Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είναι δυνατόν???


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Εδώ και ένα χρόνο και κάτι που προσπαθώ για δεύτερο παιδάκι, προσπαθεί μαζί μου και μία συνάδελφος η οποία έμεινε τον προηγούμενο μήνα και λόγω κάποιων προβλημάτων θα λείψει για τον μήνα αυτό.

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!Σήμερα πήγα στην δουλεία με ένα φόρεμα που θυμίζει φόρεμα εγκυμοσύνης, τα αφεντικά πάθανε σοκ!Νομίζαν ότι είμαιέγκυος, και μεταξύ αστείου και σοβαρού μου είπαν να μην μείνω τώρα έγκυος και δεν αντέχουν κι άλλη εγκυμοσύνη τώρα!Εν τω μεταξύ αυτές τις μερες περιμένω περίοδο, δεν έχω και τόσο σταθερό κύκλο. Έχουν αρχίσει τα συμπτώματα βέβαια 3 μέρες τώρα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!Κι αν είμαιτώρα ή τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο μήνα πως θα το ανακοινώσω?Γιατί δεν γίνεται να το κρύψω, θα πρέπει να αποφεύγω κάποιες δουλειές. Δεν μου έφτανε το άγχος που ήδη είχα, τώρα έχω και αυτό. Είναι δυνατόν???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!!!

Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο! Εγώ εύχομαι να το έχεις ήδη ετοιμάσει κι ας το αφεντικό στον πόνο του...σιγά μην τον βάλετε και αφεντικό στο κρεββάτι σας!!! Άσε να φωνάζει και κάνε τη δουλειά σου! Κι εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν προσπαθώ καιρό αλλά επειδή έχω αρκετή πίεση στη δουλειά θέλω να μείνω έγκυος όσο γίνεται πιο γρήγορα για να μη με πρήζουν!

καλό βράδυ!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα φορεσεις το μεγαλυτερο σου χαμογελο και θα τους πεις: "Εχω υπεροχα νεα!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!Δεν ειναι τελειο????Ειναι απιστευτο,δεν το περιμενα!!!!"

Ολα καλα θα πανε!Και τα αφεντικα ειναι ανθρωποι...Θα καταλαβουν...Κι αν δεν καταλαβουν...Προβλημα τους!Μακαρι να εισαι εγκυος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλό εύχομαι να έρθει το δεύτερο μπεμπάκι

συμφωνώ με την Αναστασία!!

πές τους

είμαι έγκυος!!

και δεν είναι πρωταπριλιά!!

χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρε καλά λέτε, με το καλό να μείνω δηλαδή ή να είμαι???και θα το χαρώ κανονικά και όπως πρέπει, τόσο κόπο κάναμε!!!, δεν θα μου στερήσουν αυτοί τον ενθουσιασμό μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...