Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Kορίτσια καλησπέρα. θα ήθελα την γνώμη σας και τα φώτα σας για κάτι. Σημέρα το απόηγευμα με επιασαν κάτι πόνοι περίεργοι θα ήθελα, σαν πονοι περιόδου αλλα αρκετα χαμηλά, και ενιωθα που και που την κοιλιά μου να πετρώνει. Επειδή οι πονοι ήταν έντονοι και ένιωθα και ενα βαρος εκει χαμηλα, μιλησα με το γιατρό μου και μου ειπε να παω μια βολτα απο το νοσοκομείο να με δουν. τελικα εκει με εβαλαν στον καρδιοκοτογράφο και με εξέτασε και μια μαια. τελικα ηταν μικρες συσπασεις λεει της μητρας αλλά επειδή ο τράχηλος δεν ειχε καθολου διαστολή, στην πραγματικότητα ήταν πολυ σκληρός, πηραν τηλ και το γιατρό μου ο οποιος μου ειπε να παιρνω τα per par μισο καθε 8 ωρες. διαβασα μεσα οτι ειναι μυοχαλαρωτικα ( στα ισπανικα δεν ειχαν καν αγγλικα οι μ...) και φανταζομαι οτι μου τα εδωσε για να σταματησουν οι συσπασεις.. γι αυτο δεν τα δινουν? τα εχει παρει καμιά σας? ανησυχω λιγακι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιω τωρα ειδα αυτο που ρωτουσες και μαλλον εχεις δικιο αν σκεφτομαστε το ιδιο, εγω το pre par το ειχα παρει στον τεταρτο μηνα στον γιο μου γιατι ειχα λιγο αιμα αλλα δεν εβρισκαν κανενα προβλημα και μου το εδωσε για τις συσπασεις της μητρας, τωρα η κοπελα ειδα οτι ειναι στην 37η εβδομαδα οποτε μπορει να γεννησει και ανετα αμα αρχισουν συσπασεις και τοκετος οποτε δεν ξερω γιατι θεωρησε απαραιτητο να της το δωσει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια ναι, διανύω την 38η βδομάδα και εγώ απ οτι το εψαξα λιγο στο ιντερντετ ειδα οτι τα δινουν συνηθως πιο πριν σε επαπειλουμενους προωρους τοκετους, οταν κανει συσπασεις η μητρα για να ηρεμησει και να μην γεννηθει πρωορα το νινι! εν τω μεταξυ με το που τα πηρα εχθες ( μισο για την ακριβεια) περασαν ολα! ουτε ιχνος πονου! αλλα τωρα θελω να παρω το γιατρο τηλ να ρωτησω μεχρι ποτε να τα παιρνω...και αν οντως χαλαρωνουν τη μητρα και δεν συσπαται, πως θα το καταλαβω αν οντως με πιασουν πονοι γεννας ξανα?? μπερδεμενη επιστημη αυτη τη γυναικολογια :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marga μου εγω τα επαιρνα απο πεντεμιση μηνων,τωρα εχω εναν κοριτσαρο 40 ημερων!Εμενα οι συσπασεις κ τα πετρωματα ητανε ανα μισο λεπτο καποιες φορες!ετοιμη για γεννα δηλαδη!ημουν ετσι 2 βδομαδες,οταν πηγα στο γιατρο για την καθιερωμενη εξεταση τα παιξε!ειχα ενα καρουμπαλο στην κοιλια,πετρωμα κ γω νομιζα πως ητανε το κεφαλι του μωρου!Το παθαινα οταν κουραζομουν,θελει ξαπλα κ pre par. Ανα 8 ωρες τα παιρνα,να ξερεις φερνουν ταχυπαλμια,οχι σε ολους,εγω ευτυχως δεν ειχα.θα τα σταματησεις ενα μηνα πριν γεννησεις,θα σου πει κ ο γιατρος,φυσικα,γιατι αλλιως δυσκολευεσαι να γεννησεις.Εγω παρολου που τα σταματησα,εγκαιρως,δυσκολευτηκα να κανω διαστολη,δυο υποθετα και τιποτα,ευτυχως στο τσακ γλυτωσα την καισαρικη!Παντως καλα που υπαρχουν κ αυτα κ ας ειναι ισπανικα κ βραζιλιανικα!Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μη φοβασαι εγω πριν 2 μερεσ τα εκοψα.τα επαιρνα απο την 27 εωσ 31 εβδομαδα λογω συσπασεων και κοντου τραχηλου.τωρα μου αυξησε λιγο το μαγνησιο και ολα καλα απλα λιγο προσοχη.εμενα μου εφερναν πολλη αναστατωση και ταχυπαλμια και νευρα οποτε θεωρησε απαραιτητο να τα κοψω.ασε που πε οτι μετα αν τα συνεχισουμε δε θα γενναω.η βδομαδα σου ειναι πολυ καλη για γεννα.και 38 βδομαδα δε πιστευω οτι το μωρο θεωρειτε προωρο.ειναι ολοκληρωμενο τελειωσ τελειωσ.ο γιατροσ μου μου πε παντωσ οτι περισσοτερο ρολο παιζει η ξεκουραση .τα χαπια κανουν μεν δουλιτσα αλλα παιζουν και ψυχολογικο ρολο.δηλαδη αισθανεσαι σιγουρια και ηρεμεισ αλλα μαζι με πολυ ξεκουραση.αλλιωσ θα σου λεγαν παρτα και τρεχα και πηδα.κανε μια ερωτησουλα στο γιατρο μηπωσ ταποφυγεισ.σουπε πωσ θα γεννησεισ?το νινακι ποσα κιλα ειναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marga ego eixa sispaseis prin apo kapoies meres mexri 70% kai me kratisan stin kliniki tris meres me oro me pre-par mesa kai tora perno miso proi miso vrady, mexri na mpo ston enato mou eipe i giatros mou...ta perno gia na stamatisoun oi syspaseis...alla esy pou eisai ston mina sou???kati 8a kserei o giatros sou :)

filia ,me to kalo!!!

dev158bb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικά τον πήρα τηλέφωνο κορίτσια και μου είπε να τα παίρνω 3-4 μερούλες ακόμα δηλαδή μέχρι την Πέμπτη που θα παω να με δει, για να μην γεννήσω μέσα στο Πασχα! χαχα αντε βρε θα τα φάω το κατσικάκι μου τελικα...θέλει μου είπε να έχει περάσει και τελείως η 38η εβδομάδα ( την τρίτη μπαίνω στην 39η) για να μην έχει κανένα πρόβλημα το μωράκι, το οποίο την προηγούμενη βδομάδα που το είδαμε ήταν 3100. το καλό είναι οτι δεν πονάω πια και ξεκουράζομαι εννοείται, εξαλλου στην βδομάδα που είμαι, λίγα μπορώ να κάνω...

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες να στε καλά και με το καλό να υποδεχτούμε τα νινάκια μας !

καλο πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους ! φιλιάααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ WELCOME TO THE CLUB.ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΩΣ YUTOPAR.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ (ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ)...

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...