Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν αντεχω αλλο, αυτο το μωρο δε θα βγει ΠΟΤΕ


Recommended Posts

Franita μου γεια σου.Δεν γνωριζω ολη την ιστορια σου αλλα πρεπει να κανεις υπομονη κουκλα μου.Λογικο ειναι να μην αντεχεις πια και να θελεις να γεννησεις αλλα αυτο θα ερθει στην ωρα του.Αυτο που λες παντως για το μωρο οταν γεννησεις με το καλο μπορει η ψυχολογια σου να αλλαξει κι αν συνεχισεις να νιωθεις ετσι καλο ειναι να ζητησεις και μια ψυχολογικη βοηθεια.Για τον αντρα σου παλι δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν γνωριζω αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερα να συζητας μαζι του οτι σε απασχολει απο το να τα μρατας μεσα σου.Σου ευχομαι με το καλο κοπελα μου και να βρεις την ηρεμια που θελεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vre koritsi mou giati agxwthikes twra sto telos?

Eimai sigouri pws otan deis to mwraki sou tha allakseis gnwmi!

Sigoura i psixologia sou einai kapws logw eggumosunis omw min to vazeis katw twra ligo sou emeine!

Eida k ta epiplakia tou mwrou sou pou ta exeis kanei polu omorfa.Asxolisou me tis etoimasies gia ton erxomo tou k sigoura tha iremiseis ligo!!

Sou euxomai ola na pane kala.Filia!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοπέλα μου... τώρα στο τέλος κάνεις έτσι??? Κάμε λιγουλάκι υπομονή... τα νευράκια σου μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα με τον αντρούλη σου, σε όμορφους και χαλαρούς τόνους, εξήγησέ του πώς αισθάνεσαι και βρες ενδιαφέροντα... να ασχολείσαι... να ξεχνιέσαι! Και το βασικότερο... μην αισθάνεσαι έτσι... χάϊδευε την κοιλίτσα σου... μίλα στο μωράκι σου...κι όλα θα πάνε καλά αγάπη μου γλυκειά! Άντε υπομονή παιδί μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έγραψε:

Κοριτσια καλημερα....βαρεθηκα..ειμαι στην 38+3, οι συσπασεις μειωθηκαν που σημαινει οτι αυτο το μωρο δεν θα βγει ποτε...Βαρεθηκα και μου την εχουν δωσει ολα στα νευρα..

Νευριαζω με το μωρο που δε βγαινει, βαρεθηκα τη ζωη μου και φυσικα εχω φοβερα νευρα με τον αντρα μου (τα οποια τα κρυβω)..Με επιασαν παλι τα ψυχολογικα μου, δεν ανυπομονω για το μωρο απλα θελω να τελιωνει επιτελους αυτο το μαρτυριο, και να αρχισει μετα το νεο μαρτυριο με το νεογεννητο..

Μου τη δινει το σπιτι το μονο που θελω εινα να τα παρατησω ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ και να φυγω, ουτε μωρο θελω, ουτε συζηγο ουτε κανενα..Αρχιζω παλι να τον κατηγορω για τη Δανια που με εφερε με δολο (λεγοντας οτι θα φυγουμε και τωρα θελει να αγορασει σπιτι εδω!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΟΤΕ)...Δεν αντεχω ΒΟΗΘΕΙΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Εκει κολλας???

Εφοσων πλεον δεν θελεις συζηγο και μωρο οταν ερθει ο ανθρωπος απο την δουλεια του ζητησε του διαζυγιο για τον υπουλο τροπο που σε εφερε στην Δανια και πες του οτι θα κρατησει εκεινος την επιμελεια του μωρου

Τωρα βεβαια για την γεννηση του μωρου - μαρτυριου

αναγκαστικα θα περιμενεις αλλα εδω περιμενες τοσους μηνες θα κολλησεις σε 2-3 βδομαδες:huh: :huh: :huh:

Θα ερθεις στην χωρα σου θα ξεκινησεις νεα ζωη και τελιωσε εκει το θεμα

Τωρα βεβαια αν σου κακοφαινονται αυτα που σου εγραψα και αρχιζεις να το σκεφτεσαι αν θες πραγματι η οχι μωρο και συζηγο

Το οτι σε εφερε στην Δανια με σκοπο να μεινετε εκει για παντα με υπουλο τροπο μαλλον ηρθε η στιγμη να το ξεπερασεις και να σκεφτεις οτι στην Δανια δεν πηγες με υπουλο τροπο αλλα πηγες γιατι τον αγαπουσες???η αγαπας τον αντρα σου ακομα

Επισης τη δουλεια δεν την ελεγχεις σε ελεχγει τις περισοτερες φορες φορες τουλαχιστον:S

και ειδικα τωρα ( βλεπε οικονομικη κριση ) ολοι κανουμε υποχωρησεις και τρεμουμε μην μας απολυσουν και ευχαριστουμε τον θεο που δουλευουμε ακομα

Καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις να κανεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έχω διαβάσει την ιστορία σου παλιότερα και έχω να πώ μόνο τα εξής: Για τη ζωή μας κ την εξέλιξή της είμαστε εμείς οι ίδιοι αποκλειστικά υπευθυνοι. Λες ότι ο άντρας σου σε παραπλάνησε, ήσουν ανήλικη δηλαδή όταν πήγες στη Δανία??? Γιατί αν όχι δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για σένα. Και το μωρό πώς ήρθε? Μόνο του? Συνέβαλες ΕΣΥ σε αυτό. Είσαι υπευθυνη λοιπόν για αυτή την ψυχούλα που είναι η μόνη που δεν φταίει αλλά εκείνη θα τα πληρώσει όλα απ' ότι βλεπω!! Την ανευθυνότητα των μεγάλων είναι πολύ κρίμα να την πληρώνουν αθώες ψυχούλες! Καλή φώτιση σου ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita μου, έχω διαβάσει αρκετά από τα post σου κατά διαστήματα και πραγματικά μπορώ να μπώ, έστω και ελάχιστα, στην ψυχολογία σου...Ήμουν και εγώ στο εξωτερικό. Ζεις μεγάλο χρονικό διάστημα στη Δανία? Ο άντρας σου είναι Έλληνας ή Δανός?

marouli32, όπως λέει και ο λαός, "έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες..." :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marilou.31 έγραψε:

Franita μου, έχω διαβάσει αρκετά από τα post σου κατά διαστήματα και πραγματικά μπορώ να μπώ, έστω και ελάχιστα, στην ψυχολογία σου...Ήμουν και εγώ στο εξωτερικό. Ζεις μεγάλο χρονικό διάστημα στη Δανία? Ο άντρας σου είναι Έλληνας ή Δανός?

marouli32, όπως λέει και ο λαός, "έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες..." :angry:

Η παροιμία αυτή δεν κολλάει στη συγκεκριμένη περίπτωση!

"ουτε μωρο θελω, ουτε συζηγο ουτε κανενα" έγραψε η αγαπητή μας φίλη Franita. Λυπάμαι πολύ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από ότι είδα μάλλον απαντούσαμε ταυτόχρονα...

Πού γνωριστήκατε με τον άνδρα σου??? Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα? Και εσύ που θα ήθελες να ζήσεις? Δηλαδή σκέφτεσαι να έρθεις Ελλάδα? Εγώ πάντως που το έκανα πριν 1 χρόνο δεν μπορώ να πω πως είναι όλα super εδώ… Όπως υπάρχουν εδώ στραβά έτσι υπάρχουν και εκεί… Το ξέρω από πρώτο χέρι διότι ζούσα και εργαζόμουν με τον σύντροφό μου στην Γερμανία.

Αλλά για να μεγαλώσεις το παιδάκι σου, ίσως να είναι και καλύτερα εκεί που βρίσκεσαι! Βασικά όλα εξαρτώνται από εσένα και την ατμόσφαιρα που δημιουργείς εσύ στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου. Σου μιλάω εκ πείρας…. Εάν είσαι αρνητική και όχι δεκτική δεν θα μπορέσεις να προσαρμοστείς ποτέ σε μια χώρα. Και εσύ ξέρεις πώς να προσαρμόζεσαι, σωστά? Θυμάμαι από κάποιο παλιό post σου πως έχεις ζήσει σε πολλές χώρες έως τώρα, σωστά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φρανίτα μου καλημέρα, όπως λένε έφαγες τον γάιδαρο τώρα η ουρά έμεινε!! μην κάνεις έτσι θα έρθει και το μωρουλίνο σου και όταν θα το κοιτάζεις θα σε γεμίζει με τόση ευτυχία και δύναμη για να συνεχίσεις την ζωή σου. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις και αυτό θα σε αγαπήσει όπως θα αγαπήσει και τα ωραία επιπλάκια του, που με τόση αγάπη τα έφτιαξες!:)

ξέρω είναι λίγο ανυπόμονες οι μέρες αυτές, αν και εγώ στον πρώτο μου παιδί δεν ήμουν καθόλου ανυπόμονη!! Πάντα απολάμβανα τις ημέρες της κύησης όπως έρχονταν και δεν είχα καθόλου άγχος.

Όμως γιατί περιμένουν μέχρι και την 42 εβδομάδα εκεί?! όταν γέννησα την 2η φορά στο διπλανό δωμάτιο ήταν μια γυναίκα ή οποία είχε κλείσει τις 40 εβδ. και της έλεγαν να της κάνουν πρόκληση και δεν ήθελε και την άκουγα όταν είχε τα πονάκια της, τελικά γέννησε την επομένη!!

Ζάχαρο είχα αποκτήσει και εγώ και η δίαιτα με κούρασε αρκετά αλλά όλα χαλάλι της ομορφούλας μου, που την ταϊζω και σου γράφω ταυτόχρονα!!!

Αλλά γιατί δεν σε βλέπει ο γιατρός σου κάθε εβδομάδα τώρα που έφτασε ο καιρός? ο δικός μου ήθελε κάθε εβδ. να με βλέπει και εγώ το έκανα μια φορά στις 2 εβδ.!

Τέλος, γιατί σας κούρασα κιόλας:huh:, σου εύχομαι να γεννήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά επίσπευσέ το και εσύ: περπάτα αρκετά, κάνε σεξ....:kiss::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλον θα πρεπει να κατσεις να σκεφτεις τι θελεις και τι πραγματικα ειναι αυτο που σε ενοχλει

σε ενοχλει που αλλαξε γνωμη και θελει να μεινετε Δανια η μηπως που δεν εχεις γνωστους και φιλους να βγεις για καφε και μια δουλεια για να νιωσεις περισοτερο ανεξαρτητη και να μην εισαι κλεισμενη σπιτι???

Νομιζω μαλλον το δευτερο και δεν το ξερεις ακομα !!!!:lol: :lol:

:blink:

Πηρες την αποφαση να πας μαζι του Δανια επειδη σου ειπε οτι θα μεινετε για λιγο

Ωραια οι αποψεις παντα αλλαζουν

δηλαδη αν σου ελεγε απο την αρχη οτι θελει να μεινει εκει μονιμα δεν θα τον ακολουθουσες και δεν θα εκανες μαζι του παιδι??

κατσε και σκεψου μονο Τι σημαινει για εσενα αυτος ο ανθρωπος που αποφασισες να κανεις οικογενεια μαζι του και να τον παντρευτεις ειναι ο αντρας σου και εισαι ερωτευμενη μαζι του η ηταν μια ευκερια να τεκνοποιησεις γρηγοροτερα και τωρα το μετανιωσες:blink::dry: :dry: :dry:

Και οπως ειπε και μια αλλη φιλη

Καλη φωτιση σε οτι κανεις

γιατι εκτος απο εσενα και τον θεο δεν μπορει να βοηθησει κανενας αλλος!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την ΕλένηΧ, μια δουλειά θα σε βοήθήσει να βγείς από το σπίτι. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους! Προς το παρόν απόλαυσε την περίοδο αυτή της ζωής σου και όταν θα δείς την φατσούλα που θα φέρεις σύντομα στον κόσμο θα γεμίσεις τόσο όμορφα συναισθήματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή ο άντρας σου θα φύγει ξανά από Δανία για δουλειά και εσύ θα μείνεις μόνη σου εκεί?

Επίσης αφού γεννήσεις μπορείς να έρθεις Ελλάδα για ταξιδάκι με το μπουμπούκι σου..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax agaph mou,to katalavainw oti varethikes ligaki na eisai egkyos.K gw to psilovariemai kapoies fores otan exw neura.Alla einai oi ormones.Kalo kaneis sto mwraki sou,asto mwre na vgei opote thelei :) Einai poly anhsyxo mesa sth koilitsa?H psyxologia mas einai logiko twra na anevokatevainei!

Oso gia ton andra sou de kserw ti na sou pw.Esy apofasizeis,metras ta pragmata kai pratteis analogws.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου οι τελευταίες εβδομάδες είναι οι πιο ζόρικες. Έχεις φουσκώσει, δεν κινείσαι εύκολα, έχεις ένα σωρό πράγματα να περνούν από το μυαλό σου και τις δυσκολίες προσαρμογής.

Σύντομα όμως θα έχεις στην αγκαλιά σου το παιδί σου. Το μωρό σου! Το αγγελούδι σου! Ο κόσμος σου όλος θα βρίσκεται στα χέρια σου! Ένα του βλέμμα και εσύ θα ξεχνάς τα πάντα.

Προσπάθησε να μην κατηγορείς τον άντρα σου για ό,τι συμβαίνει. Αυτό μόνο χειρότερα θα κάνει την κατάσταση. Χρειάζεσαι μια βοήθεια και μια συμπαράσταση. Άφησέ τον να είναι δίπλα σου και όχι απέναντί σου. Άλλωστε είναι ο πατέρας του παιδιού σου!

Κορίτσια όταν η ψυχολογία μιας κοπελας είναι χάλια, ας προσπαθησουμε να την ηρεμίσουμε αντί να της καταλογίζουμε ευθύνες. Η εγκυμοσύνη και μετά η λοχεία θέλουν προσοχή τόσο για το καλό της μητέρας όσο και για το παιδί.

Φρανίτα προσπάθησε να χαμογελάσεις. Χάιδεψε την κοιλιά σου και σκέψου κάτι ευχάριστο που θα ήθελες να πεις στο παιδί σου. Μια εικόνα, μια ιδέα, κάτι...

Το πότε θα γεννήσεις, άσε το παιδί να το αποφασίσει. Ξέρει εκείνο. Αρκεί να είστε και οι δύο καλά.

Για να γεννάνε τόσες κοπέλες στη Δανία με το σύστημα υγείας που έχουν, μάλλον λειτουργεί καλά. Εμπιστεύσου το. Δεν είναι καλύτερο το σύστημα της Ελλάδας που ο γιατρός σε τρομοκρατεί σαν να είσαι άρρωστη.

Χαλάρωσε... θα έρθουν όμορφες στιγμές και θα τα ξεχάσεις όλα όσα πέρασες. Το που θα ζήσετε και το τι θα κάνετε άστο για όταν θα είναι η ώρα του. Τώρα προτεραιότητα έχει το παιδί σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita γλυκύτατό μου κορίτσι... Έγραψα κι έσβησα ένα σωρό μηνύματα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να σου πω! Αλήθεια.. δεν ξέρω! :dry:

Απλά θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να γεννήσεις σύντομα και από τη στιγμή που θα ακούσεις το πρώτο κλάμα του μπουμπουκιού σου όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι τωρα να σβήσουν από την καρδιά και το μυαλό σου και να σου αφήσουν μόνο τα γλυκύτερα συναισθήματα της μητρότητας.

Με το καλό κορίτσι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ φρανιτα to ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Και ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ.ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita mou ta mora theloun eftihusmenous goneis...

I sumvouli mou...Pros to paron iremise ki ego ollandia meno kia xero oti oi maies ehoun ton kurio logo kai genika kamia shesi to sustima.

Na genniseis me to kalo kai afou perasei kanena examino tha sou elega na katheis kato ton antrouli sou kai na apaitiseis kanourgia shedia plefseos pou na perilamvanoun kai tin dikia sou stadiodromia.

Profanos den itan sta shedia sou na meineis anergi kai na katseis spiti kai na kaneis paidia kai den einai eglima afto.

Ola ginontai.dose tora vasi sto nini kai se ligo kairo arhise na kinitopoiise sta epaggelmatika sou.

Se filo!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita Σε καταλαβαινω Νομιζεις οτι η ζωη σου τελειωσε με τον ερχομο ενος παιδιου που δε λεει να ερθει κιολας

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα την εμπειρια της μητερας μου απο την πρωτη της εγκυμοσυνη την οποια βιωσε ακρως δραματικα Ομως συνεχισε τις σπουδες της τελειωσε πηρε πτυχια εκανε μεταπτυχιακα Ποτε δεν ηταν η κλασικη μητερα ομως ηταν υπεροχη και τη θαυμαζω Ειχαν και αυτοι σκοπο να μεινουν στο εξωτερικο Ομως μετα απο 6 μηνες και επειδη η μητερα μου δεν αντεχε πηραν τον μπεμπη(αδερφο μου) και ηρθαν Ελλαδα Δεν εχω να σου πω κατι αλλο απο το να κανεις υπομονη και να μιλας με φιλους σου και γενικα να κανεις κατι που να ξεφευγεις λιγο απο αυτες τις σκεψεις

Επισης μην ξεχνας οτι ποτε δεν θα κανεις κατι που δεν το θελεις Αν δεν συμφωνεις να μεινετε στη Δανια ,δεν θα μεινετε στη Δανια Σκεψου τις καλες μερες που περασατε με τον αντρα σου ανοιξε το κουτι των αναμνησεων και θυμησου κατι καλο απ αυτον Τελος σκεψου οτι μεσα σ αυτην την ανυποφορη κοιλια κουβαλας εναν ανθρωπο, τον ανθρωπο σου Φρανιτακι και.. για να μενει ακομα εκει σημαινει οτι το εχει αναγκη.. Ολοι ετσι ηρθαμε στον κοσμο ..κι εγω κι εσυ

Επισης θα σου προτινα αν οικονομικα μπορεις να δεις καποιον ειδικο (οχι σαν την προηγουμενη) ισως σε βοηθησει να ηρεμησεις λιγακι

Ολα θα πανε καλα Ανεβοκατεβα και καμια σκαλα..ποιος ξερει μπορει να βοηθησει

:kiss::kiss::kiss::kiss: POWER

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σε ρωτησω κατι????

Πως θα ενιωθες αν την επομενη στιγμη γεννουσες και σου ελεγαν οτι το μωρο δεν ειναι καλα για οποιοδηποτε λογο η το εχανες???

Ναι η ζωη ειναι περιεργη δεν ειναι ολα παντα οπως θα θελαμε να ειναι και η το συνιθιζεις προσαρμοζεσαι και προχωρας βλεποντας και κανοντας η μενεις πισω να λεγοντας τι ωραια που θα ηταν αν ειχα κανει το ενα η το αλλο και ποσο χαλια ειμαι τωρα και ριχνοντας ευθηνες και σε ατομα που δεν φταινε ( Χθες εφταιγε ο αντρας σου και οι ορμονες για την κακη σου ψυχολογικη κατασταση )πλεον φταει και το μωρο!!!!!

Δεν αισθανεσαι υπεροχα????

Αντι να προσπαθησεις να ριξεις ευθηνες για αποφασεις που εχεις κανει ειτε μονη σου ειτε μαζι με τον Αντρα σου

Απολαυσε τα αγαθα ( Αντρα που σε αγαπαει και σε θελει διπλα του και χαιρεται με τον ερχομο του μωρου σας Λεω τωρα )

και την ζωη και την καθε στιγμη της οπως ερθει γιατι περναει γρηγορα και στην ουσια το μονο που μενει ειναι καποιες στιγμες

Δεν ξερω τι θα γινει σε λιγο που παω βολτα αν θα ειμαι καλα η συμβει καποιο ατυχημα δεν εχει και σημασια

απλα χαιρομαι τωρα που εχω εναν αντρα να με στηριζει να περιμενει την γεννηση του μωρου μας και την καθε κλωτσια της μπεμπας μας μεχρι να γεννηθει πρωτα ο Θεος

Ολα μπορουν να αναπροσαρμοστουν ειτε μενοντας Δανια και βρισκοντας μια δουλεια ειτε ερθεις εδω ειτε μετακομισεις σε μια αλλη χωρα

αρκει φυσικα να εχεις διπλα την οικογενεια σου να σε αγαπαει και την υγεια σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΖΥΓΟ ΟΥΤΕ ΜΩΡΟ....Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Κ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ..ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 38 ΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 40.ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ,ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ.ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΕΑΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΠ...

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΣ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ...ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ...ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω απο τοτε που ειπα στον γιατρο μου οτι νιωθω πλεον το μωρο σιγουρα και σε καθημερινη βαση δεν μου εκανε ακομα κανεναν υπερυχο εκτος απο την δυτερη αυχενικη και θα πρεπει να περιμενω ακομα 2 βδομαδες μεχρι τον επομενο υπερυχο!!!!!!!!δηλαδη θα συμπληρωσω 3 μηνες και κατι να δω το μωρο στον υπερυχο!!:cheer::lol: :lol: :lol: αλλα δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις εφοσων το νιωθεις καθημερινα εστω και πιο περιορισμενα καποιες φορες!!!!

Ειδικα τωρα που εχεις μπει στον μηνα σου το προβλημα θα ειναι να μην το νιωσεις καθολου μια μερα

Τι συστημα κανεις δηλαδη με τις κλωτσιες ποσες πρεπει να ειναι για να ειναι καλα

Και οσο αφορα τον αντρα σου θα πρεπει πρωτα να συζητησεις μαζι του για να δειτε τι λυσεις εχετε και αν τελικα μεινετε και αλλο τι θα γινει με το θεμα δουλεια και να κατσετε να τα βρειτε και καλο θα ειναι για να φτιαξει και λιγο η ψυχολογια σου πριν πεις κατσε στη Δανια να παω εγω Ελλαδα να βγεις λιγο εξω να γνωρισεις ατομα απο εκει δεν μπορει καποιους γνωστους θα εχει κανει ο αντρας σου δες ποια ατομα σου ταιριαζουν και θα μπορουσες να βγεις για καφε

μην μεινεις κλεισμενη μεσα δεν βοηθαει σε τιποτα αν ειχες μια δουλεια και μερικους φιλους - γνωστους δεν θα ειχες τοσο μεγαλο προβλημα να μεινεις λιγο παραπανω φανταζομαι

Τωρα για το μωρο μου εκανε εντυπωση οτι μεχρι χθες μας εδειχνες φωτο απο το δωματιακι του και σημερα λες να γεννησω να τελιωνουμε και δεν θελω ουτε συζηγο ουτε μωρο στο αρχικο μυνημα τουλαχιστον!!!:blink:

:blink: :blink:

Απολαυσε την καθε στιγμη με το μωρο σου τωρα που εισαστε ενα και φροντισε να μιλησετε με τον αντρα σου ηρεμα και ακομα καλυτερα για να αποφυγεις τυχον παρεξηγησεις γραψε του οτι θες να του πεις και πριν του το δωσεις ελενξε το μηπως υπαρχει και κατι που θα ηθελες να διατυπωθει με αλλον τροπο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franitaki μου, ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω κάτι! Αφού γεννήσεις και μπορέσεις ν'αφήσεις το μωρό σε κάποιο παιδικό σταθμό, δεν υπάρχει προοπτική εκεί στην Δανία να βρεις δουλειά?? Μην το βλέπεις σαν το τέλος του κόσμου! Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις! Προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση σου και ξέρω πως δεν θα άντεχα μακριά για πολύ καιρό! Λείπω και εγώ μακριά από τους δικούς μου αλλά κατεβαίνω σχεδόν κάθε Σ/Κ! Είμαι κοντά στην Αθήνα, αλλά πριν πάρω την απόφαση να φύγω σκέφτηκα κάθε ενδεχόμενο! Με το να κατηγορείς τους άλλους για κάποιες αποφάσεις που έστω δεν ήταν ολοκληρωτικά δικές σου δεν θα βγάλεις τίποτα! Δεν στα λέω για να σε κρίνω! Σκέψου, σε λίγο καιρό θα εχεις το μωράκι σου αγκαλιά, θα το μεγαλώνεις, θα γεμίσει η μέρα σου! Εχθές έτσι όπως έβλεπα το δικό μου να κουνιέται σκέφτηκα ότι είμαι πολύ τυχερή που είχα αυτήν την ευλογία να νιώσω την μητρότητα και απέραντα ευτυχισμένη που θα γίνω μαμά σε λίγο καιρό! Θα έχω να φροντίζω ένα δικό μου μωράκιιιι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου σε καταλαβαίνω...κ εγώ καπως έτσι ήμουνα τις δυο τελευταίες βδομάδες, νεύρα απίστευτα και πολλή απογοήτευση...είχα παέι και δυο φορες στο νοσοκομείο με λαθος συναγερμό βέβαια...την πρώτη ήταν στις 37 και κατι εβδομάδες με επιασαν πονοι αλλά ο τράχηλος καθολου διαστολη και μ εστειλαν σπιτι...σαν με μην εφτανε αυτο μου εδωσε και τα pre par o γιατρος και παραξενευτηκα γιατι νομιζα οτι τα δινουν σε λιγοτερες εβδομαδες εγκυμοσυνης...μα δεν ειμαστε ετοιμοι? του ειπα...ολες οι φιλες μου εν τω μεταξυ ειχαν γεννησει μεταξυ 37ης και 38ης βδομαδας..ο γιατρος μου ομως επεμενε να τα παρω για καποιες μερες να περασει και ολη η 38η βδομάδα για να σιγουρευτουμε οτι δεν θα χουν προβλημα τα πνευμονια του μωρου καθως μου εξηγησε το αναπνευστικο ειναι το τελευταιο που τελειοποιειται..πηγα αλλη μια φορα με λαθος συναγερμο εχοντας δει λιγο αιμα αλλα παλι ο τραχηλος κλειστος και ξανα σπιτι...τελικα η τριτη φορα ηταν και η τελευταια! ευτυχως...ημουν ομως 39 και 1 ημερα...φλυάρησα λιγο αλλά θέλω να σου πω οτι το τελος ειναι κοντά οπως και να χει...κανε υπομονη...μπορει να σε πιασουν οι πονοι ξαφνικα και να μην καταλαβεις το ποτε θα γεννησεις...( καλη ωρα με μενα το βουρλο που ποναγα και νομιζα οτι ηταν το εντερο...:blush: παλι καλα που δεν γεννησα σπιτι! )

φιλιά πολλά και κουράγιο...τελειώνεις οπου να ναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕλένηΧ έγραψε:

ς γραψε του οτι θες να του πεις και πριν του το δωσεις ελενξε το μηπως υπαρχει και κατι που θα ηθελες να διατυπωθει με αλλον τροπο

Καλη ιδεα αν νομιζεις οτι μπορεις να το κανεις κανε το

Παντως (γνωμη μου βεβαια) οτι στο συγκεκριμενο ποστ της συνφορουμιτισας μας δεν αξιζει να στεκομαστε σε συγκεκριμενες φρασεις πχ "δε θελω ουτε συζυγο ουτε μωρο"

Καποιες στιγμες τα λογια μας ειναι προιον φορτισης και νομιζω ολοι καταλαβαινουμε οτι ενα ποστ που καταληγει με την εκκληση "βοηθεια" δεν αξιζει τοσο κριτικης λεξη προς λεξη οσο μιας ολικης αναγνωσης με σκοπο να ανταποκριθουμε σ αυτο το καλεσμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια  Πώς είστε εσείς; Εμένα ξεκίνησε η δυσκοιλιότητα όπως στο πρώτο τρίμηνο... Ότι χειρότερο αυτή την περίοδο, που έχουν φουσκώσει και όλα, χέρια, πόδια. Χαλάλι βέβαια, καλά να είναι τα παιδάκια μας και θα τα αντέξουμε και αυτά. Λίγο έμεινε.  
    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...