Μετάβαση σε περιεχόμενο

υπερδιεγερση οωθηκων (?)


Recommended Posts

καλησπερα σε ολες...

θα ξεκινησω ευθεως..εγω ποτε δεν ημουν "κατα φαντασιαν ασθενης" αλλα πλεον εχω γινει...οτι ακουω να συμβαινει στις αλλες γυναικες νομιζω οτι το επαθα κι εγω.αφου τοσο πολυ που το πιστευω καμια φορα,πειθω και τον εαυτο μου οτι εχω και τα συμπτωματα!!!(τελικα δεν ξεκινησα ευθεως...)

λοιπον,ο γιατρουλης μου μου ειχε δωσει κλομιφαινη(προκληση οωρηξιας.εγω κανω οωρηξια,απλα για να αυξησουμε τις πιθανοτητες μου τα εδωσε) και την πηρα για τρεις κυκλους και μετα μηνα παρα μηνα..

ομως αυτη τη φορα που πηρα με επιανε καθημερινα για τεσσερις μερες(τις τεσσερις μερες που επαιρνα την αγωγη δηλ) ενας φριχτος πονος στη μητρα και σφαδαζα..διπλωνομουν. δεν με ειχε ανησυχησει ιδιαιτερα το γεγονος αλλα αρχισα να ακουω οτι η τεχνητη οωρηξια μπορει να προκαλεσει υπερδιεγερση οωθηκων και στην αρχη θορυβηθηκα απλως,αλλα τωρα εννοειται οτι ειμαι πλεον πεπεισμενη οτι αυτο επαθα και πονουσα...

πως καταλαβαινεις οτι επαθες κατι τετοιο και τι γινεται μετα??πως "περναει" αυτο???

αν ξερετε σας παρακαλω πειτε μου..θα με βοηθησετε πολυ..σε 11 μερες περιμενω περιοδο,αν ερθει(τι λεω,ενοειται πως θα ερθει) θα κανω σαλπιγγογραφια..εκει θα φανει κατι τετοιο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο πήρα κλομιφαίνη και ;enesh pregnyl για να κανω ωορηξία και να εχω προγραμματισμένη επαφή... Θυμάμε οτι ο γιατρός μου με είχε πει οτι αμα νιώσω έντονο πονο στις ωοθηκες να τον πάρω τηλέφωνο... Το καλύτερο νομίζω που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνίσεις αμέσως με το γιατρό σου και να του το αναφέρεις γιατί αυτος ξέρει καλύτερα..

Πάντως εμένα αυτη η αγωγή μου εφερνε διαφορες παρενέργειες: έβαλα κάποια κιλά- είχα εξάψεις (χειμωνιάτικα την έβγαζα στο μπαλκόνι για να συνέλθω)- είχα πονοκεφάλους...

Αχ!!! και τον Ιούλιο θα την ξαναπάρω γιατι θα κανω σπερματεγχυση... αχ τι με περιμένει πάλι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALKOST ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω ρε κοριτσια ηρεμησα λιγο γιατι με επιασε ο πονος εκεινες τις μερες αλλα περασε και δεν ξανα εμφανιστηκε απο τοτε(εχει περιπου δυο βδομαδες)

XRISTINAKI ευχομαι να ειναι πιο ανωδινο οταν θα τα ξανα παρεις και να εχουν και καλο αποτελεσμα..

RITADRI32 σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

ειπα τελευταια φορα που τα πηρα.θα αφησω τη φυση να κανει μονη της τη δουλεια της χωρις φαρμακα γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχω προβλημα με την ωορηξια μου..και οτι γινει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...