Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΔΕΡΜ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΔΕΡΜ?ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΤΑ ΠΕΡΣΙΛ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ Η ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΡ ΤΟ ΠΡΟΔΕΡΜ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΕ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΔΕΡΜ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ.

ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΔΕΡΜ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑ Κ ΤΑ ΣΙΣΕΡΩΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕ ΜΥΡΙΖΕΙ,ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ,ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΥΔΡΑ!

ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑ,Η ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΟΔΕΡΜ!!ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΠΟ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΔΕΡΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντρουλα γεια κ απο μενα,εγω χρησιμοιποιησα μονο απορρυπαντικο προδερμ..Νομιζω οτι τι μαλακτικο δεν ειναι απαραιτητο για τα νεογεννητα γιατι μπορει να προκαλεσει αλλεργιες.Ενα απαλο βρεφικο απορρυπαντικο νομιζω οτι αρκει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Όταν ετοίμαζα τη βαλίτσα για το μαιευτήριο έπλυνα όλα τα δικά μου τα ρούχα με το απορρυπαντικό και το μαλακτικό που λέτε και μυρίζουν υπέροχα τα ρούχα. Τα ρουχαλάκια του μωρού τα έπλυνα πάλι με το ίδιο, χωρίς μαλακτικό όμως γιατί δε μου φάνηκε και απαραίτητο.

Νομίζω ότι το αρκάδι βέβαια θα ήταν η καλύτερη λύση, αλλά δεν το έχω βρει σε υγρό και δε θέλω να βάλω σκονή στα ρουχαλάκια της μπέμπας για τυχόν υπολείμματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ και εγώ κορίτσια. Δεν νομίζω να χρειάζεται και μαλακτικό για τα βρεφικά ρούχα. Όσο να ναι, όλα τα απορρυπαντικά περιέχουν διάφορα χημικά και καλό είναι να τ αποφεύγουμε στο ευαίσθητο παιδικό δερματάκι. Η μαμά μου, μου είπε να τα πλύνουμε με πράσινο σαπούνι αλλά ποιος καθεται να τα πλύνει όλα στο χέρι....εγώ έστειλα τον άντρα μου στο σούπερ μάρκετ και του έιπα να πάρει ενα παιδικό απορρυπαντικό, μου έφερε το Αρκάδι γιατί όντως ήταν το αγνότερο, δηλαδή περιέχει μόνο πράσινο σαπούνι και αλάτι. Βέβαια δεν υπάρχει σε υγρό απορρυπαντικό που θα ήταν πιο βολικο. Στην αρχή το έιχα βάλει στην θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου και έμειναν κάποια υπολλείματα, μετά ρώτησα και την κουμπάρα μου που και στα δυο της παιδιά αυτό χρησιμοποιούσε (της το χε προτείνει η παιδιίατρος της) και μου ειπε να το βαζω κατευθείαν μέσα στον κάδο με τον ειδικό δοσομετρητή. Θέλει λίγο, περίπου 2-3 κουταλιές της σούπας για 3 κιλά ρούχα νομίζω. Το δοκίμασα πάντως και κανει δουλειά.Καθαρίζει και αφήνει ένα διακριτικό άρωμα πράσινου σαπουνιού. Τώρα μέχρι και το δωμάτιο της μπέμπας ( και ολο το σπίτι καμια φορά ) καθαρίζω μ αυτό γιατί με το άσθμα και τις αλλεργίες μου που έχουν κάνει παρτυ, δεν θέλω να το ρισκάρω...αυτα !!

υγ. ξεχασα να ρωτήσω : (τώρα θα με πείτε υστερική ή υπερβολική αλλά...) έχω πλύνει και σιδερώσει ήδη μια φορά όλα τα ρουχαλάκια και την προίκα του μωρού αλλά πάει κοντα στον ένα μηνα τώρα...να τα ξαναπλύνω βρε κορίτσια η δεν πειράζει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παντως παρουσιασα αλλεργια στο μαλακτικο προδερμ!!!!!

φαντασου τι μπορει να παθει ενα μωρο...

Ταχα βρεφικα και ελεγμενα προιοντα:(

Μπουρδες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η θεία μου, μου έφτιαξε υγρό απορρυπαντικό με πράσινο σαπούνι. Θέλει διαδικασία αλλά εγώ είμαι αλλεργική και το μωράκι μου έχει πολλές πιθανότητες να κάνει αλλεργίες. Νομίζω ότι τρίβεις το πράσινο σαπούνι το αραιώνεις με λίγο νερό και αλισίβα και κάτι ακόμα…θα πρέπει να της ζητήσω την συνταγή. Εμένα μου έφτιαξε ένα σχετικά μικρό μπουκαλάκι γιατί είπε ότι δεν κάνει να το έχεις πολύ καιρό επειδή χαλάει, αλλά δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Σε περίπτωση έλλειψης πάντως το πιο αγνό είναι το Αρκάδι που το χρησιμοποιείς όπως είπε η marga

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩς ΤΟΥς ΠΡΩΤΟΥς 6 ΜΗΝΕς ΕΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 80%ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΕΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕς ΘΕΡΜΟΚΡΣΙΕς ΠΟΣΟ ΒΡΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥς ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΦΑΓΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΔΙΤΣΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ Η ΖΗΜΙΑ .ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΑ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΒΑΖΑ ΠΡΟΔΕΡΜ Κ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ Κ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΦΤΕΡΝΙΖΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Ν ΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ Κ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ PERSIL BABY. H ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Κ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ MIELE MAΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...