Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δυσκοιλιότητα


Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια , είμαι νέα στην παρέα σας και χρειάζομαι οποιαδήποτε συμβουλή. θα τη δοκιμάσω πραγματικά.

Μώλις μπήκα στον πέμπτο μήνα, είμαι 17 + 2 εβδομάδων με δίδυμα αγοράκια , όπου μετά από δυο αποκολλήσεις και μια πιθανή ρήξη του αμνιακού σάκου (τρομερή ταλαιπωρία) γύρισα σήμερα στην δουλειά.

Τώρα στο θέμα μου!

γενικά έχω πρόβλημα δυσκοιλιότητας και το κακό είναι οτι πέρνω δυο σίδηρους. όσο δεν δούλευα κάθε πρωί έπινα μια κουταλιά λάδι και κουτσόστραβα πήγαινα τουαλέτα, εάν οχι- έβαζα υπόθετο γλυκερίνης. τώρα που άρχησα τη δουλειά και γυρίζω απόγευμα τι στο καλό να κάνω. δεν μπορώ και κάθε μέρα υπόθετο. ο γιατρός και η μαία όλη την ώρα λένε διατροφή και διατροφή - αυτό κάνω.

ελπίζω να υπάρχει κάποια λυση - σίδηρος που να φέρνει διάρροια ας πούμε.

Α!!! και ξέχασα δεν πρέπει να σφύγκομαι καθόλου μιας καιτο ένα παιδι έχει τα ποδαράκια του σχεδόν μέσα στον τράχηλο - είναι δηλαδή πάρα πολύ χαμηλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou kai kalos irthes.

Apo oti thumamai apo mia kali mou fili malista kai ekeini eguos se agorakia tin eihe peiraxei o sidiros kai to eihe suzitisei me tous giatrous alla tha se gelaso ti ekane an ta stamatise i ohi.

Ki ego pantos pou ta epairna ta stamatisa giati mou efernan duskoiliotita kai ponous sto entero genikos ta eho parei apo fovo giati ta eho sunduasei me parenergeies.

An ta stamatouses tha peiraze poli?Gia rotise to giatro sou.

sou efhomai mia teleia egymosuni apo do kai pera!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρκερ καλως ηρθες και καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου

Εγω θα σου πω για ξερα δαμασκηνα αν δεν εχεις δοκιμασει Μου ειχαν δωσει και ενα σιροπι το dupholac ή καπως ετσι (αλλα για σιροπι θα σου πει μονο ο γιατρος που σε παρακολουθει)

Με τη δουλεια πώς και ξαναγυρισες μετα απο ολα αυτα;;

Δεν μπορεις να παρεις και αλλη αδεια;;

Ευχομαι τα καλυτερα θα τα λεμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.ειμαι στην 16 εβδομαδα.απο την αρχη υπεφερα απο δυσκοιλιοτητα.τα υποθετα γλυκερινης δεν τα αντεχα.η μαμα μου ειναι χρονια δυσκοιλια και τρωει καθε πρωι activia γιαουρτι με δαμασκηνα η με ακτινιδιο η τρωει ξερα δαμασκηνα.αυτα τα δοκιμασα κι εγω και γλιτωσα.παω καθε μερα τουαλετα.σου συνιστω να τα δοκιμασεις.τρωγε 2 δαμασκηνα καθε πρωι νηστικη με νερακι.επισης οταν καποτε εκανα διαιτα και με ειχε πιασει δυσκοιλιοτητα επινα καθε πρωι ενα ποτηρακι του κρασιου(οχι και γεματο)χλιαρο νερο με μελι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω κορίτσια για τις ευχές σας.

Quinta00 : του το είπα να άλλαξω σίδηρο ή να σταματήσω για λίγο καιρό αλλά εκτός του ενός που έπερνα μου έδωσε δυο γιατι ο αιματοκρίτης μου ήταν πολύ χαμηλός. ασε σου λέω άσε μου έχει γίνει εμμονή

apisQ: ο γιατρός δεν ήθελε να ξεκινησω αλλα δεν μπορώ άλλο πια έχω αρχίσει να παθαίνω κατάθλιψη μέσα στο σπίτι. ο άντρας μου φεύγει 7:30 και γυρίζει 22:30 στο σπίτι. έχω σκυλοβαρεθεί. στην δουλειά βασικά με προσέχουν πάρα πολύ- μου φέρανε και βοηθο και δεν κάνω τίποτα μόνο τηλ σηκώνω και στέλνω mail. τον άλλο μήνα που θα χαλαρώσει που ο άντρας μου απο την δουλειά του και θα είναι περισσότερες ώρες σπίτι σκέφτομαι να σταματήσω μέχρι να γεννήσω.

σας ευχαριστώ - θα αρχίσω και τα δαμάσκηνα τακτικά. δεν τρώω κάθε μέρα αλλα τι να πω. όσο για το duphalac - το έπερνα πριν μείνω έγκυος ΄και με βοηθούσε πάρα πολύ είναι super αλλα αυτός μου είπε να μην το πάρω. απο οτι κατάλαβα δεν πρέπει να το ήξερε αλλά αφού μου είπε να μην το πάρω - δεν το πέρνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα .Ειμαι η ολια.

Εγω για την δυσκοιλιοτητα επαιρνα απο το φαρμακειο μια μαρμελαδα.Με ειχε βοηθησει αρκετα.Μια κουταλια καθε πρωι.

Στη δουλεια πως τα καταφερνεις? Δεν μπορεις να παρεις αλλη αδεια?

Ευχομαι με το καλο να υποδεχτεις τα διδυμακια σου..:laugh: :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφοσον οι λογοι που σε φερνουν στη δουλεια ειναι μονο ψυχολογικοι ..οχι οτι υποτιμω το οτι η δουλεια σου ανεβαζει την ψυχολογια ..αλλα μετα απο δυο αποκολλησεις κυοφοροντας διδυμα(που απο μονη της η κυηση ειναι υψηλου κινδυνου) θα σου ελεγα να παρεις αγκαλια το κρεββατι σου και να σηκωνεσαι μονο για τουαλετα

Παρε τα dvd σου τα βιβλια σου φωναξε φιλους να ερθουν ..να ανεβεις λιγακι

Συγνωμη γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν μου πεφτει λογος και ουτε ζητησες τη γνωμη μου(ουπς) αλλα θα εσκαγα ..αν το κρατουσα μεσα μου :blush::blush:

Να σαι καλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Όλια ,

θα ρωτήσω στο φαρμακείο για την μαρμελάδα ευχαριστω πολύ/

πλην του οτι περνάω πάρα πολυ ωραία στην δουλειά δεν κουράζομαι ιδιαίτερα πλην οτι με κουράζει λίγο η καρέκλα κάποιες φορές , στο ικα μου είπαν οτι πρέπει για να μου δώσουν τους υπόλοιπους μήμες άδεια θέλει βεβαίωση απο δημόσιο νοσοκομείο . αυτό μου είναι πολύ εύκολο να το βρώ όταν δώ οτι δεν πάει άλλο θα σταματήσω.

Mariazante: πραγματικά η δική σου εκδοχή ακούγεται εύγευστη και απλή.

σας ευχαριστω πολύ όλες. με το καλο τα μπεμπάκια μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis καλά κάνεις και τα λες , για αυτο μιλάμε για να ακούμε διάφορες γνώμες. αλήθεια δεν θέλω να κάνω κακό στα μικρά μου εαν καταλάβω οτι κατι δεν πάει καλα θα σταματήσω αμέσως - ούτος η άλλως στην δουλειά δεν έχουν πρόβλημα.

ευχαριστω πάντως πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...