω, θα είσαι μια χαρά :laugh: Εγώ είχα φάει αρκετές φορές έξω κι όμως όλα πήγαν καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου:) Θα συμφωνήσω με την mamatobe κοίταξε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τηνεγκυμοσύνη σου και μην βάζεις κακές έννοιες με το νου σου και άδικα αγχώνεσαι.Εννοείται λιγάκι πιο προσεκτική με το τί τρώς και πού το τρώς αλλά μέχρι εκεί και μην ακούς ιστορίες διάφορων γιατί μόνο θα σε αγχώνουν.Ξέρω λίγο πολύ όλες τα περάσαμε..Εμένα ότι χαζομάρα μου λέγανε ότι πέρασε κάποια την άλλη μέρα πίστευα ότι θα το πάθω και εγώ.Γιαυτό μην ακούς κανένα πέρα από το γιατρό σου και απόλαυσε μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής σου;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΩ ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ........:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ όταν έμεινα έγκυος ήταν από τις πρώτες εξετάσεις που μ'έβαλε ο γιατρός να κάνω! Βγήκα θετική στο παρελθόν όμως! Δηλαδή το είχα περάσει κάποτε, επομένως είχα αντισώματα! Αλλά έτρωγα και τρώω πολλά πολλά λαχανικά όπως επίσης κι ωμό κρέας! Μην φανταστείς ποσότητα! Αλλά να, θα τσιμπήσω από τον κιμά όταν φτιάχνω τα κεφτεδάκια, θα κόψω λιγάκι από την μπριζόλα πριν γίνει.. ξέρεις... όχι τίποτα δρακουλιάρικο!! Κάνε την εξέταση, αν την έχεις ήδη κάνει ξανακάντην αν αυτό σε ηρεμήσει! Κι όπως σου είπαν οι κοπέλες.. πλένε καλά τα λαχανικά και μην στενοχωριέσαι ! Με το ωμό κρέας έχεις περισσότερες πιθανότητες! Και δεν σημαίνει επειδή έτυχε σε κάποια γνωστή σου, ότι θα τύχει και σε σένα! Έτσι σκέφτομαι και εγώ καμιά φορά αλλά δεν κάνει καλό! Σε τρελαίνει στο τέλος αυτό! Όλα καλά θα πάνε! Είναι δύσκολο να μην έχεις άγχος, ειδικά σε πρώτη εγκυμοσύνη! Κι εγώ κάπως έτσι ήμουνα! Κι ακόμα ανησυχώ!! Αλλά κοίτα να απολαύσεις την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σου! Την ψυχούλα που μεγαλώνει μέσα σου και τις αλλάγες του σώματος σου! Είναι ώρες ώρες λιγάκι ζόρικο αλλά άκρως απολαυστικό!! Ειδικά όταν θα το νιώσεις να κουνιέται... Δεν σου λέω τίποτα άλλο! Απίστευτο!! Εγώ κάθομαι σαν το ζαβό και βλέπω συνέχεια την κοιλιά μου που κουνιέται!! Καλή συνέχεια κούκλα μου... Όλα καλά θα πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!!!

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και τωρα φυσικα δεν εχω αντισωματα στο τοξοπλασμα.....παρολα αυτα ειχα ενα σκυλακι στο σπιτι το οποιο κοιμοτανε πανω στο κρεβατι που κοιμομουνα και εγω και ο γιατρος δεν μου ειχε πει ποτε τιποτα.....

οσο για τα λαχανικα μην τρως μαρουλια και τετοια,εξαλλου σε ενα μηνα το πολυ θα ειναι εκτος εποχης....

φιλια πολλα και οχι αγχος!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ειστε καλα κοριτσια ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα .Την εχω κανει την εξεταση και στον προγεννετικο και αλλη φορα ολα καλα ητανε πηγα και το πρωι και την ξαναεκανα την πεμπτη θα βγουνε ολα καλα πιστευω θα ειναι αλλα χθες φρικαρα τελειως .θα προσεχω πιο πολυ και θα προσπαθησω να ειμαι πιο χαλαρη B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lilastamou την ίδια ακριβώς ανησυχία (να μην το πω φοβία) είχα κι εγώ! Μαρούλι έτρωγα μόνο της νονάς μου γιατί τα είχε σε θερμοκήπιο κλεισμένα και δεν υπήρχε περίπτωση να πάει γάτα εκεί. Και αυτό το έλουζα με ξύδι και πριν το βάλω στο πιάτο, και μέσα στο πιάτο (τρελλαίνομαι για μαρουλοσαλάτα με ξύδι).

Οφείλω να ομολογήσω ότι σε πολλά πράγματα ήμουν άκρως υπερβολική. Εντάξει θέλει προσοχή αλλά εγώ κάποιες φορές το παράκανα! Με αποτέλεσμα να στερούμαι πολλά, φαγητά, δραστηριότητες, κτλ κτλ!

Να προσέχεις όσο μπορείς και να απολαμβάνεις τη μοναδική αυτή (σε συναισθήματα) περίοδο της ζωής σου με όσο το δυνατόν λιγότερο φόβο!

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠςΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!1ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΓΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΗ ΣΠΙΤΙ!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟς ΜΟΛΥΝΣΗς ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ!!Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΑΠΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑς ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ!!ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΠΙΤΙ!!ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!!!ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΩΜΟ ΚΡΕΑς ΚΑΙ ΣΤΙς ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...