Μετάβαση σε περιεχόμενο

anakoinosh egumosunhs- pote??


Recommended Posts

ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ 3.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 3 ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στους κοντινούς συγγενείς το είπα και στις δυο εγκυμοσύνες στον 3ο-4ο μήνα,όταν φαινόταν η μικρή κοιλίτσα.Οι πολύ στενοί μας φίλοι ήταν απο τους πρώτους που το έμαθαν.Οι μακρυνοί συγγενείς το μάθαιναν αν τύχαινε να με δουν κάπου και φαινότνα η κοιλίτσα.Αλλιώς...μετά την γέννα!Τώρα για την εγκυμοσύνη ξέρουν μόνο οι γονείς και τα αδέρφια μας καθώς και ελάχιστοι φίλοι:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anthy μου, καλησπέρα κοπέλα μου! Πρώτα απ'όλα. εύχομαι πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος και να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου όταν νιώσεις εσύ έτοιμη!! Εγώ, έπρεπε να περιμένω αρκετές μέρες λόγω μεγάλου κύκλου! Έμαθα ότι είμαι έγκυος στην 7η εβδομάδα! Κόντευα δλδ να κλείσω και τον 2ο μήνα! Το είπα αμέσως στην μαμά μου και την πεθερά μου και τις παρακαλέσαμε μέχρι να πάμε στον γιατρό ν'ακούσουμε την καρδούλα του και να μας πει ότι όλα οκ, να μην πουν τίποτα σε άλλους! Επίσης το είχα πει στους πολύ κοντινούς συγγενείς! Στα αδέρφια μας και σε μια φίλη μου η οποία δουλεύει στο μικροβιολογικό όπου έκανα και την χοριακή!

Η πεθερά μου το σεβάστηκε και δεν το έλεγε, την μάνα μου την κρατάγαμε με τα χίλια ζόρια! Όταν δε μας έδωσε ο γιατρός το πράσινο φως, όλος ο κόσμος το έμαθε!! Πιστεύω επειδή την ξέρω, ότι το κάνει από την χαρά της! Απλά, αν στραβώσει κάτι, μου την σπάει αυτό το δήθεν μετά, που σε λυπούνται κι έτσι! Ο κόσμος δεν είναι όλοι καλοί! Αν μπορείς να κρατηθείς πες το από τον 3ο μήνα και μετά! Να ξέρεις πως τίποτα δεν πρόκειτε να πάει στραβά από κακιές γλώσσες και κακό μάτι! Γιατί εγώ πιστεύω! Κι όταν με το καλό μείνεις να φοράς πάντα ένα σταυρουδάκι σαν προστασία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!Εγω το ειπα απο τον τριτο μηνα και μετα Σε γονεις και πεθερικα

Και μονο σε μια ξαδερφη - φιλη απο την στιγμη που το εμαθα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα ο γιατρός μου, μου είχε πει από την αρχή να περιμένουμε να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά να το ανακοινώσουμε. Οπότε στους γονείς μας και στους κοντινούς μας το είπαμε γύρω στην 8η εβδομάδα. Στους υπόλοιπους μετά τον τρίτο μήνα, που είχε δέσει το γλυκό... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΔΗΛ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε μένα ίσχυσε το "θέλει η έγκυος να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!" :woohoo: Έκανα υπομονή μισή μέρα, για να βγει το αποτέλεσμα της χοριακής. Και μετά.... Μόνο αφίσες που δεν τύπωσα να γεμίσω τους δρόμους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγκυος βεβαια δεν ειμαι ουτε εγω αλλα θεωρω σωστο να λεγετε μετα τον δευτερο μηνα..δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω σαν ανθρωπος και στο "κακο" ματι που λεμε..:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια  Πώς είστε εσείς; Εμένα ξεκίνησε η δυσκοιλιότητα όπως στο πρώτο τρίμηνο... Ότι χειρότερο αυτή την περίοδο, που έχουν φουσκώσει και όλα, χέρια, πόδια. Χαλάλι βέβαια, καλά να είναι τα παιδάκια μας και θα τα αντέξουμε και αυτά. Λίγο έμεινε.  
    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...