Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η΄ΟΧΙ?


Recommended Posts

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ 8 ΜΗΝΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΠΟΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΣ?ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ρε Ιφεγένεια σαν χτες θυμάμαι που έγραφες πως έμεινες έγκυος και προσπαθούσες 8 μήνες νομίζω...Κι εγώ θυμάμαι προσπαθούσα κι έλεγα ''αχ την τυχερούλα...πότε κι εγώ;;;''Ποπο!Και τώρα εσύ μπαίνεις στον 8ο κι εγώ μπήκα στον 4ο!Με το καλό σου ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 10 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Γειά σας κορίτσια. Είμαι στον 7ο μήνα και ούτε και εγώ έχω ιδέα τί ειναι οι συσπάσεις. Υπάρχει περίπτωση να μήν είχα καθόλου ή όλες έχουμε κάποια στιγμή και εγώ δεν τις πήρα χαμπάρι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...