Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ηρθε παλι η τρισκαταρατη!!


mwro

Recommended Posts

Βαρεθηκα πια να περιμενω!!δεν προκειται να γινω μανουλα με τον παραδοσιακο τροπο.εχω απογοητευτει!ολα μαυρα και αραχνα τα βλεπω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν λίγο καιρό διάβασα αυτό... νομίζω βοηθάει.

http://mia-mitera-genietai.pblogs.gr/20 ... a-moy.html

Ελπίζω γρήγορα να περάσει αυτή η απογοήτευση!!! Μέσα σου βαθιά το ξέρεις ότι όλα θα γίνουν και μάλιστα γρηγορότερα από όσο νομίζεις αυτή τη δύσκολη στιγμή!!

Καλή δύναμη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MWRO, KATALABAINO OTI THA PREPEI NA EISAI SE POLY XALIA FASH ALLA KANE LIGAKI YPOMONH KAI PROSPATHISE NA MH XANEIS THN PISTH SOY! AN DIAVASEIS TA TOSA ARTHRA EDO MESA THA VREIS DEKADES GYNEKES POU NIOTHOUN AKRIVOS SAN KAI SENA (VAZO KAI TON EAFTO MOU MESA SE AYTES), POY ELPIZOYN, APOGOITEVONTAI, PROSPATHOUN, KSANA ELPIZOYN ,PROSGEIONONTAI APOTOMA KAI PALI APO THN ARXH...DYSTYXOS GIA KAPOIES GUNEKES AYTO TO ONEIRO PRAGMATOPOIEITAI PIO DUSKOLA ALLA AFTO DEN PREPEI NA MAS PTOEI EAN ANHKOYME SE AYTES.EDO MESA YPOSTHRIZEI H MIA THN ALLH, STELNOUME THETIKA MHNYMATA THETIKH ENERGEIA KAI APO OTI FAINETAI KAPOIES FORES FERNEI KAI POLY GOURI!!!!!

FANTAOZMAI POS STHN KATASTASH SOU, DYSKOLA MPORO AYTH TH STIGMH NA SOU PO KATI KAI NA THN ALLAKSEI.. APLA KRATA STO MYALO SOY OTI SHMERA OLES OI GYNEKES MPOROUN NA GINOUN MAMADES- EITE ME TON PARADOSIAKO TROPO EITE ME PAREMBATIKO KAI OTI SYNTOMA AFOY KAI ESY TO THELEIS TOSO THA KRATHSEIS STHNA AGALIA SOU TO PAIDAKI SOY!

KRATA THN PISTH SOY KAI EMEIS THA EIMASTE KONTA SOY, TORA STA DUSKOLA ALLA KAI META STA POLY POLY EYXARISTA!!!!

ME SYGXOREIS EAN SE KOURASA- PISTEPSE ME OMOS SE NIOTHO A P O L Y T A !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κι απο μενα!χμμμμμμ εχω σκεφτει κι εγω πολλες φορες το ιδιο πραγμα....απο τοτε που το πηρα αποφαση περνανε διαφορα απο το μυαλο μου επηρεαζομαι απ αυτα που ακουω νιωθω περιεργα....ειναι δυσκολο το ξερω αλλα νομιζω το μυστικο ειναι να το αφησουμε και οποτε το αποφασισει..θα τα καταφερεις συντομα μην ανησυχεις και σε παρακαλω οπως λεω και στον εαυτο μου για διαφορα πραγματα οχι μονο γι αυτο να σκεφτεσαι θετικα!!!!!Και να εισαι σιγουρη!Θελει δουλεια το ξερω αλλα μην φοβασαι ολα θα πανε καλα!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο εμενα. Νιωθω ακριβως το ιδιο. Σε μια εβδομαδα περιμενω να αδιαθετησω, και ηδη με εχει πιασει η αγωνια. Καθε φορα τα ιδια συναισθηματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ MWRO.ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ!ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!!!:) ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην το βαζεις κατω κοριτσι...Θα ρθει το μωρακι...αυτο να σκεφτεσαι μονο οτι θα ρθει...Ολες το ιδιο περναμε κ καθε μηνα λεμε θα ρθει το μωρακι τον επομενο...Ε που θα παει μια δυο τρεις θα ρθει...κι τοτε αυτοπου νιωθουμε τωρα δεν θα το θυμομαστε!!!

Φιλια:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλως σας βρηκα!!!!

ειμαι νεο μελος και μου αρεσουν πολυ οι συζητησεις σας:)

μου δινετε κουραγιο γιατι ενω εχω ενα κοριτσακι 6 χρονων που ηρθε εκει που δεν το περιμενα,παλευουμε για το δευτερο ενα χρονο τωρα αλλα τζιφος:( !!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mwro, καταλαβαίνω πως νιώθεις, παρόλο που δεν ένιωσα πολλές φορές την πίκρα της περιόδου! Έπιασα στους 3 μήνες προσπάθειας, αλλά πίστεψε με, τον τελευταίο μήνα όπου κι έπιασα το απέβαλλα εντελώς από το μυαλό μου! Δεν το σκεφτόμουν καθόλου, σαν να μην έκανα προσπάθεια και είπα όποτε κάτσει! Είχα και πολυκυστικές ωοθήκες και πίστευα ότι δεν θα έπιανα εύκολα οπότε το άφησα εντελώς φλου! Κι έπιασα άμεσα σχεδόν! Μην στενοχωριέσαι!

Να σου αναφέρω ένα παράδειγμα! Ξέρω κοπέλα που είχε πολυκυστικές ωοθήκες, το σκεφτότανε συνέχεια και δεν έπιανε παιδί! Έκανε σπερματεγχύσεις, έπιασε κάποια από αυτές δίδυμα κοριτσάκια! Αφού γέννησε κι ηρέμησε που έκανε παιδάκια, εντελώς φυσιολογικά έμεινε έγκυος εκεί που δεν το περίμενε κι έκανε κι ένα αγοράκι!! Κι όλα αυτά;; Ηρέμησε, δεν το σκεφτότανε πια, δεν την ένοιαζε γιατί είχε κάνει παιδιά.. και της ήρθε κι ένα τρίτο θαυματάκι!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία όπως και σ'όλες τις κοπέλες που προσπαθούν! Και σύντομα να φουσκώσουν οι κοιλίτσες όλων των κοριτσιών!!

goldie78 , μην αγχώνεσαι κοπέλα μου! Έχεις κοιτάξει σε κάποιο γυναικολόγο μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;; Αν και δεν νομίζω να είναι κάτι πέρα από το άγχος! Καλή επιτυχία και σύντομα με το καλό να έρθει και το μωράκι το δεύτερο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσια να στε καλα!μου δινετε κουραγιο!ομως δεν ξερω πια τι να κανω.πως να μην απογοητευομαι?περασαν πανω απο τρια χρονια προσπαθειας!για εσας που δεν με θυμαστε σας υπενθυμιζω οτι περυσι βρηκαμε το προβλημα:ενδομητριωση,εκανα λαπαροσκοπηση υστεροσκοπηση, 6μηνη θεραπεια με Arvecap περασαν και αλλοι τρεις μηνες για να ξαναρθει η περιοδος και απο εκεινη την στιγμη 3 μηνες.το ξερω οτι τρεις μηνες δεν ειναι πολυ ομως για μενα μετραει και ο προηγουμενος καιρος(2 1/2 χρονια).δεν μπορω να παψω να το σκεφτομαι.πως θα μπορουσα αλλωστε?προσπαθω να χαλαρωσω αλλα δεν κραταει πολυ.σημερα θα παρω τον γιατρο που μου κανε την λαπαροσκοπηση και ειναι ειδικος υπογονιμοτητας να κλεισω ενα ραντεβου να δουμε τι θα κανουμε, σπερματεγχυση, εξωσωματικη, δεν ξερω κατι.συγγνωμη αν σας κουρασα παλι.φιλακια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κουκλιτσα!!!Πριν λιγες μερςς ειμουν ακριβως σαν κ εσενα,στην ιδια ψυχολογια.Εγω κανω σπερματεγχυσεις κ τελικα ξεκιναω τον Ιουνιο εξωσωματικη.Υπομονη κοπελιτσα μου,υπομονη,επιμονη,θαρρος,αντοχη κ δυναμη.Ολα θα γινουν.Σε καταλαβαινω πως νοιωθεις...αλιμονο κ εγω οταν αδιαθετησα τη Μ.Δευτερα,ηθελα να βγω στο μπαλκονι κ να ουρλιαξω...Δεν πειραζει παμε για αλλα.Καινουργιος μηνας μπροστα,θα κανουμε μωρακια!!!θα το δεις!!!!!Αγκαλιτσες πολλες,πολλες με τον αντρουλη σου,αγαπη κ ηρεμια.Θα φουσκωσουν οι κοιλιτσες μας συντομα!!!!

Παμε γερα!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimerakia agapes mou...

Den thelw ma kamia sas na stenaxwrieste...

Kapia mera wra tha sas erthei to mwraki kai tha sas erthei ekei pou den tha to perimenetai...

Sas euxwme SUNTOMA MWRAKI stin kilitsa sas...

Kai o theos panta mazi sas...

Filia polla apo mena...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mwro αν και ειμαι νέα στο forum κατάλαβα πως προσπαθείς για παιδάκι....και μάλλον απογοητεύεσαι.

Αν δεν το βιώσεις δεν ξέρεις πως αισθάνεται ο άλλος λένε όμως εγώ πραγματικά σε νιώθω.

Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έχω δυο παιδάκια και τα έκανα πολύ γρήγορα, όμως έχω εμπειρία με την συνυφάδα μου η οποία προσπαθούσε 5 χρόνια να κάνει παιδί. Φαντάζεσαι πόσο ψυχοφθόρω ήταν για αυτήν που εμείς με τον άντρα μου παντρευτήκαμε δυο χρόνια μετά και κάναμε δυο παιδιά. Προσπαθούσε πολύ όλα αυτά τα χρόνια με ατελίωτες εξετάσεις, σπερματενχήσεις, λαπαροσκοπική επέμβαση για πολυκυστικές ωοθήκες, μεγάλη φαρμακευτική αγωγή και στο τέλος εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν στα πρόθυρα και για δεύτερη. Τελικά όλα αυτά ήταν μάταια...Ώσπου αποφάσισαν να πάνε ταξίδι στους δικούς της Αυστραλία. Και μόνο με την ιδέα που θα τους συναντούσε 5 χρόνια μετά τον γάμο της από την χαρά της μένει έγκυος. Όλοι χαρήκαμε κάναμε σαν τρελλοί, η ίδια ήταν λίγο επιφυλακτική σαν μα μην το πίστευε...Τελικά καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το άγχος. Αν μπορέσεις να το αποβάλλεις όλα θα γίνουν. Έτσι και στην περίπτωσή της σταμάτησε να σκέφτεται τις γόνιμες μέρες και όλα έγιναν όπως τα ήθελε.....

Εύχομαι σύντομα να συμβεί και σε σένα αυτό, θα χαρώ πολυ να μάθω νέα σου, ελπίζω να βοήθησα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

mwro ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ 2003 ΕΚΑΝΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΙΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008) ΜΟΛΙΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΗΜΟΥΝ, ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΓΧΟΥΣ ΕΠΑΘΑ (ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ) ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ( Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ...ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!! ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!!!!!!!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νιωθω πολυ καλυτερα!σας ευχαριστω ολες!να στε καλα!!πηρα τηλεφωνο την κλινικη και εκλεισα ραντεβου για 11 Μαιου για να τα πουμε με τον γιατρο μου να δουμε ποια θα ειναι η συνεχεια.υπομονη μεχρι τοτε.φιλακια!!:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...