Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ουπς!! Εσπασε το προφυλακτικό...


Βανια

Recommended Posts

κοιτα η 24 μερα του κυκλου ειναι λιγο δυσκολη να μεινεις εγκυος αν ο κυκλος σου ειναι 28 αλλα ποτε δεν ξερεις μια και λες οτι ειναι ατακτος .Απο την αλλη ακομα και γκυος να εισια μπορεις να πας στο οδοντιατρο σου απλα δεν θα σου κανει ενεση μπορει να σου βαλει καποιο αλλο σκευασμα εμενα ο γυναικολογος μου μου ειχε πει αν θες στον οδοντιατρο πας ανετα .Απο την αλλη καμια φορα η φυση ξερει καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οσο αναφορα τον οδοντιατρο και εμενα μου ειχε πει ο γιατρος μετα τον 3 μηνα παω ανετα και ξερει ο οδοντιατρος τι θα κανει για να μην βλαψει το εμρυο..

και για το αλλο αν ο κυκλος σου δεν ειναι σταθερος και μπορει να ειναι πιο μεγαλος απο 28 μερες ολα παιζουν..αλλα ειναι δυσκολο 24 μερα(θα συμφωνησω με Βανια):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οσον αφορα τον κυκλο σου αν δεν ειναι σταθερο τιποτα δεν ειναι σιγουρο συμφωνω με τα κοριτσια σε αυτο και οσον αφορα τα δοντια εχω 21/2 μηνων εφτιαξα 2 δοντια τα οποια με πονεσαν αφου εμεινα εγκυος μου εκανε ενεση αλλα με λιγοτερη ποσοτητα και την πιο πολυ την εριχνε πανω στο δοντι βεβαια ταλαιπωρηθηκα γιατι κανενας γιατρος δεν με αναλαμβανε επειδη δεν ειχα μπει στον 3ο αλλα οι πονοι ηταν αφορητοι και ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι θα μπορουσα να αποβαλω απο το δοντι επειδη σαπιζε πολυ γρηγορα και τα μικροβια πηγαιναν στην κοιλια μου ευτυχως βρεθηκε οδοντιατρος και τα φτιαξαμε τωρα εσεις γιατι κανετε προγεννετικο ελεγχο? αν ειναι μονο για ρουτινα δεν νομιζω οτι θα σου πει τιποτα ο γυναικολογος σου αν τελικα εχεις μεινει εγκυος εγω παντως σου το ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις απαντήσεις σας...... ειλικρινά. Μπεμπούλης αυτο που έγραψες με έκανε να αγχωθώ απο ενα άτιμο δόντι υπήρχε περίπτωση να έχανες το παιδάκι σου???

Εμεις τον προγεννητικό ελεγχο τον κάνουμε καθαρά για προληπτικούς λογους γιατι είμαι φοβιτσιαρα και ήθελα να είμαι σιγουρη οτι ολα ειναι οκ πριν ξεκινησουμε να βάζαμε εμπρος για μωράκι.

Τέλος πάντων την Παρασκεύη εχω ραντεβού με τον οδοντιατρο μου να της αναφέρω οτι υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης ή όχι επειδή ειναι νωρίς???

Πολλά πολλά φιλάκια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινακι εγω στο τριτο μηνα πηγα στον οδοντιατρο για καθαρισμο των δοντιων θα παω και στον εβδομο παντα με την ενημερωση της γυναικολογου μου. Επισης στην 10 εβδομαδα μολυνθηκαν τα ουλα μου και πηρα αντιβιωση!! Ολα καλα ομως Δοξα Το Θεο!!

Για το προφυλακτικο που εσπασε δε νομιζω να εμεινες εγκυος αφου αν δεν κανω λαθος πανω στο προφυλακτικο υπαρχει ουσια η οποια σκοτωνει το σπερμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Linaki_1980,

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ.Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ.

ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΟ ΜΡΟΣΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...