Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 3 ΗΜΕΡΕΣ{ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ}ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 3-5-09.ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ 28 ΗΜΕΡΩΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει για πάντα ο κύκλος σου! Απλά έτυχε να σου καθυστερήσει 3 μέρες! Εμένα μια φορά μου ήρθαν στις 19 μέρες κι είχα τρελαθεί! Μετά πάλι 30 -40 μέρες!! Καλού κακού ρώτα και τον γιατρό σου! Αλλά μην αγχώνεσαι! Όλα καλά θα πάνε! Κι εύχομαι σύντομα και μ'ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου! Όχι άγχος όμως!! Σκέψου πως έπιασα εγώ που έχω πολυκυστικές ωοθήκες, μεγάλο κύκλο από 30 έως 40 μέρες και δεν ξέρω καν πότε γίνεται η ωορηξία μου! Παρόλα αυτά έπιασα με τον 3ο μήνα προσπάθειας!! Καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ΄όσο γνωρίζω ο κύκλος αλλάζει μόνο αν επί ένα εξάμηνο δεις να είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος των 28 ημερών .

Για μια φορά που σου έτυχε δεν είναι θέμα.. λογικά ωορρηξία θα έχεις 14 ημέρες πριν από την πιθανή έναρξη του επόμενου κύκλου σου. Καλού κακού ψάξε το καλύτερα .. πιστεύω να σε βοήθησα.. Με το καλό να μάθεις την ευχάριστη είδηση..!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καμιά φορά αλλάζει ο κύκλος μας εάν είμαστε αγχωμένες. Αφού σου έτυχε μόνο μία φορά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι για πάντα. Αν δεις ότι συνεχίζει, ρώτα τον γιατρό σου.

Μην αγχώνεσαι και εύχομαι γρήγορα να μας ανακοινώνεις τα χαρμόσυνα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές κοπελιά μου να "ασταθήσει" λιγάκι ο κύκλος... συνήθως φταίει το άτιμο το άγχος! Αν δεις όμως πως συνεχίζεται, καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου. Μην αγχώνεσαι, εντάξει? Καλή συνέχεια στις προσπάθειες... Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου,

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ο κύκλος σου, λογικά η επόμενη περίοδος σου θα πρέπει να είναι η συνηθισμένη. Θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια ότι πολλές φορές το άγχος μας κάνει τον κύκλο κουλουβάχατα... Ηρέμησε λοιπόν όσο γίνεται, ρώτα φυσικά και το γιατρό σου, και .... καλή συνέχεια!! Σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη καθυστέρηση να είναι και η οριστική!! ;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου αν δεν ειχα και εσας τι θα εκανα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...